Ekudden 2

Styrsö, Ekudden, Göteborg Karta & restider

3 370 185 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Välkommen till Ekudden och denna exklusiva skärgårdsdröm! Med en genomtänkt stenhuskonstruktion, gediget hantverk samt lyxiga val av material och inredning byggt av NYBAB, är detta ett hem att trivas i. Detta boende är till för den miljömedvetne som värdesätter det lilla extra i form av kvalitet och innovation. Det här nyproduktionsprojekt skapar påkostade och moderna lägenheter med öppna, sociala och smarta planlösningar. Samtliga lägenheter har en högre genomgående standard än vad man är van vid, och inget har lämnats åt slumpen. Drömmer du om att få bo i skärgården och ha naturen och havet runt knuten men att samtidigt skippa alla måste som uppkommer med ägandet av en villa? Här erbjuds ett boende med villakänsla, perfekt för den kräsne som söker efter det lugn som endast skärgården har att erbjuda. Varmt välkommen hem till Styrsö och ditt nya drömboende!

Nu säljstartar vi 10 nya bostadsrätter i brf Styrsö – Ekudden. Föreningen är belägen på den norra delen av ön och här bor man med närhet till såväl Bratten som Tången. Föreningen kommer att bestå av ett två våningshus med källare. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag. Planerad inflytt våren 2018.

Ansvarig fastighetsmäklare och kontaktperson:
Jennie Magnusson
Reg. Fastighetsmäklare
0707-32 71 26
jennie.magnusson@hemverket.se

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
78 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
5 303 kr/mån
Pris/m²
43 208 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ekudden 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 370 185 kr
Avgift/månad
5 303 kr/mån

Statistik

1 171
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 136 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips