2 395 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nyproducerad lägenhet i etage med stor terrass i härligt sydväst-läge och gavelläge med extra gavelfönster i vardagrummet. Alsikes i särklass vackraste utsikt - välkomna till Dammgatan 58A och Brf Parkterrassen i Alsike. Belägen på våning 3 och 4 av 4 med hiss från markplan. Flera fina tillval såsom takfönster och inbyggd vinkyl. Låga driftkostnader tack vare bergvärme och solcellsanläggning. Ett klimatsmart boende där modern design och miljömedvetenhet samsas i en härlig harmoni. Huset är under produktion och lägenheten kommer att stå inflyttningsredo den 22 mars 2019.

Härlig planlösning i etage. Det nedre planet rymmer hall, sovrum och badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. En trappa upp finns en mysig och rymlig loftvåning med snedtak, takfönster samt utgång till takterrassen som blir den självklara samlingsplatsen. Terrassen är stor nog att husera en familjemiddag. Här finns stort förråd i kattvind.

På baksidan, intill entrédörren, finns också en generös entréterrass som ger möjlighet att ställa ut ett par stolar och ett bord och insupa en kaffe i förmiddagssolen. Beläget på entréterrassen, med direkt närhet till lägenheten finns även ett förråd.

Husets bottenplan kommer att erbjuda ett serviceutbud i form av matbutiken Coop, ett gym och ett café. Dessutom byggs en torgplats som sammanbinder de kommersiella lokalerna med den nyanlagda Dammparken rakt nedanför huset. Parken med sin vackra damm har blivit en plats dit många Alsikebor söker sig för en stunds rekreation och social samvaro. Både torget och parken blir en plats där människor möter människor. Välkommen till Brf Parkterrassen - A Step Above The Rest!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 695 kr/mån
Pris/m²
31 933 kr/m²
Byggår
2018/2019
Räkna på boendet
Fastighetsbyrån Knivsta

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Dammgatan 58A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 395 000 kr
Avgift/månad
3 695 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 551
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 88 dagar sedan, den 25 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips