Mäklare Malin Heinerborg

Malin Heinerborg

Om mig

Att sälja och köpa bostad är en stor affär som ofta känns både spännande och överväldigande på samma gång - såklart med många känslor och praktiska frågor. Mina kunskaper inom servicebranschen och med ett genuint intresse av sälj, människor och service garanterar jag att du får en energifylld mäklare med ett stort driv, engagemang ut i fingerspetsarna genom hela processen och en självklar vinnarinstinkt! Ring mig så pratar vi om din drömbostad efter dina förutsättning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gjutarplan 2, Kallhäll Centrum, Järfälla kommun

Gjutarplan 2

Lägenhet
Kallhäll Centrum, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 950 000 kr
40 m²
2 rum
vån 8/11
3 590 kr/mån
48 750 kr/m²

FAST PRIS! Möjlighet till snabbt tillträde! Kontakta mäklare för visning! Välkommen till välplanerade 40 kvadratmeter i stilren, ljus och modern design som harmoniserar med stora fönster och vackert ljusinsläpp i en öppen planlösning med genomgående ljusa materialval. Den öppna och inbjudande hallen välkomnar dig med en praktisk skjutgarderob samt gott om dold förvaring. Köket är ljust och fräscht med vita skåpsluckor och rostfria vitvaror från Siemens. Lägenheten bjuder på gott om plats för sociala tillställningar med trevliga middagar. Vardagsrummet strålar av fint ljus och generösa ytor, med tillgång till en halvinglasad insynsskyddad balkong för trevliga stunder. Master bedroom, nåbart från vardagsrummet, är rymligt med plats för dubbelsäng. Det stora, fräscha och lättskötta badrummet är utrustat med kombimaskin och har praktiska badrumsskåp ovanför. För extra bekvämlighet ingår ett stort källarförråd till denna charmiga bostad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gjutarplan 2, Kallhäll Centrum, Järfälla kommun

Gjutarplan 2

Lägenhet
Kallhäll Centrum, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 790 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/11
3 023 kr/mån
51 143 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet som erbjuder närhet till allt du behöver. Här kan du njuta av både bekvämligheten med närheten till kommunikation och affärer, samt den avkopplande grönskan och närheten till Mälaren. När du kliver in genom entrén möts du av en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av dig och förvara dina saker i den stora garderoben. Köket är stilrent och modernt med vackra ljusgrå köksskåp och en elegant mörk bänkskiva. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger lägenheten en härlig atmosfär. Från vardagsrummet kan du enkelt stiga ut på balkongen och avnjuta ditt morgonkaffe. Lägenheten är lättmöblerad och har en separat sovalkov med gott om plats för en stor dubbelsäng och sängbord. Den rymliga garderobsväggen ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter. Välkommen till denna välskötta lägenhet som verkligen utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Här får du både komfort och bekvämlighet i ett. VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Malin Heinerborg 0760-393000

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2