Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Adrian Malak

Adrian Malak

Om mig

Sedan liten har jag alltid velat arbeta som fastighetsmäklare. Jag är väldigt tävlingsinriktad och sätter höga krav på mig själv. Något som jag anser passar som handen i handsken till att vara en bra fastighetsmäklare för mig och mina kunder. Att hela tiden överträffa förväntningar som sätts på mig är det som jag drivs av. Är du i sälj eller köp tankar? Tveka inte på att slå mig en signal, tillsammans kan vi skapa en framgångsrik och minnesvärd bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stamgatan 10, Östberga - Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:45

Stamgatan 10

Lägenhet
Östberga - Älvsjö, Stockholms kommun
Notar
2 795 000 kr
95 m²
5 rum
vån 1/3
6 906 kr/mån
29 421 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska 5a på Stamgatan 10! Välplanerad 5:a på populära Stamgatan med rymlig balkong. Lägenheten erbjuder två ingångar som skapar möjlighet för en uthyrningsdel. Med 4 sovrum samt ett extra rum som antingen kan användas för en stor walk-in closet eller kontor blir detta den perfekta lägenheten för familjen. Vardagsrummet som med stora fönster skapar ett varmt och behagligt ljusinsläpp. Rummet förlängs även med den stora balkongen. Ett smakfullt och fräscht kök blir detta den perfekta samlingspunkt där man kan tillaga nästa måltid samtidigt som man umgås med vänner och familj. Brf Östberga är en av Sveriges äldsta föreningar. Separat från dess Källarförråd får man även tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, samlingslokal samt möjlighet att hyra övernattningslägenhet. In till stan går resan enkelt genom bl.a. buss 144 till Gullmarsplan (T-bana) och buss 134 till Årstaberg (tvärbana, pendeltåg) och Liljeholmen (T-bana). Med bil tar samma resa ca fem minuter och det är även nära till Södra länken och därmed även till alla större bilvägar. Här erbjuds du dessutom ett boende i stabil och populär HSB förening, där stambyte har genomförts. OMRÅDET: Östberga är ett område med ett utmärkt läge då det ligger väldigt nära City/Söder. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Området är beläget nära Årsta och Örby. I närområdet bl.a Årstafältet. Utanför lägenheten hittar man även Coop, Loran's Restaurang & Pizzeria och Gamla Östberga Bageri.

  • Plus
  • Balkong
Örby slottsväg 46, 1tr, Älvsjö / Örby Slott, Stockholms kommun

Örby slottsväg 46, 1tr

Lägenhet
Älvsjö / Örby Slott, Stockholms kommun
Notar
2 250 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
3 367 kr/mån
46 875 kr/m²

Välkommen till denna perfekt planerade lägenhet med allt du kan önska. Lägenheten erbjuder kök/vardagsum i öppen planlösning, ett välplanerat sovrum med gott om förvaring och badrum med golvvärme och både tvättmaskin och torktumlare. Lugn och trevlig innergård med kvällssol och grillmöjligheter. Föreningen godkänner juridisk person som medlem! Örby slott är ett mycket populärt och lugnt område med varierad bebyggelse. Goda kommunikationer i form av buss utanför porten men även promenadavstånd både till Tunnelbana i Stureby och Pendeltåg vid Älvsjö centrum där du även finner matbutiker, restauranger, gym, konditori m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Axbergsgränd 6, null, Stockholms kommun

Axbergsgränd 6

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
1 950 000 kr
73 m²
3 rum
5 355 kr/mån
26 712 kr/m²

Välkomna till denna moderna 3:a på Axbergsgränd 6! Här får du en lägenhet som erbjuder en kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så kan man förbereda nästa maträtt medans man pratar med vänner och familj i vardagsrummet. Vardagsrummet förlängs med balkong som har ett sydvästläge vilket innebär många soltimmar att kunna ta vara på. Brf Axberget är en bra förening med god ekonomi. Med tvättstuga till lekplats har föreningen allt man behöver. Man har även nära till både buss och tunnelbana som man hittar vid Rågsved centrum, här finns även livsmedelsbutiker och restauranger

  • Balkong
Rågsvedsvägen 95, null, Stockholms kommun

Rågsvedsvägen 95

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
2 100 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3
5 754 kr/mån
28 767 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a på Rågsvedsvägen! Denna välplanerade lägenhet erbjuder allt och lite till. Du stiger in i det stora vardagsrummet som där man möts av stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en inbjudande känsla. Balkongen i söderläge förlänger vardagsrummet och skapar en avkopplande miljö som är perfekt för en kopp kaffe eller avkopplande stunder med en utsikt över det stillsamma området! Med ett stort kök så finns det gott om arbetsyta där vänner och familj kan samlas för att umgås medans man förbereder nästa måltid. Man har även upprustad lägenheten med uppdaterat dusch parti, moderna vitvaror där man bytt kyl- och frys, induktionshäll samt tvättmaskin! I närområdet finns allt och lite till, i närheten finns stora grönområden med fina promenadsträckor. På gångavstånd finns även restauranger och livsmedelsbutiker samt kollektivtrafik med både buss och tunnelbana som tar dig in till innerstan på bara några minuter! Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Frövigatan 16, BV, null, Stockholms kommun

Frövigatan 16, BV

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
2 015 kr/mån
42 714 kr/m²

Välkommen till denna 1:a i Hagsätra! Med ett optimalt läge på bottenvåningen får du inte bara generöst ljusintag utan även en unik öppenhet som skapar en känsla av rymlighet och komfort. Stora fönster som sträcker sig längs med rummet bjuder in naturligt ljus och sätter en härlig atmosfär i bostaden. Den genomtänkta planlösningen ger dig olika möbleringsalternativ och skapar utrymme för kreativ inredning. Med ett stort kök så finns det gott om plats och förvaringsmöjligheter. 200 m från lägenheten hittar du Hagsätraskogen där man kan njuta av härliga promenader i solen eller varför inte ta dig till Hagsätra centrum där du finner restauranger och butiker samt tunnelbanestationen som tar dig innanför tullarna på 16 min. Välkommen att uppleva denna unika 1:a på plats och låt dig förtrollas av dess ljusa atmosfär, välplanerade ytor och generösa garderobsutrymmen!

  • Plus
Rågsvedsvägen 95, null, Stockholms kommun

Rågsvedsvägen 95

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
1 849 000 kr
58 m²
2 rum
4 715 kr/mån
31 879 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a på Rågsvedsvägen! Denna stora två rumslägenhet på hela 58 kvm erbjuder öppna ytor som ger naturligt och varma ljusinsläpp. Vardagsrummet förlängs genom den uteplats som finns att tillgå. Här sitter man gärna på sensommar kvällar med en kopp kaffe och en bok! Det stora köket erbjuder gott om arbetsyta. Här kan man samla vänner och familj medans man förbereder varmrätten. I närområdet finns allt och lite till, i närheten finns stora grönområden med fina promenadsträckor. På gångavstånd finns även restauranger och livsmedelsbutiker samt kollektivtrafik med både buss och tunnelbana som tar dig in till innerstan på bara några minuter!

  • Uteplats
Eldsbergagränd 45, null, Stockholms kommun

Eldsbergagränd 45

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
2 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1
6 007 kr/mån
30 915 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3:a i Östberga! Lägenheten är belägen på bottenvåningen, vilket ger dig en bekväm och praktisk boendelösning. Den inglasade balkongen förlänger ditt boende ut i det gröna och skapar en perfekt plats att njuta av både morgonkaffet och kvällssolen. Här kan du skapa minnesvärda stunder med vänner och familj året om, oavsett väder. Det nyrenoverade köket är verkligen pärlan i detta hem. Köket erbjuder både förvaringsutrymme och arbetsytor i överflöd. Detta unika hem började som en 2:a men har genomgått en genomtänkt renovering för att skapa en rymlig 3:a. Här bor du med närhet till både natur och stadsliv. Området erbjuder grönskande parker och promenadstråk samtidigt som du har enkel tillgång till Stockholms puls och allt det stadslivet har att erbjuda. Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Stockholm stad diskuterar att under de närmsta 10 åren bygga ca 2500 nya bostäder i området och även bygga förskolor. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka. Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen. Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken.

Visar alla 7