Mäklare Edward Melki

Edward Melki

Om mig

En duktig mäklare gör skillnad för sina kunder. Edward blev mäklare 2005, efter att ha utbildat sig till civilekonom. 2008 grundade han Edward & Partners. I dag har han sålt över 2000 bostäder. Edwards professionalism genomsyrar allt han gör. Han är effektiv och håller vad han lovar. Framför allt ser han potentialen i varje objekt och kämpar i alla led, för både köpare och säljare. Kanske är det därför så många kunder återkommer till honom när det är dags att göra nästa bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gästrikegatan 13, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 1 okt kl 11:30
Gästrikegatan 13, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Gästrikegatan 13, 5tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Gästrikegatan 13, 5tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
16 500 000 kr
144 m²
5 rum
vån 5/6
7 360 kr/mån
114 583 kr/m²

Ett synnerligen välplanerat och genomgående tilltalande hem om 144 kvm som präglas av sekelskiftets oslagbara charm. Hemtrevligt kök med stilsäker interiör, imponerande takhöjd, pampigt vardagsrum och bra sovrum. Snövita snickerier, tidsenlig stuckatur och ståtliga pardörrar samt höga golvsocklar som vackert ramar in fiskbensparkett. Stora fönsterpartier med djupa och speglade nischer låter bostaden präglas av underbart ljus och påtaglig rymd. Genomgående planlösning, smakfulla färgval och sociala sällskapsytor gör detta till en enastående femrumslägenhet med bästa läge i Vasastan. Välkommen att längta hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sturegatan 60, Östermalm, Stockholms kommun
 • Sön 1 okt kl 12:30
Sturegatan 60, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Sturegatan 60, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Sturegatan 60

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
29 995 000 kr
223 m²
6 rum
vån 1/5
11 294 kr/mån
134 507 kr/m²

Ståtlig fastighet uppförd 1888-1889 efter ritningar av Johan Laurentz. Sturegatan 60 är en byggnad i fem våningar med ett gathus som har två flyglar som fortsätter in mot gården. Huset har en vacker och välbevarad fasad från 1880-talets sista år, och dessutom med bevarade fönster, vilket inte tillhör vanligheterna. Arkitekturen präglas av den nordeuropeiska renässansen med både puts och tegel och är rikt dekorerad. Synnerligen tilltalande och genomgående ljus lägenhet med enastående ljusflöde från stora fönsterpartier och slående takhöjd. Stort och pampigt vardagsrum med kakelugn, välplanerat allrum med kakelugn, hemtrevligt kök med utgång till bostadens balkong, fyra sovrum, två badrum och två wc. Här kan du sätta din egna prägel efter dina önskemål för att skapa ditt drömboende. Sturegatan 60 är belägen i ett populärt område med närhet till trevliga restauranger, grönområden och utmärka kommunikationer med både bussar och tunnelbana. Välkommen att längta hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rehnsgatan 16, 6tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 1 okt kl 13:45
Rehnsgatan 16, 6tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Rehnsgatan 16, 6tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Rehnsgatan 16, 6tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
20 750 000 kr
143 m²
5 rum
vån 6/6

Ägarlägenhet som accepterar juridisk person! Synnerligen trivsam och genomgående tilltalande vindsvåning med en härlig takterrass mot himmel och takåsar. Socialt öppen planlösning med påtaglig rymd, härliga ljusinsläpp från stora fönster, Air condition, generös takhöjd och 143 kvm boarea. En bostad i toppskick med stilsäker interiör, sober färgsättning och smakfulla materialval. Vackra parkettgolv, änglatrappor och taket har smyckats med charmiga takbjälkar. Ytterst väldisponerade kvadrat med platsbyggda lösningar som lämnar generösa sällskapsytor med gemytligt vardagsrum och generös takterrass. Lägenheten ligger i attraktiva kvarter med goda kommunikationer med närhet till både Odenplan och Östermalm som erbjuder bra restauranger, krogar samt service och shopping. Välkommen att längta hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Mjölnarvägen 2D, Kvarnholmen, Nacka kommun

Mjölnarvägen 2D

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
10 500 000 kr
85 m²
3 rum
vån 6
4 866 kr/mån
123 529 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad 3a på Kvarnholmen med spektakulär utsikt över Djurgården, en utsikt du aldrig kommer att tröttna på. Här bor man i en välplanerad 3a med två sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till bostadens härliga inglasade balkong där du kan njuta av utsikten som är enastående från Blockhusudden till Gamla Stan, grönskan på Djurgården och det blåa vattnet med alla båtar. Välutrustat kök med plats för matplats och även här kan du avnjuta dina måltider med den fantastiska vyn. Ett badrum, gäst wc och tvättstuga erbjuder även bostaden. Här bor du strax utanför Stockholm City med närhet till både restauranger, butiker, caféer, samt promenadstråk och trevliga grönområden. Missa inte chansen att kunna förvärva denna underbara bostad!

 • Balkong
 • Hiss
Emmy rappes gata 3, 6tr, Hagastaden, Stockholms kommun
Emmy rappes gata 3, 6tr, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Emmy rappes gata 3, 6tr, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Emmy rappes gata 3, 6tr

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
8 200 000 kr
66,8 m²
3 rum
vån 6
4 772 kr/mån
122 754 kr/m²

Juridisk person accepteras, fri uthyrning! Varmt välkommen till denna välplanerade bostaden belägen i populära nybyggda Hagastaden. Här bor man högt upp i huset med hiss och i en fastighet som har allt man kan begära såsom garage, gym och en övernattningslägenhet för dina gäster. Fantastiska ljusinsläpp i respektive rum tack vare de ovanligt stora fönstren och det höga läget i fastigheten. Genomgående ljusa trägolv, generös takhöjd, gardiner på takskenor samt vitmålade väggar. Vardagsrum med social och trivsam planlösning och ett välutrustat kök med bänkskiva i carrara marmor och goda förvaringsmöjligheter, två rogivande sovrum och ett lyxigt helkaklat badrum. Belägen i ett område med ett stort utbud av diverse gym, matbutiker, restauranger, systembolag och apotek. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till det gröna och lugna Hagaparken med tennisbanor, badplatser och löparstråk!

 • Premium
 • Hiss
Hammarby allé 51B, null, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:00
Hammarby allé 51B, null, Stockholms kommun, bild 2
Hammarby allé 51B, null, Stockholms kommun, bild 3

Hammarby allé 51B

Lägenhet
Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
4 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/6
3 518 kr/mån
78 047 kr/m²

Lägenheten ligger i det populära Alléhuset i HG7. Arkitekten för huset är Johannes Norlander som har inspirerats av äldre fabriksbyggnader, något som inte minst märks på de stora spröjsade industrifönstren. Stora fönsterpartier och dörr ut mot balkong som tillsammans med den generösa takhöjden bidrar till en känsla av premium. Platsbyggt kök, socialt vardagsrum, harmoniskt sovrum, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter. Förutom allt detta erbjuder bostaden ett perfekt läge i Hammarby Sjöstad med närhet till både restauranger, caféer, promenadstråk och trevliga grönområden. Missa inte chansen att kunna förvärva denna underbara bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Drakskeppsvägen 13, Täby, Täby kommun
Drakskeppsvägen 13, Täby, Täby kommun, bild 2
Drakskeppsvägen 13, Täby, Täby kommun, bild 3

Drakskeppsvägen 13

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
21 000 000 kr
139,2 m²
4 rum
vån 2
13 320 kr/mån
150 862 kr/m²

Sällsynt chans att förvärva denna eftertraktade bostad med sjöutsikt och båtplats med vacker natur. Väggar målade i ljusa toner med genomgående parkettgolv. Stora fönsterpartier och dörr ut mot balkong som ger en känsla av premium med den magnifika sjöutsikten. Utöver det erbjuder lägenheten öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar fantastiska förutsättningar för sociala tillställningar, tre rogivande sovrum och två badrum. Missa inte chansen att bli ägare till denna magnifika bostad, en riktig pärla på med sagolik utsikt!

 • Premium
 • Balkong
Karlavägen 28, Östermalm, Stockholms kommun
Karlavägen 28, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Karlavägen 28, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Karlavägen 28

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
16 500 000 kr
121 m²
3 rum
vån 3/6
3 845 kr/mån
136 364 kr/m²

En fantastisk genomgående bostad i attraktiva kvarter på Östermalm. Här kan du sätta din egna prägel och renovera exakt efter dina önskemål för att skapa ditt drömboende! Stora vackra fönster, generös takhöjd och underbar balkong ut mot innergård skapar detta boende som bara måste upplevas på plats. Här bor du i ett populärt område med närhet till trevliga restauranger, grönområden och utmärka kommunikationer med både bussar och tunnelbana. Välkommen att längta hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Döbelnsgatan 4B, 5 tr, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun

Döbelnsgatan 4B, 5 tr

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
8 000 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5/6
4 035 kr/mån
105 263 kr/m²

På våning 5 finner du denna moderna och ljusa trea om 76 kvm. Generösa fönsterpartier skapar ett genomgående ljusflöde som skänker trivsam rymd och karaktär. Socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum, exklusivt badrum med kombinerad tvätt och torktumlare samt två balkonger (en fransk balkong). Bostaden ligger i attraktiva kvarter nära till goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet. Välkommen att längta hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Karlaplan 5B, Östermalm, Stockholms kommun
Karlaplan 5B, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Karlaplan 5B, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Karlaplan 5B

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
6 950 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
2 924 kr/mån
144 792 kr/m²

Ytterst välplanerad och vacker lägenhet utmärkt belägen på Karlaplan 5 – alldeles runt hörnet från härlig natur på Djurgården och puls på Strandvägen. Stora fönsterpartier, stilfulla ljuskällor, imponerande takhöjd om ca 3,5 meter, vackra stuckaturer och en öppen planlösning skänker bostaden ett otroligt ljusflöde som bidrar till en känsla utöver det vanliga. Öppen planlösning mellan kök vardagsrum som skapar en naturlig mötesplats för sociala tillställningar, stort harmoniskt sovrum, badrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Förutom allt detta erbjuder bostaden ett perfekt läge intill Strandvägen med närhet till både restauranger, butiker, caféer, promenadstråk och trevliga grönområden. Välkommen att längta hem!

 • Premium
 • Hiss
Eriksbergsgatan 28, Östermalm, Stockholms kommun

Eriksbergsgatan 28

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
29 000 000 kr
208 m²
6 rum
vån 2/4
12 707 kr/mån
139 423 kr/m²

På eftersökta Eriksbersgatan saluförs denna familjevåning om 208 kvadratmeter fördelat på sex rum och kök med tre rum i fil. Här ges bevarade originalattribut, balkong mot gård, fransk balkong och burspråk i vardagsrum. Här bor du i ett lugnt och härligt område där du i de närmaste kvarteren omges av storstadspuls, charmiga butiker, gymanläggningar och flertalet restauranger. Humlegården och Lill-Jansskogen ett stenkast bort såväl som Djurgården på gångavstånd som erbjuder mysiga promenadstråk, bad, vacker natur och kultur. Välkommen att längta hem!

 • Balkong
 • Hiss
Karlbergs strand 6A, Pampas Marina, Solna kommun
Karlbergs strand 6A, Pampas Marina, Solna kommun, bild 2
Karlbergs strand 6A, Pampas Marina, Solna kommun, bild 3

Karlbergs strand 6A

Övrigt
Pampas Marina, Solna kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
12 500 000 kr
145 m²
5 rum

Äntligen finns chansen att förvärva en av de exklusiva vattenvillorna i Pampas Marina. Flertalet soldäck och stora fönsterpartier skapar luftiga ytor med genomgående ljusflöde och härlig rymd. Aquavillan utgörs av tre våningsplan med lika många soldäck. Stora fönsterpartier blickar ut mot Mälarens glimrande vatten och gör ljuset ständigt närvarande. Genomgående målade väggar, nåtade och massiva ekgolv samt trädetaljer i ek och infällda spotlights. Moderna bekvämligheter såsom tvättstuga, centraldammsugare och golvvärme i alla rum. Även bredband och internet finns tillgängligt i samtliga rum. Ett läckert ljudsystem i hela huset. Med ett enastående läge i marinans ytterkant, omgiven av Mälarens glimrande vatten är det enkelt att finna ro - välkommen att längta hem! Entréplan Påkostat kök och vardagsrum i öppen planlösning med access ut till soldäck. Rymligt och helkaklat badrum med dusch i direkt anslutning till entrén. Ordentlig plats för avhängning intill ytterdörren med slitstark klinker i grå ton. Övre plan Villans övre plan utgörs av ett lyxigt Master Bedroom med två walk in closets. Utomordentligt bra förvaring i stiligt utförande där hyllor och stänger gör det enkelt att skapa struktur och bra översikt. Glasade dörrar öppnar upp till två stora soldäck med magisk vy över Mälaren och Solnas lummiga grönska. Jacuzzi med loungemöbler finns att avnjuta på främre soldäck och grill med matplats finns att avnjuta på bakre soldäck. Stege leder upp till takterrass med hänförande och milsvid utsikt med sol hela dagen. AC installerat på hela övre plan. Nedre plan Stort allrum på nedre plan med given plats för soffgrupp och praktisk förvaring i platsbyggd bänksektion. Två väldisponerade sovrum i avskilt läge intill badrum och tvättstuga. Flertalet karaktäristiska fönster och väl tilltagen takhöjd släpper in ett härligt ljus som skapar påtaglig rymd. Helkaklat badrum med regndusch med glasad duschvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Spegel med belysning och gott om förvaring i stilrent förvaringsskåp. Tvättstuga med arbetsbänk och goda förvaringsmöjligheter. Information Aquavillan kan klassas som en vanlig villa, alltså gäller vanlig hemförsäkringspremie. Aquavillan anses som permanent etablerad vid sin bryggplats men är möjlig att flytta via bogsering. Underdelen som är i vattnet räknad som helt underhållsfri under minst 100 år från det att den byggs. Som ny ägare till Aquavillan tecknar du ett nyttjanderättsavtal för husbåtsplats hos Pampas Marina. Där specificieras hela nyttjanderättsförhållandet. Nyttjanderättsavtal för kajplats och service överlåtes till de nya ägarna. Driftskostnader Elkostnad ca 2600kr/mån Vatten ca 100 kr/mån Sotning var tredje år ca 300kr/år Nät via Pampas Marina ab ca 579kr/mån Uppskattade driftskostnader som kan variera efter faktisk förbrukning och individuella val. Om dessa är av vikt för presumtiv köpare uppmanas denne att kontrollera dessa. Elservisavgift (säkringsavgift) 378:- per månad Förtöjningsavgift 125:- per månad Boendeplats 5547:- per månad

 • Premium
Ella & Park, null, Täby kommun
 • 29 lediga bostäder

Ella & Park

Lägenhet
Täby kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
Pris saknas
36-132 m²
1-5 rum

Välkommen till Ella Park - det nya bostadsområdet som kombinerar stad och villa i perfekt harmoni. Med 29 unika lägenheter ritade av arkitekterna Semrén & Månsson, finns det något för alla som vill ha ett okomplicerat liv nära allt. Området är idylliskt och perfekt beläget med närhet till både grönområden och stadspuls. På bara några minuters avstånd hittar du ett brett utbud av förskolor, grundskolor, gymnasium, livsmedelsbutiker, bibliotek och restauranger. Med busshållplatsen precis utanför dörren tar det bara några minuter att nå Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum. Varje lägenhet i Ella Park är speciellt utformad för att maximera komforten och kvaliteten. Välj mellan 1-4 rum och kök och njut av en stilren interiör med naturtoner och genomtänkta materialval som ger känslan av kvalitet redan när du kliver innanför dörren. Ella & Park är en ljus plats att bo på. Med husen placerade i norr på tomten och samtliga bostäder med söderläge på balkonger, terrasser och uteplatser, kan du njuta av solen hela dagen. Ella Park är mer än bara ett hem - det är en livsstil. Här kan du koppla av i en avkopplande miljö, samtidigt som du har närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Missa inte chansen att bli en del av detta unika bostadsområde!.

 • Nybyggnadsprojekt
Klara västra kyrkogata 17, 18 tr, Norrmalm/City, Stockholms kommun
Klara västra kyrkogata 17, 18 tr, Norrmalm/City, Stockholms kommun, bild 2
Klara västra kyrkogata 17, 18 tr, Norrmalm/City, Stockholms kommun, bild 3

Klara västra kyrkogata 17, 18 tr

Lägenhet
Norrmalm/City, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
40 000 000 kr
157 m²
5 rum
vån 18/19
12 316 kr/mån
254 777 kr/m²

Välkommen till sensationella Continental Apartments, ett boende utöver det vanliga! Nu finns möjligheten att förvärva 157 kvm med privat terrass av internationell klass i sensationella Continental Apartments. På våningsplan 18 av 19 i Scandic Continental finner du denna våning fördelad på två våningsplan med stor terrass på nedre våningen och två inglasade balkonger på övre våningen. Här erbjuds fullservicekoncept dygnet runt med möjlighet till rumsservice, tvätt- och städtjänster, garage samt tillgång till gym i huset! Upplev den fantastiska solnedgången över Stockholms takåsar med panorama vy över Riddarfjärden och stadshuset. Fastigheten är arkitektritad av danska 3XN och bostadens interiör har utformats av Andreas Martin-Löf Arkitekter med väl utvalda materialval och skräddarsydda lösningar såsom genomgående lamellplankgolv i hårdvaxoljad ek med komfortvärme, carrarramarmor, stora fönsterpartier, vitvaror från Gaggeanau samt utrustad med KNX-system för styrning av belysning, inbyggt ljudsystem, klimat och solavskärmning. Detta är ett boende med idealisk planlösning som tål att jämföras med internationella prestigebostäder med ett läge utöver det vanliga, 30 minuter till Arlanda dörr till dörr samt promenadavstånd till hela Stockholms innerstad! Juridisk person och andrahandsuthyrning godkänns!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nybrogatan 57A, Östermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Nybrogatan 57A

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
20 000 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1
6 130 kr/mån
150 376 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna arkitektritade och exklusiva lägenhet om 133 kvm i gamla posthuset byggt av Oscar Properties, i absolut toppskick på en av Stockholms mest attraktiva adresser invid Östermalmstorg. Synnerligen tilltalande och genomgående ljus lägenhet med enastående ljusflöde från stora fönsterpartier och slående takhöjd om 3.15 meter. Optimal planlösning med öppen planlösning mellan vardagsrum och exklusivt specialdesignat kök från Kvänum, fyra rymliga sovrum och balkong mot lugn innergård. Materialval såsom marmor och massiv ek, samt vitvaror från Gaggenau skapar ett underbart hem som präglas av lyx och finess där inget har lämnats åt slumpen. Välkommen att längta hem!

 • Balkong
 • Hiss
Stråkvägen 19, Täby, Täby kommun

Stråkvägen 19

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
Pris saknas
125 m²
4 rum
vån 3/3

Är du nyfiken på penthouset anmäler du ditt intresse via kontaktformuläret på hemsidan. Du blir inbjuden till vårt VIP-event som kickar igång hela säljprocessen. Det kommer alltså inte äga rum några visningar utan det är eventet som ger dig svar på dina frågor. Läs gärna mer om projektet på EllaAndPark.se eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Stråkvägen 19, Täby, Täby kommun

Stråkvägen 19

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
Pris saknas
77 m²
3 rum

Är du nyfiken på lägenheten anmäler du ditt intresse via kontaktformuläret på hemsidan. Du blir inbjuden till vårt VIP-event som kickar igång hela säljprocessen. Det kommer alltså inte äga rum några visningar utan det är eventet som ger dig svar på dina frågor. Läs gärna mer om projektet på EllaAndPark.se eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Stråkvägen 19B, Täby, Täby kommun

Stråkvägen 19B

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
Pris saknas
57 m²
2 rum

Är du nyfiken på lägenheten anmäler du ditt intresse via kontaktformuläret på hemsidan. Du blir inbjuden till vårt VIP-event som kickar igång hela säljprocessen. Det kommer alltså inte äga rum några visningar utan det är eventet som ger dig svar på dina frågor. Läs gärna mer om projektet på EllaAndPark.se eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Stråkvägen 19D, Täby, Täby kommun

Stråkvägen 19D

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
Pris saknas
36 m²
1 rum
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Turebergsvägen 31, Täby, Täby kommun

Turebergsvägen 31

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
Pris saknas
125 m²
4 rum
vån 3/3

Är du nyfiken på penthouset anmäler du ditt intresse via kontaktformuläret på hemsidan. Du blir inbjuden till vårt VIP-event som kickar igång hela säljprocessen. Det kommer alltså inte äga rum några visningar utan det är eventet som ger dig svar på dina frågor. Läs gärna mer om projektet på EllaAndPark.se eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Engelbrektsgatan 13, Östermalm, Stockholms kommun

Engelbrektsgatan 13

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Edward & Partners Fastighetsmäklare AB
Pris saknas
308 m²
8 rum
vån 1/5
16 528 kr/mån

Välkommen till denna magnifika lägenhet på 308 kvadratmeter med utsikt över Humlegården. Här möts du av en fantastiskt välbevarad interiör med en enastående kombination av tidstypiska detaljer och moderna bekvämligheter. De fyra rummen i fil har vackra stora fönster som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över parken. Balkongen mot innergården är en perfekt plats att njuta av solen och lugnet. De imponerande kakelugnarna ger en varm och inbjudande känsla, perfekt för mysiga vinterkvällar. Stjärnparketten ger en tidlös elegans och står i perfekt harmoni med de vackra stuckaturerna i original som pryder taket. Här finns utrymme för både sociala sammanhang och avkoppling. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt som denna unika lägenhet har att erbjuda.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 21