Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Jesper Häggström

Jesper Häggström

Om mig

Nöjda kunder är det bästa jag vet! Jag verkar för en extremt hög kundnöjdhet och tänker inte ge mig förrän du är 110% nöjd med mig som mäklare och skulle vilja rekommendera mig vidare till nära och kära. Eftersom varje bostadsaffär är unik vet jag vikten av att anpassa sig och tillsammans kan vi skräddarsy din affär in i minsta detalj tills att du känner dig trygg med vårt gemensamma upplägg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kabelverksgatan 20, null, Stockholms kommun

Kabelverksgatan 20

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
2 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3
3 449 kr/mån
56 705 kr/m²

I denna mycket populära och åtråvärda del av centrala Älvsjö finner du denna välplanerade och ljusa tvåa. Lägenheten innehar stora fönsterpartier med utsikt mot natur, lungt område och närhet till bra kommunikation. Denna moderna tvåa erbjuder det bästa av två världar, en bekväm livsstil med utmärkta kommunikationsmöjligheter, samtidigt som naturen finns runt hörnet med skogen som en lugn bakgrund. Vid ankomsten till lägenheten möts du av en känsla av rymd och genomtänkta utformningar. Köket är en central punkt och imponerar med sin smarta planlösning, komplett med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn och mikrovågsugn som alla är från Siemens. Här finns även plats för matgrupp. Vardagsrummet erbjuder plats för vardagligt möblemang. I sovrummet finner du praktisk klädkammare för att hålla ordning på dina kläder och tillbehör. Den rymliga balkongen bjuder in till avkopplande stunder i kvällssolen. Badrummet är smakfullt utformat med en stilren palett av grått och vitt. Badrummet är utrustat med en bekväm duschhörna och en diskret placerad kombinerad tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Föreningen har även en vacker innergård där grönskan och utsikten mot Solbergaskogen skapar en fridfull atmosfär. Här finns möjligheter för träning och lek, med utegym, hundrastgård och en stor parklek. För den som älskar att vara utomhus finns det fina cykelvägar som leder till Långsjön, där du kan njuta av bad och naturupplevelser. För kollektivtrafikresenärer är området idealiskt beläget med flera busslinjer som tar dig till olika delar av staden, samt pendeltåg från Älvsjö station som tar dig till city på bara några minuter. Det omgivande området erbjuder också ett brett utbud av bekvämligheter och serviceinrättningar, inklusive gym, vårdcentral, apotek, bibliotek, bageri och ett varierat utbud av matbutiker och restauranger. För familjer med barn finns det flera förskolor, skolor och parker i närheten. Sammanfattningsvis är denna lägenhet inte bara en plats att bo - det är en investering i en livsstil där bekvämlighet, natur och gemenskap förenas på ett harmoniskt sätt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt förhandsvisning

  • Balkong
  • Hiss
Täppgränd 10, Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun

Täppgränd 10

Lägenhet
Enskede - Enskededalen, Stockholms kommun
Notar
4 500 000 kr
89 m²
3 rum
4 731 kr/mån
50 562 kr/m²

Varmt Välkommen till denna nyproducerade 3:a med öppenplanlösning och egen ingång. Innan entrén möts du av en smakfull och rymlig uteplats som hjälper till att skapa den radhuskänsla du söker. Väl inne i bostaden finner du en hall och wc. efter hallen kommer du till husets hjärta som är väldisponerat med vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från de stora fönstren. HTH-köket är fullt utrustat med vitvaror från Siemens samt med snygga och stilrena materialval. I anslutning till kök/vardagsrum ligger de två rymliga sovrummen samt badrummet som är utrustat med dusch, wc, handfat, tvätt och torktumlare. Här erbjuds även ett boende i en mycket välskött förening med låg belåning. Föreningen äger marken och har dessutom flertalet hyresrätter kvar i sin ägo, vilka är en god tillgång. Föreningens låga belåning ligger på cirka 3500 kr/kvm. Föreningen har även tillgång till ett stort garage bara ett stenkast bort från lägenheten. Därtill finns en mycket trevlig och innergård med lekyta för barnen, runt hörnet finns även Dalenparken med stor och fin lekplats. Vid Nytorps gärde finns Nytorpsbadet med utomhusbassäng och plaskdamm för de allra minsta. Läget är centralt och attraktivt med närhet till både grönområden, service och kommunikationer. Direkt närhet även till Dalens centrum, där det finns tillgång till T-bana, apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel samt restaurang. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen med drygt 60 butiker och ett flertal restauranger. Väl där finns även nya Tele-2 Arena med ytterligare restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf att njuta av. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter. För den som vill ta sig in till T-centralen tar resan endast ca 15 minuter med tunnelbanans gröna linje. Med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Detta är helt enkelt ett område att stortrivas i.

  • Uteplats
  • Hiss
Knäredsgränd 12, null, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Knäredsgränd 12

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
2 600 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
5 537 kr/mån
31 325 kr/m²

Välkommen till charmiga Knäredsgränd 12! Det charmiga och stilrena köket erbjuder en full köksutrustning samt plats för ett matbord för 4 sällskap nära de stora fönsterna. Det stora vardagsrummet är otroligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna. I vardagsrummet finns en inbyggd vägghylla som följer en modern stil. Här finns riktigt goda möbleringsmöjligheter och utrymme för det mesta. Ni finner även anslutningen till den rejäla balkongen här. Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlek. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och fönster för vädring. Toaletten är separat i mycket fräscht skick. KOMMUNIKATIONER: Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger ett stenkast från bostaden. Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort till Årstafältet finner ni bl.a driving range och ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen. Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc.

  • Balkong
  • Hiss
Vidjavägen 72, Huddinge Vidja, Huddinge kommun

Vidjavägen 72

Villa
Huddinge Vidja, Huddinge kommun
Notar
3 495 000 kr
53 m²
1 513 m² tomt

På perfekt läge i Vidja saluförs nu Vidjavägen 72 (Vidja 1:619). Med stor friköpt tomt om hela 1513 kvm erbjuds ni här en fantastiskt trevlig fastighet att förvärva. Tomten är stor, välplanerad och lättskött med sin plana natur. Idag står ett hus på fastigheten med kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två sovrum samt badrum med toalett och dusch. Fastigheten är perfekt för dig som söker antingen ett funktionellt fritidshus med närhet till storstad såväl som för dig som önskar bygga ert eget framtida drömhem. I dagsläget finns vatten men ej avlopp. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt vatten/avlopp i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Vidja är ett lugnt fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. För preliminär kostnad VA, läs mer: https://www.stockholmvattenochavfall.se/villa-och-radhus/villaagare/ny-kund-villa/anslut-ditt-hus-till-vatten-och-avlopp/berakna-din-anslutningsavgift/ Gatukostnaden är preliminärt 208 500 kr enligt Huddinge Kommun (2023-08-07). För mer information kontakta: [email protected] Vad säger detaljplan? B II fril e1 e2 a1 a2 Vad kommer man få bygga enligt detaljplan? Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får vara högst 55 kvm bruttoarea BTA. Nya komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Alternativt får den mindre lägenheten inrymmas i befintligt fritidshus som då får ha en högsta BYA och BTA om 55 kvm, men då är byggrätten för komplementbyggnader förbrukad.

Bastuhagsvägen 54, Stureby - Enskede, Stockholms kommun

Bastuhagsvägen 54

Lägenhet
Stureby - Enskede, Stockholms kommun
Notar
2 350 000 kr
34 m²
1 rum
2 244 kr/mån
69 118 kr/m²

Välkommen till Bastuhagsvägen 54! Nu finns chansen att förvärva denna moderna och välplanerade 1:a i Svanen-märkt fastighet. Läget är otroligt mysigt här på lugna Bastuhagsvägen i grönskande Stureby. Här bor man med stor uteplats i väster, egen entré och med mindre än 10 minuter till såväl tunnelbana som flertalet bussar. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och alkov, vilket ger en flexibel och social yta. Här har smakfulla inredningsval gjorts och lägenheten erbjuder en trevlig vy över lugna Bastuhagsvägen och den egna uteplatsen. Den generösa uteplatsen erbjuder sol under eftermiddag/kväll och har gott om plats för egna odlingar och utemöbler. För den som har bil finns garage inom föreningen samt kostnadsfri datumparkering på gatan. Här bor ni dessutom i stabil förening som äger marken, har gjort extraamortering av lån och har haft oförändrad avgift sedan den bildades tack vare den goda ekonomin. Alldeles runt knuten finns omtyckte Stureby skola(F-åk9) och i närområdet finns flertalet förskolor. Närlivs med postombud/pakethantering finner ni inom 200 meters avstånd, och inom cykelavstånd har du även ICA BEA som förmodligen är en av topp-tre butiker i Stockholm. Promenaden till T-banan (Stureby) tar ca 5 min. Södermalm nås på 10 min och T-centralen på ca en kvart. Att cykla till Årstaberg tar ca 15 min och att gå till Skanstull raska 35 min. Inom promenadavstånd finns även välutrustade utegym, café och det nyöppnade Deli by Matboden där man kan införskaffa fredagsmyset, avnjuta en trerätters eller slinka in på ett glas vin. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Uteplats
Jaktvägen 29, null, Botkyrka kommun

Jaktvägen 29

Villa
Botkyrka kommun
Notar
4 950 000 kr
106 m²
4 rum
1 155 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa, högt belägen med mycket stor tomt! Det här är drömmen för varje småbarnsfamilj och alla andra som älskar att ha en stor trädgård att sköta om. Högt upp i backen ligger detta boende med skyddad insyn. Väl inne i huset finner man ett fräscht boende med det lilla extra. Direkt när man tar sig in genom den välkomnande entrén så slås man av de öppna ytorna som det här hemmet bjuder på. Stort vardagsrum med gott om plats för stora middagar där det inte finns några som helst hinder från att låta barnen springa. Utgång till den stora altanen är i anslutning till vardagsrummet. Direkt till vänster när man tagit sig in i villan finner vi ett litet barnrum alternativt arbetsrum som ligger i fint läge med den blomstrande slätten framför fönstret. Vidare in huset finner du köket som bjuder på en viss öppenhet även om det är avskiljt från vardagsrummet. Huset är belönat med två badrum, dels en lite mindre gäst wc samt ett större med lyxigt utrustad med ångdusch. Utöver detta har lägenheten två stora sovrum samt en tvättstuga. Garage på 30kvm finns också att tillgå. Tumba Centrum är ett fullskaligt innecentrum med ett stort serviceutbud av affärer, livs, banker, konditori och restauranger. Dessutom bibliotek, medborgarkontor, tandläkare, mm. Ett stenkast bort finns Tumba Köpcenter med ytterligare affärer, McDonalds och en byggmarknad. För fritidssysselsättningar finns i närområdet bl.a. idrottshus, ishall, friidrott åp Rödstu Hage, fotbollsplaner med både grus och gräs, simhall, Pelletäppans tennisanläggning, mm.KommunikationPå promenadavstånd finns buss 716 som tar dig ner till Tumba C på ca 5 minuter. I Tumba C finns flera bussar och pendeltåg som går mot både Stockholm C, ca 20 minuter, och Södertälje C, ca 15 minuter. Önskar du promenera hela vägen tar det ca 20 minuter.AllmäntTumba Skäcklinge är en mycket trevlig del av Tumba som dels är beläget på ett nära avstånd till service och kommunikationer samtidigt som naturen finns in på knuten. I skogen, ett stenkast bort, finns motionsspår som knyter ihop tre knutpunkter för friluftsliv. Harbrostugan (Tumba) - Brantbrink (Tullinge) -Lida Friluftsgård (Tullinge). Grundskolor i Tumba är: Björkhaga skola (Åk F-9) Broängsskolan (Åk F-9) Kassmyraskolan (Åk F-6) Malmsjö skola (Åk F-7, fr 2011 åk F-9) Storvretsskolan (Åk F-9) Tunaskolan (Åk F-9) Dessutom flera förskolor på nära avstånd från bostaden. Välkommen på visning!

Visar alla 6