Margreteborgsvägen 17

Silverdal, Sollentuna Tjänster för säljaren
Karta & restider

2 600 000 kr
LägenhetLägenhet

Lägenheten tar plats i ett högt läge på tredje våningen. Många stora fönster i väster gör att solens stålar sprider sig från förmiddagen till långt in på kvällen, och den öppna planlösningen ger en känsla av rymd. Det utmärkta läget i Silverdal låter dig bo med naturen runt knuten lagom nära stan.

Här har du 54 välplanerade kvm med en genomtänkt planlösning där ytorna utnyttjas på bästa sätt. En rymlig entré välkomnar dig med en intilliggande klädkammare, och det fina köket smälter fint ihop med det ljusa luftiga vardagsrummet i en öppen planlösning. De stora sällskapsytorna bryts sedan av med ett fint separat sovrum.

Hela lägenheten går i ljusa färger med stiligt trägolv och genomgående vita väggar. Ett plus är den stora balkongen som med sitt fördelaktiga västerläge ger dig en plats att njuta av solen hela dagen. Till boendet hör dessutom ett eget källarförråd i grannhuset. Föreningen ger dig också flera gemensamma utrymmen som cykelförvarning, soprum, innergård och parkeringsplatser att hyra, både ute på gatan och i parkeringshus.

Silverdal är familjärt och naturnära med många strövområden och skogspartier alldeles intill. På promenadavstånd har du Edsvikens vackra naturområden och vatten, och en bit söderut tar den stora Nationalstadsparken sin början. Samtidigt tar du dig enkelt in till stan både med bil och kommunalt.

En kort promenad bort har du Silverdals centrum med bland annat två restauranger, en tobaksaffär och en inredningsbutik. En större matbutik hittar du i Helenelunds centrum som du når på bara några minuter med bil. Ännu större utbud av shopping och restauranger hittar du på bekvämt avstånd i stora Mall of Scandinavia.

Kommunikationerna är bra och du tar dig snabbt till både buss, pendeltåg och tunnelbana. På mindre än fem minuter promenerar du till närmsta busshållplatsen Rådanvägen. Du har samtidigt en kvarts promenad till pendeltåget i Helenelund och tio minuter med buss till tunnelbanan i Danderyd.

Välkommen till denna fantastiskt trevliga 2:a där du kan njuta av välplanerade ytor fyllda av solljus i ett läge nära både stad och natur!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
54 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 041 kr/mån
Pris/m²
48 148 kr/m²
Byggår
2011
Räkna på boendet
Förening
BRF Silverdalsbacken
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Margreteborgsvägen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 600 000 kr
Avgift/månad
3 041 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Silverdalsbacken

Antal lägenheter
99
Registreringsår
2008
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 128
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 24 dagar sedan, den 25 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips