Åkerögränd 6

Älvsjö / Örby, Stockholm Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
LägenhetLägenhet

Välkommen till Åkerögränd 6 och denna trea som de senaste åren totalrenoverats med snygga och stilrena materialval. Lägenheten präglas av ljus tack vare de genomgående stora fönsterpartierna och den smarta planlösningen ger stora ytor i varje rum. Lägenheten är placerad på en populär adress med balkong mot föreningens lummiga innergård och i bästa syd/väst-läge. På innergården finns både grönytor, lek- och grillplats vilket gör lägenheten perfekt för barnfamiljen. Lägenhetens placering på våning 1 gör det också till ett bekvämt boende utan en massa släpande i trappor.

Här bor du på en lugn återvändsgata i en av Örbys mest stabila bostadsrättsföreningar med mycket god ekonomi. Föreningen har genomgått de stora renoveringarna och ingenting stort är planerat framöver.

Placeringen i området är perfekt då du samtidigt som du bor inbakat i Örbys villaidyll tar dig till Älvsjös pendeltågstation på bara en tio minuters-promenad. I närheten av lägenheten ute på Gamla Huddingevägen går även flertalet busslinjer som bla tar dig till Älvsjö och Bandhagen. I området finns den omåttligt populära Örby skolan och bara tvärs över gatan ligger närmsta förskola. Allt för att ge barnfamiljen ett smidigt boende. Precis intill Örby ligger även populära Älvsjö utomhusbad.

En lägenhet som bör ses – varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
70 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 602 kr/mån
Byggår
1959
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Åkerögränd 6 och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
4 602 kr/mån

Statistik

63
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 7 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips