Mäklare Louise Ekerot

Louise Ekerot

Om mig

Jag arbetar sedan 2007 som mäklare och franchisetagare på Fastighetsbyrån i Knivsta. Med stort engagemang och lyhördhet är mitt mål att alltid överträffa såväl säljares som köpares förväntan. Det bästa betyget jag kan få är när mina kunder rekommenderar mig vidare till sina nära och kära. Vi har stor lokalkännedom och vi är pålästa. Vår klart marknadsledande position gör att vi träffar i särklass fler spekulanter än någon annan aktör och vårt fokus är att alltid arbeta aktivt med vårt nätverk.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marma Rosenlund 227, Lagga, Knivsta kommun

Marma Rosenlund 227

Tomt
Lagga, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

2 400 000 kr

1 989 m² tomt

Vackert belägen tomt om 1989 kvm med lantligt läge och vacker utsikt - men ändå på bekvämt pendlingsavstånd från Knivsta, Uppsala, Arlanda och Stockholm. Tre tomter är avstyckade, varav två är sålda - endast en tomt finns kvar. Positivt förhandsbesked finns för nybyggnation. Avlopp ingår i priset. Under fliken "dokument & länkar" finns en film över tomterna. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt för att ta del av förhandsbeskedet.

Brf Vrå Brygga, Alsike, Knivsta kommun

Brf Vrå Brygga

Radhus
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

3 950 000 kr

128 m²

5 rum

5 996 kr/mån

30 859 kr/m²

Inom kort säljstartar vi projekt Brf Vrå Brygga! Ett projekt där ord som trä, klimatsmart, framtid, solceller, elbilsladdare, nytänkande och materialval har fått den stora äran att stoltsera högst upp på agendan. Projektet innehåller tjugofem stycken moderna och yteffektiva radhus fördelat på fem olika huskroppar. Samtliga radhus är 128 kvm med möjlighet till ytterligare 32 kvm i den inredningsbara vindsvåningen. Här får du dock inte ”bara” en bostad utan här blir du, bland mycket annat, även del av en av Knivstas största solcellsanläggningar med oanade möjligheter till att minimera behovet av extern energi. Du får även som standard en elbilsladdare med lastbalansering, du får tillgång till den gemensam ”bryggan” med plats för grillkvällar och social samvaro och du får möjligheten att bo med din familj i ett hus byggt av en väldigt stor andel trä där betydande hänsyn har tagits till miljön, klimatet och din nya bostads hela livscykelanalys. Välkommen till din egen framtid, välkommen till ditt eget trähus, välkommen till Brf Vrå Brygga! Angivet pris är ett snittpris, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en detaljerad prislista, situationsplan och mer information om försäljningsprocessen.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Vrå Brygga, Alsike, Knivsta kommun

Brf Vrå Brygga

Radhus
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

3 950 000 kr

128 m²

5 rum

5 996 kr/mån

Inom kort säljstartar vi projekt Brf Vrå Brygga! Ett projekt där ord som trä, klimatsmart, framtid, solceller, elbilsladdare, nytänkande och materialval har fått den stora äran att stoltsera högst upp på agendan. Projektet innehåller tjugofem stycken moderna och yteffektiva radhus fördelat på fem olika huskroppar. Samtliga radhus är 128 kvm med möjlighet till ytterligare 32 kvm i den inredningsbara vindsvåningen. Här får du dock inte ”bara” en bostad utan här blir du, bland mycket annat, även del av en av Knivstas största solcellsanläggningar med oanade möjligheter till att minimera behovet av extern energi. Du får även som standard en elbilsladdare med lastbalansering, du får tillgång till den gemensam ”bryggan” med plats för grillkvällar och social samvaro och du får möjligheten att bo med din familj i ett hus byggt av en väldigt stor andel trä där betydande hänsyn har tagits till miljön, klimatet och din nya bostads hela livscykelanalys. Välkommen till din egen framtid, välkommen till ditt eget trähus, välkommen till Brf Vrå Brygga!

  • Nybyggnadsprojekt
Marma 128, Lagga, Knivsta kommun

Marma 128

Fritidshus
Lagga, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

1 495 000 kr

25 m²

2 rum

1 542 m² tomt

Idylliskt torp från förra sekelskiftet med vidsträckt utsikt över framförliggande åkrar och fält. Varmt välkomna till "Emmas stuga" i Lagga - 1542 kvm tomt vackert belägen mitt i den kulturrika mälarnaturen, men ändå så nära såväl Uppsala som Stockholm. På fastigheten finns ett torp om ca 25 kvm med två rum och ett mindre sovloft. I torpet finns en vedspis. På fastigheten finns även ett uthus som kan renoveras till gästhus/sovstuga. El finns vid tomtgräns. Avlopp saknas, servitut på sommarvatten finns. Varmt välkomna!

Visar alla 4