Mäklare Mike Chammas

Mike Chammas

Om mig

Din trygghet i en bostadsaffär är min drivkraft! Kontakta mig när du behöver hjälp med din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stallgatan 17, Ursvik, Sundbybergs kommun
Stallgatan 17, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Stallgatan 17, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Stallgatan 17

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 206 kr/mån
47 920 kr/m²

Välkommen till Stallgatan 17! Välplanerad 3a, högst upp i huset med stor balkong! Fantastisk ljusinsläpp med tanke på lägenhetens höjd. Planlösningen är smart med kök och sällskapsdel till vänster och de två sovrummet samt badrum åt andra hållet. Lägenhetens balkong ligger i högt läge med sol från lunchtid till solnedgång, fantastisk utsikt ut mot innergården! Ursvik har nära till allt. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen, är du där på en kvart. Har du arbetet i Kista är du på plats ännu snabbare. I Solna finns också Stockholms största galleria med stort utbud av shopping, nöje och en myllrande food court. I närområdet finns även Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Stockholm Quality Outlet. Du har även 8 min till Bromma handelsplats. Det byggs en tvärbanan som kommer att färdigställas vid årsskiftet. Gillar du natur och friluftsliv är du i himmelriket. Alldeles nästgårds ligger Igelbäckens naturreservat, med den fina Igelbäcken som rinner från Säbysjön i Järfälla och ut i Edsviken vid Ulriksdals slott. Igelbäcken är det enda vattendraget i Stockholms län där den sällsynta fisken grönlingen lever. Förutom vacker natur och ett rikt djurliv erbjuder reservatet några av Stockholms bästa motionsslingor, lika bra för löparskorna som längdskidorna. Flera av spåren är belysta. I kvarteret Gläntan har du dessutom nära till Ursviks torg, där det finns restauranger, caféer, affärer och service såsom bibliotek. I området finns även bra skolor och flera dagis och fritids.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 137, Järvastaden, Solna kommun
Fridensborgsvägen 137, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 137, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 137

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
3 990 kr/mån
55 149 kr/m²

Välkomna till attraktiva Fridensborgsvägen i Järvastaden i Solna! Lägenheten har en stor och rymlig balkong samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bostadens planering innehåller med utrymme för säng med nattduksbord, Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt ett stort och fräscht badrum med tvättmöjligheter i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Separat klädkammare, till sist det rymliga sovrummet med utgång till lägenhetens fantastiska balkong! Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Föreningen har en bilfri, lugn och fin innergård som verkligen uppskattas av barnfamiljerna. Några minuter promenad från huset ligger dessutom den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat och en kort promenad bort finns busshållsplats och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! På bara 10 minuter är man på T-Centralen och bara en hållplats bort ligger Mall of Scandinavia. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restaurang och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. När man storhandlar åker man bara några minuter med bil längs Enköpingsvägen till Stora Coop och Willys. Bara ett par minuter från huset finns en ny stor skola (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Honnörsgatan 28, Järvastaden, Solna kommun
Honnörsgatan 28, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Honnörsgatan 28, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Honnörsgatan 28

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 395 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 410 kr/mån
53 926 kr/m²

Varmt välkommen till Järvastaden och denna fina lägenhet om 4 rok och dryga 81,5 kvm som har allt man kan önska! Lägenheten bjuder på generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som tillsammans med den i anslutning härliga balkongen inbjuder till umgänge och bjudningar. Tre bra sovrum, varav ett med utgång till den andra balkongen med ett lugnt läge. Wc finns samt ett stort badrum som är utrustat med bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare. Modernt kök med plats för matgrupp invid stora fönsterpartier. I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern. Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, i området ligger flera dagis och Bagartorpsskolan, en grundskola med inriktning idrott och hälsa. I området har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Honnörsgatan 21, Järvastaden, Solna kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 3 mar kl 12:25
Honnörsgatan 21, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Honnörsgatan 21, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Honnörsgatan 21

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
3 318 kr/mån
52 544 kr/m²

Här får du ett boende inrett med smakfulla val med ytskikt av ekparkettgolv samt ljusa väggar genomgående. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum binder ihop sällskapsytor på allra bästa sätt och ger rummen härligt ljus och fin karaktär. Köket är i toppklass med fullständig maskinell utrustning och stilrena materialval. Matplatsen rymmer stora sällskap vid trevligt fönster och ni får möjligheten av att njuta av balkongen som har sol från morgon till kväll. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum snyggt inrett i vitt kakel på väggarna och klinker på golv. Badrummet utrustat med nödvändigheter så som badkar, tvättmaskin/torktumlare. Ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Tack vare klädkammare i anslutning till hallen erbjuder bostaden generöst med utrymme för ytterligare förvaring. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! JÄRVASTADEN: Här bor man i ett naturnära kvarter mitt i Järvastaden. På promenadavstånd nås bland annat Hagaparken, Överjärva gård, Ulriksdals slott, Ulriksdals golfbana samt Råsta- och Lötsjön. Ett bokstavligt stenkast från lägenheten ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. På några minuters avstånd från huset ligger en skola (åk F-9) och i området finns flertalet förskolor. Ulriksdals pendeltågsstation nås på cirka 5 minuter till fots och resan till Centralen tar inte mer än 10 minuter. Buss 505, 509 och 540 går på gatorna intill och tar dig till Solna Centrum samt Bergshamras respektive Hallonbergens T-bana. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. Välkommen på visning, välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Meanderslingan 36, Järvastaden, Solna kommun

Meanderslingan 36

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 595 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/5
3 401 kr/mån
60 349 kr/m²

Presenterar denna välplanerade tvåa belägen i expansiva Järvastaden med närhet till allt du kan tänka dig och lite till! Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och präglas genomgående av ett härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier, parkettgolv och vita väggar. Samtliga ytor är väl tilltagna tack vare den smarta planlösningen. Vill du bara flytta in och trivas? Då är detta boendet perfekt för dig. I hallen har du en garderob som ger goda förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning. Köket är utrustat med alla nödvändigheter så som diskmaskin och har gott om förvaring samt arbetsytor. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar samt har nödvändigheter så som kombinerad tvättmaskin med arbetsbänk ovan. Sovrummet har plats för dubbelsäng och härligt ljusflöde från det stora fönsterpartiet. Den rymliga balkongen ligger mot föreningens lugna innergård och där får man plats för större möblemang så att man kan bjuda hem vänner och familj för att njuta av fina kvällar. Till lägenheten hör ett förråd. Några minuters promenad från huset ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat, en busshållplats utanför porten och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restauranger och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset finns den nya Raoul Wallenbergsskolan (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! Varmt välkomna på visning, eller kontakta ansvarig mäklare för en förhandsvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brotorps allé 3, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun

Brotorps allé 3

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
6 295 000 kr
102 m²
4 rum
6 034 kr/mån
61 716 kr/m²

Välkommen till en av Järvastadens absolut bästa fyrrummare! Här ges ni möjlighet att flytta in i något som är nytt och fräscht med välutnyttjade kvadratmetrar, fördelade på en oslagbar planlösning där lagen om öppna ytor råder. Detta tillsammans med de mycket väl tilltagna balkongerna om 8 respektive 9 kvm. Bostaden andas dessutom kvalitet och stil med fina tillval och ytskikt där de genomgående ekgolven tillsammans med ljust målade väggar skapar en bra grund att möblera utifrån. I köket med sin halvöppna lösning mot vardagsrummet har en väl sammansatt skåpsinredning. I det stilrena köket ryms dessutom den stora familjen till middag. I badrummet som är generöst sett till såväl yta som tillval finner ni allt ni behöver i form av klinker i grått, vita kakelplattor på vägg, tvätt & tork, torkskåp, badkar och handfat i kommod. Dessutom finns även det extra stilrena badrummet med duschhörna och wc. Bostaden erbjuder även tre stycken rymliga sovrum varav ett har en uppskattad klädkammare. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. En Icabutik är belägen nära bostaden. I samband med färdigställandet av bostadsområdet expanderar även utbudet av restauranger, gym, caféer och mindre butiker. Gällande kommunikationer trafikerar buss 157, 505 och 540 i närområdet och tar dig till både pendeltåg, röd och blå tunnelbanelinje samt både Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Tar du hellre en promenad så tar det ca 10-15 minuter till närmaste tunnelbanestation/pendeltåg och 20 min till Friends Arena och Mall of Scandinavia. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Även Överjärva gård och Ulriksdals golfklubb finns på bekvämt gångavstånd. På din väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Välkommen hit för att trivas!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Boplatsvägen 7

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 295 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/5
3 258 kr/mån
54 643 kr/m²

Mycket fin och välplanerad tvåa i Järvastaden, här bor du i ett fridfullt och skönt område. Bostaden passar perfekt för dig som vill ha lugn i sin vardag och nära till naturområden. Man får ett härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Planlösningen är ljus, luftig och noga uttänkt för att få din vardag att fungera på bästa sätt. På den mysiga balkongen kan du avnjuta kaffet i morgon- och förmiddagssolen. Väl inne så ser du att stilrena materialval genomsyrar hela bostaden i form av genomgående parkettgolv, ljust målade väggar med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och fönsterbänkar i natursten. Till lägenheten hör ett förråd. Cykeln parkeras i cykelställ på gården, i cykelrum eller i lägenhetsförrådet. Under gården finns ett stort garage. Möbelhiss finns. Lägenheten ligger inom ett område med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. Runt hörnet finner du vackra Igelbäckens naturreservat och en kort promenad bort finns busshållplats och den lokala ICA-butiken samt den stora Coop butiken på ungefär samma avstånd. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår alldeles intill. Järvastaden arrangerar olika event året runt som t.ex utomhusbio, motionslopp och svampplockning. Bibliotek och lek för barnen finns i Mulle Meck-parken och det är nära till dagis och skolor. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns bland annat gym, tandläkare och restauranger även frisörer, skräddare och kemtvätt. För dig som vill åt utmärkt shopping är det promenadavstånd till Westfield Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn. Såväl Friends Arena som Sundbybergs centrum ligger en promenad eller cykeltur bort. Här bor du med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussen runt hörnet. Närmaste tunnelbana är Hallonbergen och närmsta pendeltågsstation är Ulriksdal. Du tar dig till Stockholm city på ungefär en halvtimme från din dörr kommunalt och ca 10 min med bil. Här ges alltså ett ypperligt tillfälle att förvärva ett välplanerat och kvadratsmart boende i Brf löparens härliga område. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vinthundsgatan 88, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Vinthundsgatan 88, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Vinthundsgatan 88, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Vinthundsgatan 88

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2
5 364 kr/mån
48 038 kr/m²

Här erbjuds 79 välplanerade kvadratmeter, där lagen om öppna ytor råder. Tack vare läget och våningen så har bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen bjuder in till sociala tillställningar och ger möjlighet att möblera med större soffgrupp samt större matbord för familj och vänner. Detta tillsammans med den inglasade balkongen som ligger i söderläge där man kan njuta av solen hela dagen samt även njuta av året runt tack vare inglasningen. Bostaden andas kvalitet och stil med påkostade tillval och fina ytskikt där ekparkettgolven och de ljusa väggarna skapar en bra grund att möblera utifrån. Modernt kök från Vedum med full maskinell utrustning från elektrolux samt två rymliga sovrum, ena med egen klädkammare. Till lägenheten hör ett förråd i samma byggnad. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Värt att nämna är möjligheten för egen garageplats med tillhörande laddbox, finns lediga platser i dagsläget att hyra! Innergården erbjuder odlingslotter för den som vill odla egna kryddor och grönsaker. För barnen finns roliga lekplatser samt att den populära lekplatsen Pizzaparken ligger runt hörnet! Denna expansiva del av Solna/Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica butik, där det planeras ett Ica Kvantum som ligger beläget alldeles intill bostaden. I närområdet finns det flertalet caféer, butiker och pizzerior. Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 16, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 16

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
4 663 kr/mån
53 267 kr/m²

Välkommen till Fridensborgsvägen 16 i attraktiva Järvastaden! Här finner ni en välplanerad trea med uteplats samt balkong! Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och stilrent kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Naturlig matplats invid fönstret för 4-6 personer. Här finner ni även den rymliga inglasade balkongen som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Vidare i bostaden finner ni två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter varav ena sovrummet finner ni utgången till bostadens fantastiska uteplats. Badrum utrustat med allt ni kan tänkas behöva, dusch, tvätt och torkmaskin och gott om plats för förvaring. Intill hallen finner ni en praktiskt klädkammare! Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Närområdet: Här bor ni i populära och barnvänliga Järvastaden med flertalet lekplatser och direkt närhet till förskolor, skolor, ICA och all tänkbar service i bl.a. Mall of Scandinavia. Skog och natur med Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsspår. Via buss har man goda kommunikationer åt olika håll till både pendel och tunnelbana. Med pendeln från Ulriksdal är ni på Odenplan på 7 minuter Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort. Vill du anordna fest eller event av något slag, finns Jaktvillan till förfogande i området. Järvastaden är ett barnvänligt område med närhet till service och kommunikationer. Under flera år har Järvastaden varit ett väldigt expansivt område som bara växer och växer. I närområdet finner ni gott om butiker, restauranger, matbutiker m.m. För den som gillar motion finns det gott om möjligheter i alla former såsom motionsspår, skidspår, cykelbanor, fotbollsplaner och mycket mer. Allt detta finner ni i naturreservatet Igelbäcken som erbjuder en vacker natur och djupa skogar. För mer info kontakta Mike Chammas Länsförsäkringar Solna!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Dammtorps allé 14, Järvastaden, Solna kommun

Dammtorps allé 14

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 750 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
3 111 kr/mån
57 292 kr/m²

Välkomna till Dammtorps Allé 14 här finner man denna välplanerade lägenhet med fina materialval och högt läge. Bostaden präglas av den genomgående samt öppna planlösningen som skapar ett härligt ljusflöde. Stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna erbjuder gott om ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Med fullutrustat kök och goda arbetsytor blir matlagningen roligare och planlösningen erbjuder plats för ett större matbord för de där obligatoriska kvälls middagarna med vänner. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och har gott om förvaring tack vare platsbyggda garderober. Modern helkaklat badrum utrustad med nödvändigheter så som tvättmaskin och torktumlare. Rymlig attraktiv balkong, belägen i sydvästläge för att bäst avnjuta solen och förlänga sommarkvällarna på balkongen. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Järvastaden! Värt att nämna är att det endast är gångavstånd till Ulriksdals pendeltågstation. Brotorp/Järvastaden har vuxit fram till att vara ett av de mest populära områden i Solna & Sundbyberg för par och familjer. Bara stenkast från bostaden hittar man mataffären (ICA), gym direkt utanför bostaden,restauranger samt den goda kommunikationer med bussar. Hela området erbjuder fin grönska med Igelbäckens Naturreservat med Ursviks motionsområde med flera spår och slingor där även ett utegym finns. Närområdet: Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidor. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Kommunikation: Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg via Ulriksdal och tunnelbana via Hallonbergen. Närservice: I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

 • Balkong
 • Hiss
Fridensborgsvägen 133, Järvastaden, Solna kommun

Fridensborgsvägen 133

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
5 195 000 kr
97 m²
4 rum
5 837 kr/mån
53 557 kr/m²

Välkommen till Fridensborgsvägen 133! Här finner ni en fyra med stora ytor, en enorm uteplats, två badrum med golvvärme och tre rymliga sovrum. Bostaden paketeras i en modern planlösning med kök och vardagsrum som erbjuder bra sällskapsytor samt öppen planlösning. Plats för matplats upp till 6 personer mellan kök och vardagsrum. Detta blir en plats man gärna dröjer sig kvar vid under middagsbjudningarna. Standarden är tack vare det sena byggåret, mycket hög. Ljusa färgval och fina golv vilket gör det lätt att trivas. Här finns även massor av förvaring i både garderober och klädkammare. En fantastisk uteplats med två utgångar, om 30 kvm där man kan hänga, stå och grilla men också samtidigt ha uppsyn på vad barnen gör på gården. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Föreningen har en bilfri, lugn och fin innergård som verkligen uppskattas av boende. Några minuter promenad från huset ligger dessutom den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. Runt hörnet finner ni vackra Igelbäckens naturreservat och en kort promenad bort finns busshållsplats och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! På bara 10 minuter är man på T-Centralen och bara en hållplats bort ligger Mall of Scandinavia. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restaurang och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. När man storhandlar åker man bara några minuter med bil längs Enköpingsvägen till Stora Coop och Willys. Bara ett par minuter från huset finns en ny stor skola (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn!

 • Uteplats
 • Hiss
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Boplatsvägen 7, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Boplatsvägen 7

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3
5 007 kr/mån
48 542 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska bostad på Boplatsvägen 7! Soldränkt gavellägenhet med direkt tillgång till Ursviks motionsområde och Igelbäckens naturreservat. Området är i den lugnare delen av Järvastaden. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönster partierna i tre väderstreck. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en naturlig yta för familj och vänner att umgås. Det stilrena köket bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas. Vidare erbjuder bostaden två rogivande sovrum. Master bedroom i gavelläge med två väderstreck mot den lugna innergården. Modernt och stilrent badrum med bekvämligheter så som komfortgolvvärme, tvätt och torkmaskin. Slutligen finner ni den mysiga balkongen i ett fantastiskt läge! Till varje lägenhet hör ett förråd. I avgiften ingår varmt vatten förbrukning baserad på 4 personers förbrukning som är cirka 86kr/månaden. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Lägenheten ligger inom ett område med både naturen och kommunikationer på bekvämt avstånd. Runt hörnet finner du vackra Igelbäckens naturreservat och en kort promenad bort finns busshållplats och den lokala ICA-butiken samt den stora Coop butiken på ungefär samma avstånd. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår alldeles intill. Järvastaden arrangerar olika event året runt som t.ex utomhusbio, motionslopp och svampplockning. Bibliotek och lek för barnen finns i Mulle Meck-parken och det är nära till dagis och skolor. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns bland annat gym, tandläkare och restauranger även frisörer, skräddare och kemtvätt. För dig som vill åt utmärkt shopping är det promenadavstånd till Westfield Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn. Såväl Friends Arena som Sundbybergs centrum ligger en promenad eller cykeltur bort. Här bor du med närhet till tunnelbana, pendeltåg och buss 505 runt hörnet som tar dig till Mall of Scandinavia och Solna centrum samt buss 540 som åker till Universitetet, Bergsamhamra och Hallonbergen. Närmaste tunnelbana är Hallonbergen och närmsta pendeltågsstation är Ulriksdal. Du tar dig till Stockholm city på ungefär en halvtimme från din dörr. Här ges alltså ett ypperligt tillfälle att förvärva ett välplanerat och kvadratsmart boende i Brf löparens härliga område. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Meanderslingan 8, Järvastaden, Solna kommun
 • Budgivning pågår

Meanderslingan 8

Villa
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
9 495 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
209 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus i populära Järvastaden! Beläget på en lugn gata med egen bilplats finner du detta välplanerade, trivsamma och fräscha hem att verkligen trivas i. Här bor du med solig baksida i lugnt och trevligt läge, baksidan är bebyggd med en uteplats i trall och framför det ligger gräsmatta. Husen från just denna bygg-etapp är sällan till salu och är särskilt populära då de har mycket av det som folk önskar från ett radhus. Kök och vardagsrum i en social planlösning på husets entrévåning med stora fönster mot den grönskande baksidan och ett stort stilrent badrum. Golven är genomgående parkett samt klinker i badrummen och hallen. Golvvärme finns på nedervåningen. Den ljusa träpanelen i taket är en trevlig detalj som förhöjer känslan av kvalitet och trivsel. Ovanvåningen bjuder på tre sovrum i bra storlek och ett allrum/möjligt sovrum, ännu ett stilrent badrum samt en praktiskt klädkammare. Utöver terrassen får familjen här en lättskött och lagom stor trädgård med fin sol under eftermiddag och kväll. Här ryms både studsmatta, odlingsprojekt samt plats för lek och avkoppling. Allt i fint, ostört läge mot en gångväg. På framsidan finns även en stenlagd uteplats. Underhåll som utförts: 2022: Fasad målad 2021: Staket byggts 2016: Stenlagd bakgård 2015: Värmeisolering i förråd 2015: Markis installerad Huset är energiklass B, vilket gör det möjligt att få grönt bolån hos vissa banker. Området är perfekt för en barnfamilj, med gångavstånd till både förskolor och skolor (bland annat Raoul Wallenbergsskolan), lekparker och idrottsplatser. Friluftsliv, löpning och skidåkning har du i Ursviks motionsspår och Överjärva gård är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen. I Järvastaden har du dessutom all nödvändig vardagsservice inom räckhåll, med några minuter till mataffär (Ica) och ett flertal krogar från libanesiskt till thai och pizza. I övrigt finns kemtvätt, frisörer och gym, och det anordnas många aktiviteter som julmarknad, utomhusbio i Spegeldammsparken, utställningar i Jaktvillan och mycket mer. Kommunikationerna är smidiga och nära med Ulriksdals station en kort promenad bort. Bussförbindelser finns cirka 100 meter från huset, vid Spegeldammsparken. Större shopping- och krogutbud finns i Mall of Scandinavia. Välkommen till ett bekymmersfritt, familjevänligt radhus nära natur, service och kommunikationer i populära Järvastaden — småstadskänsla nära city!

 • Plus
Forskningsringen 84, Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskningsringen 84

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 250 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/8
3 209 kr/mån
45 918 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med moderna materialval genomgående, med balkong i soligt och härligt läge samt fönster i två väderstreck. Goda förvaringsmöjligheter finns i hela bostaden. Här bor man i ett bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter man kan önska sig. Komplett utrustad med ett rejält kök med alla de vitvaror man förväntar sig i ett modernt hem, ett elegant kaklat badrum med tvättmaskin. Generöst förråd tillhör även lägenheten. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i. Välkomna på visning! Ursvik är idag Sundbybergs mest expansiva stadsdel dit familjer, naturälskare och folk som jobbar i Kista, Solna och Sundbyberg vallfärdar till. Mycket tack vare dess perfekta mix mellan lugn och närhet till arbetsplatser, kommunikation och det generösa utbud som erbjuds i centrala Sundbyberg, Bromma Blocks och Mall of Scandinavia. I närheten av bostaden finns ett stort utbud av restauranger. Flertal gym i närheten samt skönhetssalonger finns i området. Precis i närheten av bostaden går buss 504 som tar dig till Sundbyberg, Hallonbergen och Rissne. Därifrån kan du också ta tunnelbanans blåa linje i båda riktningarna och du når Stockholms central på ca 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Närhet till alla stora gallerior såsom Bromma blocks, Kista galleria och Mall of Scandinavia. I närheten av lägenheten ligger även Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

 • Balkong
 • Hiss
Brotorpsvägen 4, Järvastaden, Solna kommun

Brotorpsvägen 4

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 4/5
3 890 kr/mån
52 164 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på Brotorpsvägen i Solna. Med sina 67 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa ytor för både vardag och avkoppling. Det barnvänliga läget gör det till en perfekt plats för familjer som söker trygghet och närhet till grönområden. Dessutom finns det utmärkta kommunikationer i närheten, vilket underlättar pendling och utforskning av staden. Interiört pryds bostaden av fräscha ytskikt, vilket ger en modern och inbjudande atmosfär. Den genomtänkta planlösningen skapar en trivsam miljö där varje rum har sin unika funktion och karaktär. Bostaden erbjuder även en balkong, perfekt för att njuta av frisk luft och soliga dagar. Här kan du koppla av och skapa minnen med familj och vänner. Välkommen till ditt nya hem! Bara några minuters promenad från huset ligger den populära lekparken "Mulle Meck" med allt dom små kan önska sig. Området har en egen, välfylld ICA-butik så du lär aldrig behöva sakna något där hemma. Med närhet till den vackra Igelbäckens naturreservat och dess mysiga promenadstråk samt Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp och skidspår finns det gott om motionsmöjligheter för den som gillar hålla igång. I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre och bättre. Från området går det ett flertal bussar som på några minuter tar dig till närmaste tunnelbanestation eller varför inte ta en rask promenad på ca 15 minuter till Ulriksdals pendeltågsstation. Området erbjuder även andra bekvämligheter, så som restauranger, frisörsalonger, kemtvätt och gym. För dig som vill åt utmärkt shopping är det dessutom endast en kort promenad eller en cykeltur ner till Mall of Scandinavia. Nordens största shoppingcenter med allt man kan tänkas önska sig, så som; biografer, butiker samt mat från världens alla hörn! I anslutning till Mall Of Scandinavia ligger även Friends arena och mysiga promenadstråk runt Råsta och Lötsjön.

 • Balkong
 • Hiss
Vasavägen 6, Råsunda, Solna kommun

Vasavägen 6

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 195 000 kr
25 m²
1 rum
1 824 kr/mån
87 800 kr/m²

Accepterat pris, kontakta mäklare för visning! Fantastik möjlighet att förvärva en perfekt drömlägenhet med en stor uteplats! God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar denna genomtänkta lägenhet där design och funktion går hand i hand. Välplanerad bostad där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt med en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök utrustat med kyl, fläkt, ung och spishäll. Modernt badrum som även är utrustat med golvvärme och tvättmaskin. Läget i Råsunda beskrivs bäst som lugnt med sina omgivande villor men centralt tack vare korta avstånd till det mesta. Fastigheten är strategiskt belägen mittemellan naturen och storstadspulsen. Här bor du väldigt nära både T-bana och pendeln, dessutom har tvärbanan mot Alvik börjat trafikeras även den med hållplats bara några hundra meter från lägenheten. Vidare har man påtaglig närhet till såväl Solna C med utmärkt shopping som de centralaste delarna av Gamla Råsunda med sitt utbud av restauranger och kaféer. Med bara några minuter till fots från Råstasjöns promenadstråk och samma avstånd till Solna Centrum kan man inte klassa detta som något annat än ett drömläge. På promenadavstånd tar man sig även till Hagaparken, där man med fördel har en picknick när vädret tillåter under sommarhalvåret. På bekvämt avstånd finns den nya nationalarenan som tillsammans med shoppingcentret Mall of Scandinavia, utgör Solnas nya knytpunkt.

 • Hiss

Visar alla 16