Lövgatan 55, 1-1204

Råsunda, Solna Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Byggår
2019
Förening
BRF West Side Solna
Om föreningen
Avgift
2 401 kr/mån
Pris/m²
72 093 kr/m²

* Bilderna är tagna på visningslägenhet 1-1406. Planlösning på lgh 1-1204 finns under fliken "dokument" och bild nr 2. Se annonserad visningstid för lägenhet 1-1204.

På uppdrag av Brf West Side Solna upplåts nu denna fina gavel 2:a, belägen på andra våningen på Lövgatan 55. Föreningens fastighet ligger i ett optimalt geografiskt läge precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Lägenheten håller genomgående hög standard och en balkong som nås via det lättmöblerade vardagsrummet. Öppen planlösning och stora fönsterpartier i tre väderstreck vilket maximerar ljusinsläppet och disponeringen av ytan. Köket är fullt maskinellt utrustat, badrummet stilfullt med kombimaskin och ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter finns i flera platsbyggda garderober.

Till lägenheten hör ett externt förråd.

På bottenvåningen i huset kommer butiker, caféer och kontorsverksamhet att finnas. Läget, den stora gemensamma takterrassen och det faktum att föreningen har en gemensam pool på innergården är några av de många fördelarna av att bo i West Side Solna.
Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen.

Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall Of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Ulvsundasjön är utmärkt om du vill hålla dig i form.

OBS! Bilderna är tagna på en visningslägenhet. Lägenhet 1-1204 visas enligt bokade visningar. Se bofaktablad under fliken dokument.
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna