Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Maja Andersson

Maja Andersson

Om mig

Tillgänglighet och högt personligt engagemang är nyckeln till en lyckad bostadsaffär! Som Älvsjös mest rekommenderade mäklare tredje kvartalet 2023 vet jag vad som krävs för att vi tillsammans ska nå nya nivåer. Jag säljer i hela Stockholm men min expertis är i Älvsjö och framförallt Älvsjöstaden. Tveka inte på att kontakta mig om du går i säljtankar eller är intresserad av en kostnadsfrivärdering!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandalettgatan 1, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:20
Sandalettgatan 1, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Sandalettgatan 1, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Sandalettgatan 1

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Notar
3 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1
4 167 kr/mån
52 377 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvåa på Sandalettgatan 1 med gavelläge! Köket erbjuder bra arbetsytor och förvaring med vitvaror från Siemens. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar goda möjligheter till större middagsbjudningar för nära och kära. På den soliga inglasade balkongen finns ytterligare möjligheter till härligt umgänge. Tack vare fönsterpartier i två väderstreck skapas ett härligt ljusinsläpp. Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan önskad möblering. Här finns en större garderob med praktiskt Elfa-system som skapar goda förvaringsmöjligheter. Den välkomnande hallen erbjuder ytterligare garderober med bra förvaring. Badrummet går i vita toner med tillhörande glasvägg, kommod, tvättmaskin och torktumlare som är placerat under arbetsbänk samt ett vägghängt överskåp. Till föreningen hör en fin innergård med grönska, bänkar och trevliga miljöer. En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även att byggas ut till Älvsjö inom några år. Här behöver ni inte sakna något, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandalettgatan 28, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:20

Sandalettgatan 28

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Notar
2 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 382 kr/mån
52 636 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och moderna tvåa om 55 kvm på första våningen! Här bor du i en lägenhet med fina materialval och ett ljuvligt genomgående ljusinsläpp från de större fönsterpartierna. I entrén möts du av en välkomnande hall som leder in till en väldisponerad och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns goda möjligheter till större middagsbjudningar med nära och kära. På den soliga balkongen kan du avnjuta en härlig måltid. Från köket nås det rymliga sovrummet med möjlighet till bra förvaringsmöjligheter utan att det upplevs trångt. Ytterligare förvaring finns i anslutning till hallen där klädkammaren/kontoret finns tillgängligt med ljusinsläpp från ett mindre fönster. Badrummet är helkaklat med fina materialval. Det här är det perfekta boendet för singel eller par. En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t.ex Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station går det att ta pendeln till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även att byggas ut till Älvsjö inom några år. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sandalettgatan 1, Älvsjöstaden, Stockholms kommun

Sandalettgatan 1

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Notar
5 195 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3
5 715 kr/mån
55 860 kr/m²

På våning tre finner ni denna hemtrevliga fyra om 93 kvm! Tillsammans med lägenhetens väldisponerade yta, modernitet, fantastiska ljusinsläpp samt insynsskyddade läge är detta garanterat ett hem att trivas i. Här finns inget att sakna! Redan från den välkomnande hallen slås du av lägenhetens otroliga atmosfär. Köket är välplanerat med både bra arbetsytor och förvaring. Längs med hela köket går en stilren bänkskiva, framför stilrent kakel. Vitvarorna är i rostfritt från Siemens där diskmaskinen är integrerad, ugn och micro är inbyggda i ett högskåp. Ytterligare arbetsyta finns genom den sociala köksön som skapar ytterligare yta för sociala sammankomster. Köket rymmer enkelt plats för 6-8 personer utan att det upplevs trångt. I direkt anslutning till köket finner ni vardagsrummet som har ett underbart ljusinsläpp från de större fönsterpartierna. Den härliga utsikten som dessutom är insynsskyddad, sätter lägenhetens prägel tillsammans med den soliga balkongen där plats ges till soffgrupp alternativt mindre matgrupp. Vidare har lägenheten tre rofyllda sovrum där det större sovrummet har två tillhörande garderober med skjutdörrar. Ytterligare förvaring finns genom den rymliga klädkammaren med skjutdörrar. Badrummet går i grått och vitt med duschhörna samt tvättmaskin/torktumlare som är smidigt placerad under arbetsbänk med tillhörande vägghängt skåp. Lägenhetens andra badrum har kommod, spegelskåp med förvaring samt toalett. En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även att byggas ut till Älvsjö inom några år. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Stövelvägen 3, Solberga / Älvsjö, Stockholms kommun

Stövelvägen 3

Lägenhet
Solberga / Älvsjö, Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
82,9 m²
3 rum
vån 1
6 550 kr/mån
30 097 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade hem i fritt läge och med utsikt mot härlig grönska. Här bor ni i ett 55+ boende i en förening med bra gemenskap. Lägenheten erbjuder öppna sociala ytor, oslagbart ljusinsläpp från större fönsterpartier, stor inglasad balkong och bra förvaringsmöjligheter. I köket ryms ett större matbord utan att det upplevs trångt. Här finns diskmaskin, kyl/frys, ugn, induktionshäll och köksfläkt. Vidare in i lägenheten finner ni det sociala vardagsrummet, genom flertalet fönsterpartier skapas ett oslagbart ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Plats finns för större soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som är belägen i ett fritt läge mot lummig grönska. Lägenheten har två rymliga sovrum där det större sovrummet har flertalet garderober. Ytterligare förvaring finns genom den praktiska klädkammaren som ligger i anslutning till hallen. Från den välkomnande hallen nås lägenhetens badrum där det finns tvättmaskin, tvättställ, toalett, spegel, förvaringsskåp samt mindre fönster för extra ljusinsläpp. Det finns även förberett för gästtoalett, detta används idag som förråd. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Kristallvägen 145, Solberga - Telefonplan, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:25
Kristallvägen 145, Solberga - Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Kristallvägen 145, Solberga - Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Kristallvägen 145

Lägenhet
Solberga - Telefonplan, Stockholms kommun
Notar
1 795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1
1 760 kr/mån
66 481 kr/m²

Välkommen till Kristallvägen 145! - En mycket fin 1:a som både har egen ingång och möjlighet till mindre altan. - Optimalt planerad. - Bra plats för förvaring. - Nära natur. - Walk-in-closet. - Möjlighet till avskilt hemmakontor. Lägenheten omges av härlig grönska och ligger i ett lugnt område. Här bor ni med ett oslagbart ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Allrum med plats för säng, soffa och matbord. Lägenheten är i ett mycket bra skick och har dessutom en smart planlösning. Detta skapar en rymlig känsla! Köket är utrustat med diskmaskin, kyl med tillhörande frysfack, ugn, induktionshäll och köksfläkt. Genom den rymliga klädkammaren skapas ytterligare bra förvaring. Tillgång till förrådet, direkt från lägenheten som tidigare använts som hemmakontor! Läget har utmärkta kommunikationer. Gångavstånd till Telefonplans tunnelbana eller via buss bara bakom huset, som även tar dig till Älvsjö Station. Västberga Handelsplats med Stora Coop, Systembolaget, apotek, gym och mycket annat nås också på några minuter till fots. I närheten finns även Svandamsparken med sina fina sommar uteserveringar och en rad trevliga restauranger. Dessutom är det nära till parker, löparspår och natursköna områden för ett aktivt friluftsliv. En egen oas utan insyn och nära till allt helt enkelt. Välkommen hem!

  • Premium
Kristallvägen 9, Solberga - Telefonplan, Stockholms kommun

Kristallvägen 9

Lägenhet
Solberga - Telefonplan, Stockholms kommun
Notar
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
3 186 kr/mån
44 796 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilfulla tvåa om 49 kvm! Med smakfulla detaljer, social planlösning och i bästa läge är detta garanterat ett hem att trivas i. Här är det bara att flytta in! Reden vid bostadens entré möts ni av ett härligt ljusinsläpp från större fönsterpartier. Här finns goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Vidare in i lägenheten nås det öppna och sociala köket med plats för större sällskap utan att det upplevs trångt. Vitt kakel, svart bänkskiva och skåpluckor i beige sätter en modern prägel, detta tillsammans med bra arbetsyta och förvaring. I direkt anslutning till köket finner ni det välplanerade vardagsrummet som rymmer större soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Härifrån nås den franska balkongen som skapar en lyxig och hemtrevlig känsla. Sovrummet har bra förvaringsmöjligheter genom större garderob med skjutdörrar. Här finns plats för större dubbelsäng, nattduksbord och annan önskad möblering. Det helkaklade badrummet går i vita och svarta toner med tillhörande kommod, spegelskåp samt dusch med glasväggar. Lägenheten har genomgående moderna toner med ett ljust parkett golv. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Kabelverksgatan 68, Älvsjöstaden, Stockholms kommun

Kabelverksgatan 68

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Notar
5 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3
6 401 kr/mån
60 161 kr/m²

Nu finns äntligen chansen till att förvärva denna nyproducerade fyra om 93 kvm i attraktiva Älvsjöstaden! Här bor ni i en välplanerad och eftertraktad lägenhet med två tillhörande soliga balkonger i bästa läge med Solberga skogen intill bostaden. Hallen är rymlig med bra förvaringsmöjligheter. Vidare in i lägenheten når ni det sociala köket med all maskinell utrustning som önskas. I direkt anslutning till köket ligger det öppna vardagsrummet där balkongen belägen i söderläge nås. Här kan ni avnjuta en härlig måltid med nära och kära. Lägenheten erbjuder tre sovrum varav ett större där lägenhetens andra balkong nås ifrån, bra förvaring finns även genom rymlig skjutdörrsgarderob. Övriga två sovrum har plats för större säng, nattduksbord samt annan önskad möblering och passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt kontorsdel. Lägenheten har två badrum där det större har tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, kommod, spegelskåp och dusch. Det mindre badrummet har tvättställ samt toalett. Lägenheten har genomgående 3-stavs parkettgolv i ek sand samt vitmålade väggar. För mer info om projektet, se följande länk: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/alvsjostaden/solveig/ En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även byggas ut till Älvsjö inom några år. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Älvsjö stationsgata 2A, Älvsjö, Stockholms kommun

Älvsjö stationsgata 2A

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Notar
2 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 436 kr/mån
51 818 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna hemtrevliga och väl genomtänkta tvåa om 55 kvm. Här bor du i en hörnlägenhet med härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartier i tre olika vädersträck. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som erbjuder möjlighet till större middagsbjudningar utan att det upplevs trångt. Det trivsamma sovrummet erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Härifrån nås den soliga uteplatsen som har plats för växter och soffgrupp alternativt matgrupp. Det fräscha badrummet har vitt kakel samt ljust klinker och nås i direkt anslutning från den välkomnande hallen. Lägenheten är i genomgående ljusa och moderna toner, här är det bara att flytta in! Närhet till kommunikation: Lägenheten har ett oslagbart läge precis invid Älvsjö station, varifrån pendeltåget tar dig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholm Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala. Det finns dessutom flertalet busslinjer som trafikerar hela söderort. Närservice: Älvsjö centrum erbjuder fantastiskt bra service i form av gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Närhet finns även till grönområde såsom Årstafältet samt lekpark och för- och grundskolor. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 8