Hagalundsgatan 14

Solna Karta & restider

2 195 000 kr
LägenhetLägenhet

Presenterar Hagalundsgatan 14, en unik pärla med dess optimala läge, bra planlösning, underbart ljusinsläpp och utmärkta förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet håller hög standard där större delen är renoverad med påkostade och genomtänkt materialval. Passar perfekt för er som har högt ställda krav. Lägenheten disponeras optimalt med rymligt sovrum, sällskapsvänligt vardagsrum, genomgående LED-belysning samt golvvärme. Det moderna köket är fullt utrustat med induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugn och även högtalare vilket gör det till en ren fröjd att bjuda över vänner på middag!

Belägen på en av Solnas mest effektiva gator och absolut det bästa Hagalund-huset. Omgiven av grönskande parker samt utmärkta kommunikationer som tunnelbana, tvärbana och pendeltåg bara ett stenkast bort, på 7 minuter tar du dig till Stockholm central och du når Arlanda på 35 minuter! Hagaparken är ett guldkorn för detta område och förutom det har du även nära till Brunnsviken, Olle Olsson-huset, Friends Arena, Gamla Filmstaden, Solna centrum med butiker, restauranger och caféer. På promenadavstånd når du också Arenastaden och Mall of Scandinavia, skandinaviens största shoppingcenter med bland annat Sveriges första IMAX biograf. Om du är en bilåkare är denna lägenhet perfekt för dig då både garage i byggnaden, avfarten till både E4 och E18 är ett stenkast bort från garageporten och gör detta till kanske det smidigaste boendet i Solna.

Populära Solna, är Sveriges mest expansiva kommun, här byggs det nya områden kring Hagastaden och Arenastaden. Hagastaden kommer att knyta samman Solna med innerstaden och Arenastaden blir en mötesplats för hela världen. Oavsett om du vill se på fotboll från bästa läktarplats, shoppa eller slumra en stund i gräset, ta en joggingtur i spåren runt Råstasjön och Lötsjön, är varje del den bästa. Som tidigare nämnt, läget är rent ut sagt oslagbart!

Kombinationen av en modern, unik lägenhet, det fantastiska läget och de planerade satsningarna i området gör detta till en one-time möjlighet för en riktigt bra investering. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
50 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 470 kr/mån
Pris/m²
43 900 kr/m²
Driftkostnad
5 796 kr/år
Byggår
1972
Räkna på boendet
  • Söndag 23 sep kl 14:00-14:45 Spara
    Varmt välkommen på visning!
  • Måndag 24 sep kl 17:00-17:30 Spara
    Varmt välkommen på visning!
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hagalundsgatan 14 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 195 000 kr
Avgift/månad
2 470 kr/mån
Driftkostnad
5 796 kr/år

Statistik

2 187
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 4 dagar sedan, den 15 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips