Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mirza Licina

Mirza Licina

Om mig

Hej och välkommen! Mitt namn är Mirza Licina och jag är din dedikerade fastighetsmäklare med en passion för att skapa smidiga och framgångsrika fastighetsaffärer. Med flera års erfarenhet inom branschen och en stark kompetens inom marknadsanalys och förhandlingar, strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Min arbetsfilosofi bygger på ärlighet, professionalism och personlig service. Tveka inte att kontakta mig för en första konsultation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Boplatsvägen 13, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:40

Boplatsvägen 13

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
3 099 kr/mån
52 794 kr/m²

Mycket fin och välplanerad etta med sovalkov. Här bor man i ett lugnt och sansat område. Lägenheten karaktäriseras av stora sociala ytor i form av ett ljust och luftigt vardagsrum, ett rymligt och hemtrevligt kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Bostaden är även berikad med en generös uteplats mot innergården. Bostaden passar perfekt för den som vill ha frid i sin vardag och nära till naturområdet. Man får ett härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Modernt badrum med bekvämligheten som kombimaskin. Till bostaden hör ett förråd. Belägen i ett av Stockholms mest expansiva områden finner du närhet till både rekreationsområden i form av vackra skogsstigar, joggingspår och utomhusgym, samtidigt som du har nära till goda kommunikationer, service och shopping. Både i omedelbar närhet men icke att förglömma med Mall of Scandinavia inom lättillgängligt avstånd. I närområdet har vi den lokala ICA-butiken med ett stort utbud för vardagen. Vi finner även ett antal restauranger, frisörsalong, kemtvätt och skräddare samt gym. Barnens egna favorit lekpark har vi bara några minuter ifrån bostaden Mulle Meck parken. Runt om bostaden finns det ett flertal lekplatser för barnen att leka av sig på. Cykelavstånd till både Solna Centrum och Sundbyberg Centrum. Promenad avstånd till blåa linjen Varmt välkomna på visning, eller kontakta ansvarig mäklare vid eventuella frågor!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Södra Långgatan 32, Råsunda, Solna kommun
  • Idag
Södra Långgatan 32, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Södra Långgatan 32, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Södra Långgatan 32

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 795 000 kr
46 m²
1 rum
vån 1/4
3 006 kr/mån
60 761 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga 1:a på hela 46 kvm! Här bor du i en lägenhet med stora fönsterpartier med fina originaldetaljer som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas genomgående av fina golv, ljusa ytskikt, generös takhöjd, stora fönsterpartier, bevarade originaldetaljer, välplanerad planlösning, väl tilltagna ytor och gott om plats till förvaring. Helkaklat badrum. Finns möjlighet även att göra om bostaden till en 2:a. Välkommen till Råsunda och denna del som ger er alla möjligheter när det kommer till såväl kommunikationer som söndagsnöjen. Här bor du med allt du kan tänka dig och mer därtill. Bussarna går precis intill, Solnas pendeltågsstation och Tvärbanan ligger bara några minuter bort, sedan har man även gula linjens tunnelbana med uppgång i närheten som beräknas stå klar runt 2025-2026 (Dalvägen). Fortsätter man till fots mot Haga Norra nås Hagaparken på blygsamma 10 minuter. Gillar ni att promenera har ni trevliga promenadstråk runt mysiga Råstasjön och Lötsjön. I närheten har man även Solna C om man vill handla eller ta T-banan in till City. Följer man Råsundavägen i motsatt riktning nås snart Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Sist men inte minst nås Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn. KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger en kort promenad från bostaden. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala samt tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station.Tunnelbanans blåa linje finns också på gångavstånd (Solna Centrum eller Näckrosen), och nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden. Dessutom stannar buss 515 precis utanför porten som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 70, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Brogatan 9, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Brogatan 9

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 891 kr/mån
48 056 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med en stor balkong! Här bor du i en perfekt planerad 2:a där tillvaron kommer att präglas av gott ljusinsläpp och tilltagna ytor! Stor möblerbar balkong, fullt utrustat kök, öppen planlösning, lättmöblerat vardagsrum, rymligt sovrum samt ett stort och mycket stilsäkert badrum med kombinerad tvätt/tork. I Järvastaden finns det mesta du kan tänka dig, eller vad sägs om buss 505, 504 och 540 i närområdet som tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Området har en egen Ica-butik, denna belägen ca 100 meter från bostaden, samt flera kommersiella lokaler där det idag finns mindre butiker, caféer, restauranger och gym. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 100 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Dessutom ligger föreningen ett stenkast ifrån nationalarenan (Friends Arena) som har Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia i anslutning. År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se. Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor, varför det senaste åren har utvecklats till att bli ett av kommunens absolut mest trivsamma områden. Välkommen på visning! Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig mäklare Mirza Licina 070 884 00 12

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Virebergsvägen 9, Råsunda, Solna kommun
Virebergsvägen 9, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Virebergsvägen 9, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Virebergsvägen 9

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 11/12
2 008 kr/mån
61 575 kr/m²

-RING FÖR VISNING- Välkomna till Virebergsvägen 9 och en bostad utöver det vanliga. Bostaden är omgjord till en 2:a men går enkelt att återställa till en 3:a. Listan över alla plus och fördelar med denna bostad kan göras hur lång som helst, men de egenskaper som måste lyftas fram tidigt är den i princip felfria interiören, det höga läget med milsvid utsikt och det faktum att man bor i Solnas bästa förening. Den här lägenheten vill ni inte missa! Om vi börjar med läget kan vi tidigt konstatera att läget på husets sydöstra gavel, högt upp på våning elva ger ett helt enastående ljusflöde långt från allt vad insyn heter. Från samtliga fönster och den stora inglasade balkongen beskådas takåsar, Solnas och Stockholms silhuett med en milsvid utsikt som efter skymning erbjuder ett häftigt skådespel av ljus! Kommer vi sedan till interiören så noterar vi direkt att hela lägenheten är renoverad från golv till tak. Köket går i vitt med fin glasmosaik ovan bänkar i massiv ek. Badrummet är påkostat där blå mosaik tillsammans med vitt, spotlights och dubbla handfat gör morgonrutinerna lite roligare. I övrigt ges genomgående fina trägolv, vita målade väggar och platsbyggd förvaring som är lika praktisk som estetiskt tilltalande. Planlösningen i köket är omgjord där väggen mot köket tagits ned vilket ger en luftig känsla där ljuset blir en huvudingrediens. För dig som önskar återställa matplatsen till sovrum är det en väldigt enkel operation då köksön står på hjul och kyl/frys samt skafferi lätt kan flyttas mot den vägg som man i så fall sätter upp. Bostadens läge i Vireberg är i det närmaste perfekt. Här bor du nära lugna villakvarter men fem minuter till fots tar dig till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. Vill man åt natur och vatten nås vackra promenadstråk vid Huvudsta en kort promenad bort, här finns både pool och friluftsbad samt ridstall och 4H-gård. Kommunikationer finns både runt hörnet i form av buss och Tvärbanan och vid Solna Centrum som ligger 5 min bort till fots finns T-bana och stort utbud av bussar. T-bana till T-Centralen tar bara 10 minuter. Pendeltåg går i båda Solna och Sundbyberg (olika linjer) och flygbussen går i princip utanför dörren. Solna Centrum har drygt hundra butiker och all tänkbar service. Lika nära bostaden finns även Solna Business Park med Ica Maxi samt pittoreska Sundbyberg centrum, även det 5 min bort! Vill du åt ännu större utbud nås Mall of Sandinavia på ca 20 minuter promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brommavägen 4, Vireberg, Solna kommun
Brommavägen 4, Vireberg, Solna kommun, bild 2
Brommavägen 4, Vireberg, Solna kommun, bild 3

Brommavägen 4

Lägenhet
Vireberg, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/4
2 187 kr/mån
55 839 kr/m²

-Totalt renoverad -Stor balkong i söderläge - Närhet till kommunikationer -Välplanerad - Endast 1219kr/kvm i belåning - Attraktiv adress -Bredband 1000/1000 mbit ingår i avgiften Denna nyrenoverade och moderna bostadsrättslägenhet är perfekt för den stora familjen. Med en välplanerad planlösning erbjuder den generösa ytor och rymd. Lägenheten är i toppskick och har genomgått en totalrenovering med påkostade material och modern utrustning. Avgiften är endast 2187kr per månad inklusive värme, vatten, kabel-tv samt bredband i hastigheten 1000/1000 mbit. I Brf Dikten 2 bor ni i en trygg och stabil förening som är registrerad sedan 1981 och äger marken. Det finns en festlokal/övernattningslägenhet att hyra, liksom ett gym och snickeriverkstad. Nära till det mesta. Gångavstånd till Solna Centrum och Sundbybergs Centrum där båda erbjuder ett stort utbud av bland annat butiker och restauranger. Njut av en härlig promenad till Råstasjön. För den idrottsintresserade finns både Solnahallen och Friends Arena inom gångavstånd. Barnvänligt område med skogsdunge och lekpark i området. Ett flertal förskolor och skolor i närheten som nås utan att korsa bilvägar. Väldigt goda kommunikationer med gångavstånd till tunnelbanan i Solna Centrum eller Näckrosen. Nära till Sundbyberg med både tunnelbana och pendeltåg. Bussar till Karolinska, Älvsjö och Mörby går från frösundaleden/höstvägen. Ett stenkast från bostaden finner du även tvärbanan. Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig mäklare Mirza Licina 070 884 00 12

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brogatan 16, Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun

Brogatan 16

Lägenhet
Brotorp - Järvastaden, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/4
3 744 kr/mån
50 957 kr/m²

-RING ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING- Välkommen till denna välplanerade tvåa som ligger högt upp i huset! Här bor du i en perfekt planerad 2:a där tillvaron kommer att präglas av gott ljusinsläpp och tilltagna ytor! Balkong, fullt utrustat kök, öppen planlösning, lättmöblerat vardagsrum, rymligt sovrum samt ett stort och mycket stilsäkert badrum med tvättmaskin och torktumlare. I Järvastaden finns det mesta du kan tänka dig, eller vad sägs om buss 505, 504 och 540 i närområdet som tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Området har en egen Ica-butik, denna belägen ca 100 meter från bostaden, samt flera kommersiella lokaler där det idag finns mindre butiker, caféer, restauranger och gym. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger ca 100 meter från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Dessutom ligger föreningen ett stenkast ifrån nationalarenan (Friends Arena) som har Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia i anslutning. År 2025 beräknas Järvastaden vara färdigbyggt. Enligt plan bor här då 15 000 personer i omkring 5000 bostäder. Besök gärna www.jarvastaden.se. Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor, varför det senaste åren har utvecklats till att bli ett av kommunens absolut mest trivsamma områden. Välkommen på visning! Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig mäklare Mirza Licina 070 884 00 12

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6