Mäklarringen Järfälla

Mäklarringen Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pilotvägen 2A, Barkarby, Järfälla kommun
 • Sön 2 jun kl 11:30
Pilotvägen 2A, Barkarby, Järfälla kommun, bild 2
Pilotvägen 2A, Barkarby, Järfälla kommun, bild 3

Pilotvägen 2A

Villa
Barkarby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
7 890 000 kr
142 + 38 m²
5 rum
808 m² tomt

180 kvadratmeter totalyta. Ibland bara vet man att man är på väg, utan att ha någon aning om destinationen. När den plötsligt avslöjar sig växer sig känslan större och starkare och målet blir klart. Det är precis det som sker på Pilotvägen 2A i familjevänliga och omtyckta Barkarby. Det här är en solskenshistoria som börjar berättas på en mysig tomt som är som gjord för glada barn med mycket lek i kroppen. Här hittar ni även ett riktigt rymligt garage samt både uterum och en solig altan som bjuder på gott om plats för många sommargäster. Innanför dörren väntar en välkomnande hall som leder er vidare in i det trevliga köket i öppen planlösning med det stora vardagsrummet med en mysig braskamin. Härifrån når ni även det redan nämnda uterummet och altanen. Entréplanet bjuder även på ett helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga med grovingång. En trappa upp väntar tre bra sovrum, ett ljust allrum samt ännu ett helkaklat badrum. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område ett stenkast från skolor, förskolor samt pendeltåg. Ett hem att stortrivas i och att dela med stora sällskap av gästande vänner. Blir det ni som styr flyttbilen hit? Välkomna hem till nummer 2A på Pilotvägen.

 • Premium
Kronvägen 23B, Skälby, Järfälla kommun
 • Sön 2 jun kl 12:45
Kronvägen 23B, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Kronvägen 23B, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Kronvägen 23B

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
7 990 000 kr
263 + 6 m²
8 rum
804 m² tomt

Stora hus med flexibel planlösning växer inte direkt på träd, varken i Skälby eller någon annanstans. Med andra ord är det läge att skärpa ögon, öron och alla återstående sinnen när tillfällen som det på Kronvägen 23B dyker upp. Här väntar ett rymligt och välplanerat hus där endast fantasin sätter gränserna för användningen som dessutom har den goda smaken att inte kräva någon renovering. Entréplanet bjuder på en väl tilltagen hall, ett stort vardagsrum med öppen spis, ett bra sovrum, en tvättstuga, ett helkaklat badrum, samt en nyrenoverad uthyrningsdel. På väg upp till övre plan hittar ni ett isolerat uterum med pelletskamin som är som gjort för fester och tillställningar. En halv trappa upp väntar sedan ett rymligt vardagsrum med öppen spis i delvis öppen planlösning med köket. I köket finner ni fantastiska arbetsytor samt en stor matplats för 8-12 middagsgäster. Övre plan bjuder även på tre bra sovrum, ett ljust helkaklat badrum med både dusch och badkar. Utanför hittar ni även ett dubbelgarage. Här bor ni i familjevänliga Skälby på bekvämt promenadavstånd från skolor, förskolor samt kommunikationer. Här kommer familjen säkerligen att trivas. Välkomna hem till Kronvägen.

 • Premium
Avstyckningsvägen 24, Viksjö, Järfälla kommun
 • Sön 2 jun kl 16:00
Avstyckningsvägen 24, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Avstyckningsvägen 24, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Avstyckningsvägen 24

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
6 490 000 kr
171 + 37 m²
8 rum
639 m² tomt

Varmt välkomna till denna välplanerad villa i populärt och naturnära område. Med insynsskyddade uteplatser där solen är med er hela dagen, rymliga sällskapsytor och hela sex sovrum är detta en liten pärla i ett uppvuxet område helt utan genomfartstrafik. Stor fin tomt med spännande yta för barn med bus och lek i kroppen. Här finns gott om utrymme för att stilla hela familjens längtan efter stora middagsbjudningar, hobbys och privat utrymme. Denna trevliga historia börjar att berättas i en ljus och välkomnande hall som visar vägen till bostadens hjärta. Ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och i delvis öppen planlösning mot matsalen och det inbjudande köket. Här finner ni gott om plats för många middagsgäster. På entréplan huserar även en praktisk tvättstuga, ett fint renoverat duschrum samt bostadens första sovrum. En trappa upp finner ni ytterligare tre sovrum, ett stort förråd/klädkammare samt ett elegant duschrum inrett i neutrala färgval. På bostadens sutterängplan hittar ni sedan två sovrum varav ett med utgång till den mysiga tomten, ett väl tilltaget allrum samt förråd. Här bor ni nära natur, skolor, förskolor samt fritidsaktiviteter. Skidbacke samt badstrand finner ni endast 5 minuters bilresa bort. Här bor ni även en skön promenad från både Jakobsberg centrum samt Viksjö centrum. Denna rymliga villa väntar nu på nästa förväntansfulla familj som vill ta över stafettpinnen och fortsätta att skapa många underbara minnen här. Är det ni som är med när flyttbilen går? Vi ser fram emot att ses. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Karolina Asplind för mer information gällande visning

 • Premium
Nidarosslingan 16C, Skälby, Järfälla kommun
 • Sön 2 jun kl 11:30

Nidarosslingan 16C

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 690 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
5 443 kr/mån
36 849 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och inbjudande bostad med välplanerade ytor i charmiga och barnfyllda Skälby Trädgårdsstad, ett av Järfällas populäraste och lugnaste områden helt utan genomfartstrafik. Härliga färgskalor som bryter av varandra och skapar en hemtrevlig känsla. Här finner ni två rymliga sovrum, ett helkaklat duschrum, en gedigen klädkammare samt ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket med goda möbleringsmöjligheter. Genomgående ljust och fräscht vilket ger ett modernt intryck. Stora fönsterpartier ger bostaden dess ljusa och luftiga atmosfär. Från vardagsrummet når ni den mysiga uteplatsen som vetter mot en stor fin gräsmatta. Här finns gott om plats för barn med mycket bus i kroppen. Nära kommunikationer, natur, skolor samt förskola. I området finner ni även flera lekplatser och en mindre fotbollsplan. Detta vill ni inte missa, välkommen på visning på en av Nidarosslingans finaste bostäder! Vi ser fram emot att ses.

 • Plus
 • Uteplats
Bancovägen 12, Skälby, Järfälla kommun
 • Sön 2 jun kl 17:15

Bancovägen 12

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
6 490 000 kr
154 m²
6 rum
734 m² tomt

Varmt välkomna till charmiga Bancovägen 12 i populära och barnvänliga Skälby! Här bor ni med närhet till förskolor, skolor, natur samt kommunikationer. En villa med mycket låga driftkostnader. Tänk er att ni vaknar på morgonkvisten, öppnar upp altandörren och förbereder en mysig frukost på den stora trädäckade altanen medan fåglarna kvittrar och blommorna lockar med sina vackra färger. Den drömmen kan bli verklighet. Vi har nu lyckan att få förmedla denna fantastiska bostad där allt är välplanerat, genomtänkt och hemtrevligt. Här bjuds ni på bergvärme, bastu samt stora sällskapsytor och välplanerade sovrum. Men vi tar det från början. Ni välkomnas av en rymlig hall med gott om utrymme för avhängning samt förvaring av hela familjens arsenal av kläder, skor och prylar. Direkt till vänster finner ni ett rymligt badrum med härligt ljusinsläpp från vädringsfönster. Några steg in och ni når det snygga köket med perfekta arbetsytor för den trollande hemmakocken. Och precis intill finner ni en trevlig matplats för långt fler än dem som bor här, och även utgång till bostadens magiska trädgård. Vardagsrummet är stort och erbjuder perfekta sällskapsytor. Här finner ni även ytterligare utgång till den mysiga tomten. Utöver detta erbjuder entréplan en praktisk tvättstuga. En trappa upp finner ni en trio lättmöblerade sovrum, ett trevligt allrum samt ett helkaklat duschrum med anslutande bastu. Nu är väl allt som fattas ett rymligt garage? vilket ni självklart hittar på husets utsida men som ni säkert glömde att titta på i ivern att komma innanför tröskeln. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Karolina Asplind för mer information! Vi ser fram emot att hälsa er välkomna på visning!

 • Plus
Trumpetvägen 86, Viksjö - Hummelmora, Järfälla kommun
 • Sön 2 jun kl 12:30

Trumpetvägen 86

Villa
Viksjö - Hummelmora, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
5 290 000 kr
151 + 33 m²
6 rum
250 m² tomt

Välkommen till detta unika och härliga boende i tre plan, med all påkostad lyx ni kan önska. Härliga sällskapsytor, stora fönsterpartier, en triss i dubbla altandörrar ut mot den alldeles perfekta tomten, garage, två påkostade badrum varav ett näst intill oanvänt, en fint renoverad och genomtänkt tvättstuga samt ett nytt inglasat uterum med underliggande komposittrall med gott om plats för många gäster. Här bor ni i populära och naturnära Viksjö, med närhet till Sandviksskolan, Sandviksbadet, fina naturområden, utegym samt kommunikationer. Viksjö centrum med matbutik, restauranger samt övrig service finner ni en kort bit från bostaden. Beläget i ett mycket populärt och familjevänligt område med vacker utsikt över grannskapet. Redan när ni kliver in i entrén känner ni att ni vill se mer och vi lovar att ni vill stanna. Entrén välkomnar med goda avhängningsmöjligheter. Här når ni även bostadens första sovrum /kontor samt tvättstuga. Därefter står ett elegant duschrum på tur och lockar med att få visa upp sina lyxiga materialval. Hallen leder er sedan vidare till vardagsrummet som är renoverat och bjuder på härlig harmoni med stora ståtliga fönsterpartier och gott om plats för en stor soffa samt matsalsmöbel. Det fina köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är påkostat och inrett i smakfulla toner. Köket bjuder på all nödvändig utrustning för att bjuda nära och kära på långa mysiga middagar. Det är också här ni når uterummet där garanterat många middagar kommer att avnjutas under årets varmare månader. En trappa upp finner ni ytterligare plats för avkoppling i tre lättmöblerade sovrum varav ett med en stor garderob. På övre plan huserar även ett badrum i toppklass med stilrena materialval samt dusch. Sist men inte minst ber vi er inspektera vindsplan där endast fantasin sätter gränserna för användningen. Ett sovrum eller varför inte låta de äldre barnen få sin egna del av bostaden för kompisar och bus. Här finner ni goda förvaringsmöjligheter i praktiska förvaringsskåp, härligt ljusinsläpp samt plats för en soffa eller säng. Hjärtligt välkomna till detta fantastiska boende med påkostade materialval och finurliga lösningar mitt i hjärtat av Viksjös radhusidyll. Garage i länga med elbilsladdare. Kontakta fastighetsmäklare Karolina Asplind för mer information. Här bor ni i ett populärt och barnvänligt område nära förskolor, skolor, lekplatser, kommunikationer och natur. En kort bilresa bort finner ni även IKEA, Stockholm Quality Outlet samt E18 som snabbt tar er till Stockholm City.

 • Plus
Västanvägen 21A, Polhem, Järfälla kommun

Västanvägen 21A

Villa
Polhem, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
5 790 000 kr
153 + 15 m²
5 rum
1 026 m² tomt

Välplanerat hus med högt läge i populärt område med en stor fin tomt i populära Polhem. Svårutnyttjade vinklar och vrår kan ha sin charm, men den utrymmeskrävande barnfamiljen fantiserar nog oftare om välplanerade ytor, genomtänkta lösningar och bra förvaringsmöjligheter. Speciellt när det kombineras med riktigt trevliga detaljer som ett högt läge i ett av Järfällas populära villaområde, en stor balkong med förmiddagssol samt carport med laddstation för elbilar och uppfart med plats för totalt tre bilar. På Västanvägen 21A hittar ni ett hus med trevliga sällskapsytor med fönster i olika väderstreck, lättmöblerade sovrum och generösa förvaringsmöjligheter. Ett helkaklat badrum på övre plan med badkar och ett på entréplan med mysig bastu. Bostaden bjuder även på en rejäl tvättstuga med intilliggande torkrum, en praktisk klädkammare samt ett stort förråd. Det härliga kök med magisk utsikt är andra plus i kanten som gör att det här är ett hus med stora chanser att få hela familjen att trivas. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som fullkomligt badar i solljus större delen av dagen. Här kommer många minnen skapas och fina stunder minnas. Nu är väl allt som fattas en liten gullig lekplats vilket ni självklart hittar på husets utsida men som ni säkert glömde att titta på i ivern att komma innanför tröskeln. En framtida pärla, i ivrig väntan på en familj som vill kapa sin egna vrå av världen. Är det ni? Vi ser fram emot att ses på visningen. Hjärtligt välkomna! Här bor ni nära goda kommunikationer, förskolor samt skolor. På endast några minuters bilfärd når ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet.

Häggvägen 28B, Barkarby, Järfälla kommun

Häggvägen 28B

Villa
Barkarby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
9 790 000 kr
200 m²
6 rum
728 m² tomt

Hjärtligt välkomna till en av Barkarby finaste bostäder. Om man har kompromisslöshet som ledord från första spadtaget är det inte speciellt konstigt att resultatet blir så bra som på Häggvägen 28b i mysiga och barnvänliga Barkarby. Maffigt, modernt, magnifikt och mysigt, allt samlat på en och samma adress. Man kan förstå den familj som fullständigt faller pladask för det här väldigt speciella huset. Att ni befinner er långt från det alldagliga märker ni minst sagt omgående. Väl innanför dörren väntar en mäktig hall med generöst ljusinsläpp och en imponerande takhöjd om 5,20 meter. Entréplanet bjuder också på ett fantastiskt kök i halvöppen planlösning med ett dagsljusbadande vardagsrum. I vardagsrummet finner ni stigande takhöjd som når ända upp till 4.10 meter. Härifrån har ni även utgång till den fantastiska altanen i solig läge med en lyxig pool. Här kommer ni säkerligen spendera stora delar av sommaren med både familjemys och i goda vänners lag. Fortsätt sedan rundturen genom att inspektera det stora sovrummet med eget elegant badrum, det helkaklade gästbadrummet med en praktisk utgång mot poolen, den rymliga tvättstugan med två bra förråd samt grovingång. En trappa upp väntar sedan tre bra sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum samt ett allrum stort nog att delas av för att skapa ännu ett sovrum för den familj som behöver det. Nu är väl allt som fattas ett rymligt garage med laddstation för elbilar, vilket ni självklart hittar på husets utsida men som ni säkert glömde att titta på i ivern att komma innanför tröskeln. Garaget bjuder även på en övervåning som är perfekt för förvaring. En pärla från Trivselhus, i ivrig väntan på en familj med smak för det goda. Är det ni? Ett i alla bemärkelser modernt och stilfullt familjeboende där hela familjen säkerligen kommer att skapa många vackra minnen tillsammans och trivas väldigt länge. Är ni näst på tur att ta över stafettpinnen och göra denna charmiga bostad till er alldeles egna vrå av världen? Vi ser fram emot att ses på visning, hjärtligt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Karolina Asplind för mer information! Här bor ni nära skola, förskola, E18 samt IKEA och Stockholm Quality Outlet.

Skälbyvägen 15, Barkarby, Järfälla kommun
 • Sön 26 maj kl 12:30
Skälbyvägen 15, Barkarby, Järfälla kommun, bild 2
Skälbyvägen 15, Barkarby, Järfälla kommun, bild 3

Skälbyvägen 15

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 190 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/3
4 706 kr/mån
36 667 kr/m²

Sällan till salu! Välkomna till denna totalrenoverade fyra med öppen spis i populära och stambytta Brf Barsbroparken. Här bor ni endast 300 meter från Barkarbys pendeltågsstation i ett lugnt och trevligt område med närhet till allt. Detta är en lägenhet för er som inte vill spendera era helger och kvällar med ändlösa renoveringsprojekt utan endast vill ställa in era möbler och fundera på vad kylskåpet ska fyllas med till inflyttningsfesten. Allt börjar med en ljus och välkomnande hall som leder er in på den exklusiva enstavsparketten som sedan är genomgående för hela lägenheten, undantaget är självklart det helkaklade badrummet. Längre in i lägenheten väntar ett lättmöblerat vardagsrum med både öppen spis och utgång till en balkong med kvällssol, ett välplanerat kök med generösa arbetsytor samt tre bra sovrum. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Välkomna hem till Skälbyvägen 15.

 • Premium
 • Balkong
Lilla hundens gränd 3, Skälby, Järfälla kommun
 • Sön 26 maj kl 14:30
Lilla hundens gränd 3, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Lilla hundens gränd 3, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Lilla hundens gränd 3

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 490 000 kr
108 m²
4 rum
7 833 kr/mån
23 056 kr/m²

Välkomna till detta välplanerade bostadsrättsradhus i populära Skälby! Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till både förskolor, skolor, natur samt kommunikationer. Att gå från lägenhetsboende till villaliv kan för många kännas som ett orealistiskt stort eller alltför tidigt steg att ta. Tur då att det finns adresser som kan möta dem som ändå längtar, med det bästa från två världar. En sådan adress är Lilla hundens gränd 3 i populära Skälby. Detta är ett charmigt bostadsrättsradhus som viskar löften om ett framtida drömboende och som här och var låter den fulla potentialen skymta fram redan nu. Den som väljer att investera lite tid och omsorg kommer att bli flerfaldigt belönad. Redan innan ni kliver in kan ni bekanta er med den härliga framsidan av huset med en mysig liten gräsmatta och gott om plats för en fika i sommarsolen.På entréplan väntar ett rymligt kök, ett generöst duschrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen. Vardagsrummet kan även delas av för att få ett extra sovrum för den växande familjen. En trappa ned väntar två generösa sovrum, ett rymligt duschrum , en stor tvättstuga, stora förrådsutrymmen samt utgång till den insynsskyddade baksidan i soligt sydvästläge. Här kan ni nog se er själva spendera sommarens lata dagar. Här, med områdets kanske bästa läge, väntar ett charmigt radhus på nästa ägare. Inte riktigt lägenhet, inte riktigt villa, men allt det bästa från det stora och det lilla. Blir det ni som gör det här till er egen vrå av världen? Låter det som huset du drömmer om? Nyp dig då snabbt i armen , så att du vaknar till. Annars kanske du missar tillfället att göra ett liv på lilla hundens gränd 3 till verklighet. Här bor ni i en populär förening med tillgång till både motionslokal, föreningslokal samt övernattningslägenhet. Ni finner IKEA samt Stockholm Quality Outlet bara några minuters bilresa bort.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Österdalsvägen 10, Skälby, Järfälla kommun

Österdalsvägen 10

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 990 000 kr
106,2 m²
4 rum
6 448 kr/mån
37 571 kr/m²

Värme, vatten, kabel-tv samt bredband ingår i avgiften. Varmt välkomna till detta charmiga insynsskyddade gavelradhus i barnvänlig och populär förening. Här bor ni med ett av områdets allra bästa lägen. Har ni letat länge efter det där radhuset med det lilla extra? Då kan ni sluta nu och markera Österdalsvägen 10 i er kalender. Med två mycket eleganta och nyrenoverade badrum, en fint renoverad tvättstuga, en klädkammare, ett rymligt och smakfullt renoverat kök med plats för många matgäster, ett stort vardagsrum med utgång till den mysiga tomten samt en trio sovrum på övre plan har det här huset allt man kan önska. Nära grönområden, kommunikationer samt flertal skolor/förskolor. Det finns även två fina och stora lekparker i området. Låter det intressant? Hjärtligt välkomna på visning på Österdalsvägen 10. Stort tillhörande förråd samt vind.

 • Uteplats
Bråvallagränd 3, Skälby, Järfälla kommun

Bråvallagränd 3

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
7 750 000 kr
146 + 4 m²
5 rum
350 m² tomt

Om man har kompromisslöshet som ledord från första spadtaget, är det inte speciellt konstigt att resultatet blir så bra som på Bråvallagränd 3 i Skälby. Maffigt, modernt, magnifikt och mysigt, allt samlat på en och samma adress. Somliga älskar att sätta tänderna i omfattande renoveringsprojekt, och ägna månader i blåställ med målarfärg i håret och bredspackel under naglarna. Andra gör det inte. Det här är för er som vill ha någonting färdigt, påkostat och stilrent. Någon sekund innanför tröskeln räcker för att inse att det här är ett hus utöver det vanliga där varenda liten vrå har tänkts ut ordentligt. Resultatet kan enklast beskrivas som praktisk lyx. Att ni befinner er långt ifrån det alldagliga märker ni minst sagt omgående. Börja med att se er omkring i den dagsljusbadande hallen med den exklusiva parketten som sedan följer er genom hela huset. Hallen öppnar upp sig mot husets självklara medelpunkt. Ett stort och härligt kök med bänkskiva av vit kompositsten och med all utrustning en kräsen mästerkock kan önska sig. Köket ligger i delvis öppen planlösning med ett stort och lättmöblerat vardagsrum som rymmer långt fler än bara de som bor här. Här finns även möjlighet för er som önskar ett fjärde sovrum att dela av på ett bra sätt. Stor trevlig matplats intill rejäla fönsterpartier mot den mysiga tomten. Ni har även utgång till den härliga uteplatsen i sydväst samt baksidan som är som gjord för barn med mycket spring i benen. På entréplan finns även ett stort helkaklat badrum med dusch samt en tvättstuga med groventré. En trappa upp väntar tre bra sovrum, varav ett med walk-in-closet, en praktisk klädkammare samt ett trevligt allrum med utsikt över baksidan. Här finns även ytterligare ett helkaklat badrum i toppklass med både dusch samt badkar. Skön härlig golvvärme på hela entréplan samt i badrummet på övre plan. Inflyttningsklart är ett ord som sällan eller aldrig varit mer sant. Nytt snyggt och allting på plats. En nybyggd pärla, i ivrig väntan på en familj med smak för det goda. Är det ni? Välkomna hem till ljus och rymd på Bråvallagränd i familjevänliga Skälby på gångavstånd från både skolor och förskolor.

Veckovägen 38, Jakobsberg, Järfälla kommun

Veckovägen 38

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 290 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
3 013 kr/mån
43 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade, ljusa etta på populära Veckovägen i Jakobsberg. Här bor ni med gångavstånd till Jakobsbergs centrum med butiker och pendeltåg. Här väntar en helt inflyttningsklar etta vars disposition lyckas göra mycket av 30 väldigt ljusa kvadratmeter. Redan i hallen förstår ni vad som är lägenhetens storhet: Ljust och välkomnande, och detta är ett tema som hålls i genom hela rundturen. Vi börjar med ett snyggt, nyligen stambytt duschrum med både kakel och klinker för att sedan ta oss in i ett rymligt och lättmöblerat allrum som visar vägen till det eleganta köket. Här finner ni perfekta ytor för socialt samkväm och plats för båda säng samt soffgrupp. Bostaden erbjuder generösa förvaringsmöjligheter samt fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier vilket förstärker känslan av en lägenhet som slår på stort, även om den är liten till ytan. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Här är den: Välkommen hem till Veckovägen 38! Vi ser fram emot att ses på visningen!

Smedvägen 20, Kallhäll, Järfälla kommun

Smedvägen 20

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 990 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 868 kr/mån
35 536 kr/m²

Sugen på utsikt över Mälaren till frukost, lunch och middag? Då hälsar jag er välkomna till denna ljusa, välplanerade tvåa högst upp i huset på Smedvägen 20. Det tar inte många sekunder på Smedvägen 20 innan man får ihop kalkylen: 56 kvadratmeter som känns hundra procent rätt i magen. Här är det mesta enkelt och självklart. Den rymliga, välplanerade hallen hälsar er välkomna med gott om utrymme för avhängning samt förvaring av ytterkläder, skor och prylar i anslutande klädkammare. På tur står sedan ett ljust och trevligt sovrum, ett rymligt kök med gott om arbetsytor för den trollande hemmakocken, ett badrum som inte lämnar mycket att önska samt ett vardagsrum med trevliga sällskapsytor. Det är även här ni finner utgången till bostadens inglasade balkong med rogivande utsikt över Mälaren. Perfekt för återhämtning och vila. De ljust målade väggarna som går igen i alla rum gör lägenheten enhetlig. Lägenhetens luftiga känsla samt läget högst upp i huset är andra plus i kanten som gör att detta är en bostad med stora chanser att få hela familjen att trivas. Utsikten över Mälaren som ges från samtliga rum gör inte direkt lägenheten mindre imponerande. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Välkomna hem till Smedvägen 20! Vi ser fram emot att ses på visningen! Här bor ni i ett lugnt och trevligt område i en populär bostadsrättsförening med närhet till både förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer samt natur. Till bostaden disponeras ett källarförråd.

 • Balkong
Fågelvägen 10C, Barkarby, Järfälla kommun
 • Sön 26 maj kl 13:45
Fågelvägen 10C, Barkarby, Järfälla kommun, bild 2
Fågelvägen 10C, Barkarby, Järfälla kommun, bild 3

Fågelvägen 10C

Villa
Barkarby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
6 290 000 kr
114 m²
5 rum
700 m² tomt

Välkomna till denna enplansdröm inbäddad av grönska. En liten pärla med pool mitt i Barkarbys attraktiva villaidyll. Med promenadavstånd till Barkarby pendeltågsstation där tåg tar er till Stockholm city på endast 17 minuter bor ni centralt men ändå mitt i ett uppvuxet och populärt villaområde med naturreservat en härlig promenad bort. Har ni annat att sysselsätta er med på helgerna än att planera för ändlösa renoveringar och åka till byggvaruhusen? Utmärkt. För det kommer att dröja innan det är dags att bättra på något i det här huset. Men vi tar det från början. Det första som utmärker sig och hälsar er välkomna är den inbjudande framsidan med en stor fin gräsmatta som följer er runt huset till den mysiga baksidan. Husets baksida är en egen liten oas där ni garanterat kommer att spendera stora delar av sommaren och njuta av svalkande dopp i den glittrande poolen. Redan här bjuds ni på känslan av ett väldigt älskat hus. De vackra blommorna, den gröna gräsmattan och den stenbelagda gången som leder er till husets entré är väldigt genomtänkta och viskar löften om att det här är ett hus att trivas länge i. Väl inne i detta unika enplanshus kommer ni att märka att här har inget lämnats åt slumpen. Den ljusa hallen hälsar er välkomna och sätter standarden direkt när ni kliver innanför dörren. Här finns gott om plats för både avhängning, skohylla samt avlastningsmöbler. Bostaden präglas av stora öppna sällskapsytor där stilrent parkettgolv av ek bryter av mot ljusa vitmålade väggar. Här finns ett modernt badrum med golvvärme och smakfulla färgval, en praktisk tvättstuga/duschrum med utgång till tomten, en klädkammare, ett lättmöblerat allrum, tre ordentliga sovrum som rymmer både de boende samt inbjudna gäster och ett gediget välplanerat kök med stor matplats. Sist men inte minst finner ni det dagsljusbadande vardagsrummet som vetter mot poolen och släpper in ett härligt solljus större delen av dagen. Här finns gott om plats för en stor soffa samt utgång till på poolområdet. Här bor ni en modern enplansvilla. Välplanerad, rymlig samt trevliga sällskapsytor i kombination med en insynsskyddad och uppvuxen tomt med en fin pool som kommer att lämna er med en pirrande känsla i kroppen. Ett i alla bemärkelser modernt och stilfullt familjeboende där hela familjen säkerligen kommer att skapa många vackra minnen tillsammans och trivas väldigt länge. Är ni näst på tur att ta över stafettpinnen och göra denna charmiga bostad till er alldeles egna vrå av världen? Inflyttningsklart är ett ord som få gånger har varit mer sant. Vi ser fram emot att ses på visning, hjärtligt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Karolina Asplind och Leonardo Guevara för mer information! Här bor ni nära skola, förskola, E18 samt IKEA och Stockholm Quality Outlet. Barkarby pendeltågstation finner ni en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Ledungsgränd 25, Skälby, Järfälla kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Ledungsgränd 25, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Ledungsgränd 25, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Ledungsgränd 25

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
5 490 000 kr
124 m²
5 rum
266 m² tomt

Arkitekten måste haft en av sina bästa dagar när denna bostad skapades, ett välplanerat friköpt parhus med smakfull inredning och med känslan av villaliv mitt i familjeidyllen i populära Skälby! Man kan helt klart förstå den familj som förälskar sig i det här härliga parhuset. Här finns känslan av villaboende med mysig trädgård, som erbjuder två uteplatser, en för morgonkaffet och en för eftermiddagssolen och kvällsdrinken i solnedgången och en gräsmatta perfekt för lekande barn. Hela huset har genomgått en uppdatering med slipade parkettgolv i matt ljus ek och fått nymålade väggar men även en helt ny luftvattenpanna. Innanför dörren möts man av god planering i en ljus och välkomnande hall med plats för både dold förvaring och avhängning. Här finns ett välplanerat kök, med all den utrustning man kan önska sig, i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med dubbla utgångar till den härliga baksidan som bjuder på en stor inbjudande altan och gräsmatta. Entréplanet bjuder även på en praktisk tvättstuga samt ett helkaklat badrum med dusch. En trappa upp finner ni triss i sovrum, ett masterbedroom med balkong och klädkammare samt två mindre, båda med praktiska platsbyggda garderober med skjutdörrar. Här finns även ett allrum, perfekt för soffhäng eller spelkvällar samt ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Uppfarten utanför huset rymmer två bilar och har elbilsladdare. Här finns även ett isolerat förråd. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, förskolor som kommunikationer i ett hus av absolut toppklass, i ivrig väntan på en familj med smak för det goda. Är det ni? Välkomna hem till Ledungsgränd i Skälby.

 • Premium
Beata sparres gränd 20A, Hässelby Gård, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 14:15
Beata sparres gränd 20A, Hässelby Gård, Stockholms kommun, bild 2
Beata sparres gränd 20A, Hässelby Gård, Stockholms kommun, bild 3

Beata sparres gränd 20A

Radhus
Hässelby Gård, Stockholms kommun
Mäklarringen Järfälla
3 290 000 kr
116 m²
5 rum
7 229 kr/mån
28 362 kr/m²

Att gå från lägenhetsboende till villaliv kan kännas som ett stort kliv, tur då att det finns adresser med det bästa från båda världar. En sådan adress är Beata Sparres gränd i barnvänliga Hässelby. Den här bostaden är ett under av god planering med många rum som känns både luftiga, stora och inbjudande med en generös takhöjd på 2,50 och fönsterpartier i fler väderstreck och med altan i bästa läge och soltimmar redan från lunch! Hallen presenterar värmande klinkergolv och rejält svängrum med gott om avhängningsyta samt dolt förvaring. Till höger lockar köket med ljust tema i stilren design, en perfekt mix för såväl matlagning som sociala tillställningar, här finns bra arbetsytor med gott om förvaringsmöjligheter och matplats för flera personer. Från köket finner ni en praktisk tvättstuga med gott om avställningsyta. Vardagsrummet är ljust och rymmer både en och två sittgrupper, så här finns plats för både soffhäng eller matplats för den som hellre önskar och behöver. Härifrån kliver ni enkelt ut på härlig trädäckad insynsskyddad altan i bästa läge med eftermiddags- kvällssol och med både förråd och gräsyta med planteringar. Här blir troligen den plats ni tillbringar den största delen av er hemmatid under sommarmånaderna, från tidigt morgonkaffe till sena grillmiddagar. På entreplan finner ni även ett stort badrum samt dold förvaring i anslutning till hallen. Trappan i ek tar er upp till övre plan med fyra rymliga sovrum, det ena större än det andra och med gott om plats för både dubbelsäng och barnsängar. Här finner ni ytterligare ett badrum med plats för badkar för den som hellre föredrar. Blir det ni som gör det här till er egen vrå i världen? Välkomna hem till lugnet på Beata Sparres gränd 20A. Här hittar ni dessutom grönområden runt husknuten samt både skolor och förskolor, fotbollsplaner men även närheten till både tunnelbana och bussförbindelser samt livsmedelsbutiker.

 • Premium
 • Uteplats
Ekvägen 21, Barkarby, Järfälla kommun
 • Sön 26 maj kl 11:30

Ekvägen 21

Villa
Barkarby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
6 490 000 kr
165 m²
7 rum
1 209 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna charmiga villa med attraktivt läge i hjärtat av Barkarby. Här bor ni med en grönskande, uppväxt och mysig tomt och närhet till förskolor, skolor samt kommunikationer. Redan när ni kliver in på tomten slås ni av alla möjligheter. Här finns plats för allt ni kan fantisera om och ändå är det yta kvar för barn att springa på. Vackra rosor som smyckar hela gaveln och en stor rhodedendronbuske som gör uteplatsen ombonad och mysig. Här kommer många timmar att avnjutas i sommarsolen. Väl inne i huset är det dags att bekanta sig med den flexibla planlösningen som gör att huset går att disponera på flera sätt beroende på familjens skiftande behov. Här finner ni bergvärme, nya fönster samt fina ytskick. Villa i mycket gott skick. Oavsett om ni väljer att prioritera sällskapsytor eller sovrum så kommer resultatet bli fantastiskt. Här finns verkligen potentialen att skapa ett framtida drömboende för hela familjen där ni kan vakna på morgonen och känna att här vill ni bo länge och skapa minnen tillsammans. Ni finner fem lättmöblerade sovrum fördelade på två plan. Ett enormt vardagsrum med fönster i hela tre väderstreck samt ett allrum där endast fantasin sätter gränsen för hur det ska nyttjas. Ett fint kök finner ni intill ett elegant renoverat badrum med dusch samt bubbelbadkar. På entréplan huserar även en praktisk tvättstuga samt en stor verkstad där ni tar er upp till den rejäla vinden med gott om plats för förvaring. Sist ber vi er inspektera den trevliga gästtoaletten en trappa upp samt alla rymliga förvaringsutrymmen innan rundturen är komplett och ni lämnar bostaden med en pirrande känsla i kroppen. Sakta men säkert faller bitarna på plats och bilden av ett väl omhändertaget, smakfullt och ombonat hem blir allt klarare. Blir det ni som står på tur för att få dirigera flyttbilen hit? Ett hus som nu väntar på att nästa förväntansfulla familj ska göra det till sitt hem. Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Karolina Asplind för mer information. Vi ser fram emot att ses på visningen! Här bor ni nära flertal skolor, förskolor samt kommunikationer. Endast en kort biltur bort finner ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet. På gångavstånd når ni Barkarby station med framtida tunnelbana.

 • Plus
Lädersättravägen 32, Kallhäll, Järfälla kommun

Lädersättravägen 32

Radhus
Kallhäll, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 995 000 kr
134 m²
6 rum
181 m² tomt

Varmt välkommen till Lädersättravägen 32, ett rymligt och välplanerat radhus i lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl förskola, skola, pendeltåg och butiker! Här finner ni sex rum varav fyra sovrum, tre sovrum placerade i övre plan och ett på nedre plan. Köket är rymligt med bra avlastningsytor och stor matplatsdel/vardagsrum i anslutning. Från matplatsen kan ni direkt kliva ut på stenlagd baksida och vidare ut till den trevliga tomten i sydvästläge. Härifrån kan ni njuta av lugnet och förlänga sommarens lata dagar med generös allmänning i anslutning. På entreplanet finner ni även en stor hall med gott om förvaring, ett badrum med dusch och en stor tvättstuga. På övre plan finner ni förutom sovrummen ett lättmöblerat rymligt vardagsrum, ett badrum med badkar samt klädkammare. Genomgående finner ni bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober på båda våningsplanen. Precis utanför ytterdörren finns ett praktiskt förråd, samt garage i garagelänga som hör till radhuset, samt separata parkeringsplatser. Sällan är dessa bostäder till salu, missa inte möjligheten att förvärva och göra detta till ert drömboende! Välkomna till Lädersättravägen 32.

Knektvägen 43D, Stäket, Järfälla kommun

Knektvägen 43D

Radhus
Stäket, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
5 100 000 kr
133 m²
5 rum
5 535 kr/mån
38 346 kr/m²

Välkomna till denna eleganta bostads där inga materialval har sparats på. Påkostat, smakfullt och elegant, allt samlat på en och samma adress. Här bor ni endast några minuter från Bonäsbadet och vacker natur. Ni finner även skolor, förskolor samt goda kommunikationer en kort promenad bort. Redan innan ni kliver in över tröskeln hälsar bostaden er välkomna med en snygg ytterdörr och redan i hallen öppnar bostaden upp sig och bjuder på ett inbjudande välkomnande. Högt till tak, charmiga vinklar, vågade materialval och härlig golvvärme kommer följa er genom hela bostaden. I köket möter grå köksluckor påkostad Carrerramarmor och bjuder på en stor matplats för långt fler middagsgäster än bara de som bor här. Golvet på entréplan pryds av läcker betong undantaget är endast badrummet som är stort och luftigt och klätt med klinker och kakel. Från vardagsrummet tar ni er ut till terrassen som fullkomligt badar i solljus. Perfekt för mysiga grillkvällar innan ni tar på er morgonrocken för ett litet kvällsbad i solnedgången. I vardagrummet finner ni även gott om plats för en stor soffa där ni kan mysa intill den fina kaminen under årets kallare månader. En trappa upp breder parkettgolvet ut sig och visar er vägen till hela fyra sovrum. Alla med stigande takhöjd och målade väggar. Ni finner även ett möblerbart allrum med takfönster samt ytterligare ett lyxigt badrum. Att älska sitt hem handlar om att trivas, i varje liten vrå från utsidan till insidan. Att vakna på morgonen med känslan av att här vill jag bo länge, här vill jag att min familj ska växa och skapa minnen tillsammans. Den känslan finner ni här på Knektvägen 43D mitt i Stäkets lummiga och populära villakvarter. Vi ser fram emot att ses på visningen, hjärtligt välkomna! Här bor ni nära skolor, förskolor och affärer. Endast en kort biltur bort finner ni även Ängsjö naturreservat, E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet. Kontakta mäklaren för att boka en privat visning.

 • Uteplats
Järfällavägen 92A, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun

Järfällavägen 92A

Lägenhet
Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/5
4 603 kr/mån
36 846 kr/m²

Unik gavellägenhet med fri utsikt. Letar du efter ett boende som inte ställer några krav av sin nya ägare vad gäller renovering eller uppfräschning? Då har du hittat rätt! Här på Järfällavägen 92A väntar en helt inflyttningsklar tvåa vars disposition lyckas göra mycket av 65 väldigt ljusa kvadratmeter. Men vi tar det från början, hela härligheten börjar med en bra hall och inbyggd garderob. Vidare till köket som har modern och öppen planlösning med vardagsrummet. Köket erbjuder bra förvaringsutrymmen och full utrustning samt en inbjudande bardisk som passar perfekt för sociala tillställningar. Rymligt vardagsrum med mycket ljus från stora fönster samt utgång till bostadens inglasade balkong i soligt söderläge. Avsluta rundturen med att inspektera det rymliga sovrummet samt det helkaklade badrummet. Hela lägenheten badar i härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och bjuder på stilsäkra inredningsval. Har ni väntat på det här länge, har ni gjort helt rätt. Och har ni precis börjat leta, har ni världens tur. Här är den: Järfällavägen 92A. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information. Tina Eriksson, 0723-11 00 95

 • Balkong
 • Hiss
Karlavagnsgränd 11, Skälby, Järfälla kommun
 • Sön 26 maj kl 16:00

Karlavagnsgränd 11

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 450 000 kr
77 m²
4 rum
vån 2/2
4 690 kr/mån
31 818 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna fina lägenhet i hjärtat av Skälby. En lägenhet som bjuder på välplanerade ytor och en härlig balkong där många härliga timmar i solen kommer att spenderas. Innanför dörren finner ni 3 rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp samt utgång till balkongen. I öppen planlösning med vardagsrummet finner ni köket som är rymligt och praktiskt. Generösa arbetsytor och en stor matplats för 4-6 personer. Innan rundturen är klar ber vi er inspektera den trevliga hallen som leder er vidare till ett fint badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter finner ni i det externa förrådet samt på vinden som ni når från hallen i bostaden. Gemensamt cykelförråd samt lekplats utanför. Låt oss konstatera en sak. Det finns lägenheter och så finns det lägenheter med den där mysiga hemtrevliga känslan. Vilket föredrar du? Blir det ni som gör det här till er vrå av världen. Välkomna hem till harmonin på Karlavagnsgränd 11 i populära och barnvänliga Skälby. Här bor ni även ett nära goda kommunikationer, förskolor, skolor, Viksjö golfbana samt natur. På endast några minuters bilfärd når ni även IKEA, Stockholm quality outlet samt E18. För fler frågor kontakta gärna mäklare Karolina Asplind.

 • Plus
 • Balkong
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Sön 26 maj kl 11:30
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Nibblevägen 8C

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/8
3 557 kr/mån
39 423 kr/m²

Nybyggd tvåa i centralt läge med kort gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrum som pendeltågsstation. Patinerad charm i all ära, men om ni värdesätter att slippa ägna fritiden åt renoveringar av hemmet finns här en tvåa byggd 2018 där det bara är att packa upp och fylla kylen. Sedan kan ni bara ägna er åt att leva livet som ni vill. Som bekant är det första intrycket bestående. Och här är det enbart positivt, i en hall som andas nytt, fräscht och smart planering. Från hallen kommer ni rakt in i kök och vardagsrum, som hänger ihop genom en lång obruten yta av elegant ekparkett. Lägenheten bjuder även på ett trevligt sovrum, ett stort helkaklat badrum samt en uteplats i söderläge. Välkomna till ett hem som kräver minimalt med fix och ger maximal trivsel.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Skälbyvägen 140, Skälby, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 16:00
Skälbyvägen 140, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Skälbyvägen 140, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Skälbyvägen 140

Övrigt
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
5 490 000 kr
420 m²
1 110 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna unika kontorsfastighet om 50 kvm boarea samt 370 kvm lokalarea. Här finns gott om parkeringsplatser samt ett skyddsrum för 60 personer. Optimalt läge i Skälby nära goda kommunikationer. Har du drivkraften att starta en verksamhet baserat på uthyrning av bostäder, kontorsverksamhet, konferenslokal eller mindre butik då är detta ett objekt som passar dig! Med stor tomt och stora utrymmen så finns här potential att starta något alldeles speciellt. Kontakta fastighetsmäklare Tina Eriksson för mer information. Gällande frågor som rör bygglov, verksamhet eller liknande, vänligen kontakta Järfälla kommun. Välkomna att boka visning! Information från Järfälla kommun: Detaljplanen medger bostäder och kontor för fastigheten Skälby 3:200. Enligt Boverkets planbestämmelsekatalog som förklarar mer vad som ingår i de olika begreppen står det följande om hur begreppet kontor användes 2014 när planen gjordes: "Vad ingår i ändamålet: Till begreppet kontor räknas i huvudsak vanlig kontorsverksamhet, konferenslokaler och liknande personaltät verksamhet med liten varuhantering. Avgörande bör vara att verksamheten inte medför störning av betydelse för omgivningen till exempel att den saknar utomhusverksamhet. Personalbutiker kan förekomma i mindre omfattning. Vad ingår inte i ändamålet: Kontor som utgör ett komplement till en annan verksamhet, till exempel industri, lager eller handel inryms i dessa användningar och behöver inte uttryckas som en egen användning. Hotell ingår inte i användningen kontor." När det gäller begreppet bostäder är det lite mer komplext men följande anges: "Vad ingår i ändamålet: Med ändamålet bostäder eller bostadsändamål menas även bostadskomplement av olika slag. Boendet är verksamhetens huvudsyfte och ska dessutom ha varaktig karaktär. I begreppet bostäder ingår också fritidshus, både helägda och så kallade andelshus samt genomgångsbostäder, gruppbostäder och träningsbostäder även om boendet kräver ständig tillsyn av personal... ...Annan verksamhet i B Bostäder: Vid annan verksamhet i en bostadslägenhet gäller att huvudsyftet skall vara boende. Enstaka arbetsrum i en stor bostad accepteras medan en övernattningssoffa i något som i övrigt fungerar som kontor inte räcker för att lägenheten skall anses som bostad. Kommersiell och social service kan i vissa fall medges som liten avvikelse. Viss verksamhet i en bostad kan då tillåtas om de inte är störande för övriga boende när det gäller bland annat kundtrafik, transporter och tekniska anläggningar. Om verksamheten ska utgöra en egen enhet inom ett bostadskvarter eller bostadsområde, som till exempel handel och service i bottenvåningen bör detta uttryckas med en kombination av B bostäder och H handel eller C centrum. Detta är viktigt om användningarna ska utgöra olika fastigheter. Vad ingår inte i ändamålet: Hotell och vandrarhem som är avsedda för tillfällig övernattning ingår inte i boende. Till bostadsändamålet hör inte heller sådan vistelse som har ett annat huvudsyfte, till exempel vård eller kriminalvård. Observera särskilt skillnaden mellan boende och vård. Med begreppet vård följer andra villkor vad gäller utformning, miljö, besittningsrätt, finansiering med mera."

 • Premium
Kronvägen 31A, Skälby, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår
Kronvägen 31A, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Kronvägen 31A, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Kronvägen 31A

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
5 790 000 kr
150 m²
6 rum
2 500 kr/mån
38 600 kr/m²

Varmt välkomna till 150 kvm magi fördelat på två plan i en välskött och skuldfri förening i barnvänliga Skälby! Här bor ni i ett lugnt och mysigt område med trevliga grannar och närhet till förskolor, skolor, kommunikationer samt natur. Somliga älskar att sätta tänderna i omfattande renoveringsprojekt, och ägna månader i blåställ med målarfärg i håret och bredspackel under naglarna. Andra gör det inte. Det här är för er som vill ha någonting nytt, modernt och stilrent. Någon sekund innanför tröskeln räcker för att inse att det här är ett hus utöver det vanliga där varenda liten vrå har tänkts ut ordentligt. Resultatet kan enklast beskrivas som praktisk lyx. Hallar kan vara ganska anonyma men här möts ni istället med en gång av ett modernt och välkomnande intryck som verkligen tar för sig. Hallen leder till husets självklara medelpunkt, ett väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning med ett kök som kan få vilken matlagningsnovis som helst att vilja bli en trollande tv-kock. Här finner ni även utgången till bostadens härliga uteplats, och ni kan nog se er själva spendera mycket tid här med familj och vänner under lata sommardagar. Nedre plan bjuder även på ett helkaklat badrum med dusch samt ett sovrum som idag används som hemmakontor. En trappa upp väntar en trio ljusa sovrum, ett allrum som kan förvandlas till ytterligare ett sovrum för den växande familjen, en stor och praktisk tvättstuga samt ännu ett helkaklat badrum med härligt ljusinsläpp från vädringsfönster. Varmt välkomna till Kronvägen 31A där solljuset flödar genom stora fönsterpartier och skapar en känsla av rymd i hela bostaden. Inflyttningsklart är ett ord som sällan eller aldrig varit mer sant. Nytt, snyggt och allting på plats. Jag gissar att vi ses på visningen?!

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 62