Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Mäklare

Arrendevägen 22, Ursvik, Sundbybergs kommun

Arrendevägen 22

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 095 000 kr

75 m²

3 rum

2 950 kr/mån

41 267 kr/m²

I Ursviks idylliska villaområde finner ni detta attraktiva tvåa med uteplats. Den fantastiska planlösningen och de stora fönsterpartierna i två väderstreck ger ett magiska ljusinsläpp i hela bostaden. Bostaden karaktäriseras av dess höga standard med närhet till både skola och förskola samt kommunikationer. Runt hörnet hittar ni även många fina naturområden och lekparker. Den stora terrassen på baksidan kan brukas av större sällskap från morgon till kväll. Tillgång till parkering intill bostaden. Ursvik är ett optimalt, familjevänligt område för barnfamiljen. Alldeles i närheten finns förskolor, skolor och närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, Handlarn och stormarknader (Coop och Willys) och Hornbach för att nämna några. Allt detta är inom gångavstånd. I området finns även gym och en nyöppnad vårdcentral. Området är ypperligt planerat för familjelivet, vilket märks tydligt på demografin och det stora utbudet av bra skolor och förskolor. I nära anslutning finns bland annat Noblaskolan och Granatäpplets förskola. Ca 100 meter från bostaden ligger buss 504 som tar er till flera tunnelbanestationer och sedan avslutar i Sundbybergs centrum där stadspuls råder. Här finnas alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till 2023 planeras tvärbanan vara i drift. Med denna tar ni er bland annat till Kista och Bromma Blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Lövgatan 49, Råsunda, Solna kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00
Lövgatan 49, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Lövgatan 49, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Lövgatan 49

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

5 495 000 kr

96,5 m²

4 rum

5 855 kr/mån

56 943 kr/m²

Välkomna till Lövgatan 49, och denna fina fyrarummare med öppen och social planlösning samt balkong! Här bor du i en bostad som har väl tilltagna ytor och stora fönsterpartier i olika väderstreck som fyller lägenheten med ett vackert ljus. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas genomgående av fina golv, fräscha ytskikt, fönster i två väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt och naturligt ljusflöde, fina originaldetaljer, väl tilltagna ytor och rum, ett fräscht kök med köksö och öppen samt social planlösning mot vardagsrummet, gott om plats till förvaring samt badrum och gästtoalett. Balkongen når du från vardagsrummet och balkongen blir naturlig förlängning av lägenheten och ger en umgängesvänlig atmosfär. Föreningen äger fastigheten Hallen 7 med en huskropp uppdelad på 109 stycken lägenheter. Här finns barnvagnsrum, förråd, tvättstuga , bastu och gym att ta del av. 18 garageplatser, 57 p-platser och 4 MC platser finns att hyra. I avgiften ingår värme, vatten, Tv-basutbud, och fiber 200 Mbit. Föreningen har gemensam el och debiteras lägenhetsvis. Avgiften är utslagen på andelstalet och således inte på faktisk förbrukning vilket gynnar boendekostnaden. Råsunda är unikt och väldigt attraktivt tack vare kommunikationerna, serviceutbudet med en butik tvärs över gatan och närheten till grönska. T-bana Näckrosen ligger några minuters promenad bort på Råsundavägen, där man även finner restauranger, Gamla filmstaden, affärer, café, bussar mm. T-banan tar dig till innerstan på 10 min. Gångavstånd till Solna centrum och Mall of Scandinavia. Barnvänligt med parker och förskolor samt härliga strövområden finner man runt Råstasjön och den intilliggande Lötsjön. På Råstasjön plogar man upp skridskobana vintertid. I närheten finns även minigolf, tennishall, utegym och simhall med gym. Föredrar man Sundbyberg kan man efter en kort promenad befinna sig mitt i dess centralaste delar med alla tänkbara kommunikationer och ett svårslaget utbud av restauranger och butiker! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Högklintavägen 12, 1 tr, Lilla Alby, Sundbybergs kommun
 • Sön 12 feb kl 12:30

Högklintavägen 12, 1 tr

Lägenhet
Lilla Alby, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

5 795 000 kr

102,2 m²

4 rum

5 508 kr/mån

56 703 kr/m²

Sällsynt tillfälle att förvärva denna rymliga gavelfyra med ett av Sundbybergs mest attraktiva lägen. Här bor du med ett påtagligt lugn på slutet av en trevlig återvändsgata på en av kommunens allra högst belägna platser. Ändå bor man väldigt centralt, med Landsvägens generösa utbud av service och kommunikationer just nedanför. För maximal bekvämlighet finns här en hiss från Landsvägen upp till Högklintavägen vilket såklart underlättar om man har barn och tunga matkassar. Bilgarage finns under huset och nås via hissen just utanför lägenheten. Bostadens planlösning är bästa möjliga med trevlig öppenhet mellan kök och vardagsrum där ljuset, med fönster i tre olika väderstreck, spelar en huvudroll. Tack vare husets höga läge ges utöver ljuset, en häftig utsikt över områdets takåsar, trots att man från gatuplan bara är en trappa upp. I lägenheten finns tre sovrum, samtliga av god storlek och de ligger i olika delar av bostaden, perfekt när man önskar lite avskildhet. Badrummet är rymligt, försett med tvättpelare och här finns också en extra WC som kommer att uppskattas av hela familjen. Från vardagsrummet nås en stor, inglasad och läckert rundad balkong med sol större delen av dagen. Interiört är bostaden i originalskick från 2002 och såväl golv som väggar behöver en uppfräschning. På Högklintavägen bor man med närhet till skolor, grönområden samt fina promenadstråk vid Bällstaån. Och de centrala delarna av Sundbyberg nås som sagt på bara några minuter till fots. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar väldigt mycket. Kommunikationsmässigt finns här T-bana, pendeltåg, bussar, Tvärbana och även fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Virebergsvägen 3, Vån 5, Råsunda, Solna kommun

Virebergsvägen 3, Vån 5

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 995 000 kr

78,4 m²

3 rum

4 234 kr/mån

50 957 kr/m²

Varmt välkommen till Virebergsvägen 3 och denna trea i gavel med balkong och badrum samt gästtoalett på våning 5! Här bor du i en bostad som är omfamnad av grönska, har väl tilltagna ytor där inga kvadratmeter går till spillo med stora fönsterpartier i två väderstreck samt originaldetaljer som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som området erbjuder samt den lummiga oas som Vireberg är känd för är detta perfekt. Bostaden präglas av ett genomgående gott skick med fint golv, stilrent kök med gott om plats till förvaring, social planlösning, väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matplats, charmiga originaldetaljer och ett badrum samt toalett. Den mysiga balkongen når du från vardagsrummet och balkongen blir naturlig förlängning av lägenheten och ger en umgängesvänlig atmosfär. Brf Sonetten 3 är en stabil förening som äger marken och idag består föreningen av 39 bostadsrättslägenheter, 3 hyresrättslägenheter (dolda tillgångar) och 2 lokaler. Föreningen tar hand om fastigheten och har gjort stora renoveringar såsom renoverat samtliga badrum i deras hyresrätter, relining av stammarna i huset, fasadputsning, fönsterbyte, reparerat taket, byggt nya förråd i källaren och i samband med det byggt om vinden till två nya lägenheter, rustat upp trädgården med nya gräsmattor, häckar och staket samt asfalterat parkeringsplatserna. Gemensamma utrymmen i föreningen är grillplats med sittmöjlighet, cykelförråd och tvättstuga. Föreningen förfogar över 4 st garageplatser, 8 st parkeringsplatser och 2 MC-platser. I övrigt råder det boendeparkering i området. Bostadens läge i Vireberg är i det närmaste perfekt. Här bor du nära lugna villakvarter medan fem minuter till fots tar dig till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. Vill man åt natur och vatten nås vackra promenadstråk vid Huvudsta en kort promenad bort, här finns både pool och friluftsbad samt ridstall och 4H-gård. Åt motsatta hållet ligger Råstasjön och Lötsjön med rikt fågelliv och vackra parker. Kommunikationer finns både runt hörnet i form av buss och Tvärbanan och vid Solna Centrum som ligger 5 min bort till fots finns T-bana och stort utbud av bussar samt service. T-bana till T-Centralen tar bara 10 minuter och går från både Solna och Sundbyberg liksom pendeltåg (olika linjer) och flygbussen går i princip utanför dörren. Solna Centrum har drygt hundra butiker och all tänkbar service. Lika nära bostaden finns även Solna Business Park med Ica Maxi samt pittoreska Sundbyberg centrum, även det 5 min bort! Vill du åt ännu större utbud nås Mall of Scandinavia på ca 20 minuter promenad. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Jungfrudansen 58, vån 3, Huvudsta, Solna kommun

Jungfrudansen 58, vån 3

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 295 000 kr

39,5 m²

1 rum

2 018 kr/mån

58 101 kr/m²

SÄLLAN TILL SALU - Fantastisk sjöutsikt! - Fransk balkong med milsvid utsikt över sjön bland annat i söderläge - Fint renoverad bostad - Nyligen stambytt och renoverat badrum (2019) - Låg månadsavgift inkl. värme, vatten, kabel-TV basutbud och el med 30 kWh per kvm och år - Gott om parkeringsplatser finns - Exklusiva materialval - Insynsfritt läge Högt upp i huset, på våning 3, ligger denna fina och väl tilltagna 1,5a med områdets allra bästa läge. Här mot vattnet, kan ni helt ostört följa vattenlivet, båtlivet, djurlivet och ett fyrverkeri av ljus kvällstid från sovrum, kök och vardagsrum men framförallt från franska balkongen i söder. Från lägenheten i allmänhet och franska balkongen i synnerhet blir lövens färgskiftningar, sjöns isläggning respektive islossning och allt annat som händer på och kring sjön, en del av din nya vardag. Dessutom är läget helt ogenerat utan någon som helst insyn i bostaden. Samtliga rum är stora och rymliga, det finns dessutom möjlighet till att dela upp vardagsrummet för att få till ett extra sovrum med exempelvis en industrivägg! Bostaden ligger med ett sällsynt fint och naturnära läge med en kort promenad till Huvudsta Centrum med T-bana och gott utbud av service. Går vi in mer i detalj på interiören så inser man snabbt att den disponeras väldigt smart. Köket har stilren inredning och invid fönster finns en naturlig matplats. Fastigheten genomgick under 2018 stambyte. Tillsammans med ljusa fina ytskikt i hela bostaden, får man en utmärkt helhet. Adderar man till denna interiör också en helt enastående sjöutsikt så blir ni snart bekväma med tanken att detta kan bli ert nästa hem. Denna rymliga bostad är dessutom belägen i en solid förening med bra månadsavgifter där internet samt schablonförbrukning av el ingår. I omgivningarna hittar man förutom den fantastiska strandpromenaden även friluftsbad, seglarskola, ridskola samt marina och trevliga uteserveringar. En promenad längs vattenbrynet tar er till Karlbergs Slott och Stockholms City. Tunnelbanan som tar 8 min till city ligger endast ett par minuters promenad bort i Huvudsta centrum som också erbjuder affärer av olika slag, restauranger, gym öppet dygnet runt och apotek. I området finns gott om förskolor och grönytor för både lek och avkoppling. Varmt välkommen till denna unika 1,5a!

 • Hiss
Jungfrudansen 9, Huvudsta, Solna kommun

Jungfrudansen 9

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 695 000 kr

48 m²

2 rum

2 744 kr/mån

56 146 kr/m²

Topprenoverad tvåa med låg avgift inkl. värme, vatten, el och TV grundutbud (Comhem), samt bredband! På eftertraktad adress, ett längre stenkast från både strandpromenad och T-bana ligger denna perfekt planerade tvåa. Bostaden ligger lättillgängligt på entréplan men har sovrum och vardagsrum motsvarande två trappor upp, helt utan insyn. Vidare ges här ett bra kök med matplats där man når den södervända balkongen där man med fördel äter måltiderna under sommartid. Badrummet är fint renoverat och vardagsrum och sovrum ligger i fil i andra delen av lägenheten. Hallen har en uppskattad klädkammare och till lägenheten hör ett externt källarförråd. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara ett par minuter till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat välsorterad livsmedelsbutik, gym, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Alldeles nedanför Jungfrudansen ligger Ulvsundaviken, mycket uppskattad för sina fina promenadstråk längs vattnet och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något.

 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 54, våning 4 av 5!, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 54, våning 4 av 5!

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 495 000 kr

42 m²

2 rum

2 534 kr/mån

59 405 kr/m²

Varmt välkomna upp till denna underbara tvåa med inglasad balkong! Insynsskyddat läge och genomgående hög standard! Med ett sovrummet med god förvaring, och ett fullutrustat kök samt ett tilltaget vardagsrum med öppen planlösning och utgång till balkong i fint solläge. Att byggåret skrivs till 2009 känns direkt när man kliver över tröskeln där en lång lista av tillval som sätter guldkant på din nya vardag. Lägg därtill att bostadsrättsföreningen är en av områdets absolut bästa med låg månadsavgift. Väldigt centralt, endast 7 min gångavstånd till pendeltågsstationen. Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. I den gemensamma tvättstugan finns flera tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. En kort promenad bort finns det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat och i Bagartorps centrum finns mataffär samt bussar och pendeltåg. Nattbussar går från både Odenplan och Fridhemsplan till Bagartorp. Resan med pendeltåg från Ulriksdal till Stockholm central tar ca 10 min. Buss 505 går från Fridensborgsvägen och stannar bla vid Ulriksdals station och Solna Centrum (18 min). Se www.sl.se för mer exakta tider och destinationer. Lägg därtill att en kortare promenad på 7 min tar er till pendeltåget. Utöver detta finns även café, gym och servicebutik precis runt knuten! Välkommen på visning! För mer info kontakta Mike Chammas

 • Balkong
 • Hiss
Bygatan 5, vån 4, Huvudsta, Solna kommun

Bygatan 5, vån 4

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 995 000 kr

88 m²

3 rum

4 836 kr/mån

45 398 kr/m²

- Ljus och fräsch trea i barnvänligt område! - Möjlig 4:a, se alternativ planlösning - Badrum, gäst-WC och egen tvättstuga/grovkök finns! - Låg avgift inkl värme, vatten, tv, bredband och el (individuell mätning av el tillkommer) - Genomgående fint ljusinsläpp - Väldigt välskött förening med låg belåning och god ekonomi - Stor soldränkt balkong På våning 4 i populära BRF Bygatan finner ni denna otroligt välplanerade, ljusa trea med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fint badrum, gäst-WC, egen tvättstuga samt en stor balkong med många soltimmar. Föreningen är otroligt välskött och har en väldigt god ekonomi, ett gott tecken på detta är den låga månadsavgiften! Huset är välbyggt och inte alls lyhört, föreningen sköts väldigt bra av styrelse med mycket kompetens. I föreningen finns möjlighet till parkeringsplats utomhus. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara någon minut till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat livsmedelsbutik, gym, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. T-bana till T-centralen tar bara 9 minuter! För dig med krav på större utbud ligger Solna Centrum och Sundbybergs centralare delar ca 15 minuter bort till fots. En lite längre promenad tar dig även till nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. Intill Bygatan återfinns Huvudstafältet med sina stora grönytor för barn och vuxna, sommar som vinter. På andra sidan Storgatan ligger Ulvsundaviken. Promenadstråket längs vattnet är väldigt uppskattat av Solnaborna och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något. En bostad ni helt enkelt inte får missa, varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Släggbacken 1, null, Solna kommun
 • Idag kl 13:15

Släggbacken 1

Lägenhet
Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 495 000 kr

58 m²

2 rum

3 294 kr/mån

43 017 kr/m²

Välkommen till Släggbacken 1! Här hittar ni en fräsch, ljust och stambytt lägenenhet (2021) med en balkong i härligt söderläge! Missa inte chansen att förvärva denna välplanerade tvåa mitt i populära Huvudsta! Här bor du i en fantastisk lägenhet med väl tilltagna rum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Lägenheten har stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde. Köket har ljusa skåpluckor, gott om förvaring och med matplats för fyra. Vardagsrummet har plats för större soffgrupp, matsalsbord samt tillhörande möblemang. Från vardagsrummetnår man den rymliga balkongen i söder. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng samt plats för skrivbord. Hallen har en säkerhetsdörr, vägg med platsbyggda garderober som ger lägenheten ytterligare förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Talgoxen 1 & 3 är en relativt ny, äkta förening. Ekonomin är stabil, föreningen äger marken och den består av 175 lägenheter varav flera i dagsläget upplåts med hyresrätt (dolda tillgångar) och 21 förrådslokaler. Tack vare försäljning av lediga lägenheter finansierades hela stambytet helt utan avgiftshöjning och lägenheterna fick helt nya badrum utan kostnad. De gemensamma utrymmena i föreningen är cykelförråd och tvättstugor som medlemmarna kan nyttja. Fastigheterna är anslutna till Comhem. Fasta parkeringsplatser med eller utan elstolpe i direkt anslutning till fastigheterna finns att hyra av Signalisten. Det finns även gott om boendeparkering vid husen och i området. Kontakta Signalisten både för platshyra eller för att ordna med tillstånd för boendeparkering. Släggbacken har ett kort promenadavstånd till Huvudsta centrum, bestående av ett inomhustorg med butiker, restaurang, kafé, apotek, stor livsmedelsbutik, gym som är öppet dygnet runt och direktentré till tunnelbanans blå linje. Det tar 5 minuter att åka till Fridhemsplan (endast 3 stationer) och 10 minuter att åka till T-centralen. En ny pendeltågsstation kommer att byggas i Huvudsta (tidigast byggstart 2021), vilket kommer att innebära ett rejält lyft för Huvudsta och kan komma att påverka lägenhetspriserna. Från Släggbacken är det ca 800 meter ner till vattnet. Längs Ulvsundasjön finns ett populärt promenadstråk som sträcker sig från Sundbyberg till Stockholms innerstad. Vid vattnet ligger Huvudsta gamla slott och Augustendals 4H-gård med djur och ett kafé. Här har Sveriges första Pep Park nyligen öppnat, 100 meter med redskap och utrustning för lek, rörelse och vardagsmotion för barn, unga och vuxna. Vid Huvudsta strand ligger det omtyckta Huvudstabadet med 50 meters bassäng samt ett utebad med badbryggor, en mindre sandstrand och utedusch. En cykeltur från Huvudsta, nedför Huvudsta Allé, längs Huvudsta strand, Pampas marina, bron över till Kungsholmen eller vidare förbi Karlbergs slott till Birkastan tar bara 10-15 minuter och promenadsträckan är 3-4 km. Många känner till att Solna har en låg kommunalskatt, men visste du att det är den näst lägsta kommunalskatten i landet? I Arenastaden ligger Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia, Sveriges största galleria. Solna som den populära staden den är. Huvudsta med dess omgivning, utmärkta kommunikationer och närheten till city. En förening med en styrelse som aktivt verkar för optimerad ekonomi och god boendemiljö. Lägenheten, vars planritning och storlek gör att den tillhör de attraktivaste 2:orna i föreningen. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ripstigen 1, Bergshamra, Solna kommun

Ripstigen 1

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 850 000 kr

43 m²

2 rum

2 291 kr/mån

66 279 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade bostad i ett utav Solnas mest eftertraktade område. En utmärkt första lägenhet för den kräsne med härlig utsikt, väl tilltagna sällskapsytor och närhet till allt vardagen kräver. Ett mysigt hem belägen i idylliska Södra Bergshamra där Brunnsviken och natursköna områden finns runt knuten. Kort promenadavstånd till Sjöstugan samt Brunnsvikens vatten med sköna sol- och badmöjligheter om sommaren och skridskoåkning om vintern. Närhet även till Hagaparken, Bergianska trädgården och Naturhistoriska riksmuseet. I området finns flera lekparker, affärer skolor och förskolor. Endast två minuters promenad till Bergshamra T-bana, där röda linjen på ca 10 min tar dig in till T-Centralen (via röda linjen) Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Råsundavägen 134, Vån 6/6, Råsunda, Solna kommun
 • Idag kl 12:20
Råsundavägen 134, Vån 6/6, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Råsundavägen 134, Vån 6/6, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Råsundavägen 134, Vån 6/6

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

1 995 000 kr

28 m²

1 rum

2 881 kr/mån

71 250 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta med balkong högst upp i huset med eftermiddagssol mot grönska på attraktiva Råsundavägen! Utmärkt förstaboende eller lägenhet för dig som vill ha ett centralt boende med utmärkta kommunikationer som tar dig in till City snabbt och smidigt, men samtidigt vill ha en känsla av ett charmigt småstadsidyll som Råsunda är känt för. Bostaden präglas genomgående av fint golv, fräscha ytskikt, en härlig rymd och luftig känsla tack vare fönsterpartierna och takhöjden samt gott om plats till förvaring. Väl in i lägenheten finns inbyggda garderober med skjutdörrar som ger gott om plats till förvaring och avhängning. Vidare in i vardagsrummet har du en social öppen planlösning mot både kök och alkov. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet finner du utgången till balkongen i det lummiga läget med eftermiddagssol och plats för möblemang. Det stora fönsterpartiet vid utgången till balkongen ger lägenheten ett genomgående och naturligt ljusflöde. Köket har de nödvändigheter som man behöver och gott om plats till förvaring i mörka över- och underskåp. I det rymliga alkovet finns plats för dubbelsäng och går att skärmas av med en avskiljande gardin. Det stambytta och renoverade badrummet har klinkergolv och kaklade väggar. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Brf Polyporus är en stabil förening som äger marken och består av 54 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler. De har gjort stora renoveringar så som stambyte i kök & badrum, bytt panna/uppvärmningssystem, satt in energifönster & ommålning i trapphuset, totalrenovering av hiss, godkänd OVK och nu är fasad, tak, fönster- och balkongrenoveringen klar. Utöver detta så har de även spolat stammarna 2012. Gemensamma utrymmen som medlemmarna kan nyttja är en gemensam takterrass, cykel- och barnvagnsförråd och en tvättstuga med 3 st tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I området råder boendeparkering. Välkommen till Råsunda och detta kommunikationstäta område! T-bana Näckrosen ligger ett stenkast bort på Råsundavägen, där man även finner restauranger, Gamla filmstaden, affärer, café, bussar mm. T-banan tar dig till innerstan på 10 min. Gångavstånd till Solna centrum och Mall of Scandinavia. Härliga strövområden finner man runt Råstasjön och den intilliggande Lötsjön. På Råstasjön plogar man upp skridskobana vintertid. I närheten finns även, golfbanor, tennishall och simhall med gym. Föredrar man Sundbyberg kan man efter en kort promenad befinna sig mitt i dess centralaste delar med alla tänkbara kommunikationer och ett svårslaget utbud av restauranger och butiker! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jungfrudansen 40, 5 tr, Huvudsta, Solna kommun

Jungfrudansen 40, 5 tr

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 295 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 037 kr/mån

54 463 kr/m²

Välkommen till Jungfrudansen 40 och denna topprenoverade tvåa med sjöutsikt från samtliga bostadens rum. Fantastiskt läge högt upp i huset mot sydväst, vilket garanterar ett fint ljusinsläpp och en balkong med många soltimmar. Från balkongen i synnerhet, men lägenheten i allmänhet, blir lövens färgskiftningar, sjöns isbildning och islossning, båtlivet och annat som händer på sjön, en del av din nya vardag. Interiört är lägenheten fint renoverad med stilsäkert kök som har grå luckfronter, ett nyligen stamrenoverat och fräscht badrum och i övrigt ljusa ytskikt. Det finns gott om förvaring i både sovrum och hall med plats för ytterligare förvaringsmöbler för den som önskar det. Denna tilltalande bostad har dessutom en attraktiv avgift där schablonförbrukning av el ingår. I omgivningarna hittar man förutom den fantastiska strandpromenaden även friluftsbad, seglarskola, ridskola samt marina och trevliga uteserveringar. En promenad längs vattenbrynet tar er till Karlbergs Slott och Stockholms City. Tunnelbanan som tar 8 min till city ligger endast ett par minuters promenad bort i Huvudsta centrum som också erbjuder affärer av olika slag, restauranger, gym öppet dygnet runt och apotek. I området finns gott om grönytor för både lek och avkoppling.

 • Balkong
 • Hiss
Garvis Carlssons gata 12, Råsunda, Solna kommun

Garvis Carlssons gata 12

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 490 000 kr

28 m²

1 rum

1 750 kr/mån

88 929 kr/m²

* Modern planlösning * Kvalitetsvitvaror * Fullmöblerad med sängskåp för att maximera boytan (Kan ingå) * Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare * Separat förråd om ca 8 kvm i anslutning till bostaden * Härlig uteplats om ca 9 kvm mot innergård. * Utmärkt läge nära Solna C, Gamla Råsunda, T-bana, Tvärbana och ett flertal bussar. Toppmodern och välplanerad kanonetta, perfekt för er som bara vill flytta in och njuta av komforten och närheten till Restauranger, Caféer, butiker, kommunikationer och annan service. Till bostaden medföljer ett stort och lättillgängligt externt förråd. Utmärkt för dig med friluftsintressen att förvara cyklar, skidor och annat skrymmande. Eller för dig som företagare med behov av lager, finns här utmärkt förvaring för dina produkter, eller annan utrustning. Huset är handikapps anpassat och förrådet funkar utmärkt för att parkera rullstol och permobil. Möblemang inklusive sängskåp kan ingå i köpet. Brf Derbyt är en stabil förening som består av 157 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 3 hyreslokaler. Då husen uppfördes 2019 så har det inte utförts några större renoveringar. Föreningens gemensamma utrymmen är 2 miljörum, 3 cykelrum samt förråd för barnvagnar och rollatorer i varje trapphus. Utöver det har dem en gemensam innergård med cykelställ, soffor, sandlåda, utegrill och picknickbord under en pergola. Möjlighet till garage hanteras via Parkman, utöver det råder det boendeparkering i området. Här på bor ni i den omtyckta stadsdelen Råsunda med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutik och småbutiker. I närheten av lägenheten ligger också Råstasjön med gröna omgivningar och perfekta motionsspår. I Solna Centrum erbjuds ett stort utbud av butiker och service, SF:s biograf finns lite längre upp på Råsundavägen i Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finner ni även Skandinaviens största shoppingcentrum "Mall of Scandinavia". Optimalt läge med endast någon minuts promenad till T-bana Solna centrum, tvärbana och bussar, även kort avstånd till pendeltåg.

 • Uteplats
 • Hiss
Tulegatan 53, Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tulegatan 53

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 095 000 kr

34,8 m²

1.5 rum

2 270 kr/mån

60 201 kr/m²

Mysig etta med perfekt läge nära T-bana, restauranger och grönområden! Gavelläget i huset med flertalet fönster ger bra ljusinsläpp. Hemmets sovalkov har praktiskt byggts in till ett "sovrum" med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet kan möbleras upp med både matbord och soffa. Kök med vit skåpinredning som bjuder på bra förvaring och avlastningsyta. Sist men inte minst finns ett rymligt badrum med dusch och förberett för tvättmaskin samt en välkomnande hall med gott om förvaring. Sundbyberg - kommunen som har allt! Sundbyberg är otroligt populärt tack vare småstadskänslan med Stockholm som granne. Här finns allt från butiker, mysiga caféer och restauranger till otroliga grönområden och promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön. Även mindre parker som Tornparken och Marabouparken finns i närheten. För sportfantasten finns simhall, sporthall, gym samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd. Kommunen erbjuder ett stort urval av transportmedel. Närmaste tunnelbana är Duvbo som ligger cirka 1 minut promenad från lägenheten och tar dig till centrala Stockholm på 15 minuter. Utöver tunnelbana finns pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och bussar som tar dig till Stockholm och Sveriges alla hörn.

 • Hiss
Bokvägen 13, våning 3!, Råsunda, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 12 feb
Bokvägen 13, våning 3!, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Bokvägen 13, våning 3!, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Bokvägen 13, våning 3!

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 495 000 kr

40 m²

1 rum

3 049 kr/mån

62 375 kr/m²

Unik sekelskifteslägenhet anno 1909 som enkelt kan göras om till en tvåa! Presenter denna sekelskiftespärla belägen i underbara Råsunda med sitt unika småstadsidyll, fantastiska kommunikationer och stora serviceutbud! Här bor du med närhet till allt du kan tänka dig och lite till. Denna lägenheten är för dig som har krav på ditt boende och vill bo centralt. Lägenheten präglas genomgående av ett härligt ljusflöde och rymd tack vare att det är högt till tak samt djupa och stora fönsterpartier. Den har även genomgående parkettgolv och välplanerade ytor. Badrummet är nyrenoverat med en lyxig spakänsla. Köket har bekvämligheter så som gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpluckor, diskmaskin och stora arbetsytor för dig som älskar att laga mat. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti och är rymlig, här finns möjligheten att föra upp en vägg för att få ett sovrum och sedan ha en öppen planlösning mellan kök och det nya vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet finns en liten klädkammare med goda förvaringsmöjligheter och även här högt till tak där man kan få ut mycket av den i form av extra förvaring. Till lägenheten hör ett källarförråd. - Huset är stambytt 2011/2012 Föreningen: Välkommen till en förening som bryr sig om husets välmående och har gjort många stora renoveringar! Föreningen består av 32 lägenheter varav en är en hyresrätt (Dold tillgång) och äger marken som förvärvades 2009. Det är en stabil förening och de stora renoveringarna som de gjort är att de har bytt från direktverkande el till bergvärme som uppvärmning för att göra det billigare för de som bor här, stambyte, totalrenovering av fönster och nya fasader vilket innebär att man inte heller har några planerade renoveringar (2019-07-02). De gemensamma ytorna som föreningen har är barnvagnsrum, uteplats, snickarbod, cykelförråd och tvättstuga med torkrum. Området: Råsunda är unikt och väldigt attraktivt tack vare kommunikationerna, serviceutbudet och närheten till grönska. T-bana Näckrosen ligger några minuters promenad bort på Råsundavägen, där man även finner restauranger, Gamla filmstaden, affärer, café, bussar mm. T-banan tar dig till innerstan på 10 min. Gångavstånd till Solna centrum och Mall of Scandinavia. Härliga strövområden finner man runt Råstasjön och den intilliggande Lötsjön. På Råstasjön plogar man upp skridskobana vintertid. I närheten finns även, golfbanor, tennishall och simhall med gym. Föredrar man Sundbyberg kan man efter en kort promenad befinna sig mitt i dess centralaste delar med alla tänkbara kommunikationer och ett svårslaget utbud av restauranger och butiker! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Torrängsgatan 5, våning 4, Järvastaden, Solna kommun

Torrängsgatan 5, våning 4

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

5 495 000 kr

95 m²

4 rum

5 450 kr/mån

57 842 kr/m²

Här finner ni en nyproducerad fyra med öppen planlösning och en rymlig balkong. Bostaden beräknas vara klar 22 Mars 2023, vilket innebär att du har chansen att bli den första som flyttar in! Bostaden är belägen högt upp med balkong mot den grönskande innergården! När du väl kliver in finner du gott om plats för skor och ytterkläder via garderob i hallen. Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök från Marbodal med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Tack vare den öppna planlösningen finner ni plats för sociala umgänget med plats för middagar samt soffhäng. Här finner ni även utgång till balkongen som ger en förlängning av kök och vardagsrummet. Ni kommer vidare till sovrummet som är rofyllt med plats för säng samt garderober. Intill finner ni det andra sovrummet. Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp via fönster med gott om plats för säng samt övrigt möblemang. Badrummen finner ni i samband med entrén. Ena badrummet är utrustat med dusch, kombimaskin med praktisk arbetsbänk, samt väggskåp för förvaring. Den andra toaletten är en perfekt gäst wc, med dusch. Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt! * Golven pryds av trestavig ekparkett. * Vitmålade väggar genomgående i bostaden. * Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. * Badrummen är utrustad med kommod och lådfronter från INR * Tillval för ca 80.000kr Kommunikationer: Det är promenadavstånd både till Ulriksdals pendeltågsstation ca 7 min och Hallonbergens tunnelbanestation, alternativt åker du buss vilket tar några minuter. Via pendeltåget eller tunnelbanan tar du dig sedan in till centrala Stockholm på cirka 10 minuter. Området: I direkt anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår. På gångavstånd finner du dessutom utflyktsmål som Överjärva gård och Ulriksdals slott bland mycket annat. Järvastaden bjuder på en ständigt växande närservice med restauranger, caféer, gym och den lokala ICA-affären inpå knuten. På promenadavstånd nås även Friends Arena och köpcentrumet Mall of Scandinavia med ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. För att se solläge på balkong, kika här: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/stockholm/jarvastaden/linnean/#bostader

 • Balkong
 • Hiss
Brotorps allé 8, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun

Brotorps allé 8

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

4 095 000 kr

81,5 m²

3 rum

4 918 kr/mån

50 245 kr/m²

Varmt välkomna till Brotorps Allé 8. Här erbjuds 81,5 välplanerade kvadrat med ljusa och rymliga rum samt gott om förvaring. Lägenhetens delvis öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, som sedan fortsätter ut mot uteplatsen ger en trendig och social loungekänsla. Lägenheten känns som gjord för sociala tillställningar vänner och familj emellan. Lägenheten är nyproducerad från 2016 och inredd med högkvalitativa materialval såsom kök från Vedum och genomgående ekparkett. Ljusinsläpp får man från två vädersträck. I lägenheten finns både badrum och gäst-wc. Här bor man med Livskvalité! Denna expansiva del av Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Egen Ica butik belägen alldeles intill bostaden. Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 505 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum, Bergshamra, Universitetet, Solna C. Arenastaden, Danderyds sjukhus och Spånga. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 100 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort. För mer information kontakta ansvarig mäklare Mike Chammas Länsförsäkringar!

 • Uteplats
 • Hiss
Virebergsvägen 11, Vån 11/12, Råsunda, Solna kommun
 • Idag kl 13:10

Virebergsvägen 11, Vån 11/12

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

6 995 000 kr

116 m²

4 rum

2 905 kr/mån

60 302 kr/m²

Sällan till salu! Varmt välkommen till Virebergsvägen 11 och denna charmiga gavelfyra (möjlig femma) i skuldfri förening med stor inglasad balkong och milsvid utsikt, samt sol från tidig eftermiddag till de fantastiska solnedgångarna över hustaken. Belägen på våning 11 av 12, näst högst upp i huset, finner du denna bostad med en otroligt låg avgift där bredband ingår och en öppen spis. Här bor du i en bostad som har väl tilltagna ytor, mycket goda förvaringsmöjligheter och stora fönsterpartier i olika väderstreck som fyller lägenheten med ett vackert ljus. Det höga läget gör lägenheten helt fri från insyn. Lägenheten har också två vindsförråd, och ett mindre källarförråd. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som området erbjuder samt den lummiga oas som Vireberg är känd för är detta perfekt. Bostaden präglas av fint golv, fräscha ytskikt, stilrent kök, social planlösning, en matplats som rymmer större matbord, charmiga originaldetaljer, fräscht badrum samt toalett. Den mysiga balkongen når du från vardagsrummet och från sovrummet - balkongen blir en naturlig förlängning av lägenheten och ger en umgängesvänlig atmosfär. Brf Dikten 2 är en av Solnas bästa föreningar och vid flera tillfällen har återbetalning till medlemmar gjorts tack vare den starka ekonomin i föreningen. Föreningen består av 171 bostadsrätter, 13 hyresrätter (dolda tillgångar) , 65 lokaler och äger marken. En rad stora renoveringar som är gjorda i föreningen är relining, installation av bergvärme, takbyte på brommavägen samt virebergsvägen 9, fönsterbyte, hissbyte och installerat solceller på taket. Tack vare den starka ekonomin i föreningen så har de låga avgifter där det ingår TV (ComHem medium) och bredband 1000/1000. På föreningens fastighet finns 60 garageplatser, kostnad 600 kr/mån och 16 uteplatser. På Virebergsvägen 11 finns det 3 tvättstugor och torkrum samt en mangel. De gemensamma utrymma är pingisrum, målarrum, snickerilokal, motionsrum, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen har en kombinerad festlokal/övernattningslägenhet på Virebergsvägen 11, plan -1. Daghyra fr 200 kr + 500 kr i deposition. Föreningen har även en trevlig arkitektritad innergård med sittplatser och grill. Bostadens läge i Vireberg är i det närmaste perfekt. Här bor du nära lugna villakvarter medan fem minuter till fots tar dig till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. Till Ekensbergsskolan och till Råsundaskolan är det bara en kort promenad. Vill man åt natur och vatten nås vackra promenadstråk vid Huvudsta en kort promenad bort, här finns både pool och friluftsbad samt ridstall och 4H-gård. Åt motsatta hållet ligger Råstasjön och Lötsjön med rikt fågelliv och vackra parker. Kommunikationer finns både runt hörnet i form av buss och Tvärbanan och vid Solna Centrum som ligger 5 min bort till fots finns T-bana och stort utbud av bussar. T-bana till T-Centralen tar bara 10 minuter och går från både Solna och Sundbyberg liksom pendeltåg (olika linjer) och flygbussen går i princip utanför dörren. Solna Centrum har drygt hundra butiker och all tänkbar service. Lika nära bostaden finns även Solna Business Park med välsorterade Ica Maxi samt pittoreska Sundbyberg centrum, även det 5 min bort! Vill du åt ännu större utbud nås Mall of Sandinavia på ca 20 minuter promenad. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Boplatsvägen 17, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun

Boplatsvägen 17

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 995 000 kr

82 m²

3 rum

5 122 kr/mån

48 720 kr/m²

I ett eftertraktat läge med rätt känsla finns denna ljusa trerummare med balkong på Boplatsvägen 17. Optimal planlösning, fantastiskt ljusinsläpp och öppna ytor maximerar disponeringen av lägenhetens ytor. Genomgående hög standard och stora fönsterpartier. Köket är smakfullt inrett med vita skåpluckor. Ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Rogivande sovrum och goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. I lägenheten är alla hushållsapparater nya. Till lägenheten hör ett förråd. Några minuters promenad från huset ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat, en busshållplats utanför porten och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restauranger och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset finns den nya Raoul Wallenbergsskolan (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gränsgatan 26, Vån 3, Råsunda, Solna kommun
 • Idag kl 14:00

Gränsgatan 26, Vån 3

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 695 000 kr

56 m²

2 rum

3 126 kr/mån

65 982 kr/m²

Varmt välkommen till Gränsgatan 26 och denna välplanerade tvåa belägen på tredje våningen med låg avgift och en rymlig balkong i väst! För dig som bara vill flytta in i ditt nästa boende och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas av genomgående vitlaserat parkettgolv, målade väggar, stora fönsterpartier i två väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, rymligt sovrum med platsbyggd förvaring och plats för dubbelsäng, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt marmorinspirerat kakel på vägg i badrum med kombinerad tvättmaskin. Balkongen skapar en naturlig förlängning av lägenheten och bidrar till en härlig atmosfär. Brf West Side Solna är en stabil förening belägen med bästa läge på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Föreningen äger marken och består av 254 bostadsrätter samt 7 lokaler. De gemensamma ytorna är den stora takterrassen, utomhuspool på gården och en föreningslokal som de boende kan hyra. Utöver detta finns barnvagns- och rullstolsförråd och cykelförråd med ca 642 st platser där majoriteten av dessa är inomhus i källarplan. Det finns sopnedkast för hushållsavfall på innergården samt miljörum för återvinning. Föreningen förfogar över 106 garageplatser med både handikappanpassade platser och platser med laddstolpe. I området råder även boendeparkering. På bottenvåningen i huset finns butiker, caféer och kontorsverksamheter. Läget, den stora gemensamma takterrassen och det faktum att föreningen har en gemensam pool på innergården är några av de många fördelarna av att bo i West Side Solna. Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på ca tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen. Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall Of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Råsta- och lötsjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Oxenstiernas allé 20, Vån 5 av 5, Ursvik, Sundbybergs kommun

Oxenstiernas allé 20, Vån 5 av 5

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 895 000 kr

87 m²

4 rum

5 140 kr/mån

44 770 kr/m²

Högst upp i huset med två soliga balkonger och fönster i två väderstreck! Centralt beläget i ett av Ursviks mest attraktiva lägen. Härlig stadskvarters-känsla med både restauranger och affärer precis utanför dörren. Rymlig, modern familjelägenhet som har precis allt man behöver. Två badrum, stora sällskapsytor och välutrustat kök. Generöst vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Samt tre rymliga sovrum och en klädkammare som erbjuder bra med förvaringsmöjligheter. Välskött förening med kommersiell lokal som bidrar till stabil ekonomi. Garage finns i huset, samt utomhusparkering inom ett stenkast. Tvättstuga finns i huset Läget erbjuder närhet till bra skolor, service och kommunikation i form av busslinjer åt två håll som tar er till tunnelbanans bägge blå linjer. Inom överskådlig framtid byggs tvärbanenätet ut med en station inom kort promenadavstånda från lägenheten. Till 2022 planeras tvärbanans stå klar vid Ursviks Torg. Med denna tar ni er bland annat till Kista och Bromma Blocks på 5-10 min!

 • Balkong
 • Hiss
Slåttervägen 6, Nya Ulriksdal, Solna kommun

Slåttervägen 6

Lägenhet
Nya Ulriksdal, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 999 500 kr

79 m²

3 rum

4 963 kr/mån

50 627 kr/m²

#Dubbla badrum# Varmt välkommen till Slåttervägen 6, perfekt beläget med endast ett stenkast från Ulriksdals slottspark, Hagaparken, pendeltåg och bussar. Strategiskt placerat mellan Frösunda och Ulriksdal har du närhet till allt, padelbanor utanför dörren, Mall of Scandinavia på kort promenad samt mataffär, restauranger och natur. Lägenhetens optimala halvöppna planlösning ger det bästa av två världar, rymliga sociala ytor samt ett riktigt, fullutrustat kök med fullstor kyl samt frys. Här finner du även två fräscha badrum med både dusch, badkar och goda tvättmöjligheter i lägenheten. Det lättmöblerade vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matbord och som har halvöppen planlösning mot köket. Härifrån nås lägenhetens trevliga balkong med förmiddagssol mot innergården. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd och i föreningen finns gemensam takterrass samt parkering i garage. NÄROMRÅDET: Närområdet är ett expansivt område både för nutid och framtid. Här finns både bostadshus i form av lägenheter och radhus samt kontorsfastigheter, restauranger, småbutiker och hotell. Inom nära räckhåll har ni dessutom Friends Arena och populära Mall of Scandinavia, ett köpcentrum av hög internationell klass, där du stillar shoppingsuget. Om du vill ha en aktiv fritid finns även Ulriksdalsfältets golfbana, ridklubb, ishall, motionsslingan Hälsans stig och Ursviksområdet med motionsspår, skidspår och mountainbiking på några minuters avstånd. g. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se För mer information kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar Solna! Varmt välkomna till Slåttervägen 6!

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik, Sundbybergs kommun

Gamla Enköpingsvägen 152

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

1 995 000 kr

44,5 m²

2 rum

3 324 kr/mån

44 831 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart 2:a högt upp i huset. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där det praktiska arbetsköket har stora ytor för förvaring i över och underskåp. Den öppna planlösningen vid kök och vardagsrumsdelen gör att du med lätthet kan ha en härlig matplats invid fönster samt en vardagsrumsdel. De stora fönsterpartierna från vardera ände gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Fräscht och rymligt badrum som ger dig alla bekvämligheter du kräver från ditt boende. Utanför ytterdörren vid loftgången finns en mysig sittplats i bästa läge. De stora fönsterpartierna tillåter ett härligt ljushav genom hela bostaden som ger en extra energikick. Denna expansiva del av Sundbyberg och Ursvik med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. I direkt närhet finner man matvarubutiken Willys, Hornbach, gym, caféer, restauranger och andra butiker. Gällande kommunikationer trafikerar buss 504, 591, 540 och 199 i närområdet och tar dig till bland annat Rissnes och Hallonbergens tunnelbanestation, Sundbyberg samt Solna Centrum. Ursvik som område går mot en mycket ljus framtid och är av branschen betraktad som ett av de mest potentiella områdena i Sundbyberg inom en snar framtid. Förutom närhet till grönområden och dess prisade, familjevänliga planering, så väntas tvärbanan att gå här inom kort och det kommer underlätta kommunikationen ännu mer. Tvärbanan kommer att åka mellan Bromma blocks till Helenelund via Ursvik. Detta är perfekt för pendlaren och ett utmärkt komplement till de redan mycket goda kommunikationerna! Åker man bil når man Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på dryga 30 minuter. Bussar går till Hallonbergen (T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). När det kommer till grönska och rekreation återfinns bland annat Ursviks populära motionsanläggning i närområdet och med en kort promenad når du fina och fridfulla Lötsjön samt Råstasjön. Här finns det mesta för den som önskar njuta av det bästa i Sundbyberg. Välkomna på visning till denna fantastiska lägenhet!

 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 137, Järvastaden, Solna kommun
 • Borttagen före visning

Fridensborgsvägen 137

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 395 000 kr

67 m²

3 rum

3 990 kr/mån

50 672 kr/m²

Välkomna till attraktiva Fridensborgsvägen i Järvastaden i Solna! Denna lägenhet är enligt lägenhetsförteckningen en 2.a men är omgjord till en 3.a. Lägenheten har en dubbla balkonger samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt ett stort och fräscht badrum med tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Separat klädkammare, till sist två rymliga sovrummen varav ena med utgång till en av lägenhetens fantastiska balkonger! Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Föreningen har en bilfri, lugn och fin innergård som verkligen uppskattas av barnfamiljerna. Några minuter promenad från huset ligger dessutom den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat och en kort promenad bort finns busshållsplats och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! På bara 10 minuter är man på T-Centralen och bara en hållplats bort ligger Mall of Scandinavia. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restaurang och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. När man storhandlar åker man bara några minuter med bil längs Enköpingsvägen till Stora Coop och Willys. Bara ett par minuter från huset finns en ny stor skola (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn!

 • Balkong
 • Hiss
Järva skjutbaneväg 27, 3tr, Järvastaden, Solna kommun
Järva skjutbaneväg 27, 3tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Järva skjutbaneväg 27, 3tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Järva skjutbaneväg 27, 3tr

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

5 495 000 kr

101,5 m²

4 rum

5 788 kr/mån

54 138 kr/m²

Nu har ni möjlighet att bli de första som flyttar in i en optimalt planerad 4:a i det eftertraktade projektet Linnean i Järvastaden! Inflyttning 27 Juni 2023! Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv. 10 minuter från City! Lägenheten präglas av ljusa väggar i ljusgrå ton ljus 3-stavs parkett och fina materialval, öppna ytor samt mycket välplanerad med många fönster och fin balkong. Lyxen med dubbla badrum varav ena med tvättmöjligheter. Du har även tillgång till en stor klädkammare som rymmer bra med förvaring. Välplanerat kök med ljus skåpsluckor i sandfärg med svarta moderna kökshandtag samt ljus bänkskiva. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum med fantastiskt ljusinsläpp. Möjlig femma! Tillval för ca 120.000kr! (se dokument för tillval) En av fördelarna med att köpa nyproduktion är att man har en tvåårsbesiktning där man som köpare kan få fel och brister i bostaden åtgärdade. Dessutom har byggherren en 10 årig byggfelsgaranti. Välkommen till vårt nya kvarter Linnean! Järvastaden har under de senaste tio åren vuxit till ett riktigt populärt område. Det finns många fördelar med att bo i en ny stadsdel som hunnit etablera sig väl. I samma takt som nya hem byggts upp har skolor, förskolor och service vuxit fram. Idag finner du det mesta du behöver i vardagen nära till hands när du flyttar in här. En kort promenad från kvarteret hittar du populära Mulle Meckparken, i Igelbäckens naturreservat väntar sköna löpturer med elbelysta löp- och skidspår. Direkt utanför Linnean finns en kvarterspark för sköna dagar med avkoppling och lek. Kommunikationer: Det är promenadavstånd både till Ulriksdals pendeltågsstation ca 7 min och Hallonbergens tunnelbanestation, alternativt åker du buss vilket tar några minuter. Via pendeltåget eller tunnelbanan tar du dig sedan in till centrala Stockholm på cirka 10 minuter För mer information kontakta Mike Chammas Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Duvgränd 5B, Etage!, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår

Duvgränd 5B, Etage!

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

6 995 000 kr

126 m²

4 rum

5 594 kr/mån

55 516 kr/m²

Topprenoverad sekelskifteslägenhet i etage. Mycket tilltalande stil som lyfter många av de klassiska detaljer som en lägenhet från tidsperioden besitter. Väl tilltagen takhöjd, snedtak och ett fantastisk ljusinsläpp. Drömlägenheten med allt man kan önska sig! På en av Sundbybergs vackraste gator, högst upp i huset, finner Ni denna exklusivt renoverade sekelskifteslägenhet belägen i klassisk fastighet från 1929. Ett ljust och välplanerat boende i två våningar med tidstypiska detaljer och högt till tak. Detta i kombination med smakfulla färgsättningar och moderna materialval skapar ett helt oslagbart boende. Vidare utmärks bostaden av en social utformning med spatiösa sällskapsutrymmen, ett kök med stort utrymme för matplats. Trappan intill köket leder er upp till bostadens underbara sällskapsrum som ger plats åt stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Välskött förening med god ekonomi i en ytterst ståtlig och väl omhändertagen fastighet. Perfekt läge på lugn gata endast ett stenkast från kommunikationer, stora utbud av shopping, nöjen och restauranger. OMGIVNING För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en trevlig liten stad i storstaden. Här finner ni allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll. I närområdet ligger en uppsjö av butiker av dess alla slag, mysiga caféer, konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera goda alternativ finns när det gäller mataffärer. För dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer. Nära bostaden finner ni Lötsjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor runt både Lötsjön och Råstasjön. Här finns dessutom café och restaurang Gröna Stugan som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. KOMMUNIKATIONER Lägenheten ligger mitt emellan Duvbo och Sundbybergs tunnelbanestation. Busslinje 515 avgår från Vegagatan och tar dig till Odenplan på cirka 20-25 minuter. Busslinje 595 kör samma sträcka nattid. T-bana, pendeltåg, tvärbana, flygbuss samt busstation finns vid Sundbyberg Centrum.

Fridensborgsvägen 26, Järvastaden, Solna kommun
 • Borttagen före visning

Fridensborgsvägen 26

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

5 950 000 kr

112 m²

5 rum

5 674 kr/mån

53 125 kr/m²

Välkommen till Fridensborgsvägen 26. Bostaden har 5 rum på 112 kvm i en planlösning som tar väldigt väl vara på alla ytor. Dubbla balkonger i två olika väderstreck, perfekt för en soldyrkare. Bostaden präglas av stora fönster, öppen och rymlig atmosfär samt modern, elegant inredning med stilrena material. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv i bostaden. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med fyra sovrum, två moderna badrum samt förråd. Stilrent kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum vilket gör att du har gott om plats för det större sällskapet. Detta är en bostad som är perfekt för barnfamiljen! Ni har gångavstånd till bra förskolor och skolor i Järvastaden. Många andra barnfamiljer finns i grannskapet vilket gör det lätt för barnen att hitta lekkamrater. - Högst upp med utsikt mot härlig innergård - Inglasad balkong, med gott om plats för att grilla. - Solid förening med god ekonomi -Väldigt bra grannar med god gemenskap - Gott om restauranger på gångavstånd. - Närhet till Ulriksdals golfklubb samt paddelhall i Ulriksdal. - Återvinnings central i byggnaden - En av få föreningen i området med tillgängliga parkerings platser, utomhus, inomhus och el-platser Välkommen hem! För mer info kontakta Mike Chammas Länsförsäkringar Solna! Området: Att bo i området innebär att du bor i ett lugnt och trivsamt område men samtidigt har du närheten till stan. Det tar ca 5 minuter att gå till Ulriksdals station där du via nya citybanan tar dig till Odenplan på 8 minuter eller in till centralen på 11 minuter. I området går även buss 505 som bl.a. stannar vid Ulriksdals station, Mall of Scandinavia (10min) och Solna Centrum (18 min) En kort promenad bort finns det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat och i Bagartorps centrum finns mataffär och precis i kvarteret finns café gym och servicebutik! För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. Några minuter promenad från huset ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn.

 • Balkong
 • Hiss
Armégatan 28, vån 3!, Västra Skogen, Solna kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:15
Armégatan 28, vån 3!, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Armégatan 28, vån 3!, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Armégatan 28, vån 3!

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 495 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 066 kr/mån

44 159 kr/m²

Fint renoverad tvåa med ett härligt ljusinsläpp! - Låg månadsavgift inkl. vatten, värme och Comhem basutbud - Stambytt & renoverat badrum - I föreningen finns gott om parkeringsplatser - Fina materialval - Insynsskyddat läge Välkomna till Armégatan 28 och denna fint renoverade tvåa med fint ljusinsläpp! Går vi in i detalj på interiören så möts vi av fina golv som tillsammans med ljusa väggar utgör en perfekt grund. Köket går i vitt och grått, här finns en bra yta för matplats som rymmer små och stora sällskap. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffdel och hemmakontor om så önskas. På ena sidan finns en fönstervägg som ger ett härligt ljusinsläpp, här finns även utgång till bostadens balkong! Intill hallen nås det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng, garderober samt extra förvaring om så behövs, sist men inte minst finns i lägenheten ett stort badrum, stilrent renoverat i stambytet. Området är familjärt och trevligt med både naturen, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara någon minut från lägenheten finns den lokala ICA-butiken och bara några minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. I området ligger även Västra Skogens T-bana med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig in till stan på 7 minuter. I närheten av denna T-banestation ligger även Ulvsundavikens strandpromenad. Under joggingrundan längs vattnet in mot stan passerar du bland annat Pampas Marina, Hufvudsta gård och Karlbergs slott. Välkommen hit för att trivas!

 • Premium
 • Balkong
Brotorps allé 6, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Brotorps allé 6, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Brotorps allé 6, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Brotorps allé 6

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 595 000 kr

50 m²

2 rum

3 138 kr/mån

51 900 kr/m²

Välkommen till en av Järvastadens absolut bästa tvårummare! Här ges ni möjlighet att flytta in i något som är alldeles nytt och fräscht med 50 välutnyttjade kvadratmetrar, fördelade på en oslagbar planlösning där lagen om öppna ytor råder. Detta tillsammans med en mycket väl tilltagen balkong. Fönster i två väderstreck. Bostaden andas dessutom kvalitet och stil med fina tillval och ytskikt där de genomgående ekgolven tillsammans med ljust målade väggar skapar en bra grund att möblera utifrån. I köket ryms dessutom den stora familjen till middag. I badrummet som är generöst sett till såväl yta som tillval finner ni allt ni behöver i form av klinker i grått, vita kakelplattor på vägg, tvätt & torkmaskin, dusch och handfat i kommod. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum samt en klädkammare. Denna expansiva del av Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Nyligen öppnade områdets egen Ica butik, denna belägen alldeles intill bostaden. I samband med färdigställande av bebyggelsen tillkommer flera kommersiella lokaler planlagda för mindre butiker och caféer. Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 505 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum, Bergshamra, Universitetet, Solna C. Arenastaden, Danderyds sjukhus och Spånga. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 100 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort. År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Järva skjutbaneväg 31, Järvastaden, Solna kommun
Järva skjutbaneväg 31, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Järva skjutbaneväg 31, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Järva skjutbaneväg 31

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Pris saknas

81 m²

3 rum

4 302 kr/mån

Här finner ni en nyproducerad trea med öppen planlösning och en rymlig balkong. Bostaden beräknas vara klar April 2023, vilket innebär att du har chansen att bli den första som flyttar in! När du väl kliver in finner du gott om plats för skor och ytterkläder via garderob i hallen. Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök från Marbodal med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Tack vare den öppna planlösningen finner ni plats för sociala umgänget med plats för middagar samt soffhäng. Här finner ni även utgång till balkongen som ger en förlängning av kök och vardagsrummet. Ni kommer vidare till sovrummet som är rofyllt med plats för säng samt garderober. Intill finner ni det andra sovrummet. Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp via fönster med gott om plats för säng samt övrigt möblemang. Badrummet finner ni i samband med entrén. Badrummet är utrustat med dusch, kombimaskin med praktisk arbetsbänk, samt väggskåp för förvaring. Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt! * Golven pryds av trestavig ekparkett. * Vitmålade väggar genomgående i bostaden. * Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. * Badrummen är utrustad med kommod och lådfronter från INR Kommunikationer: Det är promenadavstånd både till Ulriksdals pendeltågsstation ca 7 min och Hallonbergens tunnelbanestation, alternativt åker du buss vilket tar några minuter. Via pendeltåget eller tunnelbanan tar du dig sedan in till centrala Stockholm på cirka 10 minuter. Området: I direkt anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår. På gångavstånd finner du dessutom utflyktsmål som Överjärva gård och Ulriksdals slott bland mycket annat. Järvastaden bjuder på en ständigt växande närservice med restauranger, caféer, gym och den lokala ICA-affären inpå knuten. På promenadavstånd nås även Friends Arena och köpcentrumet Mall of Scandinavia med ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. För att se solläge på balkong, kika här: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/stockholm/jarvastaden/linnean/#bostader

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Meanderslingan 36, Järvastaden, Solna kommun
 • Idag kl 13:00

Meanderslingan 36

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

5 995 000 kr

112,5 m²

5 rum

5 787 kr/mån

53 289 kr/m²

Presenterar denna välplanerade femma belägen i expansiva Järvastaden med närhet till allt du kan tänka dig och lite till! Här bor du i ett område som växt fram och blivit otroligt attraktivt de senaste 10-15 åren med närhet till service, kommunikationer och fina promenadstråk för dig som gillar att röra på dig. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och präglas genomgående av ett härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier, parkettgolv och ljusa väggar. Samtliga ytor är väl tilltagna tack vare den smarta planlösningen. Vill du bara flytta in och trivas? Då är detta boendet perfekt för dig. I hallen har du en platsbyggd garderob som ger goda förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning. Köket är utrustat med alla nödvändigheter så som diskmaskin och har gott om förvaring samt arbetsytor. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar samt har nödvändigheter så som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. I bostaden finns även en wc/dusch. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och härligt ljusflöde från det stora fönsterpartiet. Sedan finns även tre till rymliga sovrum. Den rymliga uteplatsen ligger mot föreningens lugna innergård och där får man plats för större möblemang så att man kan bjuda hem vänner och familj för att njuta av fina kvällar. Till lägenheten finns ett källarförråd. Hiss finns! Några minuters promenad från huset ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat, en busshållplats utanför porten och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restauranger och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset finns den nya Raoul Wallenbergsskolan (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! Varmt välkomna på visning, eller kontakta ansvarig mäklare för en förhandsvisning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Fredsgatan 27, 2 tr, Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 13:15

Fredsgatan 27, 2 tr

Lägenhet
Sundbyberg Centrum, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

6 195 000 kr

82 m²

3 rum

1 353 kr/mån

75 549 kr/m²

Sällan till salu - otroligt låg avgift! - Låg månadsavgift - endast 1353kr - Unik totalrenoverad sekelskifteslägenhet - Gemensam takterrass finns - Exklusiva materialval - Ljusinsläpp utöver det vanliga - Insynsfritt läge - Rymligt vindsförråd & källarförråd tillhör lägenheten - Hiss finns i grannporten Hemmet andas exklusivitet och kombinerar vackert 20-tals hus med all den praktiska inredning som ett modernt boende ger! Gavelläget och stora fönster med djupa nischer gör att bostaden fullkomligt badar i ett naturligt ljusflöde. Att takhöjden dessutom är 2,85 m skapar en härlig rymd. Bostaden totalrenoverades 2016 med påkostade och stilfulla materialval och finishen är utöver det vanliga! Köket är smakfullt och stilrent inrett i grått med läderdetaljer och svart granitskiva. Öppen planlösning mot luftigt vardagsrum som bjuder in till sociala sammankomster. Badrummet är drömlikt och ger med marmorbeklädda väggar och generösa ytor känslan av att bo på hotell. Hemmet har dessutom en gästtoalett samt en tvättstuga. De fina furugolven och de höga socklarna har varsamt slipats och laserats. Master bedroom mot lugn innergård och ytterligare ett sovrum av god storlek. Bra med förvaring i inbyggda garderober i tidstypisk stil. Stabil och ekonomiskt stark förening med väldigt fördelaktiga avgifter. Föreningen har en gemensam takterrass med kvällssol och den omhändertagna innergården med grillplats och gräsytor uppskattas bland medlemmarna. Sundbyberg - kommunen som har allt! Bokstavligen runt hörnet från porten ligger ICA Nära och tunnelbanan (Duvbo), som tar dig till Stockholm Central på bara 15 minuter. I området finns även allt från nybakat bröd på mysiga caféer till trendiga second hand butiker. Skulle du mot all förmodan sakna något är det inte långt till vare sig Sundbybergs centrum och affärsstråken kring anrika Sturegatan eller trendiga Signalfabriken. I närheten av lägenheten breder grönskan vid Lötsjön och Råstasjön ut sig. Det omtyckta promenadstråket har använts till rekreation och motion i över hundra år och är ett populärt tillhåll för människor i alla åldrar. För sportfantasten finns simhall, sporthall, gym, ridstall samt Ursviks motionsområde inom bekvämt avstånd. När det gäller övriga kommunikationer så är det ca 10 minuters promenad till pendeltåg, tvärbanan, fjärrtåg och bussar. Och t o m Flygbussarna till Arlanda och Bromma! Bra att veta! - Hela bostaden totalrenoverades 2016 – planlösningen ändrades, samtliga el- och vattenstammar byttes ut och ny inredning sattes in. - Till lägenheten hör vindsförråd om ca 8 kvm (snedtak på en tredjedel av ytan) och källarförråd om ca 3 kvm. - Det finns fiber indraget i lägenheten. - Enligt föreningen klassas lägenheten som 2rok, den disponeras dock i dagsläget som 3rok. Välkommen på visning!

 • Plus
Polhemsgatan 7, Gamla Huvudsta, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Polhemsgatan 7

Lägenhet
Gamla Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 250 000 kr

61 m²

2 rum

2 738 kr/mån

53 279 kr/m²

Välkommen till en perfekt tvåa på Polhemsgatan 7 med bra innergård. Redan i hallen skvallras det om svängrum. Bra ytor för avställning och dessutom ett förråd inne i bostaden för ytterligare förvaringslösning. Hallen leder er vidare till det trivsamma köket som är nyrenoverat med bra standard och bra arbetsytor. Här har ni en trivsam matplats vid fönstret. Vidare från hall finner ni det stora sovrummet som inhyser plats för en stor dubbelsäng samt ytterligare förvaring i generösa garderober. Ytan ger dessutom plats för sängmöbler för den som önskar. Badrummet lämnar inget att klaga på heller. Bra ytor med tvättpelare finns här för att förenkla vardagen i livet. Vidare från hall kommer ni till det stora vardagsrummet som är enkelt att möblera och här har ni dessutom fönster i 2 väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Från vardagsrummet når ni den trivsamma balkongen med utsikt över föreningens innergård. Polhemsgatan är i det närmaste otrafikerad och bostaden lugnt belägen med skogs- naturparti längre ned på gatan. Som kontrast till detta ligger Huvudstagatan med den lokala livsmedelsbutiken, café och basutbud av service ett stenkast bort. För dig som har krav på större utbud ligger Solna Centrum inte mer än 7-8 minuter bort till fots. Här finns gott om affärer och restauranger som stillar både shoppingsug och hungriga magar! Kommunikationer finns här gott om. Har finns tre T-banestationer inom 1 km och nya gula linjen kommer även den ligga på promenadavstånd från bostaden. Vidare finns även flertalet busshållplatser i samma kvarter, tvärbanan nås på 10 minuter promenad och pendeltåget får inom några år en ny station bara ett kvarter bort från lägenheten. För dig som vill åt naturen nås flertalet trevliga parker såsom Skytteholms- och Byparken på nära avstånd och dessutom ligger Ulvsundavikens trevliga strandpromenad på bekvämt avstånd. Här kan man gå via Karlberg in till Kungsholmen under söndagspromenaden. I föreningen så finns det tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt lägenhetsförråd i källaren. Fin innergård med lekplats och grill och dolda tillgångar i form av hyresrätter som finns kvar.

 • Balkong
 • Hiss
Brotorpsvägen 5, Brotorp, Sundbybergs kommun
 • Idag kl 12:15
Brotorpsvägen 5, Brotorp, Sundbybergs kommun, bild 2
Brotorpsvägen 5, Brotorp, Sundbybergs kommun, bild 3

Brotorpsvägen 5

Lägenhet
Brotorp, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 995 000 kr

81 m²

3 rum

4 231 kr/mån

49 321 kr/m²

Välkommen till Brotorpsvägen 5 i attraktiva Järvastaden! Här ges ni möjlighet att flytta in i något som är alldeles nytt och fräscht med 81 väluttnyttjade kvadratmetrar, där lagen om öppna ytor råder. Detta tillsammans med den väl tilltagna balkongen i rakt västerläge gör detta till en lägenhet utöver det vanliga. Bostaden andas kvalitet och stil där ekparkettgolven och de ljusa väggarna skapar en bra grund att möblera utifrån. Vardagsrummet öppnar upp mot köket och bjuder in till sällskapsytor. I köket ryms dessutom den stora familjen till middag med möjlighet för långbord mot vardagsrummet tack vare öppenheten. Badrummet som är generöst sett till såväl yta och inredning, går i gråskala med dusch och egen tvättutrustning. Sist men inte minst finns här två rymliga sovrum och en rymlig hall. Denna expansiva del av Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica-butik, som på sikt planeras bli ett Ica Kvantum, beläget alldeles intill bostaden. Vill du storhandla så ligger både Willys och Coop några minuter bort med bil. När området är färdigbyggt kommer det dessutom att finnas ett än större utbud av cafér och butiker. Utanför bostaden trafikerar Buss 540 och 505. En liten bit bort går även buss 504 och 157 men även de i närområdet. Med bussarna tar du dig bland annat till Mall of Scandinavia/Friends arena, Ulriksdals pendeltågsstation, Solna C/Bergshamra/Hallonbergen och Sundbybergs Centrum för anknytning med tunnelbana. Promenerar du hellre når du Ulriksdal och Hallonbergen på cirka 10 minuter. Smidig anknytning med bil till både E4 och E18. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning på nära avstånd. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden och vintertid utgör samma löpspår norra Stockholms bästa skidspår. För dig som spelar golf, ligger även Ulriksdals GK på promenadavstånd. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort. Vill du anordna fest eller event av något slag, finns Jaktvillan till förfogande i området.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Släggbacken 6, Huvudsta, Solna kommun
 • Budgivning pågår
Släggbacken 6, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Släggbacken 6, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Släggbacken 6

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

4 995 000 kr

109 m²

4 rum

5 697 kr/mån

45 826 kr/m²

Har du någonsin letat efter ett boende som tickar alla boxar? Ett boende som är nyrenoverat, ljust, fräscht och där föreningen är stabil och det är bara flytta raka vägen in? Då är lägenheten på Släggbacken 6 något för dig! En magisk 4:a som är helt totalrenoverad och där säljaren tänkt på alla dom minsta av detaljer. Allt från gotländsk sten i hall och kök till högkvalitativt kök, nyspacklade väggar och nya golv. Oavsett om man är singel, par, barnfamilj eller pensionär så det finns det något för alla. Allt från för-och grundskolor till fantastiska caféer för mysiga fikastunder! Sett till kommunikationer ligger bussar och T-bana bara ett stenkast från porten där T-centralen nås på bara 9 minuter. När det kommer till föreningen så lämnas ni inte önskandes heller. Brf Talgoxen 1 & 3 är en förening med stabil ekonomi och föreningen äger marken. Den består av 175 lägenheter varav flera i dagsläget upplåts med hyresrätt (dolda tillgångar) och 21 förrådslokaler. De gemensamma utrymmena i föreningen är cykelförråd, miljöstation och tvättstugor som medlemmarna kan nyttja. Fastigheterna är anslutna till Comhem. Fasta parkeringsplatser med eller utan elstolpe i direkt anslutning till fastigheterna finns att hyra av Signalisten. Det finns även gott om boendeparkering vid husen och i området. Kontakta Signalisten både för platshyra eller för att ordna med tillstånd för boendeparkering. Släggbacken har ett kort promenadavstånd till Huvudsta centrum, bestående av ett inomhustorg med butiker, restaurang, kafé, apotek, stor livsmedelsbutik, gym som är öppet dygnet runt och direktentré till tunnelbanans blå linje. Det tar 5 minuter att åka till Fridhemsplan (endast 3 stationer) och 10 minuter att åka till T-centralen. En ny pendeltågsstation kommer att byggas i Huvudsta, vilket kommer att innebära ett rejält lyft för Huvudsta och kan komma att påverka lägenhetspriserna. Från Släggbacken är det ca 800 meter ner till vattnet. Längs Ulvsundasjön finns ett populärt promenadstråk som sträcker sig från Sundbyberg till Stockholms innerstad. Vid vattnet ligger Huvudsta gamla slott och Augustendals 4H-gård med djur och ett kafé. Här har Sveriges första Pep Park nyligen öppnat, 100 meter med redskap och utrustning för lek, rörelse och vardagsmotion för barn, unga och vuxna. Vid Huvudsta strand ligger det omtyckta Huvudstabadet med 50 meters bassäng samt ett utebad med badbryggor, en mindre sandstrand och utedusch. En cykeltur från Huvudsta, nedför Huvudsta Allé, längs Huvudsta strand, Pampas marina, bron över till Kungsholmen eller vidare förbi Karlbergs slott till Birkastan tar bara 10-15 minuter och promenadsträckan är 3-4 km. Många känner till att Solna har en låg kommunalskatt, men visste du att det är den näst lägsta kommunalskatten i landet? I Arenastaden ligger Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia, Sveriges största galleria. Solna som den populära staden den är. Huvudsta med dess omgivning, utmärkta kommunikationer och närheten till city. En förening med en styrelse som aktivt verkar för optimerad ekonomi och god boendemiljö. Lägenheten, vars planritning och utsikt gör att den tillhör de attraktivaste lägenheterna i föreningen. Så varmt välkommen till visningen av denna otroliga lägenhet på Släggbacken 6!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 159, Järvastaden, Solna kommun
 • Borttagen före visning
Fridensborgsvägen 159, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 159, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 159

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 395 000 kr

41 m²

2 rum

2 445 kr/mån

58 415 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade 1,5:a belägen i expansiva Järvastaden! Här bor du på en attraktiv adress i ett område som är otroligt barnvänligt och där du har allt du behöver. Bostaden präglas av genomgående parkettgolv och hög materialstandard. Stora fönsterpartier gör att lägenheten får ett härligt ljusflöde. Bostaden är belägen på tredje våningen av fem och ligger alltså högt upp i huset. Här finns ett helkaklat badrum med bekvämligheter så som kombinerad ttvätt och torkmaskin. Öppen social planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har plats för större möblemang och här ligger även utgången till lägenhetens balkong. I lägenheten finns det ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Till lägenheten hör ett källarförråd. Denna expansiva del av Solna/Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica butik. Gällande kommunikationer trafikerar flertalet bussar i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana, Universitetet och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjö med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort.I närheten ligger Sveriges nationalarena i fotboll Friends Arena, Arenastaden och Mall of Scandinavia. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mönstringsvägen 10, Järvastaden, Solna kommun
 • Idag
Mönstringsvägen 10, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Mönstringsvägen 10, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Mönstringsvägen 10

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

5 450 000 kr

95 m²

4 rum

5 134 kr/mån

57 368 kr/m²

---ACCEPTERAT PRIS KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING--- Nu finns möjlighet att förvärva denna attraktiva fyra med stort master bedroom, dubbla badrum och dubbla balkonger belägen i populära Järvastaden. Bostaden har en generös öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum bjuder in till härliga sällskapsstunder. Matplatsen går att göras om till mindre sovrum/kontor. De stora fönstren och det höga läget ger ett fantastiskt ljusinsläpp och gör insynen obefintlig då ni kommer över de intilliggande husens tak. I vardagsrummet får du plats med större soffgrupp och tillhörande möblemang. Köket har alla nödvändigheter så som stora arbetsytor samt köksö, diskmaskin och side-by-side kyl & frys. I anslutning till köket finns en större matplats. Bostaden präglas genomgående av ekparkettgolv och ljusa väggar vilket gör det enkelt att inreda och göra till sitt eget. Samtliga sovrum är väl tilltagna med målade väggar och har garderober vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Master bedroom ligger avskilt med eget badrum en suite samt egen balkong belägen åt gården. Båda balkongerna, varav den ena är inglasad, är väl tilltagna med gott om plats för både möblemang och grill. Badrummen är helkaklade med klinkergolv och golvvärme samt uppvärmningsbara handdukshängare. I det större badrummet finns även arbetsbänk med skåp ovanför samt tvättmaskin och torktumlare. I hallen har du mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en rymlig skjutdörrsgarderob. Bostaden är utrustad med säkerhetsdörr. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Föreningen har en trevlig gård med planteringar, lekplats, utemöbler och grill. Järvastaden i norra Solna har under det senaste decenniet vuxit fram till att bli en av Solnas mest populära stadsdelar. Området är mycket barnvänligt med naturen intill och med närhet till allt man behöver som mataffärer, restauranger, gym och ett bageri runt hörnet. Det finns ett flertal populära förskolor och grundskolor i området och ett stenkast från huset finns Järvastadens barnsatsning Mulle Meckparken som lockar besökare från hela Storstockholm. Du har motionsspår direkt utanför dörren och några hundra meter bort finns ett nybyggt utegym och padelbana. En kort promenad bort ligger det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat där även Ursviks motionsområde finns. Du har också närhet till Ulriksdals slottspark med handelsträdgård och caféer och vackra promenadstråk längs Brunnsviken och Edsviken med möjlighet till bad. Kommunikationerna är mycket bra med ett flertal busslinjer som trafikerar området och tar dig snabbt till bland annat Mall of Scandinavia, Friends Arena, Bergshamra och Solna centrum. Till Stockholms innerstad tar du dig på 7 min med pendeltåg eller ca 20 min med cykel. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jonstorpsvägen 26, Huvudsta, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Jonstorpsvägen 26, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Jonstorpsvägen 26, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Jonstorpsvägen 26

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 995 000 kr

66 m²

2 rum

4 049 kr/mån

45 379 kr/m²

””AV SÄLJAREN ACCEPTERAT PRIS ”””2.995.000”” Unikt tillfälle att förvärva denna stora 2:a i perfekt läge! Välkommen till denna rymliga 2:a i genomgående bra skick om 66 kvm med ett stort sovrum, påkostat och stort badrum, kök med bra arbetsyta och genomgående bra standard samt härlig soldränkt balkong. Gott om plats för förvaring i många garderober samt stort separat källarförråd. - Välskött BRF med god ekonomi - Familjevänligt område - Natur och sjönära läge - Högst upp i huset - Magiskt ljusinsläpp - Närhet till Pampas Marina och grönområden - Närhet till 4H-gård, huvudstabadet samt promenadstråk En bostad som man helt enkelt inte får missa! Här bor man i en populär och barnvänlig förening med stora gårdar och lekplatser. Jonstorpsvägen är en mycket sparsamt trafikerad återvändsgata med både naturen och service på bekvämt avstånd. På några minuter till fots tar du dig ner till Ulvsundavikens strandpromenad där du via Pampas Marina och Karlbergs Slott når innerstan medan du följer Mälarens båtliv. Vid Huvudstabadet finns både friluftsbad och pool. Intill Jonstorpsvägen finns även mindre skogspartier. Sett till service så når du Huvudsta Centrum på ca fem minuter till fots. Här finns både affärer, T-bana, restauranger och det intilliggande Huvudstafältet inbjuder till både picknick, fotboll och skridskoåkning på den spolade isbanan vintertid. Det är även ca 4-5minuter gångavstånd till Solna Strand tunnelbanestation. Ca 5minuter cykelfärd till Sundbyberg centrum. I området finns många väldigt bra förskolor samt många lekplatser, helt enkelt ett utmärkt område för barnfamiljer. Varmt välkomna till Jonstorpsvägen 26

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 29A, Gamla Huvudsta, Solna kommun
 • Budgivning pågår

Storgatan 29A

Lägenhet
Gamla Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 250 000 kr

35 m²

1 rum

2 146 kr/mån

64 286 kr/m²

Fin och insynsskyddad etta om 35 kvm inbäddad i härlig grönska i populära Gamla Huvudsta! Nyligen stambytt badrum samt renoverat kök. Vackert parkettgolv och fina detaljer. *Sovloft *Stambytt badrum *Renoverat kök Rundturen börjar i hallen - en hemtrevlig och välkomnade hall med helt ny säkerhetsdörr och bra förvaring i klädkammare. Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder naturliga möbleringsalternativ för både soffa och säng. Vidare är köket välplanerat och bjuder på bra arbetsyta och gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Stambytt och fräscht badrum. Läget är perfekt med närheten till 3 tunnelbanestationer - Solna C, Västra Skogen och Huvudsta Centrum. Tar du cykeln är du i innerstan på 20 minuter! I närheten finner man såväl promenadstråk längs Ulvsundasjön som ridstall, 4H-gård, friluftsbad, seglarskola och flera grönområden. Ta en promenad via Pampas marina och Karlbergs slott in till Stockholm C. Solna Centrum med ett oslagbart utbud av kommunikationer, affärer, restauranger och mycket mer når man efter en kortare promenad. Välkommen hit för att trivas!

Jungfrudansen 31, Huvudsta, Solna kommun

Jungfrudansen 31

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 995 000 kr

73 m²

3 rum

3 869 kr/mån

54 726 kr/m²

Välkommen till denna nyligen topprenoverade och fräscha trea med en modern planlösning och ett kök som slår det mesta. Här ges en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en separat sovrumsavdelning. En lösning som klippt och skuren för barnfamiljen. Utöver detta finns här en uppskattad uteplats och ett fint helkaklat badrum. - Stor uteplats i soligt söderläge - Fint ljusinsläpp - Välskött BRF med god ekonomi - Garage i huset - Låg månadsavgift - Fin "stängd" innergård, perfekt för barnfamiljen Det som sticker ut mest köket som med modern design som matchas på bästa vis med rostfria maskiner och fin bänkskiva. Allt ger en känsla av hemtrevlighet. Föreningen med sin relativt nya fastighet erbjuder stora mervärden i den fina innergården med sin lekplats samt sitt varmgarage som nås direkt via hissen! Föreningen är välskött med en god ekonomi. Här finns tvättstuga, gästrum, cykelrum, barnvagnsrum, innergård, grillplats, bastu, föreningslokal, lokal för pingis samt ett varmgarage med 64st platser. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Ett stenkast ifrån bostaden går en buss och alldeles i närheten finns Huvudsta Centrums tunnelbana. I närområdet finns fem förskolor varav en precis tvärs över gatan. Bara ett par minuter till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat livsmedelsbutik, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Huvudsta C har nyligen genomgått en omfattande renovering och kommer dessutom bebyggas med nya bostäder. Detta tillsammans med ytterligare planerad nyproduktion mellan Bygatan och Göran Perssons Väg ger en stadsdel i positiv utveckling. För dig med krav på större utbud ligger Solna Centrum och Sundbybergs centralare delar ca 15 minuter bort till fots. Alldeles nedanför Jungfrudansen ligger Ulvsundaviken av vilken en tydlig glimt ges från balkongen. Promenadstråket längs vattnet är väldigt uppskattat av Solnaborna och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Johan Enbergs väg 40A, null, Solna kommun

Johan Enbergs väg 40A

Lägenhet
Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 995 000 kr

80,4 m²

3 rum

4 635 kr/mån

49 689 kr/m²

Välkommen till Johan Enbergs Väg 40A och denna gedigna belägna trea med stor balkong och stambytta badrum som slår det mesta. Här ryms stora sällskap med fria ytor och gott om plats för förvaring och bekvämligheter i vardagen. Från porten vid huset går du till T-banan på minuten. Kollar vi på interiören kan vi konstatera att lägenheten är i välhållet skick och har ett stort kök med dubbel kyl och frys och gedigna arbetsytor att jobba på. Fräscha vita luckor och vitvaror med bra standard. Båda badrummen är stambytta och här finner ni bra standard och möjlighet till att både ta ett bad samt en dusch för den som önskar. Sovrummen inhyser plats för dubbelsängar och sängförvaring. Vardagsrummet är enkelt att möblera och ges plats för det större möblemanget. Sett till det praktiska så finns här gott om förvaring med en stor garderob i ena sovrummet samt i hallen. Ett boende på Johan Enbergs Väg blir på många sätt en bekväm och praktisk tillvaro där ni finner Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer. Vidare finns bussar, butiker, restauranger samt övrig service. Vill ni ut och röra på er finns här runt knuten det mycket uppskattade promenadstråket längs med Ulvsundasjön som via populära Restaurang Grodhavet och Pampas Marina med sin restaurang samt Karlbergs Slott tar dig in till stan på ca 15 min. Väljer man att gå åt andra hållet så passerar man Hufvudsta Gård, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, Huvudstabadet och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. Vidare bor ni här granne med det nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. Väljer ni att ta bilen är ni på blott en minut ute på Essingeleden eller på er väg in mot stan.

 • Balkong
Fridensborgsvägen 42, Järvastaden, Solna kommun
 • Budgivning pågår

Fridensborgsvägen 42

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 395 000 kr

40 m²

2 rum

2 465 kr/mån

59 875 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet! Standarden är hög med material- och färgval utöver det vanliga. Här finner ni ett bra sovrum med god förvaring, ett fullutrustat kök samt ett tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen. Denna lägenhet ligger på den sidan av Järvastaden som är betydligt närmre pendeltågsstationen, tar endast 5-10 min att gå. Att byggåret skrivs till 2009 känns direkt när man kliver över tröskeln där en lång lista av tillval som sätter guldkant på din nya vardag. Lägg därtill att bostadsrättsföreningen är en av områdets absolut bästa med låg månadsavgift. Brf Markan är en stabil förening som äger marken och består av 84 st lägenheter samt en lokal (f.n ett bageri). Huset stod klart 2009 och har inga större renoveringar planerade då det fortfarande ses som nytt. Föreningen har parkeringsplatser såväl i garage (c:a 70 platser) som ute i anslutning till huset (c:a 40 platser). I garaget finns också 12 platser med laddstationer för elbil. Föreningen erbjuder även däckförvaring. Kostnaden är 100 kr per säsong. Tvättstuga finns i föreningen med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättmangel. Generöst med tider och du kan boka 2 tvättpass per vecka. Järvastaden är fortfarande under utveckling men är redan nu den trevliga och barnvänliga stadsdelen nära både stan och naturen. Några minuters promenad bort ligger pendeltågsstationen Ulriksdal och runt husknuten finns busshållplatser för linjerna 505 och 540. Resan med pendeltåg till Stockholms central tar 10 minuter. I samma fastighet som lägenheten finns Järvastadens uppskattade bageri, Gottig Bageri och Café, och strax intill ligger den populära lekparken"Mulle Meckparken”. Området har många bra förskolor samt en grundskola. En kort promenad bort finns Ursviks fina motionsspår samt grönområdet Igelbäckens naturreservat. Här hittar du även Överjärvagård som är ett populärt utflyktsmål med bland annat djur, kafé och antikaffär. Från lägenheten är det endast några minuter promenad till Ulriksdals golfklubb. Närmaste shopping/evenemang finner du 2 km bort i shoppingcentret Mall of Scandinavia samt nationalarenan Friends arena. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Järva skjutbaneväg 31, Järvastaden, Solna kommun

Järva skjutbaneväg 31

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 950 000 kr

46,5 m²

2 rum

2 929 kr/mån

63 441 kr/m²

Här finner ni en nyproducerad tvåa med öppen planlösning och en rymlig balkong. Nu har du chansen att bli den första som flyttar in i Järvastadens nyaste huskropp. Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt sovrum samt ett exklusivt kök från Marbodal med gott om förvaring och goda arbetsytor. * Golven pryds av trestavig ekparkett. * Vitmålade väggar genomgående i bostaden. * Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. * Badrummen är utrustad med kommod och lådfronter från INR Kommunikationer: Det är promenadavstånd både till Ulriksdals pendeltågsstation ca 7 min och Hallonbergens tunnelbanestation, alternativt åker du buss vilket tar några minuter. Via pendeltåget eller tunnelbanan tar du dig sedan in till centrala Stockholm på cirka 10 minuter. Området: I direkt anslutning till Järvastaden ligger Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår. På gångavstånd finner du dessutom utflyktsmål som Överjärva gård och Ulriksdals slott bland mycket annat. Järvastaden bjuder på en ständigt växande närservice med restauranger, caféer, gym och den lokala ICA-affären inpå knuten. På promenadavstånd nås även Friends Arena och köpcentrumet Mall of Scandinavia med ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Kontakta ansvarig mäklare Tobias Franzén för mer info! [email protected] 070-423 11 15.

 • Balkong
Östervägen 28B, Råsunda, Solna kommun
 • Budgivning pågår
Östervägen 28B, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Östervägen 28B, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Östervägen 28B

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 495 000 kr

45 m²

2 rum

2 648 kr/mån

77 667 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva en fantastisk tvårummare i populära Råsunda 101! I denna otroligt välplanerade lägenheten med öppen planlösning finner du en genomgående väldigt hög standard genom påkostade materialval samt det påkostade tillvalet "smarta hem" som erbjuder en mängd olika tekniska finesser som t.ex. röststyrning, dimbar belysning överallt, "godnatt/hejdå" knapp som släcker all belysning i lägenheten med ett knapptryck. Innanför säkerhetsdörren möts man av vita väggar och en fantastisk vitlaserad 3-stav askparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, grått kök från Ballingslöv med integrerade vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Köket är påkostat med en ljus bänkskiva i kompositsten. Rymligt badrum med klinker i mörk spräcklignyans och vita stora kakelplattor på väggarna, utrustat med dusch samt kombinerad tvättmaskin + torktumlare. Du finner även ett rymligt sovrum med stor garderobsvägg och god förvaring. Allt detta tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som också har utgång till bostadens balkong gör detta till en av föreningens allra bästa 2or. I Brf Råsunda 101 bor du i anrika gamla kvarter fast med modern bekvämlighet. Du finner garage i huset som du når med hissen ner, övernattningslägenhet och en stor gemensam takterass med fantastiska vyer över Solna samt en gemensamhetslokal med kök att hyra. I Råsunda bor du i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. Utanför dörren går buss 515 som tar dig till Odenplan på nolltid, du har även tunnelbana, tvärbana samt pendeltåg i närheten av bostaden. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Släggbacken 6, vån 0 (vån 2 i souterräng), Huvudsta, Solna kommun

Släggbacken 6, vån 0 (vån 2 i souterräng)

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

4 195 000 kr

91 m²

3.5 rum

4 839 kr/mån

46 099 kr/m²

***RIKG FÖR ATT BOKA VISNING!*** Har du någonsin letat efter ett boende som tickar alla boxar? Ett boende som är nyrenoverat och fräscht, där föreningen är stabil och det är bara flytta raka vägen in? Då är lägenheten på Släggbacken 6 något för dig! En magisk 4:a (original 3:a) som är helt totalrenoverad och där säljaren tänkt på alla dom minsta av detaljer. Allt från de magiska hygienutrymmena till det fantastiska köket och helt omdragen el till dagens standard. Oavsett om man är singel, par, barnfamilj eller pensionär så det finns det något för alla. Allt från för-och grundskolor till fantastiska caféer för mysiga fikastunder! Sett till kommunikationer ligger bussar och T-bana bara ett stenkast från porten där T-centralen nås på bara 9 minuter. När det kommer till föreningen så lämnas ni inte önskandes heller. Brf Talgoxen 1 & 3 är en förening med stabil ekonomi och föreningen äger marken. Den består av 175 lägenheter varav flera i dagsläget upplåts med hyresrätt (dolda tillgångar) och 21 förrådslokaler. De gemensamma utrymmena i föreningen är cykelförråd, miljöstation och tvättstugor som medlemmarna kan nyttja. Fastigheterna är anslutna till Comhem. Fasta parkeringsplatser med eller utan elstolpe i direkt anslutning till fastigheterna finns att hyra av Signalisten. Det finns även gott om boendeparkering vid husen och i området. Kontakta Signalisten både för platshyra eller för att ordna med tillstånd för boendeparkering. Släggbacken har ett kort promenadavstånd till Huvudsta centrum, bestående av ett inomhustorg med butiker, restaurang, kafé, apotek, stor livsmedelsbutik, gym som är öppet dygnet runt och direktentré till tunnelbanans blå linje. Det tar 5 minuter att åka till Fridhemsplan (endast 3 stationer) och 10 minuter att åka till T-centralen. En ny pendeltågsstation kommer att byggas i Huvudsta, vilket kommer att innebära ett rejält lyft för Huvudsta och kan komma att påverka lägenhetspriserna. Från Släggbacken är det ca 800 meter ner till vattnet. Längs Ulvsundasjön finns ett populärt promenadstråk som sträcker sig från Sundbyberg till Stockholms innerstad. Vid vattnet ligger Huvudsta gamla slott och Augustendals 4H-gård med djur och ett kafé. Här har Sveriges första Pep Park nyligen öppnat, 100 meter med redskap och utrustning för lek, rörelse och vardagsmotion för barn, unga och vuxna. Vid Huvudsta strand ligger det omtyckta Huvudstabadet med 50 meters bassäng samt ett utebad med badbryggor, en mindre sandstrand och utedusch. En cykeltur från Huvudsta, nedför Huvudsta Allé, längs Huvudsta strand, Pampas marina, bron över till Kungsholmen eller vidare förbi Karlbergs slott till Birkastan tar bara 10-15 minuter och promenadsträckan är 3-4 km. Många känner till att Solna har en låg kommunalskatt, men visste du att det är den näst lägsta kommunalskatten i landet? I Arenastaden ligger Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia, Sveriges största galleria. Solna som den populära staden den är. Huvudsta med dess omgivning, utmärkta kommunikationer och närheten till city. En förening med en styrelse som aktivt verkar för optimerad ekonomi och god boendemiljö. Lägenheten, vars planritning och utsikt gör att den tillhör de attraktivaste lägenheterna i föreningen. Så varmt välkommen till visningen av denna otroliga lägenhet på Släggbacken 6!

 • Balkong
 • Hiss
Vinthundsgatan 2B, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun

Vinthundsgatan 2B

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 850 000 kr

58 m²

2 rum

3 589 kr/mån

49 138 kr/m²

---ACCEPTRAT PRIS KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING--- Välkommen till Vinthundsgatan 2B! En unik lägenhet som erbjuder en varm känsla med stora fönsterpartier och ett fint ljusflöde. Optimal planlösning med stilrena materialval. Sovrummet i lägenheten är större än vanligt med ett stort vardagsrum. Lägenheten erbjuder även en klädkammare för bra förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa vägar och fint parkettgolv. Dessutom har du en uteplats om ca 47kvm! Närhet till aktiviteter och grönområden. -Hörn läge - Stort sovrum -Naturreservat 100m bort -Närhet till Mall Of Scandinavia -Uteplats om ca 47kvm -Närhet till kommunikation -Generöst badrum med tvättdel Till lägenheten finns ett källarförråd. Hiss finns i huset. Några minuter promenad från huset ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restaurang och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset har den nya Raul Wallenbergskolan (åk F-9) precis öppnat sina portar. Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! Varmt välkommen på öppen visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Mjölnerbacken 61, Rissne, Sundbybergs kommun

Mjölnerbacken 61

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

2 295 000 kr

61 m²

2 rum

2 551 kr/mån

37 623 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning - Amanda Barsoum 0739 398 938 På Mjölnerbacken finner du denna ljusa samt välplanerade 2a där man har tagit tillvara på varje kvadrat och renoverat med stilsäker hand! Här möts du av flertal fönsterpartier som gör att lägenheten känns både luftig och ljus. Precis när man kliver in till höger finner du plats för avhängning samt skoställ därefter ett fräscht badrum med dusch, wc och handfat. Vidare in möts du av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot det modernt renoverade köket som är utrustad med allt du kan tänka dig för att underlätta arbetet. Via köket når du den stora balkongen som ligger högst upp i huset, här föreställer jag mig att du kommer spendera många härliga timmar. Önskar du glasa in balkongen har du möjlighet till det. Här trivs man omgående och man fattar snabbt tycke för den öppna planlösningen mellan det sociala köket och det stora vardagsrummet vilket gör det lätt att umgås med gästerna medan man står i köket. Ett ljust och rymligt sovrum som ligger perfekt avskilt från bostadens sociala del och som även har en praktisk walk-in closet. Sovrummet rymmer en stor säng, sängbord, bokhylla eller annan möblemang om man så önskar. Föreningen Vikingen 6 är välskött och har mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 2 551 kr ingår tv, vatten, värme, bostadsrättstillägg och källarförråd. Här får du dessutom tillgång till tvättstuga, lekplats, garage och gästparkering. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2021), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2023). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkomna på visning till denna perfekta bostad!

 • Hiss
Dammtorps allé 4, null, Solna kommun

Dammtorps allé 4

Lägenhet
Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 195 000 kr

62 m²

2 rum

3 518 kr/mån

51 532 kr/m²

Accepterat pris! Stor välplanerad tvåa om 62 kvm med utmärkt läge i Järvastaden. Här erbjuds ett påkostat boende med stor avskild balkong i söderläge mot trevligt grönområde. Modernt kök med goda arbetsytor och förvaring. Vardagsrum med öppen sällskapsyta och flertalet fönster som ger stor trivselkänsla. Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Luftigt sovrum med god förvaring genom inbyggd skjutdörrsgarderob. Gällande kommunikationer nås Buss 505 och 540 på andra sidan parken och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Bergshamra och Hallonbergens tunnelbana samt Solna Centrum. Att promenera till Ulriksdals pendeltågsstation respektive Hallonbergens tunnelbana tar ca 10-15 minuter. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet samt utomhuspadelbana. På din väg mot Sundbyberg centrum passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Välkommen hit för att trivas!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Centrumslingan 51, Solna Centrum, Solna kommun

Centrumslingan 51

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

3 195 000 kr

59 m²

2 rum

2 991 kr/mån

54 153 kr/m²

Accepterat pris! Med bästa möjliga läge återfinns denna välplanerade hörntvåa på populär adress med direkt anslutning till Solna C och dess tunnelbana. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Renoverat kök i öppen planlösning mot luftigt vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum med tvättmaskin och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Ett bekvämt boende i välskött förening med stort serviceutbud och utmärkta kommunikationer inpå knuten. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Kyrkbacken 17, 3tr, Hagalund, Solna kommun

Kyrkbacken 17, 3tr

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

1 650 000 kr

18,5 m²

1 rum

1 553 kr/mån

89 189 kr/m²

””ACCEPTERAT PRIS””” Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och smakfullt renoverade 1:a, tre trappor upp i huset på Kyrkbacken 17. På Kyrkbacken bor Ni i ett trivsamt läge med närhet till det allra mesta. Tvärbanan och pendeltåg ligger bara ett stenkast bort. Solna centrum och Mall of Scandinavia nås på kort gångavstånd. Bostaden erbjuder ett stilsäkert och fullutrustad pentry, ett fräscht badrum och ett lättmöblerat allrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i platsbyggda garderober. På kort avstånd når Ni Solna C med sitt rika utbud av restauranger och service (över 120 butiker). Här finns även tunnelbanan som tar Er till T-centralen på cirka 8 minuter samt flertalet bussar med täta förbindelser. Ett stenkast bort finns tvärbanan med sträckan Alvik-Solna station. På bekvämt avstånd ligger pendeltåget som tar Er till centralen på cirka 7 minuter. Området erbjuder flertalet vackra grönområden som Råsta- och Lötsjön. Perfekt för Er som gillar att promenera/motionera. I närområdet ligger även Hagaparken och Brunnsviken med möjlighet till bad. Arenastaden med nya Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finns även Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker som invigdes hösten 2015. Det är även cykelavstånd till Karolinska och Stockholms universitet.

 • Hiss

Visar 1 - 50 av 55