Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Mäklare Maja Andersson

Maja Andersson

Om mig

Tillgänglighet och högt personligt engagemang är nyckeln till en lyckad bostadsaffär! Som Älvsjös mest rekommenderade mäklare tredje kvartalet 2023 vet jag vad som krävs för att vi tillsammans ska nå nya nivåer. Jag säljer i hela Stockholm men min expertis är i Älvsjö och framförallt Älvsjöstaden. Tveka inte på att kontakta mig om du går i säljtankar eller är intresserad av en kostnadsfrivärdering!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stövelvägen 3, Solberga / Älvsjö, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 13:30
Stövelvägen 3, Solberga / Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Stövelvägen 3, Solberga / Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Stövelvägen 3

Lägenhet
Solberga / Älvsjö, Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
82,9 m²
3 rum
vån 2/3
6 550 kr/mån
30 097 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade hem i fritt läge och med utsikt mot härlig grönska. Här bor ni i ett 55+ boende i en förening med bra gemenskap. Lägenheten erbjuder öppna sociala ytor, oslagbart ljusinsläpp från större fönsterpartier, stor inglasad balkong och bra förvaringsmöjligheter. I köket ryms ett större matbord utan att det upplevs trångt. Här finns diskmaskin, kyl/frys, ugn, induktionshäll och köksfläkt. Vidare in i lägenheten finner ni det sociala vardagsrummet, genom flertalet fönsterpartier skapas ett oslagbart ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Plats finns för större soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som är belägen i ett fritt läge mot lummig grönska. Lägenheten har två rymliga sovrum där det större sovrummet har flertalet garderober. Ytterligare förvaring finns genom den praktiska klädkammaren som ligger i anslutning till hallen. Från den välkomnande hallen nås de två badrummen där det större badrummet har tvättmaskin, tvättställ, toalett, spegel, förvaringsskåp samt mindre fönster för extra ljusinsläpp. Det mindre badrummet har tvättställ och toalett. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kristallvägen 9, Solberga - Telefonplan, Stockholms kommun
 • Sön 10 mar kl 12:15

Kristallvägen 9

Lägenhet
Solberga - Telefonplan, Stockholms kommun
Notar
2 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
3 186 kr/mån
48 878 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilfulla tvåa om 49 kvm! Med smakfulla detaljer, social planlösning och i bästa läge är detta garanterat ett hem att trivas i. Här är det bara att flytta in! Reden vid bostadens entré möts ni av ett härligt ljusinsläpp från större fönsterpartier. Här finns goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Vidare in i lägenheten nås det öppna och sociala köket med plats för större sällskap utan att det upplevs trångt. Vitt kakel, svart bänkskiva och skåpluckor i beige sätter en modern prägel, detta tillsammans med bra arbetsyta och förvaring. I direkt anslutning till köket finner ni det välplanerade vardagsrummet som rymmer större soffgrupp, soffbord och tv-bänk. Härifrån nås den franska balkongen som skapar en lyxig och hemtrevlig känsla. Sovrummet har bra förvaringsmöjligheter genom större garderob med skjutdörrar. Här finns plats för större dubbelsäng, nattduksbord och annan önskad möblering. Det helkaklade badrummet går i vita och svarta toner med tillhörande kommod, spegelskåp samt dusch med glasväggar. Lägenheten har genomgående moderna toner med ett ljust parkett golv. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
Kabelverksgatan 68, Älvsjöstaden, Stockholms kommun

Kabelverksgatan 68

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Notar
5 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3
6 401 kr/mån
60 161 kr/m²

Nu finns äntligen chansen till att förvärva denna nyproducerade fyra om 93 kvm i attraktiva Älvsjöstaden! Här bor ni i en välplanerad och eftertraktad lägenhet med två tillhörande soliga balkonger i bästa läge med Solberga skogen intill bostaden. Hallen är rymlig med bra förvaringsmöjligheter. Vidare in i lägenheten når ni det sociala köket med all maskinell utrustning som önskas. I direkt anslutning till köket ligger det öppna vardagsrummet där balkongen belägen i söderläge nås. Här kan ni avnjuta en härlig måltid med nära och kära. Lägenheten erbjuder tre sovrum varav ett större där lägenhetens andra balkong nås ifrån, bra förvaring finns även genom rymlig skjutdörrsgarderob. Övriga två sovrum har plats för större säng, nattduksbord samt annan önskad möblering och passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt kontorsdel. Lägenheten har två badrum där det större har tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, kommod, spegelskåp och dusch. Det mindre badrummet har tvättställ samt toalett. Lägenheten har genomgående 3-stavs parkettgolv i ek sand samt vitmålade väggar. För mer info om projektet, se följande länk: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/alvsjostaden/solveig/ En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även byggas ut till Älvsjö inom några år. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Johan skyttes väg 206, Älvsjö, Stockholms kommun
Johan skyttes väg 206, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Johan skyttes väg 206, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Johan skyttes väg 206

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Notar
4 850 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/2
6 674 kr/mån
47 549 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga etagelägenhet med radhuskänsla rakt igenom! Två soliga uteplatser, gräsytor med planteringar, egen huvudingång, välplanerad planlösning och med bra materialval är detta garanterat ett hem att trivas i. Redan från den välkomnande hallen skapas en känsla av lugn. Här finns goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i lägenheten nås man av bostadens sociala ytor, där de större fönsterpartierna skapar ett beundransvärt ljusinsläpp med utsikt mot grönska och Älvsjös lummiga villaområde. Köket är praktiskt med bra arbetsyta och förvaring. Här finns gott om yta för större sociala middagsbjudningar med nära och kära. Komplett utrustning genom separat kyl, separat frys, integrerad ugn och micro, spisfläkt med kåpa samt diskmaskin. I direkt anslutning till köket nås vardagsrummet som är lättmöblerat och mycket trivsamt genom fönster i två väderstreck. Härifrån nås de två uteplatserna som omger lägenheten. Den grönskande tomten som omger bostaden skapar tillsammans med den trädäckade altanen perfekt familjehäng där middagen kan kombineras med lek och bus. På entréplan finns ett helkaklat badrum med dusch och vikbara glasdörrar, toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett sovrum där plats finns för säng, nattduksbord och annan önskad möblering. På nedre plan finns ytterligare två sovrum. Det större sovrummet har goda förvaringsmöjligheter genom garderob. Här finns även ett fönster mot den större altanen. Det tredje sovrummet har även det bra förvaring genom genomgarderob. Härifrån nås lägenhetens andra badrum med badkar, toalett, kommod och spegel. Förråd/klädkammare finns på nedre plan. Lägenheten har genomgående fräscha och ljus ytskikt. FÖRENINGEN: Till lägenheten hör en parkeringsplats. Här bor ni i en familjär förening med bra gemenskap. Föreningen befinner sig i ett villaområde där det finns lekplatser och fotbollsplaner. Med närhet till både naturområde och till Älvsjö centrum där affärer, gym, bussar och pendeltåg finns bor ni i ett lugnt område med bästa läge. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Sandalettgatan 28, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Sandalettgatan 28

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Notar
2 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 382 kr/mån
50 818 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och moderna tvåa om 55 kvm på första våningen! Här bor du i en lägenhet med fina materialval och ett ljuvligt genomgående ljusinsläpp från de större fönsterpartierna. I entrén möts du av en välkomnande hall som leder in till en väldisponerad och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns goda möjligheter till större middagsbjudningar med nära och kära. På den soliga balkongen kan du avnjuta en härlig måltid. Från köket nås det rymliga sovrummet med möjlighet till bra förvaringsmöjligheter utan att det upplevs trångt. Ytterligare förvaring finns i anslutning till hallen där klädkammaren/kontoret finns tillgängligt med ljusinsläpp från ett mindre fönster. Badrummet är helkaklat med fina materialval. Det här är det perfekta boendet för singel eller par. En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t.ex Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station går det att ta pendeln till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även att byggas ut till Älvsjö inom några år. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kabelverksgatan 20, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Kabelverksgatan 20

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Notar
3 395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/7
4 334 kr/mån
54 758 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Älvsjö stationsgata 2B, Älvsjö, Stockholms kommun

Älvsjö stationsgata 2B

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Notar
2 250 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1
3 283 kr/mån
66 176 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och väl genomtänkta mini-tvåa om 34 kvm. Här bor ni med ett härligt ljusinsläpp tack vare större fönsterpartier. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som har plats för mindre matgrupp och soffgrupp. Härifrån nås den soliga uteplatsen som har plats för växter, soffgrupp och matgrupp. I det lilla sovrummet finns plats för säng, nattduksbord och förvaring. Det fräscha badrummet har vitt kakel samt grått klinker och nås i direkt anslutning från den välkomnande hallen. Här finns kommod, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och dusch med glasvägg. Lägenheten är i genomgående ljusa och moderna toner, här är det bara att flytta in! Närhet till kommunikation: Lägenheten har ett oslagbart läge precis invid Älvsjö station, varifrån pendeltåget tar dig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholm Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala. Det finns dessutom flertalet busslinjer som trafikerar hela söderort. Närservice: Älvsjö centrum erbjuder fantastiskt bra service i form av gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Närhet finns även till grönområde såsom Årstafältet samt lekpark och för- och grundskolor. Välkommen hem!

 • Uteplats
 • Hiss
Älvsjö stationsgata 2A, Älvsjö, Stockholms kommun

Älvsjö stationsgata 2A

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Notar
2 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 436 kr/mån
51 818 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna hemtrevliga och väl genomtänkta tvåa om 55 kvm. Här bor du i en hörnlägenhet med härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartier i tre olika vädersträck. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som erbjuder möjlighet till större middagsbjudningar utan att det upplevs trångt. Det trivsamma sovrummet erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Härifrån nås den soliga uteplatsen som har plats för växter och soffgrupp alternativt matgrupp. Det fräscha badrummet har vitt kakel samt ljust klinker och nås i direkt anslutning från den välkomnande hallen. Lägenheten är i genomgående ljusa och moderna toner, här är det bara att flytta in! Närhet till kommunikation: Lägenheten har ett oslagbart läge precis invid Älvsjö station, varifrån pendeltåget tar dig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholm Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala. Det finns dessutom flertalet busslinjer som trafikerar hela söderort. Närservice: Älvsjö centrum erbjuder fantastiskt bra service i form av gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Närhet finns även till grönområde såsom Årstafältet samt lekpark och för- och grundskolor. Välkommen hem!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 8