Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Notar

Notar

Mäklare

Bandhagsplan 9, vån 6!, Bandhagen, Stockholms kommun

Bandhagsplan 9, vån 6!

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Notar

1 895 000 kr

43,5 m²

1 rum

3 114 kr/mån

43 563 kr/m²

50-talslägenhet med stora ytor och en härlig utsikt! Välkommen upp till sjätte våningen av Bandhagsplan 9 där ni nu får möjlighet att sätta er egen prägel på en oslipad diamant. I en av Stockholms största och mest ekonomiskt stabila föreningar erbjuds nu en perfekt planerad bostad med stort kök - perfekt för stora middagsbjudningar. Rymligt allrum med nyslipat parkettgolv 2023, och naturlig plats för säng, soffa samt skrivbord. Stora fönsterpartier, utbytta 2021, som låter dig se söderort från en helt unik vy. Stambytt badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. I bostaden finns även en klädkammare som rymmer mer än bara kläder. Med sina stora ytor och sin komfort är det här verkligen den perfekta bostaden för paret såväl som för den som söker eget. Lägenheten ligger högt och helt utan insyn med en utsikt som är svårslagen. Bostaden har ett genomgående rikligt ljusinsläpp med sina stora fönster i både vardagsrummet såväl som i det rymliga köket som är i behov av kärlek. Här finns originalstommar och luckor kvar för den som älskar 50-tal! I huset finns även hiss, tvättstuga och förråd. Här bor ni i ett lugnt centrum nära det mesta ni kan tänka er. Bandhagens tunnelbanestation ligger bara 100 m bort och den gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 19 min. Med buss tar du dig till Älvsjö station på 10 min. Är du mer shoppingsugen tar du dig till IKEA i Kungens kurva på 30 min. I Bandhagens C finns matbutik, restauranger, populära Café Chateau, apotek, hunddagis mm. Bandhagen erbjuder även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boule-bana. För den mer friluftsintresserade så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd. Här bor ni i Bandhagens största bostadsrättsförening som är en HSB-förening med mycket god och stabil ekonomi. Föreningen äger hela Bandhagens C och får därför in mycket fina hyresintäkter från dess lokaler. I föreningen finns flera gemensamhetslokaler, bl.a. en stor festlokal, övernattningslägenhet och 3 st lusthus med grillmöjligheter. För den med gröna fingrar finns det möjlighet att få en odlingslott i föreningen. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Nynäsvägen 353, Enskede, Stockholms kommun

Nynäsvägen 353

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
Notar

2 695 000 kr

45 m²

1.5 rum

2 649 kr/mån

59 889 kr/m²

Välkommen till en otroligt välplanerad 1:a som i dagsläget disponeras som en 2:a i populära Gamla Enskede. I det fullutrustade moderna köket möts du av ljusa skåpsluckor, stora arbetsytor samt ett platsbyggt skafferi, bra förvaring med andra ord. Köket erbjuder även matplats för 4 personer. Här bor du en halv trappa upp med begränsad insyn och nytt ljudisolerat fönster som gör lägenheten knäpptyst. Vardagsrummet är snyggt uppdelat till en del sovalkov och en del vardagsrum. Sovalkoven är rymligt och erbjuder plats för en dubbelsäng samt gott om plats för garderob. I det helkaklade badrummet finns kombimaskin, WC, dusch och handfat. Här bor ni i en äkta och stabil förening med låg avgift på endast 2649 kr. På somrarna finns generösa ytor av grönområden inom föreningen. För förvaring finns både vinds och källarförråd, gemensam tvättstuga finns i föreningen som nyligen renoverats. Läget är ett av de bästa, en halv trappa mot grönskande gård och utsikt över Enskedes villor, här sover man lugnt och skönt om natten. Här bor ni i Gamla Enskedes villaidyll med endast 10 minuter från Innerstan! I Gamla Enskede finner du den genuina småstadskänslan med dess lummiga parker och trevliga restauranger. Från lägenheten tar det ca 5 minuter till både Sandborgs tunnelbana samt ICA, Puls & Träning, apotek och annat serviceutbud. För den matglade finns mysiga Delselius Bageri, Gamla Enskede Matbod och populära Matateljén, och Matateljéns pizzeria i närområdet. På kort cykel- eller gångavstånd finns Skogskyrkogårdens grönområden, Nytorpsgärde med utebad på somrarna, Tele2 Arena, Globen shopping samt Södermalms fantastiska nöjesutbud. Passa på att göra detta charmiga hem till ditt eget! Varmt välkommen på visning!

Dalgränd 52, Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun

Dalgränd 52

Lägenhet
Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun
Notar

2 995 000 kr

73 m²

2.5 rum

4 695 kr/mån

41 027 kr/m²

Välkommen till Dalgränd och allt vad området har att erbjuda. En rymlig 2:a med generösa 73 kvadratmeter som tidigare disponerats som en 2,5:a. Lägenheten välkomnar dig med en frikostig hall som leder rakt till vardagsrummet som ger plats till större soffgrupp samt middagsbord om så önskas. Vardagsrummet agerar även som entré till balkongen vars dörr är i glas utger ett trevligt ljusinsläpp, balkongen är optimalt placerad mot den lugna gården. I det fullutrustade köket möts vi av vita luckor och stora arbetsytor, köket ger även plats till mindre matplats. I det helkaklade badrummet finns wc, tvättställ, badkar, handdukstork samt en kombimaskin. Sovrummet erbjuder plats för större dubbelsäng samt garderober för förvaring. Det sista rummet har tidigare disponerats som ett barnrum och fungerar idag som kontor . Brf Hagtornsgården är en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en långsiktig plan för underhåll och renovering. De senaste åren har bl.a. nya energieffektiva fönster och ventilationsaggregat installerats vilket bidrar till ett bra inomhusklimat, renovering av hyreslokaler och stamspolning har genomförts. I hyran ingår värme, vatten, kabel-tv, 1000 Mbit bredband, tillgång till tvättstuga, och det finns bokningsbar gemensamhetslokal. Föreningen har ett 20-tal hyresrätter kvar i sin ägo, vilket är en god tillgång. Här bor du med närhet till det mesta, endast 6 minuter med T-bana eller 10 minuter med cykel till Södermalm. På innergården finns stor lekyta med gung- och klätterställning, grillplats och grönska. Dalen centrum ligger endast ett stenkast bort, där finner du bland annat apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel, restauranger samt Sandsborg T-bana. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen och Tele-2 Arena med drygt 60 butiker och restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf. Runt hörnet finns även förskola, tandläkare samt Dalens sjukhus. För dig som letar natur finns närliggande områden som Margaretaparken, Söderbysjön, Skogskyrkogården, Nytorps gärde som erbjuder bland annat utegym, skatepool och utomhuspool. Även nackareservatet ligger inom kort promenadavstånd som blivit känt för sina fina promenadslingor och omgivning.

 • Balkong
 • Hiss
Handelsvägen 20, 2tr, Gamla Enskede, Stockholms kommun

Handelsvägen 20, 2tr

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Notar

4 995 000 kr

65 m²

2 rum

3 738 kr/mån

76 846 kr/m²

Unikt tillfälle! I denna rymliga 2: a finner du ett smakfullt renoverat kök med fina materialval, blandare och ho i rostfritt stål. Integrerad ugn och micro från Smeg. Köket erbjuder gott om plats för såväl matlagning som förvaring av köksredskapen. Det spröjsade luckorna och vitrinskåpen i kombination med gasspisen skapar en härlig atmosfär för matlagning, där du samtidigt kan underhålla dina gäster på balkongen. Vidare har du det generöst tilltagna vardagsrummet med högt i tak, ljusa ytskikt, vackert målade väggar och ett fantastiskt golv i fiskbensparkett. Här finns det plats att inreda efter behag, dess 26kvm ger stor möjlighet till kreativ interiörsdesign. Anslutning till vardagsrummet finner du sovrummet där finns utrymme för många garderober och stor säng, här finns även ett tidstypiskt plankgolv och fönster i två vädersträck. Här nås även en mindre klädkammaren som designats efter maximal förvaring utan att tumma på utseendet. Oavsett vilket fönster, fransk- eller -balkong ni tittar från så kommer ikoniska landmärken att synas bland Gamla Enskedes vackra villor och tak. Dess stora fönster ger ett väldigt fint ljusinsläpp som visar upp alla vackra detaljer i lägenheten som varsamt har underhållits. Här njuter du av lummiga villaträdgårdar och vackra sekelskifteshus nära Enskedes restauranger, deli och bageri. Utöver de många härliga mötespunkter så erbjuder även Gamla Enskede många parker. Gamla Enskede har med denna svårslagna kombination blivit ett av Stockholms mest efterfrågade områden. Precis ovanför lägenheten finns det ett 15-20kvm stort förråd som rymmer det mesta. I populära Gamla Enskede och dess idylliska, kulturhistoriskt intressanta omgivningar erbjuds du ett boende som karaktäriseras av dess originalcharm från 1929 med högt i tak, välbevarade trägolv och spröjsade fönsterparti som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du i en svårslagen miljö där det ibland känns som tiden stått still men samtidigt bara en kvart från stadens puls. Varmt välkomna på visning! Anmäl er gärna på vår hemsida.

 • Balkong
Lerbäcksgränd 12, Hagsätra, Stockholms kommun

Lerbäcksgränd 12

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Notar

1 350 000 kr

34 m²

1 rum

2 700 kr/mån

39 706 kr/m²

Välkommen till Lerbäcksgränd 12 och denna mycket trevliga etta som ligger i en stabil och populär förening. Lägenheten präglas av ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Här erbjuds ett rejält kök och mycket god förvaring i flertalet platsbyggda garderober. Lägenheten är perfekt som första lägenhet, studentboende eller som övernattningslägenhet. Här bor du på en lugn återvändsgata med närhet till både tunnelbana och bussar. I Hagsätra C finns god service med flera matbutiker och övrigt butiksutbud, det passerar även flertalet busslinjer som bla tar dig till Älvsjö. För den badsugne så finns populära Älvsjö badet bara en promenad bort. För den som uppskattar natur och kultur så finns Rågsveds naturreservat på promenadavstånd, men också kulturområdet i Snösätra. Varmt välkommen på visning!

Nynäsvägen 303, null, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Nynäsvägen 303

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar

3 800 000 kr

65 m²

2 rum

4 129 kr/mån

58 462 kr/m²

Unik sekelskiftes-tvåa i gamla Enskede, I lägenhetens hjärta finner du en perfekt blandning av rustik och modernitet. Genomgående vitt trägolv, taket är mikrolitat vilket gör det oerhört hållbart och spricker inte trots att hus rör lite på sig. Fönstren består av 5 glas och gör lägenheten knäpptyst. Genomtänkt välplanerat öppet kök med effektiva ytor och förvaringsmöjligheter. Vardagsrum och kök ligger med en öppen, ljus och inbjudande planlösning och skapar en känsla av rymd. Sovrummet ger plats för större dubbelsäng och erbjuder även bra förvaring. Det ljusa, fräscha badrummet finner du WC, dusch och kommod. Aktiv och trevlig förening som har en stabil ekonomi. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett mindre förråd i källaren, det finns cykelförråd och hyreslokal som går att hyra långsiktigt för 1600 kr/månaden där medlemmar har förtur. Utöver detta finns tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, mangel och strykrum som ligger i samma port. Föreningens medlemmar har tillgång till lummig gård med grillplats. Här bor ni i Gamla Enskedes villaidyll med endast 10 minuter från Innerstan! I Gamla Enskede finner du den genuina småstadskänslan med dess lummiga parker och trevliga restauranger. Från lägenheten tar det ca 5 minuter till både Sandborgs tunnelbana samt ICA, Puls & Träning, apotek och annat serviceutbud. För den matglade finns mysiga Delselius Bageri, Gamla Enskede Matbod och populära Matateljén, och Matateljéns pizzeria i närområdet. På kort cykel- eller gångavstånd finns Skogskyrkogårdens grönområden, Nytorpsgärde med utebad på somrarna, Tele2 Arena, Globen shopping samt Södermalms fantastiska nöjesutbud.

Palmfeltsvägen 47, Enskede Gård, Stockholms kommun

Palmfeltsvägen 47

Lägenhet
Enskede Gård, Stockholms kommun
Notar

1 995 000 kr

26 m²

1 rum

1 753 kr/mån

76 731 kr/m²

Intill lummiga Enskedeparken med centralt läge finner ni denna mysiga bostad i trevlig 30-talsfastighet. Här bor man i en optimalt planerad lägenhet med gångavstånd till Globen och Slakthusområdet och med Årstavikens vatten med bryggpromenad, badplatser och båthamn på nära avstånd. Här erbjuds ett perfekt boende för såväl en som två personer. Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, vackra dörrar med speglar, trägolv i original och stora fönster. Lägenheten disponeras enligt följande: genom säkerhetsdörr når man hallen där man med en gång möts av ljusa och fräscha ytskikt. Här finns parkettgolv vilket är genomgående för bostaden och plats för hatthylla och skohylla. Vidare finns två garderober med klädstång och hyllor. Från hallen når man vardagsrummet vilket är rymligt och här finns plats för placering av säng, soffa och övrigt önskat möblemang. Gott ljusinsläpp tack vare stort fönster. I öppen planlösning når man den fina köksdelen i vita under- samt överskåp. God bänkyta i vitt med infälld diskho och stänkskydd av vitt kakel. Lägenhetens badrum är helkaklat i moderna färgval med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finns WC, dusch, tvättställ och förvaring tack vare spegelskåp på vägg. För ytterligare förvarning finns vindsförråd. Här bor man i ett mysigt område nära flertalet grönområden samt med gångavstånd till Globen, Tele2 arena och Slakthusområdet. Invid Globen finns Globen shoppingcenter med butiker och restauranger. På nära avstånd finns även träningsanläggningen SATS Slakthuset. I Slakthusområdet finner man den populära nattklubben ”Slakthuset” med utomhusbar och ”Tolv” med O’Learys, bowling, karaoke, arkadspel och mycket mer. Här har man även promenadavstånd till trevliga Årstaviken med promenadstråk och badplatser och vidare till Södermalms puls på andra sidan vattnet. I området ligger populära Enskedeparkens bageri i en röd stuga från 1700-talet och mitt i villaidyllen ligger den charmiga krogen Gamla Enskede matbod. Kommunikationerna är goda och från bostaden har man ca 50m till närmsta tunnelbanan Enskede gård med grön tunnelbanelinje. Varmt välkommen på visning!

Bryggarvägen 11, null, Huddinge kommun
Bryggarvägen 11, null, Huddinge kommun, bild 2
Bryggarvägen 11, null, Huddinge kommun, bild 3

Bryggarvägen 11

Villa
Huddinge kommun
Notar

5 795 000 kr

105 m²

6 rum

819 m² tomt

Välkommen till denna idylliska 40-tals villa i Huddinge centralt belägen nära till Kvarnbergsplan, Stuvstacentrum och Huddingecentrum. Villan är belägen på en lugn återvändsgata i ett familjevänligt område. På entréplanet finns ett nyrenoverat modernt kök från 2020. I samband med köksrenoveringen lades nytt enhetligt golv in både på entréplan och övervåningen. Köket har goda förvaringsutrymmen och en semiöppen planlösning mot vardagsrummet. Fantastiskt vardagsrum med öppen spis och matsalsdel vilket skapar en härlig rymd. Stora, ljusa rum med fantastiska ljusinsläpp. På entréplanet finns ett stort sovrum där det finns plats för en större säng. Fräscht helkaklat badrum med WC, dusch och handfat med kommod och spegel. Övre plan har två ljusa större sovrum där det finns plats för dubbelsängar. På övre plan finns det även en rymlig klädkammare. Källaren har möjlighet till uthyrning. Finns två separata ingångar. Här finns ett funktionellt kök som är fullt utrustat med med spis, ugn, diskmaskin och en kyl/frys. Två stora sovrum med plats för dubbelsängar och bra förvaringsmöjligheter. Generöst kaklat badrum med golvvärme, dusch, handfat med kommod och en större spegel. Garaget är konverterat till förråd men bedöms relativt lätt att kunna återställas till garage igen. Trevlig altan under tak mot trädgården. Stor väldisponerad tomt med goda möjligheter till lek och odling. På den gruslagda uppfarten finns det plats för två fordon. Här är det korta avstånd till allt man behöver i vardagen. I Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym och simhall. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar och pendeltåg som snabbt tar er in till Stockholms city, Södertörns högskola, Huddingesjukhus etcetera. Finns gott om förskolor och skolor i området exempelvis Tomtebergaskolan, Kungsklippeskolan, Sågbäcksgymnasiet och Solfagraskolan. Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl.a. sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning. Här är det bara att flytta in, varmt välkomna på visning! OBS! Anmäl gärna intresse för närvaro på visningen. Vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online".

 • Premium
Bryggarvägen 11, null, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Bryggarvägen 11

Tomt
Huddinge kommun
Notar

2 895 000 kr

1 021 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna tomt centralt belägen i Huddinge. Här väljer ni själva husleverantör och vad som ska bli ert drömhus! Tomten är belägen på en lugn gata i en trevlig omgivning centralt i Huddinge. I Huddinge centrum finns allt ni kan önska i form av service, mataffärer, restauranger, butiker, gym och simhall. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet bussar och pendeltåg som snabbt tar er in till Stockholms city, Södertörns högskola, Huddingesjukhus etcetera. Finns gott om förskolor och skolor i området exempelvis Tomtebergaskolan, Kungsklippeskolan, Sågbäcksgymnasiet och Solfagraskolan. Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns bl.a. sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning. Tomten är 1021 kvm och är avstyckad från Bryggarvägen 11. Byggrätten är 1/5 av tomtareal i två plan. Huvudbyggnaden får max vara 204 kvm. Det är då byggnadsarea (yta som täcker mark) som avses, och inte boarea. I denna area ska all bebyggelse inräknas. Villans höjd får max bebyggas till 7,6 meter. Detaljplanen har inga bestämmelser för just ett garage, så en sådan fråga behöver prövas i en ansökan. Däremot går det att bygga ett attefallshus som är en komplementbyggnad om max 30 kvm. Går att läsa mer om detta på länken nedan. https://www.huddinge.se/bostad-och-miljo/bygglov/nar-behover-du-bygglov/attefallsatgarder/ Under rubrik "BILDER" finns ett utklipp från detaljplanen där det framgår att beteckningarna som gäller är B,F, ll. Vid frågor kontakta Huddinge kommun https://www.huddinge.se/ Varmt välkomna på visning! OBS! Anmäl gärna intresse för närvaro på visningen. Vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online".

 • Plus
Hebergsgränd 7, vån 3/3, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00

Hebergsgränd 7, vån 3/3

Lägenhet
Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
Notar

2 295 000 kr

57 m²

2 rum

4 014 kr/mån

40 263 kr/m²

Accepterat pris! Högst upp i huset på populär adress! Välkommen till Hebergsgränd 7 och denna ljusa tvåa med stor balkong. Med en svårslagen utsikt och genomgående fint skick är det bara flytta rakt in! *57 perfekt planerade kvadratmeter högst upp i huset. *Stor balkong med fantastisk utsikt över söderort. *Stabil förening där bredband ingår i avgiften (obl. tillägg om 99kr/mån). *Stambytt och lyxigt badrum utrustat med jacuzzi. *Häftig mix i bostaden med en blanding av modernt såväl som flera originaldetaljer. Bostaden välkomnar er med en stor hall med goda avställnings- och avhängningsytor. Hallen ansluter till kök, allrum, sovrum samt badrum. Allrummet är öppet och lättmöblerat. Plats för kontor såväl som en mer social sektion med soffa och tv-hörna. Utgång finns här till bostadens stora balkong. Stort kök utrustat med den tekniska utrustningen som önskas i kyl, frys, ugn samt spis. Goda arbetsytor och bra med förvaring som gömmer sig bakom luckorna. Gott om plats för matbord för större sällskap. Rogivande sovrum helt utan insyn och med plats för king size säng. Bostaden har gott om förvaring med platsbyggda garderober och en stor klädkammare. Stort stambytt badrum med jacuzzi, tvättmaskin samt torktumlare. Till bostaden hör även källarförråd. OBS! Riktlinjer för visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en eventuell förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat närvaro och anmält intresse får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur. Vi kommer maximalt ha 3 st sällskap samtidigt närvarande inne på visningen.. KOMMUNIKATIONER: Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger några minuters gångavstånd från bostaden. Det finns även nattbussar, vänligen besök http://www.sl.se för mer detaljerad information. Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, Söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min. OMRÅDET: Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. Tar man en kortare promenad bort till Årstafältet finner man bl.a driving range och ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen. Östberga har även öppnat ett kulturhus där ni finner ett fräscht och nytt bibliotek. Det finns flera lokaler där organisationer och föreningar kommer att ordna olika aktiviteter. I Östberga kulturhus finns även öppen förskola och fritidsgård (https://biblioteket.stockholm.se/bibliotek/ostberga-bibliotek). Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Stamparken är som en trivsam oas precis intill lägenheten med isbana på vintern, tennisbana, volleybollplan och lekplats. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2, Gamla Östberga bageri. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Harpsundsvägen 113, Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Harpsundsvägen 113

Lägenhet
Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun
Notar

2 395 000 kr

64,8 m²

3 rum

3 561 kr/mån

36 960 kr/m²

Nyproducerad trea i 50-talsmiljö. Välkommen till lugnet på Harpsundsvägen. På avskilt läge men med direkt närhet till centrum finner ni här en nyproducerad bostad i en av Söderorts största föreningar, HSB Brf Högdalen. Högdalen är ett av Söderorts mest växande områden och har genomgått stora förändringar senaste åren. På senare år har Högdalen fått ny simhall, nya fotbollsplaner, förskolor, skatepark och med ett fantastiskt utökat utbud i centrum av restauranger, butiker och service. Med sitt behagliga avstånd till stan och sina goda kommunikationsmöjligheter har Högdalen kommit att bli en uppskattad knytpunkt för Söderorts invånare. Lägenheten är placerad på källarplan, 0,5 trappor ned och välkomnar er med en stor hall med goda avställnings- och avhängningsytor. Hallen leder ut i allrummet som rymmer matbord för större sällskap såväl som en mer social sektion med soffa. Köket, som är i öppen planlösning med allrummet, är toppmodernt och utrustat med den tekniska utrustningen som önskas i kyl, frys, ugn, spishäll samt diskmaskin! Goda arbetsytor och bra med förvaring som gömmer sig bakom luckorna. Från allrummet nås sovrum är utrustat med stor platsbyggd garderob och rymmer king size säng. Rummet kan även nyttjas som kontor. Det övriga sovrummen kan beskrivas som ett perfekt sovrum. Bostaden har gott om förvaring med platsbyggda garderober och en stor klädkammare. Stambytt badrum med dusch. Till bostaden hör även källarförråd och matkällarförråd. Föreningen har upphandlat med fiber för ett obligatoriskt tillägg om 99kr per månad. Här bor ni i populära Högdalen som växer så det knakar. Avskilt läge men ett stenkast till Högdalens centrum. Väl där finns tillgång till bl.a. flertalet dagligvarubutiker, bibliotek, apotek, BVC, bageri, systembolag samt bad- och idrottshall. Dessutom finns en större stormarknader för livsmedel bara några minuters bilväg mot Älvsjö till. I området finns flera förskolor samt närhet till skolor för årskurs F-9. Från Högdalen går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ynka 19 minuter. Flertalet busslinjer passerar även här som tar dig till bl.a Farsta och Liljeholmen. I området finns även flera trevliga grönområden att promenera i samt en bit bort finns sjön Magelungen. En lägenhet som måste ses - varmt välkommen på visning!

Småbrukets Backe 14, Visättra ängar, Huddinge kommun

Småbrukets Backe 14

Lägenhet
Visättra ängar, Huddinge kommun
Notar

1 700 000 kr

40 m²

1 rum

2 129 kr/mån

42 500 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna pärla, belägen i ett centralt och naturnära område. Nyproducerad från 2019 med hög standard och genomtänkta materialval och en stor balkong. Ett bekvämt och toppmodernt boende med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp! Välplanerade 40 kvm med stilfullt kök som erbjuder gott om maskinell utrustning samt helkaklat och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin, torktumlare och även golvvärme. Från hallen nås en stor walk-in-closet som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. I vardagsrummet kan man få upp en så kallad industrivägg för att separera vardagsrummet till att bli en sovalkov. Bostaden ligger i ett attraktivt och lugnt område med närhet till både stad och naturområden. Promenadavstånd till Flemingsberg C och flera bussar samt Flemingsbergs station där pendeltåget tar dig till Stockholm central på ca 15 min. Flemingsberg erbjuder ett gott utbud av service, flera matbutiker och restauranger och närhet till Södertörns högskola, Karolinska institutet och Huddinge sjukhus. Att det dessutom finns direkta förbindelser till Skärholmen och Huddinge Centrum har allt du behöver i shoppingväg. I närområdet finns sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter. Du har även nära till Flottsbro, Lida friluftsområde och Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP (konstgräs). På vintern spolas planen till isbana. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar. Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

 • Balkong
 • Hiss
Cedergrensvägen 37, Telefonplan - Midsommarkransen, Stockholms kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00

Cedergrensvägen 37

Lägenhet
Telefonplan - Midsommarkransen, Stockholms kommun
Notar

3 250 000 kr

51 m²

2 rum

3 591 kr/mån

63 725 kr/m²

Fantastisk chans att förvärva en kanontvåa i populära Telefonplan. Välkommen till denna välplanerade 2a med ett insynsskyddat läge vid populära Telefonplan. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp, lummig utsikt och ett generöst kök med gott om plats för matbord. Vidare finner ni ett stort och ljust vardagsrum, lätt att möblera, samt ett rymligt sovrum med platsbyggd förvaring. Rogivande lugnt gårdsläge samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och dusch. Till lägenheten disponeras två förråd i anslutande källare. Med lugnt läge bor ni här på samma gata som härliga Söderbergs Bageri och med en kort promenad från Telefonplans hela serviceutbud. Såväl Midsommarkransens kulturkvarter som Aspuddens centrum finns i direkt närhet. För barnfamiljen finns nyrenoverade Svandammsparken med lekplats och plaskdamm ett par hundra meter bort och vid Aspuddens centrum finns en underbar 4H gård med minigolf och lekplats. Läget är alltså oslagbart, här får man det bästa av allt! Stabil förening med låg avgift och de tidstypiska 40-talsfastigheterna omges av grönskande gårdar. Föreningens hyresrätter kan vid framtida avyttring ses som ett dolt kapital och de lokaler som hyrs ut inbringar pengar till föreningen varje månad. De gemensamma utrymmena är bland annat tvättstuga och barnvagns-/cykelrum. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser samt garageplatser och på omkringliggande gator råder boendeparkering. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Sofielundsvägen 37, Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun

Sofielundsvägen 37

Lägenhet
Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun
Notar

2 950 000 kr

41 m²

2 rum

2 754 kr/mån

71 951 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina 2:a med stor balkong och garage i huset. Lägenheten som är belägen i modern fastighet från 2019, har ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd garderobsvägg. Bostaden har ett stort helkaklat och klinkat badrum med kombimaskin och golvvärme. Lägenheten är genomgående i väldigt fint skick med smakfulla färg- och materialval. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter. Bostaden tillhör stora och stabila föreningen HSB BRF Stinsen som är äkta och äger marken. Garage finns i huset med 54 bilplatser. Bra info finns att läsa på https://www.hsb.se/stockholm/brf/stinsen/ I Blåsut bor du med ett fantastiskt läge nära storstadens puls, till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur runt hörnet. Ett stenkast bort ligger Blåsuts tunnelbanestation som tar dig in till city på några minuter. För er som gillar friluftsliv finns även Nacka reservatet inom bekvämt avstånd med bad, golfbana och belysta motionsslingor. Under vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med en magnifik utsikt över hela Stockholm. Är du shoppingsugen ligger Globen shopping med sitt breda utbud av restauranger och butiker alldeles i närheten och på bekvämt avstånd ligger även Ringens köpcentrum på Södermalm för den som vill ha allt på ett ställe. För den idrotts- och evenemangsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom gångavstånd.

 • Balkong
 • Hiss
Jönåkersvägen 9, 2 tr, Svedmyra/Enskede, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Jönåkersvägen 9, 2 tr

Lägenhet
Svedmyra/Enskede, Stockholms kommun
Notar

2 395 000 kr

40 m²

1 rum

2 265 kr/mån

59 875 kr/m²

Härlig etta med sovalkov i genomgående gott skick med generösa ytor och en underbar balkong i grönskande läge. Lägenheten erbjuder ett stort och härligt kök med matplats för 4-6 personer, gott om arbetsyta och förvaring bakom charmiga originalluckor. Vardagsrummet med den separata alkoven har gott om plats för soffdel som sovdel. Stambytt badrum med kakel och klinkeri ljusa färger och här finns tvättmaskin installerad. Insynsskyddat läge och grönskande vy från samtliga fönster. Svedmyra är ett härligt område till stor del bestående av villabebyggelse. Här bor man på höjden, en kort promenad från T-bana Svedmyra och Tallkrogen som tar dig er till Stockholm Central på ca 15 minuter. Här bor ni dessutom granne med Majroskogen som är omtyckt för sin fantastiska natur och sitt friluftsliv. För mer grönområden finns också Svedmyraskogen. Bortsett från goda kommunikationer och närhet till natur finns också sushirestaurang, thairestaurang och pizzeria i området. Likaså fantastiska ICA Kvantum BEA med allt från charkdisk till målarfärg. . Härliga Oppundaparken med fotbollsplan samt utegym finns endast ett par hundra meter från lägenheten. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Nynäsvägen 349, vån 3/3, Gamla Enskede, Stockholms kommun

Nynäsvägen 349, vån 3/3

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Notar

3 395 000 kr

57 m²

2 rum

2 353 kr/mån

59 561 kr/m²

* Bo billigt med endast 2353kr i avgift * Härlig rymd med högt i tak * Renoverat badrum med golvvärme * Välplanerat kök med bra förvaring * Bänkskiva i marmor * Integrerade vitvaror * Synliga takbjälkar * Rymligt sovloft * Förråd på samma våningsplan * Solid förening med låg belåning * Attraktiv adress mitt i enskede * Ett par minuters promenad till t-bana och matbutik Högst upp i härlig funkisfastighet från 1930 finner ni denna snyggt renoverade och mycket påkostade etta med loft om totalt 57 kvadratmeter fördelat på 42 kvadratmeter boarea och 15 kvadratmeter biarea (Obs: hos föreningen är lägenheten registrerad som 1 Rok och 42 kvm boarea). Varmt välkomna till denna charmiga vindslägenhet med låg avgift! En totalrenoverad lägenhet med fina takbjälkar, infällda spotlights och genomgående vackra originalgolv i vitbetsad nyans. Lägenheten erbjuder en takhöjd på 4m på vissa ställen. Ett modernt kök med ljusgrå nyans på köksluckor och med handtag i mässing, köket har en bänkskiva i marmor som stilrent följer upp på vägg. Kranen i köket är av mässing och under finner ni en fin vit diskho. Kyl/ frys är inbyggt och köksfläkten består av en svart kolfilterfläkt. Köket är väldisponerat med ordentlig arbetsyta och förvaring samt vindskupa för frukosthörna. Ett stort och luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. Härifrån når du med stege sovloftet som består av en mysig hörna med plats för dubbelsäng. Ett jättefint och renoverat badrum i ljusa färger med ovanpåliggande handfat och med rund spegel på vägg med infälld belysning bakom. En mycket bra förening med god ekonomi och en skuld på endast 5600 kr/ kvm. Föreningen har 2 st lokaler som hyrs ut och på så sätt får intäkter även därifrån. Fastigheten har bergvärme vilket ger en lägre driftkostnad. Fiber är indraget i fastigheten och säljaren disponerar ett stort förråd på samma våningsplan. På framsidan av huset finner ni en grönskande innergård med gemensam uteplats, här kan ni i lugnet med vy över Enskede villastad avnjuta er frukost i solen. Här bor ni i ett av Enskedes bästa läge! Mitt i hjärtat av Gamla Enskede med charmiga kvarter och populära restauranger runtom. Ett perfekt läge med Enskede villastad utanför porten med närhet till vackra Treangelparken som såväl Sandsborgs som Skogskyrkogårdens tunnelbana och centrum. Inom gångavstånd finner ni ICA, simhall, gym, det populära Gamla Enskede Bageriet, Gamla Enskede Matbod, ett flertal restauranger samt stort utbud av andra servicebutiker. Detta är en lägenhet ni inte vill missa - Varmt välkomna på visning!

Visar alla 16