Fridensborgsvägen 167, 4tr

Solna Tjänster för säljaren
Karta & restider

2 450 000 kr
LägenhetLägenhet

* NÄRA KOMMUNIKATIONER * STABIL FÖRENING *
***Föranmälan till visning för mer info!***

- SE BOSTADSFILMEN! Klicka på ”läs mer hos mäklaren” –

Varmt välkommen till Järvastadens vackraste 2:a belägen ii populära Järvastaden som verkligen ger en magisk känsla. Här finner du det bästa av två världar i dels ett lummigt bostadsområde men samtidigt endast 10 minuter från city.
En modern bostad högst upp i huset med otrolig utsikt mot innergården och perfekta solläget! Yteffektiv planlösning med påkostat materialval som gör det lilla extra. Föreningen har en mysig innergård med altan och utemöbler för medlemmarna.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och två gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck.

Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana som under sommaren används som basketplan. Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. Ulriksdalsskolan är en ny skola som ligger ca. 2 km bort. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med flera löpslingor och elljusspår samt "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern och mountainbike-spår på sommaren. Solna är en kommun som växer så det knakar.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Ulriksdals Pendeltågsstation ligger drygt 15 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter.

Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 15 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. E18 som tidigare trafikerade Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik har dirigerats om till Kymlingelänken som går via Kista.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 764 kr/mån
Pris/m²
51 042 kr/m²
Driftkostnad
3 396 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Förening
BRF Pyrolan i Järvastaden
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fridensborgsvägen 167, 4tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 450 000 kr
Avgift/månad
2 764 kr/mån
Driftkostnad
3 396 kr/år

Billigare och bättre boende

Om BRF Pyrolan i Järvastaden

Antal lägenheter
175
Registreringsår
2014
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 378
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 1 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips