Norbyvägen 46A

Uppsala Karta & restider

2 595 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna ovanligt snygga tvåa med Stadsskogen som närmsta granne!

Här erbjuds ett modernt boende utöver det vanliga - vad sägs om en jättestor balkong, fönsterpartier från golv till tak, lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare, modernt kök från HTH samt ett vilsamt sovrum i lugnt läge mot skogen? Dessutom är det extra gott om förvaring då det finns en separat klädkammare, skjutdörrsgarderober i hall och sovrum och ett tillhörande källarförråd. Den här bostaden ger ett gediget och elegant intryck och det märks att materialvalen är påkostade och genomtänkta - här kommer du inte att sakna något.

Detta är ett boende för dig som vill bo bekvämt - alla entréer har hiss från markplan, i föreningen finns cykelförråd, grovtvättstuga, källsorteringsrum samt en trevlig innergård med pergola. Här är det enkelt att äga bil - föreningen garanterar en varmgarageplats per hushåll till en kostnad om 765 kr/månad. Åker du hellre buss så finns hållplatsen på gatan utanför, till Stora torget tar det ca 10 minuter. Föredrar du cykeln så når du city på några få minuter. Här bor du även med närhet till stora delar av Uppsala Universitets campus. Området har flera restauranger varav en anses vara Uppsalas bästa sushi.

Sommarro är en eftertraktad och attraktiv stadsdel i Uppsala mycket tack vare sitt stadsnära men ändå lugna och natursköna läge mittemellan den vackra Hågadalen och den intilliggande Stadsskogen. Till Hågadalen-Nåsten som ligger alldeles vid stadsranden har du gångavstånd. Det stora naturreservatet ger Uppsalaborna unika möjligheter till friluftsliv. Här erbjuds mycket, både för den friluftslystne och den naturintresserade. De öppna landskapen med åkrar, hagmarker och den stilla Hågaån som slingrar sig längs dalen kan upplevas både till fots och på cykel då området har många grusvägar och gångstigar.

Naturreservatet Stadsskogen är din närmsta granne som du ser när du tittar ut genom fönstret eller när du njuter av lugnet på balkongen. Området är lite större än en kvadratkilometer till ytan och har sammanlagt 15 kilometer stigar att promenera eller cykla på. Föredrar du en joggingrunda eller en skidtur finns ett 2,5 km långt elljusspår, det finns ett app att ladda ner med träningsprogram för elljusspåret och även ett utegym att träna vid. Du kan också besöka smultronstället Trollskogen som är ett område av skog som lämnats orört sedan 1970-talet.

Sammanfattningsvis är detta ett Perfekt boende för dig som ställer höga krav på din bostad och på din boendemiljö. Vill man ha närhet till både stadsliv och friluftsliv kan man inte bo så mycket bättre. Detta är en riktig pärla - varmt välkommen att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
59 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 423 kr/mån
Pris/m²
43 983 kr/m²
Byggår
2013
Räkna på boendet
Förening
BRF SommarRo Nr 1
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norbyvägen 46A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 595 000 kr
Avgift/månad
2 423 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF SommarRo Nr 1

Antal lägenheter
93
Registreringsår
2011
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 546
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 45 dagar sedan, den 10 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips