Mäklare Mirza Licina

Mirza Licina

Om mig

Hej och välkommen! Mitt namn är Mirza Licina och jag är din dedikerade fastighetsmäklare med en passion för att skapa smidiga och framgångsrika fastighetsaffärer. Med flera års erfarenhet inom branschen och en stark kompetens inom marknadsanalys och förhandlingar, strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Min arbetsfilosofi bygger på ärlighet, professionalism och personlig service. Tveka inte att kontakta mig för en första konsultation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järva Skjutbaneväg 39, Järvastaden, Solna kommun
Järva Skjutbaneväg 39, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Järva Skjutbaneväg 39, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Järva Skjutbaneväg 39

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
3 864 kr/mån
50 634 kr/m²

Välkommen till denna perfekt planerade trea med en stor balkong. Här får du ett boende inrett med många och smakfulla tillval av det senaste i stil och funktion. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum binder ihop bostadens sällskapsytor på allra bästa sätt och ger rummen härligt ljus och fin karaktär. Brf Åkerbäret 1 är en trivsam samt stabil förening. Huset byggdes av JM och stod klart 2019 och är belägen på adresserna Järva skjutbaneväg 33-39 och Fridensborgsvägen 113-123. Föreningen består av 167 lägenheter och äger marken. Under gården finns ett garage med parkeringsplatser att hyra, även för elbil. Det finns även parkeringsplatser utanför att hyra. I övrigt råder det områdesparkering i området. Föreningen har en gemensam innergård med lekplats och en allmän kolgrill med bänkar och bord för föreningens medlemmar. I denna nya del av Järvastaden finns vackra Igelbäckens naturreservat och den populära Mulle-Meck parken runt hörnan. En kort promenad bort finns busshållplats och den lokala ICA-butiken. Här bor ni nära skog samt med närhet till närservice i ett av Järvastadens allra bästa lägen. För dem som gillar motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår samt golfbana på nära avstånd. Det går flertalet bussar och en promenad bort om ca 5 minuter tar er till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit ni önskar. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, gym, tandläkare, restauranger, frisör, skräddare och kemtvätt. För dem som tycker om utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! Varmt välkomna på visning, en bostad som måste upplevas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viktor sjöströms väg 9, Gamla Filmstaden, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Viktor sjöströms väg 9, Gamla Filmstaden, Solna kommun, bild 2
Viktor sjöströms väg 9, Gamla Filmstaden, Solna kommun, bild 3

Viktor sjöströms väg 9

Lägenhet
Gamla Filmstaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 695 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 009 kr/mån
73 836 kr/m²

Välplanerad mini 2:a i attraktiva Filmstaden! I attraktiva Gamla Filmstaden finner ni denna charmiga mini 2:a i bra skick med hög trivselfaktor. Lägenheten är optimalt planerad och har ett mycket bra läge endast ett stenkast från T-banan, mataffär, bio och natur. Kök och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning, separat sovrum samt ett stort och modernt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Härlig balkong med bra läge i lummiga omgivningar, generöst med fönster och fräscha öppna ytor. Område: Välkommen till Gamla Filmstaden i Råsunda, platsen som ett stort antal år under 1900-talet var centrum för våra allra största filmstjärnor. Skönheter och personligheter såsom Greta Garbo, Ingrid Bergman och Nils Poppe har exempelvis alla varit verksamma och spelat in många filmer just här. Byggnadsstilen i området är modern och stor energi har lagts på de små detaljerna, atmosfären från Gamla Filmstadens glansdagar har i det längsta försökts att bevaras. Väldigt goda kommunikationer! Tunnelbana: Kort gångavstånd om 2 minuter till tunnelbana, station Näckrosen (två uppgångar) som går mot Fridhemsplan och Centralen (11 min restid) i ena riktningen samt mot Kista och Akalla i den andra riktningen. Buss: Nära busshållplatsen vid Råsundavägen där busslinje 515 går till Solna station och Odenplan och i andra riktningen till Sundbyberg station. Bussen avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 15 min in till city. Busslinje 505 avgår nere på Sjövägen och går i ena riktningen mot Solna Centrum och i den andra riktningen mot Ulriksdals pendeltågsstation. Bussen avgår flera gånger i timmen. Denna bostad måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning, kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller funderingar Mirza Licina 070 884 00 12

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2