Edward & Partners Fastighetsmäklare AB

Edward & Partners Fastighetsmäklare AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Adolf fredriks kyrkogata 3, Norrmalm/City, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 13:15
Adolf fredriks kyrkogata 3, Norrmalm/City, Stockholms kommun, bild 2
Adolf fredriks kyrkogata 3, Norrmalm/City, Stockholms kommun, bild 3

Adolf fredriks kyrkogata 3

Lägenhet
Norrmalm/City, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
15 500 000 kr
129 m²
5 rum
vån 4/11
7 513 kr/mån
120 155 kr/m²

Välkommen till ett ytterst välplanerat hem på attraktiv adress mitt i city! Stora fönster och en öppen planlösning skänker bostaden ett otroligt ljusflöde som tillsammans med de väl valda materialvalen bidrar till en känsla utöver det vanliga. Stilfullt kök med cararramarmor och påkostad ugn/induktionshäll från det prestigefyllda, italienska familjeföretaget Bertazzoni samt integrerade vitvaror bakom lackerade luckor med mässingsbeslag. Exceptionellt bra planlösning med öppna sällskapsytor av social karaktär och fyra bra sovrum med god förvaring i stilfulla garderober. Två extravaganta badrum med asiatisk marmor, mässingsdetaljer och integrerad tvättpelare. Detta hem är ett tillsynes unikt och ljust hem som naturligt kommer frambringa bästa möjliga trivsel. Här bor du i en förening som disponerar garage samt en underbar takterrass med utsikt över Stockholms takåsar. Välkommen att längta hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Luntmakargatan 12, Norrmalm/City, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 12:15
Luntmakargatan 12, Norrmalm/City, Stockholms kommun, bild 2
Luntmakargatan 12, Norrmalm/City, Stockholms kommun, bild 3

Luntmakargatan 12

Lägenhet
Norrmalm/City, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
13 500 000 kr
115 m²
3 rum
vån 2/3
5 318 kr/mån
117 391 kr/m²

Ypperlig chans att förvärva denna exklusiva hörnvåning med ett eftertraktat läge mellan Östermalm och Vasastan. Högt upp i en imponerande och kulturhistorisk Q-märkt tegelbyggnad från 1894, utstrålar denna våning en sällsynt blandning av historisk charm och modern elegans. Med en optimal planlösning och välbevarade orginalattribut från byggnadsåret imponerar denna ljusa våning med en generös takhöjd, vackra stuckaturer, majestätiska takrosetter och höga golvsocklar som samverkar för att skapa en atmosfär av tidlös elegans. De eleganta pardörrarna leder in till ett generöst utrymme, accentuerat av tre magnifika kakelugnar som erbjuder både värme och karaktär. Våningens storslagna fönsterpartier skänker varje rum ett naturligt ljusinsläpp. Två rogivande sovrum, socialt kök med gott om plats för större matgrupp, harmoniskt vardagsrum och fullt utrustat lyxigt badrum. Belägen precis utanför dörren, erbjuder Brunkebergstunneln en snabb och direkt förbindelse till Stureplan. Detta läge erbjuder det ultimata stadslivet mellan lugn och samtidigt citypuls runt hörnet. Välkommen till ett hem där varje detalj andas kvalitet och komfort - en plats du längtar efter att komma hem!

 • Premium
 • Hiss
Östermalmsgatan 32, Östermalm, Stockholms kommun
 • Tis 5 mar kl 17:00
Östermalmsgatan 32, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Östermalmsgatan 32, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Östermalmsgatan 32

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
11 500 000 kr
100 m²
4 rum
vån 0,5
6 126 kr/mån
115 000 kr/m²

Invid Danderydsplan mellan ljuva Lärkstaden och vackra Villastaden återfinns denna ljusa och stilfulla lägenhet i förtjusande tjugotalsfastighet med grönskande och idylliskt läge som skapar stor villakänsla. Här ges en tilltagen takhöjd med öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel som vetter mot grönskande innergård med tilltaget fönsterparti och fransk balkong från kök. Påkostade och platsbyggda snickerier återfinns i form av kök och förvaring samt bevarade attribut anno byggnadsåret med eldstad i sällskapsdel, vacker fiskbensparkett och utsmyckande väggpanel samt djupa fönsternischer och skjutbar pardörr. Mot lugna Östermalmsgatan vetter samtliga tre sovrum. Bostaden erbjuder även ett badrum samt gäst wc. Välkommen att längta hem!

 • Premium
 • Hiss
Observatoriegatan 5, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Observatoriegatan 5, 5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
14 900 000 kr
110 + 25 m²
4 rum
vån 5/5
5 357 kr/mån
135 455 kr/m²

Välkommen till Observatoriegatan 5, en fantastisk vindsvåning (totalyta om 135 kvm) högst upp i huset med enastående utsikt över Gustaf Vasa kyrka och Odenplan. Med nya 3-glasfönster i hela lägenheten från 2021 är det en tyst och ljus bostad med solnedgångar som lyser upp vardagsrummet under sommaren. Lägenheten är den enda på hela våningsplanet och har generöst med förvaring och stort källarförråd. Med Plejd i samtliga rum och infällda spotlights i varje rum kan du enkelt styra belysningen direkt från din mobil. Den sociala terrassen med sol hela dagen ger en fantastisk utsikt över Stadshusets tre kronor.

 • Balkong
 • Hiss
Karlbergsvägen 51, 6 tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:30
Karlbergsvägen 51, 6 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 51, 6 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 51, 6 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
10 895 000 kr
88 m²
2 rum
vån 6/6
5 127 kr/mån
123 807 kr/m²

Synnerligen trivsam och tilltalande vindsvåning med en härlig takterrass mot himmel och takåsar i söderläge! Socialt öppen planlösning med påtaglig rymd, härliga ljusinsläpp, generös takhöjd och charmig änglatrappa. En bostad i toppskick med stilsäker interiör, sober färgsättning och smakfulla materialval. Ytterst väldisponerade kvadrat med smarta lösningar och stor klädkammare med gott om förvaring och bastu. Lägenheten ligger i attraktiva kvarter med goda kommunikationer med närhet till både Sankt Eriksplan, Birkastan och Odenplan som erbjuder bra restauranger, caféer, service, goda kommunikationer samt härliga grönområden i närheten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nybrogatan 15, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag
Nybrogatan 15, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Nybrogatan 15, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Nybrogatan 15, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
29 500 000 kr
146 m²
4 rum
vån 3/5
7 140 kr/mån
202 055 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna exklusiva lägenhet om 146 kvm i fantastiska Astoriahuset. Lägenheten är i absolut toppskick på en av Stockholms mest attraktiva adresser invid Östermalmstorg och Strandvägen. Synnerligen tilltalande och genomgående ljus lägenhet med enastående ljusflöde från stora fönsterpartier, vackra takstuckaturer, Chevronparkett, dörröverstycken och generös takhöjd om ca 3,10 meter. Optimal planlösning med socialt vardagsrum, platsbyggt kök med vitvaror från Miele, exklusiva badrum och stor balkong i västerläge. Här bor du i ett mycket attraktivt område med populära restauranger, butiker, fina promenadstråk och goda kommunikationer bara några steg från dörren. Välkommen att längta hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Grev Turegatan 25, Östermalm, Stockholms kommun
Grev Turegatan 25, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grev Turegatan 25, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grev Turegatan 25

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
6 500 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/5
2 307 kr/mån
158 537 kr/m²

Fantastisk lägenhet med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, platsbyggda garderober, harmoniskt sovrum, helkaklat badrum och en helt underbar terrass om ca 37 kvm. En lägenhet perfekt för dig söker ett modernt, funktionellt och bekvämt boende i ett av stadens mest attraktiva områden. Närhet till trevliga restauranger, caféer, shopping, sevärdheter, grönområden och mycket goda kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Grev Turegatan 78 ö.g, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:00
Grev Turegatan 78 ö.g, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grev Turegatan 78 ö.g, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grev Turegatan 78 ö.g

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
5 250 000 kr
36 m²
2 rum
vån 0,5/4
1 655 kr/mån
145 833 kr/m²

En stilfull sekelskiftespärla om 36 kvm på övre Östermalm, belägen över gården i ett vackert och tyst läge. Välplanerad bostad i toppskick och 3 fönster i fil varav 2 fönster i vardagsrummet. Bostaden har genomgått en renovering under 2022 och är i mycket fint skick. Belägen i en välskött förening med bra ekonomi och låga avgifter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två förråd tillhörande bostaden. Bostaden är stambytt 2010. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Karlbergs strand 6A, Pampas Marina, Solna kommun
Karlbergs strand 6A, Pampas Marina, Solna kommun, bild 2
Karlbergs strand 6A, Pampas Marina, Solna kommun, bild 3

Karlbergs strand 6A

Övrigt
Pampas Marina, Solna kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
12 500 000 kr
145 m²
5 rum

Äntligen finns chansen att förvärva en av de exklusiva vattenvillorna i Pampas Marina. Flertalet soldäck och stora fönsterpartier skapar luftiga ytor med genomgående ljusflöde och härlig rymd. Aquavillan utgörs av tre våningsplan med lika många soldäck. Stora fönsterpartier blickar ut mot Mälarens glimrande vatten och gör ljuset ständigt närvarande. Genomgående målade väggar, nåtade och massiva ekgolv samt trädetaljer i ek och infällda spotlights. Moderna bekvämligheter såsom tvättstuga, centraldammsugare och golvvärme i alla rum. Även bredband och internet finns tillgängligt i samtliga rum. Ett läckert ljudsystem i hela huset. Med ett enastående läge i marinans ytterkant, omgiven av Mälarens glimrande vatten är det enkelt att finna ro - välkommen att längta hem! Entréplan Påkostat kök och vardagsrum i öppen planlösning med access ut till soldäck. Rymligt och helkaklat badrum med dusch i direkt anslutning till entrén. Ordentlig plats för avhängning intill ytterdörren med slitstark klinker i grå ton. Övre plan Villans övre plan utgörs av ett lyxigt Master Bedroom med två walk in closets. Utomordentligt bra förvaring i stiligt utförande där hyllor och stänger gör det enkelt att skapa struktur och bra översikt. Glasade dörrar öppnar upp till två stora soldäck med magisk vy över Mälaren och Solnas lummiga grönska. Jacuzzi med loungemöbler finns att avnjuta på främre soldäck och grill med matplats finns att avnjuta på bakre soldäck. Stege leder upp till takterrass med hänförande och milsvid utsikt med sol hela dagen. AC installerat på hela övre plan. Nedre plan Stort allrum på nedre plan med given plats för soffgrupp och praktisk förvaring i platsbyggd bänksektion. Två väldisponerade sovrum i avskilt läge intill badrum och tvättstuga. Flertalet karaktäristiska fönster och väl tilltagen takhöjd släpper in ett härligt ljus som skapar påtaglig rymd. Helkaklat badrum med regndusch med glasad duschvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Spegel med belysning och gott om förvaring i stilrent förvaringsskåp. Tvättstuga med arbetsbänk och goda förvaringsmöjligheter. Information Aquavillan kan klassas som en vanlig villa, alltså gäller vanlig hemförsäkringspremie. Aquavillan anses som permanent etablerad vid sin bryggplats men är möjlig att flytta via bogsering. Underdelen som är i vattnet räknad som helt underhållsfri under minst 100 år från det att den byggs. Som ny ägare till Aquavillan tecknar du ett nyttjanderättsavtal för husbåtsplats hos Pampas Marina. Där specificieras hela nyttjanderättsförhållandet. Nyttjanderättsavtal för kajplats och service överlåtes till de nya ägarna. Driftskostnader Elkostnad ca 2600kr/mån Vatten ca 100 kr/mån Sotning var tredje år ca 300kr/år Nät via Pampas Marina ab ca 579kr/mån Uppskattade driftskostnader som kan variera efter faktisk förbrukning och individuella val. Om dessa är av vikt för presumtiv köpare uppmanas denne att kontrollera dessa. Elservisavgift (säkringsavgift) 378:- per månad Förtöjningsavgift 125:- per månad Boendeplats 5547:- per månad

 • Premium
Sturegatan 60, Östermalm, Stockholms kommun
Sturegatan 60, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Sturegatan 60, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Sturegatan 60

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
25 900 000 kr
223 m²
6 rum
vån 1/5
12 424 kr/mån
116 143 kr/m²

Ståtlig fastighet uppförd på egen tomt om 930 kvm år 1888-1889 efter ritningar av arkitekt Johan Laurentz, vars påkostade produktioner återfinns längs ett flertal av Stockholms paradgator. Sturegatan 60 är en byggnad i fem våningar med ett gathus som har två flyglar, vilka fortsätter in mot den vackra innergården. Arkitekturen präglas av den nordeuropeiska renässansen med både puts, tegel och rikliga dekorationer. Bottenvåningen och våningen en trappa upp är rusticerade, därovan dominerar rött förbländertegel och rikt ornamenterade fönsteromfattningar. Som är tidstypiskt för ett prestigebygge av denna kaliber, pryds de påkostade entréerna och trapphusen av vacker målningsdekor i tak och väggfält. Huset är blåklassat i Stockholms Stadsmuseets kulturklassificering av byggnader, vilket innebär att det har ett synnerligen högt kulturhistoriskt värde - blå är den högsta klassen av fyra. Belägen mittemot Stureparken med närhet till flera bra restauranger, och med gångavstånd till Karlaplan, Östermalmstorg, city, och grönområden på Gärdet, Djurgården och Lill-Jansskogen, är fastighetens läge synnerligen tilltalande. Våningen, som har varit i samma familjs ägo sedan flera decennier tillbaka, söker nu en ny ägare som uppskattar ett rymligt boende med en representativ del mot gatan, och en privat köks- och sovrumsavdelning mot innergården med renoveringsbehov. Fastigheten har potential att på nytt bli en fin representationsvåning, men skulle även eventuellt kunna byggas om till två nya lägenheter - bostaden har nämligen två ingångar. Varmt välkommen att väcka våningen ur dess törnrosasömn och skapa ditt eget drömboende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mjölnarvägen 2D, Kvarnholmen, Nacka kommun
Mjölnarvägen 2D, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 2D, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 2D

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
8 975 000 kr
85 m²
3 rum
vån 6
5 353 kr/mån
105 588 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad 3a på Kvarnholmen med spektakulär utsikt över Djurgården, en utsikt du aldrig kommer att tröttna på. Här bor man i en välplanerad 3a med två sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till bostadens härliga inglasade balkong där du kan njuta av utsikten som är enastående från Blockhusudden till Gamla Stan, grönskan på Djurgården och det blåa vattnet med alla båtar. Välutrustat kök med plats för matplats och även här kan du avnjuta dina måltider med den fantastiska vyn. Ett badrum, gäst wc och tvättstuga erbjuder även bostaden. Här bor du strax utanför Stockholm City med närhet till både restauranger, butiker, caféer, samt promenadstråk och trevliga grönområden. Missa inte chansen att kunna förvärva denna underbara bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Klara västra kyrkogata 17, 18 tr, Norrmalm/City, Stockholms kommun
Klara västra kyrkogata 17, 18 tr, Norrmalm/City, Stockholms kommun, bild 2
Klara västra kyrkogata 17, 18 tr, Norrmalm/City, Stockholms kommun, bild 3

Klara västra kyrkogata 17, 18 tr

Lägenhet
Norrmalm/City, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
40 000 000 kr
157 m²
5 rum
vån 18/19
12 316 kr/mån
254 777 kr/m²

Välkommen till sensationella Continental Apartments, ett boende utöver det vanliga! Nu finns möjligheten att förvärva 157 kvm med privat terrass av internationell klass i sensationella Continental Apartments. På våningsplan 18 av 19 i Scandic Continental finner du denna våning fördelad på två våningsplan med stor terrass på nedre våningen och två inglasade balkonger på övre våningen. Här erbjuds fullservicekoncept dygnet runt med möjlighet till rumsservice, tvätt- och städtjänster, garage samt tillgång till gym i huset! Upplev den fantastiska solnedgången över Stockholms takåsar med panorama vy över Riddarfjärden och stadshuset. Fastigheten är arkitektritad av danska 3XN och bostadens interiör har utformats av Andreas Martin-Löf Arkitekter med väl utvalda materialval och skräddarsydda lösningar såsom genomgående lamellplankgolv i hårdvaxoljad ek med komfortvärme, carrarramarmor, stora fönsterpartier, vitvaror från Gaggeanau samt utrustad med KNX-system för styrning av belysning, inbyggt ljudsystem, klimat och solavskärmning. Detta är ett boende med idealisk planlösning som tål att jämföras med internationella prestigebostäder med ett läge utöver det vanliga, 30 minuter till Arlanda dörr till dörr samt promenadavstånd till hela Stockholms innerstad! Juridisk person och andrahandsuthyrning godkänns!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karlaplan 8, 2 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Karlaplan 8, 2 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
6 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/3
1 028 kr/mån
170 921 kr/m²

Ytterst välplanerat och exklusivt hem med balkong i ett tyst och lugnt läge, utmärkt belägen på Karlaplan 8 – alldeles runt hörnet från härlig natur på Djurgården och puls på Strandvägen. Stora fönsterpartier, imponerande takhöjd, höga golvsocklar och en öppen planlösning skänker bostaden ett otroligt ljusflöde som tillsammans med de väl valda materialvalen bidrar till en känsla utöver det vanliga. Platsbyggt kök, socialt vardagsrum, harmoniskt sovrum, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter. Förutom allt detta erbjuder bostaden ett perfekt läge intill Strandvägen med närhet till både restauranger, butiker, caféer, promenadstråk och trevliga grönområden. Missa inte chansen att kunna förvärva denna underbara bostad!

 • Balkong
Sieverts väg 18, Lännersta, Nacka kommun
Sieverts väg 18, Lännersta, Nacka kommun, bild 2
Sieverts väg 18, Lännersta, Nacka kommun, bild 3

Sieverts väg 18

Villa
Lännersta, Nacka kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
22 000 000 kr
327 + 82 m²
9 rum
3 200 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska och rymliga villa som med sin stora tomt, fantastiska utsikt, poolområde mot vattnet och sol från morgon till sen kväll erbjuder en mycket hög boendekvalitet och även en egen privat oas. Fastigheten består i nuläget av 5 114 kvm mark, men en ansökan om avstyckning har lämnats in och behandlas för närvarande av Lantmäteriet. Efter avstyckningen kommer fastigheten bestå av den mark om ca 3 200 kvm som vetter mot vattnet och där hus och poolområde är belägna. Det är denna del som är till försäljning i denna annons. Den avstyckade nya fastigheten på ca 2 000 kvm och med stor byggrätt (boyta 220-280 kvm), är även den till försäljning i egen annons. Båda dessa fastigheter efter avstyckning (motsvarande nuvarande ej ännu avstyckade fastigheten) kan även köpas i en gemensam transaktion. Det generösa poolområdet har förutom en väl tilltagen pool också en pergola samt utomhuskök. Området passar utmärkt för umgänge och fest till både små och stora sällskap. Denna del har liksom stora delar av den övriga tomten, sol från tidig morgon till solnedgång. Villan och poolområdet har en magnifik sjöutsikt mot Lännerstasundet och omgivningarna mellan Baggensstäket och Saltsjö-Duvnäs. Lännerstasundet, som utgör ett av inloppen till Stockholm, trafikeras av både fritids- och Waxholmsbåtar. Tomten har ett privat och insynsskyddat läge och inrymmer en parkliknande trädgård med fruktträd och stora gräsytor, flertalet stora och gamla ekar samt en upplyst boulebana. Villan disponeras i tre plan och har plats för den stora familjen. Entréplanet på över 200 kvm, består av generösa sällskapsytor med ett vardagsrum på över 70 kvm med öppen spis och en imponerande takhöjd om ca 5 m, samt panoramafönster mot vattnet. Fastigheten har över fem uteplatser i alla väderstreck. De flesta ej gräsbelagda ytor har original stenpartier i gedigna material som svart och grå skiffer eller röd Ölandssten. Framför huset mot vattnet finns även en särskild odlingsdel. I övrigt består villan av 6–8 rymliga sovrum, fyra badrum, groventré med tvättstuga samt bastu- och relaxavdelning. Nedre plan inrymmer även ett stort garage, med plats för flertalet bilar, och stora förrådsytor om totalt nästan 100 kvm. Övre plan består av två stora rum varav ett master bedroom med öppen spis och balkong med underbar utsikt över vatten och omgivande natur. Här bor ni med närhet till vatten, natursköna omgivningar och Stockholms skärgård. En härlig strandpromenad sträcker sig från Tollare till Boo Herrgård. Om man ej går rakt ner till klipporna nedanför huset finns badplatser vid Boo gård och Lännersta båtklubb. I närområdet finns Boo gårds skola med klass F-9 samt även Nobla Lännersta med klass F-5. Kommunikationerna är goda med bussar som tar dig till Slussen på ca 25 minuter. Restiden med bil är även den ca 25 minuter till Slussen. Möjlighet finns även att ta Waxholmsbåten. Det finns tre golfklubbar inom 15 min bilväg varav den närmaste, Nacka GK, erbjuder längdskidåkningsspår på vintern. Sveriges näst största ungdomsklubb i fotboll, Boo FF, har sin stora träningsanläggning mindre än 10 min cykelväg från huset. Kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
Skesta 1, null, Vallentuna kommun
Skesta 1, null, Vallentuna kommun, bild 2
Skesta 1, null, Vallentuna kommun, bild 3

Skesta 1

Gård/Skog
Vallentuna kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
23 900 000 kr
280 m²
10 rum
38 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva en jordbruksfastighet med en vackert belägen hästgård med bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm på ca 3,5 mil. Gården har över 35 hektar mark bestående av betesmark, åkermark och skog med jakträtt. Fastigheten har 4 stycken bostadshus som möjliggör för generationsboende eller uthyrning om så önskas. Charmig huvudbyggnad från sekelskiftet i två plan med 7 rok varav 4 sovrum. Bostadshus två är även i två plan med 4 rok varav 2 sovrum. Bostadshus 3 har 8 rok varav 7 sovrum och bostadshus 4 har 1 rok. Vidare på gården finns stall med 6 st boxar, ridhus, 3 st löstdrifter, 2 stora lador och verkstad. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
Valhallavägen 47, Östermalm, Stockholms kommun
Valhallavägen 47, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Valhallavägen 47, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Valhallavägen 47

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
5 675 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 272 kr/mån
103 182 kr/m²

Väldisponerad 30-tals tvåa med tidstypiska detaljer såsom vackert fiskbensmönstrad ekparkett, spröjsade fönster och speglade dörrar. Stora fönster i två väderstreck tillsammans med den generösa takhöjden ger ett rikligt ljusinsläpp och härlig rymd. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möblemang och platsbyggd bokhylla med skrivbord. Kök med mörka luckor, full maskinell utrustning och plats för matbord. Helkaklat badrum utrustat med badkar. Genomgående bra förvaring i garderober och klädkammare. Belägen i en välskött förening som äger marken. Här bor du med närhet till både city- och naturliv. I kvarteret finns flera restauranger, caféer och pubar. Längs Odengatan och Valhallavägen råder en härlig stadspuls med ytterligare utbud av service, butiker och shopping. Söker du lugnet kan du promenera ner till Norra Djurgården och Lill-Jansskogen och njuta av omgivningarna längs med flera promenadstråken. Mycket bra kommunikationer med flera innerstadsbussar och tunnelbanans röda linje vid Tekniska högskolan samt Roslagsbanan. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Ingemarsgatan 3B, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Ingemarsgatan 3B, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
3 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 3/5
2 136 kr/mån
110 972 kr/m²

Väldisponerad tvåa om 36 kvm på våning tre med väl tilltagen takhöjd, stora fönster, socialt vardagsrum, rogivande sovrum och helkaklat badrum. Genomgående smakfulla färg- och materialval, optimal planlösning med lättmöblerade ytor och sociala sällskapsytor gör detta till en enastående tvåa i attraktivt läge med närhet till härliga grönområden, goda kommunikationer, trevliga restauranger och caféer. Ett synnerligen välplanerat och underbart hem där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt.

 • Hiss
Punschvägen 5, Lidingö, Lidingö kommun
Punschvägen 5, Lidingö, Lidingö kommun, bild 2
Punschvägen 5, Lidingö, Lidingö kommun, bild 3

Punschvägen 5

Villa
Lidingö, Lidingö kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
17 495 000 kr
90 + 10 m²
4 rum
822 m² tomt

Genom entrén möts du av en härlig hall med gott om utrymme för förvaring. På detta plan finner du ena badrummet i öländsk kalksten och vattenburen golvvärme med moderna och stilrena detaljer, snyggt inbyggt badkar med glasvägg, handdukshängare, vägghänd wc, platsbyggd badrumsmöbel från Duravit samt stor spegel längst med vägg, nedsänkt handfat med lådförvaring och fönster ut mot vackra trädgården. Vidare in i huset öppnar sig en stor och luftig planlösning med kök och vardagsrum i öppen stil. Detta ger en härlig känsla av rymd och ljus som sprider sig genom hela rummet. Köket installerades 2014 och har detaljer som infällda beslag i köksskåp i koppar, köksblandare från Arne Jakobsen i borstad koppar, gott om arbetsyta på bänkskiva i öländsk kalksten. Köksinredningen består av inbyggd varmluftsugn, mikro, extra bred induktionshäll samt grill, inbyggd fläkt, integrerad diskmaskin, platsbyggd skåpsförvaring i ask med integrerad kyl & frys. Samtliga vitvaror är från Siemens (2014). Matplats med matbord för flertalet personer och ett etage ner från kök och matplats finns ett sällskapsrum, med plats för soffgrupp med övrigt möblemang. Vacker vattenmantlad kamin i kalksten och naturligt ljusinsläpp från stort fönsterparti med dörr ut mot husets fantastiska altandäck mot sjösida. Stort altandäck med plats för utomhusmöblemang i form av två matplatser och platsbyggt utomhuskök. Här finns även härlig bastu samt pool med motstånd (jetstream) för den som önskar simträning, poolen är uppvärmd året om till 33 grader och har en utedusch till. Plats för plantering för att skapa en trivsam oas samt plats för båt längre ut på brygganläggningen med segelbåtsdjup. Här kan du njuta av soliga dagar i bästa söderläge med ett svalkande dopp eller sitta och beundra den vackra sjöutsikten. Solen skiner från morgon till kväll! Genom den exklusiva vitoljade asktrappan med glasade sidor når du övervåningen med två mysiga sovrum och ett allrum, alla med takfönster. Master bedroom har ett stort fönsterparti med naturligt ljusinsläpp och en magisk sjöutsikt, här kan du koppla av och ladda upp inför en ny dag. Given plats för dubbelsäng och nattduksbord, samt övrigt möblemang och lamellgardiner. Det andra sovrummet har takfönster samt hel vägg med garderober och skjutdörrar, plats för säng och nattduksbord. Här finns även ytterligare ett allrum där du kan slappna av med en god bok eller för den som behöver ett hemmakontor finns plats att möblera med det. Det finns även ett till badrum på övervåningen i öländsk kalksten med vattenburen golvvärme, också det med moderna och lyxiga detaljer. Platsbyggd badrumsmöbel från Duravit och spegel längs med vägg, nedsänkt handfat med lådförvaring, dusch med glasade duschväggar, vägghängd wc, handdukshängare och stort takfönster med vackert ljusinsläpp. Förutom huvudhuset finns också ett charmigt vinterisolerat gästhus om ca 40 kvm som hör till fastigheten. Här kan dina gäster njuta av en privat och avskild plats att bo på, med alla bekvämligheter som behövs för en bekväm vistelse. Huset lämpar sig även för uthyrning, kontor eller generationsboende. Smakfull design med separat ingång från vägen. Ljust kök med fullhöjd i nock och matplats vid glasad skjutdörr från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp och utsikt mot trädgården. Påkostat vit köksinredning med induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl & frys. Från köket når du ett sovloft. Helkaklat duschrum/wc med klinkergolv och comfortvärme. Stilrent sällskapsrum/sovr

 • Premium
Engelbrektsgatan 13, Östermalm, Stockholms kommun

Engelbrektsgatan 13

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
60 000 000 kr
308 m²
8 rum
vån 1/5
16 528 kr/mån
194 805 kr/m²

Välkommen till denna magnifika lägenhet på 308 kvadratmeter med utsikt över Humlegården. Här möts du av en fantastiskt välbevarad interiör med en enastående kombination av tidstypiska detaljer och moderna bekvämligheter. De fyra rummen i fil har vackra stora fönster som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över parken. Balkongen mot innergården är en perfekt plats att njuta av solen och lugnet. De imponerande kakelugnarna ger en varm och inbjudande känsla, perfekt för mysiga vinterkvällar. Stjärnparketten ger en tidlös elegans och står i perfekt harmoni med de vackra stuckaturerna i original som pryder taket. Här finns utrymme för både sociala sammanhang och avkoppling. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt som denna unika lägenhet har att erbjuda.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 19