Silverdalsvägen 35

Silverdal, Sollentuna Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,5 m²
Byggår
2009
Förening
BRF Silverdals Torg
Om föreningen
Avgift
2 776 kr/mån
Pris/m²
52 212 kr/m²

I naturnära Silverdal finns den här högt och fritt belägna tvåan, med inglasad balkong i sydväst där du njuter av solen från förmiddag till kväll

Lägenheten utgörs av en social del med ljusa sällskapsytor i öppen planlösning, och en privat del med sovrum och klädkammare. Rakt fram från den stilrena entrén kliver du in i ljust och luftigt vardagrum som ligger i öppen planlösning med det smakfulla köket. Från vardagsrummet har du utgång till den inglasade balkongen i bästa sydvästläge, med sol från förmiddag till kväll och utsikt över både hustak och trädtoppar.

Intill vardagsrummet ligger det ljusa sovrummet, som har en klädkammare i direkt anslutning. Även i den närliggande hallen finns en stor, inbyggd garderob med spegeldörrar som medföljer köpet. Utrymmet kan med fördel byggas om till ett gäst- eller arbetsrum. I andra änden av lägenheten ligger det smakfulla badrummet med infällda spotlights och kakel i mörkgrått och vitt, samt ljusgrå klinker på golvet. Omsorgsfullt valda material som ekparkett och klinkergolv i kombination med väggarnas ljusa ytskikt och lägenhetens många fönster ger en känsla av ljus, luft och kvalitet. Ett 7 kvadratmeter stort förråd finns i bostadshusets källare, och under huset finns ett låst varmgarage som nås via hissen.

Läget i Silverdal är optimalt. Här bor du nära skolor, förskolor, vatten, skog och natur och ändå så nära Stockholm city. Fastigheten är granne med närbutik, pizzeria, kinarestaurang, café, gym och frisör. Ett större utbud av service finns i Sollentuna centrum, Stinsen och Kista galleria. För ett aktivt friluftsliv finns härliga promenadstråk och mängder av motionsspår både sommar och vinter - Ursviks fritidsområde finns på andra sidan motorvägen. Vacker natur och mysiga badplatser finns både längs med Edsvikens vatten och Ulriksdals slottspark, samt på närliggande Järvafältet.

Kommunikationerna i Silverdal är utmärkta. Här passerar flera busslinjer som bland annat kan ta dig till Mörby centrum, Danderyds sjukhus och Kista där det finns tunnelbana, och busstation finns bara några steg från huset.. Pendeltågstation finns en kvarts promenad bort i Helenelund, och på vardagar går det i rusningstrafik direktbussar till Sergels torg. Med bil går det snabbt att ta sig upp på E4:an, varifrån man tar sig till Arlanda på 20 minuter och till Stockholm city på 10. Till Sollentuna Centrum och Kista Centrum tar det bara några minuter med bil.

Välkommen till ett bekvämt, naturnära boende i ett härligt område nära stan!

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB