Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Jesper Häggström

Jesper Häggström

Om mig

Nöjda kunder är det bästa jag vet! Jag verkar för en extremt hög kundnöjdhet och tänker inte ge mig förrän du är 110% nöjd med mig som mäklare och skulle vilja rekommendera mig vidare till nära och kära. Eftersom varje bostadsaffär är unik vet jag vikten av att anpassa sig och tillsammans kan vi skräddarsy din affär in i minsta detalj tills att du känner dig trygg med vårt gemensamma upplägg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Täppgränd 12, Enskede, Stockholms kommun

Täppgränd 12

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
Notar
4 595 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/4
4 839 kr/mån
51 629 kr/m²

Varmt Välkommen till denna nyproducerade 3:a med öppenplanlösning och egen ingång. Innan entrén möts du av en smakfull och rymlig uteplats som hjälper till att skapa den radhuskänsla du söker. Väl inne i bostaden finner du en hall och wc. efter hallen kommer du till husets hjärta som är väldisponerat med vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från de stora fönstren. HTH-köket är fullt utrustat med vitvaror från Siemens samt med snygga och stilrena materialval. I anslutning till kök/vardagsrum ligger de två rymliga sovrummen samt badrummet som är utrustat med dusch, wc, handfat, tvätt och torktumlare. Här erbjuds även ett boende i en mycket välskött förening med låg belåning. Föreningen äger marken och har dessutom flertalet hyresrätter kvar i sin ägo, vilka är en god tillgång. Föreningens låga belåning ligger på cirka 3200 kr/kvm. Föreningen har även tillgång till ett stort garage bara ett stenkast bort från lägenheten. Därtill finns en mycket trevlig och innergård med lekyta för barnen, runt hörnet finns även Dalenparken med stor och fin lekplats. Vid Nytorps gärde finns Nytorpsbadet med utomhusbassäng och plaskdamm för de allra minsta. Läget är centralt och attraktivt med närhet till både grönområden, service och kommunikationer. Direkt närhet även till Dalens centrum, där det finns tillgång till T-bana, apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel samt restaurang. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen med drygt 60 butiker och ett flertal restauranger. Väl där finns även nya Tele-2 Arena med ytterligare restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf att njuta av. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter. För den som vill ta sig in till T-centralen tar resan endast ca 15 minuter med tunnelbanans gröna linje. Med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Detta är helt enkelt ett område att stortrivas i.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Täppgränd 14, Enskede, Stockholms kommun

Täppgränd 14

Lägenhet
Enskede, Stockholms kommun
Notar
4 900 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/4
5 394 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade bostadsrätt med 4 rum och kök. Här erbjuds du en modern och stilfull bostad som är under produktion och är färdig för inflytt i december 2023. Lägenheten är omsorgsfullt utformad med fokus på både funktion och estetik. De generösa rummen ger dig gott om utrymme att skapa dina egna personliga oaser och rymma både vardagsliv och sociala sammankomster. Bostadsrätten har noggrant utvalda material och en modern design som ger en känsla av lyx och komfort. Här finns även smarta lösningar för att optimera energieffektiviteten och skapa en hållbar livsstil. Det öppna och ljusa köket från HTH är utrustat med vitvaror från Siemens samt med snygga och stilrena materialval. Vilket gör det till en fröjd att laga mat och umgås med familj och vänner. Det rymliga och luftiga vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och gemensamma stunder. Vardagsrummet fungerar även som entré till uteplatsen som ligger mot den gröna innergården. Tre väldisponerade sovrum som rymmer plats till garderob. Här erbjuds även ett boende i en mycket välskött förening med låg belåning. Föreningen äger marken och har dessutom flertalet hyresrätter kvar i sin ägo, vilka är en god tillgång. Föreningens låga belåning ligger på cirka 3200 kr/kvm. Föreningen har även tillgång till ett stort garage bara ett stenkast bort från lägenheten. Därtill finns en mycket trevlig och innergård med lekyta för barnen, runt hörnet finns även Dalenparken med stor och fin lekplats. Vid Nytorps gärde finns Nytorpsbadet med utomhusbassäng och plaskdamm för de allra minsta. Läget är centralt och attraktivt med närhet till både grönområden, service och kommunikationer. Direkt närhet även till Dalens centrum, där det finns tillgång till T-bana, apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel samt restaurang. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen med drygt 60 butiker och ett flertal restauranger. Väl där finns även nya Tele-2 Arena med ytterligare restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf att njuta av. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter. För den som vill ta sig in till T-centralen tar resan endast ca 15 minuter med tunnelbanans gröna linje. Med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Detta är helt enkelt ett område att stortrivas i. Så om du drömmer om ett nytt hem med moderna bekvämligheter, stilfull design och en inspirerande miljö, så är denna nyproducerade bostadsrätt med 4 rum och kök det perfekta valet för dig. Missa inte chansen att bli den första att njuta av allt det här hemmet har att erbjuda. Kontakta mig idag för mer information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Sveavägen 134, Vasastan, Stockholms kommun

Sveavägen 134

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Notar
3 995 000 kr
33 m²
2 rum
vån 1
1 868 kr/mån
121 061 kr/m²

Accepterat pris, kontakta mäklare för visning. Välkommen till denna helt nyrenoverade pärla som är belägen mitt i stadens mest eftertraktade område. Denna fantastiska 2-rums lägenhet har genomgått en omfattande renovering och erbjuder nu moderna bekvämligheter med bevarad charm. Accepterat pris 3 995 000. Lägenhetens höjdpunkter: Toppläge: Du kommer att bo i hjärtat av staden, med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda - shopping, restauranger, nöjen och kommunikationer. Nyrenoverad: Allt är nytt och fräscht! Lägenheten har genomgått en omfattande renovering där kvalitet och smakfullhet har varit i fokus. Moderna material och färger har använts för att skapa en exklusiv atmosfär. Öppen planlösning: Köket och vardagsrummet är sammanfogade i en luftig och öppen planlösning. Perfekt för sociala aktiviteter och umgänge med vänner och familj. Ljus och rymlig: Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en inbjudande atmosfär. Den genomtänkta planlösningen gör att alla ytor utnyttjas optimalt. Modernt kök: Nyrenoverat och fullt utrustat kök. här finner du spis med integrerat fläktsystem, stora arbetsytor och gott om plats att förvara köksredskap. Elegant badrum: Badrummet är elegant och stilrent inrett med högkvalitativa material och moderna bekvämligheter. Sovrum: Ett rymligt sovrum där du får plats med allt vad du behöver utan att det känns trångt. God förening: Lägenheten är belägen i en välskött och stabil bostadsrättsförening med låga avgifter och god ekonomi. Ett unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska lägenhet mitt i stadens hjärta. Missa inte chansen att ta del av detta exklusiva boende. Kontakta oss för mer information och boka din visning idag!

  • Balkong
Vidjavägen 72, Huddinge Vidja, Huddinge kommun

Vidjavägen 72

Villa
Huddinge Vidja, Huddinge kommun
Notar
3 495 000 kr
53 m²
1 513 m² tomt

På perfekt läge i Vidja saluförs nu Vidjavägen 72 (Vidja 1:619). Med stor friköpt tomt om hela 1513 kvm erbjuds ni här en fantastiskt trevlig fastighet att förvärva. Tomten är stor, välplanerad och lättskött med sin plana natur. Idag står ett hus på fastigheten med kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två sovrum samt badrum med toalett och dusch. Fastigheten är perfekt för dig som söker antingen ett funktionellt fritidshus med närhet till storstad såväl som för dig som önskar bygga ert eget framtida drömhem. I dagsläget finns vatten men ej avlopp. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt vatten/avlopp i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Vidja är ett lugnt fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. För preliminär kostnad VA, läs mer: https://www.stockholmvattenochavfall.se/villa-och-radhus/villaagare/ny-kund-villa/anslut-ditt-hus-till-vatten-och-avlopp/berakna-din-anslutningsavgift/ Gatukostnaden är preliminärt 208 500 kr enligt Huddinge Kommun (2023-08-07). För mer information kontakta: [email protected] Vad säger detaljplan? B II fril e1 e2 a1 a2 Vad kommer man få bygga enligt detaljplan? Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får vara högst 55 kvm bruttoarea BTA. Nya komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Alternativt får den mindre lägenheten inrymmas i befintligt fritidshus som då får ha en högsta BYA och BTA om 55 kvm, men då är byggrätten för komplementbyggnader förbrukad.

Visar alla 4