Sunnanvindsgränd 159

Berghem, Järfälla Se på karta

1 995 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79,5 m²
Förening
HSB BRF Nydal i Järfälla
Om föreningen
Avgift
5 272 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
25 094 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade trea med genomgående fräscha ytskikt samt dubbla badrum i lugnt och trevligt område med närhet till såväl skolor, förskolor samt kommunikationer.

Har du svårt att bestämma vilken färg väggarna ska ha, om kaklet ska vara si eller så eller om kylen ska vara vit eller rostfri? Då är det här din bostad. Allt är redan uttänkt och stiligt är det. Du kan istället fundera på var soffan ska stå, vad du ska ha på väggen i hallen och vad kylskåpet ska fyllas på med till inflyttningsfesten.

Men vi tar det från början. Allt börjar med en välkomnande hall med massor av förvaring i form av en stor klädkammare/förråd. En trappa upp väntar sedan en ljus och trevlig lägenhet med genomgående parkettgolv, undantaget är de båda badrummen som har plastmatta. Köket bjuder på generösa arbetsytor samt en väl tilltagen matplats med plats för upp till 6 personer. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat och rymmer enkelt en rejäl soffgrupp samt utgång till den härliga balkongen i bästa solläge. Lägenheten bjuder även på två bra sovrum. Till lägenheten hör även ett extra förråd med gott om förvaringsutrymme.

I föreningen finns även en rymlig festlokal, en mindre samlingslokal, träningslokal, bastu, gemensam tvättstuga samt ett övernattningsrum.

Har ni letat länge och känner er väl värda att hitta fram? Varmt välkomna till Sunnanvindsgränd.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla