Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dammtorps allé 19, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
Dammtorps allé 19, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Dammtorps allé 19, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Dammtorps allé 19

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/5
3 466 kr/mån
52 500 kr/m²

Här finner ni en nyproducerad, ljus och väldigt rymlig trea med stilrena materialval, sociala sällskapsytor och ett vardagsrum med en fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden är till dig som vill ha något extra och bara kunna flytta in utan att behöva röra ett finger. Bostaden präglas genomgående av parkettgolv, målade väggar, väl tilltagna ytor som är lättmöblerade, gott om fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde. Man välkomnas av en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter. Köket har en modern, delvis, öppen planlösning mot vardagsrummet och inbjuder till social samvaro. Flertalet fönster i fil samt fransk balkong ger fint ljusinsläpp och en trivsam stämning. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två rofyllda sovrum av god storlek. En bostad med hög trivselfaktor helt enkelt! Några minuters promenad från huset ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. I närheten finner ni även vackra Igelbäckens naturreservat, en busshållplats och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restauranger och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset finns den nya Raoul Wallenbergsskolan (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! Kontakta ansvaring mäklare för mer information! Obs bostaden är 2rok men disponeras idag som 3rok!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stallgatan 17, Ursvik, Sundbybergs kommun
Stallgatan 17, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Stallgatan 17, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Stallgatan 17

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 206 kr/mån
47 920 kr/m²

Välkommen till Stallgatan 17! Välplanerad 3a, högst upp i huset med stor balkong! Fantastisk ljusinsläpp med tanke på lägenhetens höjd. Planlösningen är smart med kök och sällskapsdel till vänster och de två sovrummet samt badrum åt andra hållet. Lägenhetens balkong ligger i högt läge med sol från lunchtid till solnedgång, fantastisk utsikt ut mot innergården! Ursvik har nära till allt. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen, är du där på en kvart. Har du arbetet i Kista är du på plats ännu snabbare. I Solna finns också Stockholms största galleria med stort utbud av shopping, nöje och en myllrande food court. I närområdet finns även Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Stockholm Quality Outlet. Du har även 8 min till Bromma handelsplats. Det byggs en tvärbanan som kommer att färdigställas vid årsskiftet. Gillar du natur och friluftsliv är du i himmelriket. Alldeles nästgårds ligger Igelbäckens naturreservat, med den fina Igelbäcken som rinner från Säbysjön i Järfälla och ut i Edsviken vid Ulriksdals slott. Igelbäcken är det enda vattendraget i Stockholms län där den sällsynta fisken grönlingen lever. Förutom vacker natur och ett rikt djurliv erbjuder reservatet några av Stockholms bästa motionsslingor, lika bra för löparskorna som längdskidorna. Flera av spåren är belysta. I kvarteret Gläntan har du dessutom nära till Ursviks torg, där det finns restauranger, caféer, affärer och service såsom bibliotek. I området finns även bra skolor och flera dagis och fritids.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 137, Järvastaden, Solna kommun
Fridensborgsvägen 137, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 137, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 137

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
3 990 kr/mån
55 149 kr/m²

Välkomna till attraktiva Fridensborgsvägen i Järvastaden i Solna! Lägenheten har en stor och rymlig balkong samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bostadens planering innehåller med utrymme för säng med nattduksbord, Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt ett stort och fräscht badrum med tvättmöjligheter i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Separat klädkammare, till sist det rymliga sovrummet med utgång till lägenhetens fantastiska balkong! Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Föreningen har en bilfri, lugn och fin innergård som verkligen uppskattas av barnfamiljerna. Några minuter promenad från huset ligger dessutom den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat och en kort promenad bort finns busshållsplats och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! På bara 10 minuter är man på T-Centralen och bara en hållplats bort ligger Mall of Scandinavia. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restaurang och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. När man storhandlar åker man bara några minuter med bil längs Enköpingsvägen till Stora Coop och Willys. Bara ett par minuter från huset finns en ny stor skola (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 14:15
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Honnörsgatan 24, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Honnörsgatan 24

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 995 000 kr
75 m²
3 rum
5 114 kr/mån
53 267 kr/m²

Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök (nyrenoverat) med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Naturlig matplats invid fönstret för 6-8 personer. Här finner ni en rymlig balkong med härlig sol från lunch till sen kväll. Balkongen kommer bli en naturlig förlängning av köket. idare finner ni 2 rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Stort badrum, perfekt för den stora familjen under morgonen. Detta är en bostad som har hög trivselfaktor helt enkelt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Klövervägen 5, Råsunda, Solna kommun
 • Borttagen före visning
Klövervägen 5, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Klövervägen 5, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Klövervägen 5

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 195 000 kr
35 m²
2 rum
vån 3
2 819 kr/mån
62 714 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Honnörsgatan 28, Järvastaden, Solna kommun
Honnörsgatan 28, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Honnörsgatan 28, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Honnörsgatan 28

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 395 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 410 kr/mån
53 926 kr/m²

Varmt välkommen till Järvastaden och denna fina lägenhet om 4 rok och dryga 81,5 kvm som har allt man kan önska! Lägenheten bjuder på generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som tillsammans med den i anslutning härliga balkongen inbjuder till umgänge och bjudningar. Tre bra sovrum, varav ett med utgång till den andra balkongen med ett lugnt läge. Wc finns samt ett stort badrum som är utrustat med bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare. Modernt kök med plats för matgrupp invid stora fönsterpartier. I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, i området ligger flera dagis och Bagartorpsskolan, en grundskola med inriktning idrott och hälsa. I området har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Honnörsgatan 21, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 12:05
Honnörsgatan 21, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Honnörsgatan 21, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Honnörsgatan 21

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
3 318 kr/mån
52 544 kr/m²

Här får du ett boende inrett med smakfulla val med ytskikt av ekparkettgolv samt ljusa väggar genomgående. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum binder ihop sällskapsytor på allra bästa sätt och ger rummen härligt ljus och fin karaktär. Köket är i toppklass med fullständig maskinell utrustning och stilrena materialval. Matplatsen rymmer stora sällskap vid trevligt fönster och ni får möjligheten av att njuta av balkongen som har sol från morgon till kväll. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum snyggt inrett i vitt kakel på väggarna och klinker på golv. Badrummet utrustat med nödvändigheter så som badkar, tvättmaskin/torktumlare. Ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Tack vare klädkammare i anslutning till hallen erbjuder bostaden generöst med utrymme för ytterligare förvaring. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! JÄRVASTADEN: Här bor man i ett naturnära kvarter mitt i Järvastaden. På promenadavstånd nås bland annat Hagaparken, Överjärva gård, Ulriksdals slott, Ulriksdals golfbana samt Råsta- och Lötsjön. Ett bokstavligt stenkast från lägenheten ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. På några minuters avstånd från huset ligger en skola (åk F-9) och i området finns flertalet förskolor. Ulriksdals pendeltågsstation nås på cirka 5 minuter till fots och resan till Centralen tar inte mer än 10 minuter. Buss 505, 509 och 540 går på gatorna intill och tar dig till Solna Centrum samt Bergshamras respektive Hallonbergens T-bana. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. Välkommen på visning, välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Evenemangsgatan 34, Arenastaden, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 11:30
Evenemangsgatan 34, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 34, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 34

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 14/22
4 332 kr/mån
61 316 kr/m²

Varmt välkomna till våning 14 av 22! Bostaden präglas genomgående av ljust parkettgolv, vitmålade väggar, öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde och väl tilltagna rum. Balkong i sydvästläge, vilket innebär att man kommer kunna njuta av eftermiddagssolen och dessutom alla vackra solnedgångar från balkongen! Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station med en underbar utsikt över Råstasjön och grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Är du en människa som gillar att promenera och va ute bland grönska har du även naturreservatet vid Råstasjön samt ett härligt promenadstråk runt. I närheten har du även Råsunda med otroligt stort utbud av restauranger samt caféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gröna linje gå genom Arenastaden. På fem till tio minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. - Stor inglasad balkong med vy över Solna - Bra planlösning. - Närhet till grönska. - Närhet till Friends Arena och Mall of Scandinavia. - Bra kommunikation, med pendeltåget är du vid Odenplan på knappt 7-10 minuter. - Garage finns på entréplan - Ett stenkast från Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia - Telia triple pay ingår med 1000 mb/s internet. - Kommunikationsmöjligheter i form av pendel, bussar, tunnelbana samt tvärbanan - GULA-linjen https://nyatunnelbanan.se/arenastaden/ För mer info kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östervägen 14A, Råsunda, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 10:45
Östervägen 14A, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Östervägen 14A, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Östervägen 14A

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/5
3 109 kr/mån
61 122 kr/m²

*SKULDRFI FÖRENING* Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa belägen på fjärde våningen med balkong i lummigt läge och låg avgift! Här bor du i en lägenhet med stora fönsterpartier med i två olika väderstreck som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. Denna lägenheten är för dig som har höga krav på ditt boende och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder. Bostaden präglas av generös takhöjd, fina trägolv, charmiga originaldetaljer, en social planlösning, väl tilltagna ytor och gott om plats till förvaring. Tack vare balkongen skapas en naturlig förlängning av lägenheten som ger en umgängesvänlig atmosfär. Brf Östervägen 14 är en utmärkt förening och stabil förening med 0kr låg belåning som äger marken. Föreningen består av 50 bostadsrättslägenheter samt 8 lokaler som inbringar goda intäkter till föreningen. Trots den låga belåningen så har föreningen gjort stora renoveringar så som stambyte, elstambyte, renovering av tvättstugan, takomläggning samt stamspolning. Här på Östervägen bor ni i den omtyckta stadsdelen Råsunda med sitt rika utbud av restauranger, caféer, bageri, livsmedelsbutik och småbutiker. I närheten av lägenheten ligger också Råstasjön med gröna omgivningar och perfekta motionsspår. I Solna Centrum erbjuds ett stort utbud av butiker och service, SF:s biograf finns lite längre upp på Råsundavägen i Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finner ni även Skandinaviens största shoppingcentrum "Mall of Scandinavia". Optimalt läge med endast någon minuts promenad till T-bana Solna centrum, tvärbana och bussar, även kort avstånd till pendeltåg. Varmt välkommen på visning! För mer information kontakta ansvarig mäklare Nina Shisha Länsförsäkringar Solna

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Wiboms väg 2, Västra Skogen, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 13:00
Wiboms väg 2, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Wiboms väg 2, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Wiboms väg 2

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 295 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 7/11
4 617 kr/mån
50 305 kr/m²

Varmt välkomna till Wiboms Väg 2 och denna fina, tvåa med många uppenbara styrkor. Läget, med grönskan nära inpå, och fint ljusinsläpp är en av alla märkbara komponenter som gör denna bostad gemytlig. Det nya stamrenoverade påkostade badrummet med infällda spotlights är en annan. Läget med närhet till vackra promenadstråk vid vattnet men även T-bana Västra Skogen, en tredje. Tittar vi på interiören så kan vi konstatera att bostaden är genomgående fräsch. Köket med vita luckor, har stor separat matplats vid fönster. Från vardagsrummet nås balkongen i rakt västerläge. som med många soltimmar blir en favorit under sommarhalvåret. Vardagsrummet, som är av generös storlek, rymmer både soffgrupp och matsalsdel om så önskas, och här ges access till bostadens rymliga sovrum. Ytskikten i lägenheten är genomgående ljusa och matchas med fina original golv i hela bostaden. Sett till det praktiska så finns här gott om förvaring i flertalet garderober och en stor klädkammare i anslutning till hallen. Till bostaden finns ett tillhörande förråd! För mer information kontakta ansvarig mäklare! OMRÅDET: Ett boende på Wiboms Väg blir på många sätt en bekväm och praktisk tillvaro med direkt närhet till Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer. Vidare finns bussar, butiker, restauranger samt övrig service på torget vid Västra Skogen. Vill ni ut och röra på er finns här runt knuten det mycket uppskattade promenadstråket längs med Ulvsundasjön som via populära Restaurang Grodhavet och Pampas Marina med sin restaurang samt Karlbergs Slott tar dig in till stan på ca 15 min. Väljer man att gå åt andra hållet så passerar man Hufvudsta Gård, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, Huvudstabadet och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. För barnfamiljerna finns gott om lekplatser och såväl förskolor som grundskolor i direkt närhet från bostaden. Vidare bor ni här granne med det nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. Väljer ni att ta bilen är ni på blott en minut ute på Essingeleden eller på er väg in mot stan.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Meanderslingan 36, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 12:45

Meanderslingan 36

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 595 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/5
3 401 kr/mån
60 349 kr/m²

Presenterar denna välplanerade tvåa belägen i expansiva Järvastaden med närhet till allt du kan tänka dig och lite till! Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och präglas genomgående av ett härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier, parkettgolv och vita väggar. Samtliga ytor är väl tilltagna tack vare den smarta planlösningen. Vill du bara flytta in och trivas? Då är detta boendet perfekt för dig. I hallen har du en garderob som ger goda förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning. Köket är utrustat med alla nödvändigheter så som diskmaskin och har gott om förvaring samt arbetsytor. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar samt har nödvändigheter så som kombinerad tvättmaskin med arbetsbänk ovan. Sovrummet har plats för dubbelsäng och härligt ljusflöde från det stora fönsterpartiet. Den rymliga balkongen ligger mot föreningens lugna innergård och där får man plats för större möblemang så att man kan bjuda hem vänner och familj för att njuta av fina kvällar. Till lägenheten hör ett förråd. Några minuters promenad från huset ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat, en busshållplats utanför porten och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restauranger och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset finns den nya Raoul Wallenbergsskolan (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! Varmt välkomna på visning, eller kontakta ansvarig mäklare för en förhandsvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gustav III:s Boulevard 3, Frösunda, Solna kommun
 • Budgivning pågår
Gustav III:s Boulevard 3, Frösunda, Solna kommun, bild 2
Gustav III:s Boulevard 3, Frösunda, Solna kommun, bild 3

Gustav III:s Boulevard 3

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1
4 127 kr/mån
51 319 kr/m²

Välkommen till ett perfekt boende för den mindre familjen! Väldisponerad genomgångslägenhet med bland annat ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till rymlig balkong i bästa läge. Här finns även ett välvårdat, generöst kök med bra förvaringsutrymmen och helrenoverat badrum. Bostadens två sovrum erbjuder goda förvaringsmöjligheter i den uppskattade klädkammaren samt i garderob och linneskåp. Bostaden erbjuder genomgående ljusa väggar och fina golv. Bostaden är lugnt belägen i Frösunda intill den så populära och omtyckta Alfaskolan till vilken dina barn går direkt över innergården utan att ens fundera på biltrafik. Frösunda erbjuder närhet till natur och rekreation samtidigt finns det flertalet skolor, förskolor, restauranger, postombud, apotek, hår- och skönhetssalonger och kemtvätt. Invid Frösunda torg hittar ni konditori och blomsterhandel. I nära anslutning finns livsmedelsbutik. I området finns också vårdcentral och tandläkare. Fina träningsmöjligheter finns i Hagaparken och Sturebadet Haga. I närområdet finns även flera gym såsom Nordic Wellness, STC och SATS, samt utegym. Solnas nya simhall ligger i Frösunda, i slutet av boulevarden. Uppskattat är också närheten till Hagaparken som ger varierande tränings- och utflyktsmöjligheter samt att parken gränsar till stan. I när anslutning finner ni även Friends arena och nordens största shoppingcenter Westfield Mall of Scandinavia. Här bor ni med mycket goda kommunikationer. Flertalet snabbussar avgår till och från city frekvent i rusningstrafik och tar er till Sergels torg på 10 minuter, eller alternativt till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus, eller Bergshamra på 5 minuter. Invid bostaden avgår buss 509 både till Danderyds sjukhus via Bergshamra eller mot Solna centrum. Buss 57 tar er från Frösunda direkt in till stan via Sveavägen till Sofia. Flygbussarna i närheten (hållplats Frösunda) tar dig med enkelhet hela vägen till arlanda.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nybodagatan 2, Skytteholm, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon
Nybodagatan 2, Skytteholm, Solna kommun, bild 2
Nybodagatan 2, Skytteholm, Solna kommun, bild 3

Nybodagatan 2

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 250 000 kr
65,4 m²
2 rum
vån 3/8
3 905 kr/mån
49 694 kr/m²

Smakfullt renoverad och utmärkt disponerad tvåa där tilltalande 50-talscharm möter modern maskinell utrustning och stilrena ytskikt. Utmärkt belägen på lugn adress med närhet till Solna Centrum och grönområden! Välkommen till denna fina två rum och kök med uppdaterade ytskikt som tillsammans med tilltalande 50-talscharm som ger en fantastisk helhet. Bostaden har generösa sällskapsytor och en trevlig planlösning med stort vardagsrum och rejält kök med kvalitetsvitvaror och matplats. Utmärkt läge med fönster i ogenerat läge, som ger fint ljusflöde. Helrenoverat badrum i lyxigt utförande gör det hela ännu bättre. Stort sovrum i svalt läge, med garderob som löser förvaringen. Härlig balkong med förmiddagssol och utsikt över grönska och bebyggelse. Stabil brf i välskött fastighet, med garage, soprum och miljörum. Tvättstuga och cykelrum finns på källarplan. Till lägenheten hör ett källarförråd och hiss finns i huset! På Nybodagatan bor man på en återvändsgata med lugnt läge i populära och centrala Skytteholm. Här blir du granne med centrala Solnas oas, Skytteholmsparken som sommartid är ett populärt utflyktsmål. Bussförbindelser finns ett stenkast bort och bara några minuters promenad tar dig till Solna C med ett oslagbart utbud av såväl kommunikationer som shopping. I området finns ett generöst utbud av förskolor. Även Skytteholmsskolan (åk 1-9) finns i närheten. Arenastaden med nya Friends Arena ligger inom kort promenadavstånd. Där finns även Skandinaviens största shoppingcenter, "Mall of Scandinavia" med 250 butiker. En kortare promenad över Huvudstafältet tar dig mot strandpromenaden vid Ulvsundaviken och fina promenadstråk in mot Huvudstabadet, Karlberg och Kungsholmen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 135, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 13:00
Fridensborgsvägen 135, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 135, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 135

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
3 253 kr/mån
55 900 kr/m²

Kom in och ta en titt på denna stora och attraktiva tvåa i eftertraktade Järvastaden. Bostaden präglas av den genomgående samt öppna planlösningen som skapar ett härligt ljusflöde. Stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna erbjuder gott om ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Med fullutrustat kök och goda arbetsytor blir matlagningen roligare och planlösningen erbjuder plats för ett större matbord för de där obligatoriska kvälls middagarna med vänner. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang, Rymligt attraktiv uteplats, belägen i söderläge för att förlänga sommarkvällarna på uteplatsen. Bostadsrättsföreningen har en väldig god ekonomi och är väldigt välskött. Ta i beaktande den finna innergården som är ett bevis på föreningens hållbarhet. Järvastaden har vuxit fram till att vara ett av de mest populära områden i Solna & Sundbyberg för par och familjer. Bara stenkast från bostaden hittar man mataffären (ICA), gym direkt utanför bostaden, restauranger samt den goda kommunikationer med bussar. Hela området erbjuder fin grönska med Igelbäckens Naturreservat med Ursviks motionsområde med flera spår och slingor där även ett utegym finns. Närområdet: Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidor. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Kommunikation: Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Närservice I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Regementsgatan 50, Ritorp, Solna kommun
Regementsgatan 50, Ritorp, Solna kommun, bild 2
Regementsgatan 50, Ritorp, Solna kommun, bild 3

Regementsgatan 50

Lägenhet
Ritorp, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 395 000 kr
70,7 m²
3 rum
vån 2/3
3 712 kr/mån
48 020 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på Regementsgatan i det populära området Ritorp, Solna. Med sin storlek på 71 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för både vardaglig komfort och sociala tillställningar. Bostaden är strategiskt belägen med närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Dess höga placering i huset ger en härlig utsikt och en underbar känsla av ljus och rymd. De stora sovrummen ger gott om utrymme för avkoppling och sömn. Det moderna köket är både stilrent och funktionellt, vilket gör matlagningen till en fröjd. Det kaklade badrummet ger en känsla av lyx och erbjuder en avkopplande stund i badkaret eller en snabb dusch. I vardagsrummet finner du en mysig öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyligare kvällar. Bostaden har även en balkong där du kan njuta av soliga dagar eller svalka dig under varma sommarkvällar. Detta är verkligen ett tillfälle att bo i en bekväm och modern bostad med allt du behöver för att trivas. Välkommen hem till Regementsgatan! Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar

 • Premium
 • Balkong
Brotorps allé 3, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
 • Imorgon kl 11:30

Brotorps allé 3

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
6 295 000 kr
102 m²
4 rum
6 034 kr/mån
61 716 kr/m²

Välkommen till en av Järvastadens absolut bästa fyrrummare! Här ges ni möjlighet att flytta in i något som är nytt och fräscht med välutnyttjade kvadratmetrar, fördelade på en oslagbar planlösning där lagen om öppna ytor råder. Detta tillsammans med de mycket väl tilltagna balkongerna om 8 respektive 9 kvm. Bostaden andas dessutom kvalitet och stil med fina tillval och ytskikt där de genomgående ekgolven tillsammans med ljust målade väggar skapar en bra grund att möblera utifrån. I köket med sin halvöppna lösning mot vardagsrummet har en väl sammansatt skåpsinredning. I det stilrena köket ryms dessutom den stora familjen till middag. I badrummet som är generöst sett till såväl yta som tillval finner ni allt ni behöver i form av klinker i grått, vita kakelplattor på vägg, tvätt & tork, torkskåp, badkar och handfat i kommod. Dessutom finns även det extra stilrena badrummet med duschhörna och wc. Bostaden erbjuder även tre stycken rymliga sovrum varav ett har en uppskattad klädkammare. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. En Icabutik är belägen nära bostaden. I samband med färdigställandet av bostadsområdet expanderar även utbudet av restauranger, gym, caféer och mindre butiker. Gällande kommunikationer trafikerar buss 157, 505 och 540 i närområdet och tar dig till både pendeltåg, röd och blå tunnelbanelinje samt både Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Tar du hellre en promenad så tar det ca 10-15 minuter till närmaste tunnelbanestation/pendeltåg och 20 min till Friends Arena och Mall of Scandinavia. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Även Överjärva gård och Ulriksdals golfklubb finns på bekvämt gångavstånd. På din väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Välkommen hit för att trivas!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Infanterigatan 25, Västra Skogen, Solna kommun
 • Budgivning pågår

Infanterigatan 25

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/10
3 134 kr/mån
49 469 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, fina och väldisponerade tvåa i toppskick! - Låg månadsavgift inkl. vatten, värme och Comhem basutbud - Hela lägenheten är renoverad 2023 med nya vitvaror och golv bland annat - Stambytt & renoverat badrum - Fint renoverat kök med exklusiva materialval - I föreningen finns gott om parkeringsplatser - Fint ljusinsläpp - Rymlig & solig balkong - Insynsfritt läge - Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd Denna lägenhet har en utomordentlig planlösning, ett stambytt badrum, ett stilrent renoverat kök och väl tilltagna ytor. Förvaringslösningarna är goda och erbjuder garderober i både sovrum och hall. Föreningen är välskött med god ekonomi. Infanterigatan tillhör området Västra Skogen och här bor du bra med närhet till all tänkbar service! Några hundra meter bort ligger den lokala ICA-butiken och i området finns flertalet caféer och restauranger som blir allt fler i takt med all nyproduktion i området. I kvarteret finns utmärkt sushi, stenugnsbakad pizza och gym. Dessutom finns restaurang Asplund med sin uppskattade brunch på helgerna. T-bana Västra skogen ligger endast ca 400 meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min. Ett stenkast från bostaden går busslinje 152 med direktanslutning till Liljeholmen åt ena hållet och Bromma flygplats åt andra hållet. Bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Fortsätter du över till Kungsholmen nås här Hornsbergs strand med ytterligare restauranger. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. Med bilen når du dessutom Essingeleden på två minuter. Förskola finns ett stenkast bort och skola finns endast två minuter bort till fots. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gustafsvägen 6, Råsunda, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 14:00
Gustafsvägen 6, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Gustafsvägen 6, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Gustafsvägen 6

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 895 000 kr
76 m²
3 rum
6 297 kr/mån
51 250 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena och välplanerade trea på Gustafsvägen 6 i eftertraktade Råsunda! Här bor du i en bostad som har väl tilltagna ytor där inga kvadratmeter går till spillo med charmiga fönsterpartier i två olika väderstreck med originaldetaljer som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder samt den lummiga oas som denna delen av Råsunda har är detta perfekt. Bostaden präglas av ett genomgående gott skick med fint golv, stilrent kök med öppen och social planlösning, fräscha och omhändertagna ytskikt, väl tilltagna ytor, charmiga originaldetaljer och rymligt samt kaklat badrum. Brf Gustafslandet är en stabil förening som äger marken och består av 21 bostadsrättslägenheter. De har gjort stora renoveringar så som stambyte, fasad- och balkongrenovering, El-stigare och nya el-centraler i trapphus samt lägenheter, ny fjärrvärmecentral, dragit in fiber, dränering, stamspolning och omläggning av tak. De gemensamma utrymmena i föreningen är deras tvättstuga samt cykel- och barnvagnsrum. I området råder boendeparkering. Välkommen till Råsunda och denna del som ger er alla möjligheter när det kommer till såväl kommunikationer som söndagsnöjen. Här bor du med allt du kan tänka dig och mer därtill. Bussarna går precis intill, Solnas pendeltågsstation och Tvärbanan ligger bara några minuter bort, sedan har man även gula linjens tunnelbana med uppgång i närheten med byggstart 2020-2021 (Dalvägen). Fortsätter man till fots mot Haga Norra nås Hagaparken på blygsamma 10 minuter. Gillar ni att promenera har ni trevliga promenadstråk runt mysiga Råstasjön och Lötsjön. I närheten har man även Solna C om man vill handla eller ta T-banan in till City. Följer man Råsundavägen i motsatt riktning nås snart Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Sist men inte minst nås Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
 • Sön 25 feb kl 14:00
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Boplatsvägen 7

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 295 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/5
3 258 kr/mån
54 643 kr/m²

Mycket fin och välplanerad tvåa i Järvastaden, här bor du i ett fridfullt och skönt område. Bostaden passar perfekt för dig som vill ha lugn i sin vardag och nära till naturområden. Man får ett härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Planlösningen är ljus, luftig och noga uttänkt för att få din vardag att fungera på bästa sätt. På den mysiga balkongen kan du avnjuta kaffet i morgon- och förmiddagssolen. Väl inne så ser du att stilrena materialval genomsyrar hela bostaden i form av genomgående parkettgolv, ljust målade väggar med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och fönsterbänkar i natursten. Till lägenheten hör ett förråd. Cykeln parkeras i cykelställ på gården, i cykelrum eller i lägenhetsförrådet. Under gården finns ett stort garage. Möbelhiss finns. Lägenheten ligger inom ett område med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. Runt hörnet finner du vackra Igelbäckens naturreservat och en kort promenad bort finns busshållplats och den lokala ICA-butiken samt den stora Coop butiken på ungefär samma avstånd. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår alldeles intill. Järvastaden arrangerar olika event året runt som t.ex utomhusbio, motionslopp och svampplockning. Bibliotek och lek för barnen finns i Mulle Meck-parken och det är nära till dagis och skolor. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns bland annat gym, tandläkare och restauranger även frisörer, skräddare och kemtvätt. För dig som vill åt utmärkt shopping är det promenadavstånd till Westfield Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn. Såväl Friends Arena som Sundbybergs centrum ligger en promenad eller cykeltur bort. Här bor du med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussen runt hörnet. Närmaste tunnelbana är Hallonbergen och närmsta pendeltågsstation är Ulriksdal. Du tar dig till Stockholm city på ungefär en halvtimme från din dörr kommunalt och ca 10 min med bil. Här ges alltså ett ypperligt tillfälle att förvärva ett välplanerat och kvadratsmart boende i Brf löparens härliga område. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Järva Skjutbaneväg 39, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 25 feb
Järva Skjutbaneväg 39, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Järva Skjutbaneväg 39, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Järva Skjutbaneväg 39

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
3 864 kr/mån
50 634 kr/m²

Välkommen till denna perfekt planerade trea med en stor balkong. Här får du ett boende inrett med många och smakfulla tillval av det senaste i stil och funktion. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum binder ihop bostadens sällskapsytor på allra bästa sätt och ger rummen härligt ljus och fin karaktär. Brf Åkerbäret 1 är en trivsam samt stabil förening. Huset byggdes av JM och stod klart 2019 och är belägen på adresserna Järva skjutbaneväg 33-39 och Fridensborgsvägen 113-123. Föreningen består av 167 lägenheter och äger marken. Under gården finns ett garage med parkeringsplatser att hyra, även för elbil. Det finns även parkeringsplatser utanför att hyra. I övrigt råder det områdesparkering i området. Föreningen har en gemensam innergård med lekplats och en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar. I denna nya del av Järvastaden finns vackra Igelbäckens naturreservat och den populära Mulle-Meck parken runt hörnan. En kort promenad bort finns busshållplats och den lokala ICA-butiken. Här bor ni nära skog samt med närhet till närservice i ett av Järvastadens allra bästa lägen. För dem som gillar motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår samt golfbana på nära avstånd. Det går flertalet bussar och en promenad bort om ca 5 minuter tar er till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit ni önskar. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, gym, tandläkare, restauranger, frisör, skräddare och kemtvätt. För dem som tycker om utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stråkvägen 18, Gamla Råsunda, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 25 feb kl 15:00
Stråkvägen 18, Gamla Råsunda, Solna kommun, bild 2
Stråkvägen 18, Gamla Råsunda, Solna kommun, bild 3

Stråkvägen 18

Lägenhet
Gamla Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
8 995 000 kr
112 + 4 m²
4 rum
vån 2
6 079 kr/mån
80 313 kr/m²

Varmt välkommen till denna etage och sällan till salu bostad. Bostaden präglas av tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, nyslipad och vaxad fiskbensparkett, stora fönsterpartier i olika väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde. Med sina väldisponerade kvadratmeter inrymmer hemmet alla önskvärda bekvämligheter och har väldigt lättmöblerade ytor. Detta boende är för dig som vill ha det där lilla extra i vardagen och uppskattar känslan av lägenhet och hus i ett samt värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder . Föreningen erbjuder en arkitektritad trädgård med hög trivselfaktor på sommaren och disponerar två stora terrasser för härliga middagar med plats för många. Bostaden disponeras i två plan med separata ingångar. Redan i hallen möts ni av gedigen klädd trappa med räcket inlindat i läder av en sadelmakare. Nedre plan erbjuder en stor matplats och ett gediget sovrum. Från hall når ni det trivsamma köket från Haga med bra arbetsytor och detaljer som Fjäråskåpan som köksfläkt och inbyggda nischar i väggar samt rostfri bänk. Här kan du också njuta av det sköna värmegolvet i köket som inte är att underskatta. Badrummet lämnar inget åt slumpen, en stor kommod, gollvärme samt infällda spottar. Kakel och klinker går i neutralt benvitt och grått och de svarta detaljerna som blandare och duschvägg gör sig påminda när man kliver in i badrummet. Bredvid trappan har du din egen lilla tvättstuga med tvättpelare, vask och plats för förvaring. På övre plan möts ni av ett stort sovrum med gott om yta och mycket bra förvaringsmöjligheter. Här finner ni ett extra wc utrymme och ytterligare ett sovrum/arbetsrum som också har värmegolv. Här kan ni dessutom med enkla medel göra om övre enligt alternativ planritning som är bifogad bland bilderna. - Fungerande öppen spis - Garage och p-plats (går att överlåta till ny köpare) - Etage - Bevarad charm - Stort förråd i direkt anslutning till bostaden - Två balkonger med sol hela dagen (söder och väst) - Stor fin trädgård med två rymliga terrasser och härlig grillyta Råsunda är unikt och väldigt attraktivt tack vare kommunikationerna, serviceutbudet och närheten till grönska. T-bana Näckrosen ligger några minuters promenad bort på Råsundavägen, där man även finner restauranger, Gamla filmstaden, affärer, café, bussar mm. T-banan tar dig till innerstan på 10 min. Gångavstånd till Solna centrum och Mall of Scandinavia. Härliga strövområden finner man runt Råstasjön och den intilliggande Lötsjön. På Råstasjön plogar man upp skridskobana vintertid. I närheten finns även, golfbanor, tennishall och simhall med gym. Föredrar man Sundbyberg kan man efter en kort promenad befinna sig mitt i dess centralaste delar med alla tänkbara kommunikationer och ett svårslaget utbud av restauranger och butiker! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Fridensborgsvägen 46, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 13:40
Fridensborgsvägen 46, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 46, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 46

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 589 kr/mån
52 636 kr/m²

Här finner ni en gemytlig tvåa med låg avgift i en solid förening! Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Bostaden har även en rymlig balkong med soligt läge. Denna lägenhet ligger på den sidan av Järvastaden som är betydligt närmre pendeltågsstationen, tar endast 5-7 min att gå. Lägg därtill att bostadsrättsföreningen är en av områdets absolut bästa med låg månadsavgift. Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt! Varmt välkomna på visning, för mer info kontakta ansvarig mäklare! FÖRENINGEN: Brf Markan är en stabil förening som äger marken och består av 84 st lägenheter samt en lokal (f.n ett bageri). Huset stod klart 2009 och har inga större renoveringar planerade då det fortfarande ses som nytt. Föreningen har parkeringsplatser såväl i garage (c:a 70 platser) som ute i anslutning till huset (c:a 40 platser). I garaget finns också 12 platser med laddstationer för elbil. Föreningen erbjuder även däckförvaring. Kostnaden är 100 kr per säsong. Tvättstuga finns i föreningen med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättmangel. Generöst med tider och du kan boka 2 tvättpass per vecka. OMRÅDET: Några minuters promenad bort ligger pendeltågsstationen Ulriksdal och runt husknuten finns busshållplatser för linjerna 505 och 540. Resan med pendeltåg till Stockholms central tar 10 minuter. I samma fastighet som lägenheten finns Järvastadens uppskattade bageri, Gottig Bageri och Café. Knappt någon minut från bostaden finner ni en pizzeria, sushi resturang men även gymmet. En kort promenad bort finns Ursviks fina motionsspår samt grönområdet Igelbäckens naturreservat. Här hittar du även Överjärvagård som är ett populärt utflyktsmål med bland annat djur, kafé och antikaffär. Från lägenheten är det endast några minuter promenad till Ulriksdals golfklubb. När det kommer till matbutiker, så har ni Hemköp precis vid ulriksdal station, perfekt på vägen hem efter jobbet! Närmaste shopping/evenemang finner du 2 km bort i shoppingcentret Mall of Scandinavia samt nationalarenan Friends arena. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vinthundsgatan 88, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
 • Sön 25 feb kl 10:50
Vinthundsgatan 88, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Vinthundsgatan 88, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Vinthundsgatan 88

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2
5 364 kr/mån
48 038 kr/m²

Här erbjuds 79 välplanerade kvadratmeter, där lagen om öppna ytor råder. Tack vare läget och våningen så har bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen bjuder in till sociala tillställningar och ger möjlighet att möblera med större soffgrupp samt större matbord för familj och vänner. Detta tillsammans med den inglasade balkongen som ligger i söderläge där man kan njuta av solen hela dagen samt även njuta av året runt tack vare inglasningen. Bostaden andas kvalitet och stil med påkostade tillval och fina ytskikt där ekparkettgolven och de ljusa väggarna skapar en bra grund att möblera utifrån. Modernt kök från Vedum med full maskinell utrustning från elektrolux samt två rymliga sovrum, ena med egen klädkammare. Till lägenheten hör ett förråd i samma byggnad. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Värt att nämna är möjligheten för egen garageplats med tillhörande laddbox, finns lediga platser i dagsläget att hyra! Innergården erbjuder odlingslotter för den som vill odla egna kryddor och grönsaker. För barnen finns roliga lekplatser samt att den populära lekplatsen Pizzaparken ligger runt hörnet! Denna expansiva del av Solna/Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica butik, där det planeras ett Ica Kvantum som ligger beläget alldeles intill bostaden. I närområdet finns det flertalet caféer, butiker och pizzerior. Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jungfrudansen 52, Huvudsta, Solna kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Jungfrudansen 52, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Jungfrudansen 52, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Jungfrudansen 52

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 995 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 5/6
4 756 kr/mån
54 590 kr/m²

SÄLLAN TILL SALU - Måste ses på plats! - Magisk sjöutsikt - Låg månadsavgift inkl värme, vatten, kabel-tv - Välskött BRF med god ekonomi - Ljusinsläpp utöver det vanliga - Insynsfritt läge - Rymlig klädkammare - Källarförråd tillhör lägenheten Högt upp i huset, på våning 5/6, ligger denna fina och väl tilltagna 4:a med områdets allra bästa läge. Här mot vattnet, kan ni helt ostört följa vattenlivet, båtlivet, djurlivet och ett fyrverkeri av ljus kvällstid från både vardagsrum och framförallt från balkongen i sydvästläge. Från lägenheten i allmänhet och balkongen i synnerhet blir lövens färgskiftningar, sjöns isläggning respektive islossning och allt annat som händer på och kring sjön, en del av din nya vardag. Dessutom är läget helt ogenerat utan någon som helst insyn i bostaden. Förutom bostadens läge utan insyn så erbjuds här ett unikt boende med möjlighet att sätta sin egen prägel. Via det väl tilltagna vardagsrummet nås den härliga, inglasade balkongen med fantastisk utsikt och sol från lunch till solnedgång. Utöver detta finns tre ljusa, rymliga sovrum, stor och uppskattad klädkammare. Badrummen håller mycket hög standard. Fastigheten genomgick under 2018 stambyte och fick då två påkostade och stilrena badrum. Det ena med dusch, det andra med badkar. Denna rymliga bostad har dessutom en bra månadsavgift där kabel-tv och schablonförbrukning av el ingår. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara några minuter till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat välsorterad livsmedelsbutik, gym, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Alldeles nedanför Jungfrudansen ligger Ulvsundaviken, mycket uppskattad för sina fina promenadstråk längs vattnet och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 148, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 25 feb kl 12:20
Fridensborgsvägen 148, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 148, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 148

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/5
4 122 kr/mån
52 708 kr/m²

I ett familjära Järvastaden finner ni denna fantastiska trea på Fridensborgsvägen 148! Med dubbla balkonger som ger er möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Optimal planlösning och öppna ytor maximerar disponeringen av lägenheten. Genomgående hög standard och stora fönsterpartier. Köket är smakfullt inrett med gråa skåpluckor. Köket tillsammans med vardagsrummet är hjärtat i denna sociala lägenhet som gör detta till ett oslagbart hem för de som älskar att ha vänner över för middagar. Bostaden består av två bra sovrum, social planlösning, gott om förvaringslösningar, ljusa ytskikt och stabil förening. Exemplariskt läge med kommunikationer, närservice, barnomsorg och grönområden runt husknuten! Separat förråd finns! Garage i anslutning till huset! Brf Stensötan i Järvastaden är en stabil förening som består av 105 bostadsrätter och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken och är belägen på adresserna Brotorpsvägen 2-4, Fridensborgsvägen 144-154. Det finns inga större underhåll/renoveringar planerade då huset är från 2015. I föreningen finns det 83 stycken garageplatser, 6 stycken parkeringsplatser och även 6 stycken MC-platser i garaget till olika kostnader. Föreningen har även installerat 6 stycken laddstolpar för elbilar i garaget. Föreningen delar innergård med Brf Backsötan i Järvastaden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 61