Höjdgatan 26, lgh 203

Ulricehamn Karta & restider

1 530 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Försäljningssuccé! Nu finns endast TVÅ bostadsrätter kvar.

Lgh 203 - 2 rok, 73m², plan 2
Lgh 303 - 2 rok, 73m², plan 3

Först till kvarn!

Skarpås har ett perfekt läge på Höjdgatan 26 i Ulricehamn och här planerar Bygg Arvid att uppföra 19 bostadsrätter i varierade storlekar. Området är ett lugnt, etablerat, äldre kvarter med mindre hyreshus och villabebyggelse. I Brf Skarpås 1 bor du med samma avstånd till gågatan i centrum som till Lassalyckans populära friluftsområde. Det är mellan tre och tio minuters promenad till alla skolorna, 0-18 år. I närområdet finns lekplats, pulkabacke och biograf. På några få minuters promenad ligger hållplats för stadsbussarna.

Bostadsrätterna har modern framtoning och trivsam atmosfär. Allt från välplanerade till extra påkostade kvadratmetrar. Alla lägenheter har hög grundstandard och samtliga med väl tilltagna uteplatser, balkonger eller takterrasser i västerläge. Som köpare har du möjlighet att sätta personlig prägel på din bostad genom tillval av ytskikt, köksinrede och utrustning. Huset har en placering som ger optimerat ljusinsläpp och bästa vyer väster ut mot stadskärnan och sjön. Bostadsrättsföreningen har en trivsam gemensam utomhusmiljö med grönytor, plats för cykel samt parkeringsplatser.

Denna annons beskriver lgh nr 203:
Mycket trivsam och väl tilltagen lägenhet om 2 RoK med generösa ytor och välplanerade kvadratmeter fördelat på 73 m². Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både större matsals- och soffgrupp. Goda förvaringsmöjligheter i generösa skjutgarderobspartier. Till lägenheten hör en härlig balkong med en yta på 9 m².

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 712 kr/mån
Pris/m²
20 959 kr/m²
Byggår
2019/2020
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Höjdgatan 26, lgh 203 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 530 000 kr
Avgift/månad
4 712 kr/mån

Statistik

2 505
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 159 dagar sedan, den 7 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips