Mäklare Camilla Lindqvist

Camilla Lindqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nybergsvägen 5, Jakobsberg, Järfälla kommun

Nybergsvägen 5

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 190 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
5 708 kr/mån
29 200 kr/m²

Den här lägenheten är inget för den ljusskygge. Med stora fönsterpartier, ljusa golv samt stor balkong i söderläge är solen aldrig långt borta. Köket med tema vitt erbjuder bra arbetsytor samt matplats för upp till sex personer vid fönstret och visar er vägen till bostadens härliga balkong. Vardagsrummet som delar öppen planlösning med köket erbjuder i sin tur gott om plats för både familjen och trevliga samkväm med vänner. Dem två sovrummen är lättmöblerade varav det ena med anslutande klädkammare av modell större som ger många möjligheter att hysa kläder, prylar, småsaker, och allt man samlar på sig. Räcker inte utrymmet här så finns även möjlighet att hyra ett praktiskt källarförråd, men dit räcker förstås inte ljuset. Sist ut i charmoffensiven finner ni det rymliga duschrummet med både tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp på Nybergsvägen 5 väntar sjuttiofem hemtrevliga kvadratmeter, med plats för ett extravagant vardagsliv. Här bor ni i en trygg och bra förening med trevliga grannar samt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med butiker, restauranger samt pendeltåg. I närheten finner ni även Medley (simhall och gym), ishall, tennishall, padelhall, IKEA, Barkarby handelsplats med stor mataffär samt Stockholm Quality outlet. Vi ser fram emot att ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Österdalsvägen 52F, Skälby, Järfälla kommun

Österdalsvägen 52F

Lägenhet
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 190 000 kr
67,3 m²
2 rum
vån 2
4 175 kr/mån
32 541 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNINGSTID! Kvadratsmart gaveltvåa med stor balkong i hus med hiss som kan disponeras som en minitrea för den växande familjen. Här bor ni i en trygg och bra förening med fjärrvärme, tvättstuga, god ekonomi och trevliga grannar. Med närhet till skolor, förskolor, natur samt kommunikationer. Busshållplats finns precis intill bostaden. Oftast tar det ett bra tag att bo in sig i ett nytt hem. Men inte alltid. En trappa upp på Österdalsvägen 52 finns undantaget som bekräftar regeln, i en stor gavellägenhet där ni känner er hemma redan från allra första stund. Hallen tar fasta på att en lägenhet aldrig får en andra chans att göra ett första bra intryck. Hemtrevligt och välkomnande är den spontana reflektionen. Och oavsett om ni fortsätter till vänster, höger eller rakt fram kommer ni att märka att hallen inte kommer med några tomma löften. Ett rymligt duschrum är först ut. Vidare bjuder lägenheten på ett välplanerat kök med gott om plats för många middagsgäster samt finurlig planlösning, ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som är som gjord för att spendera lata sommardagar på, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt en stor klädkammare som även kan användas som hemmakontor eller som ett extra rum. 67,3 hemtrevliga kvadratmeter med plats för ett extravagant vardagsliv. Är det ni som står på tur? Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Andebodavägen 6, Viksjö, Järfälla kommun
  • Mån 29 apr

Andebodavägen 6

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 590 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/4
3 919 kr/mån
35 333 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade minitvåa i i familjevänliga Viksjö! Här bor ni med närhet till skolor, förskolor, natur, goda kommunikationer samt Viksjö centrum med all service ni behöver i er vardag. Busshållsplats precis utanför porten samt hiss i huset. Bekvämare är svårt att hitta! Det tar inte många sekunder på Andebodavägen 6 innan man får ihop kalkylen: 45 kvadratmeter som känns hundra procent rätt i magen. Den rymliga, välplanerade hallen hälsar er välkomna med gott om utrymme för avhängning samt förvaring. På tur står sedan ett rymligt duschrum, ett ljust och lättmöblerat sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderober samt ett vardagsrum i en härligt öppen planlösning med köket som även leder er vidare till en stor och solig balkong. Här finner ni perfekta sällskapsytor. Köket erbjuder matplats vid fönster, härligt ljusinsläpp samt gott om arbetsytor. Välplanerat och perfekt med andra ord. Välkommen hem till Andebodavägen 6! Parkeringsplats samt förråd ingår i avgiften. Vi ser fram emot att ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flygarvägen 12, Barkarby, Järfälla kommun

Flygarvägen 12

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 975 kr/mån
36 273 kr/m²

Ibland dyker det upp en pärla som sticker ut lite extra, och som har det där som vi livsnjutare uppskattar. En mysig balkong mot innergård som bjuder på sol till både eftermiddagsfika och middag, närhet till pendeltåg och matbutik och dessutom i en förening med låga avgifter och stabil ekonomi. Innanför dörren möts ni av en ljus och välkomnande hall med gott om plats för såväl avhängning som förvaring. Till vänster väntar ett stambytt och mycket stilrent badrum och tar ni till höger hittar ni lägenhetens självklara medelpunkt. Ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den redan nämnda balkongen. Lägenheten bjuder även på ett välplanerat kök med gott om arbetsytor och förvaring bakom stilrena ljusa luckor samt ett generöst och trevligt sovrum med inbyggda garderober samt plats för en rejäl dubbelsäng. Alla fönster vetter dessutom ut mot föreningens lilla park där den kommande sommaren bjuder på mjuka gräsytor, blomstrande träd och total frånvaro av drama. Här bor ni endast ett stenkast från Barkarby pendeltågsstation i ett lugnt och trevligt område med närhet till såväl service som natur. Föreningen erbjuder en grönskande park med både lekplats, grillplats, boulebana samt odlingskragar. Låter det som lägenheten ni har väntat på? Missa då inte chansen att göra ett liv på Flygarvägen 12 till verklighet! På Barsbro torg som ni finner alldeles invid lägenheten finns en Sushi-restaurang, en Kolgrill och en barberare. På endast några minuters promenad finner ni även förskolor, skolor, apotek samt Coop matbutik, bibliotek och ytterligare restauranger samt buss- och pendeltågsstation med 18 minuters resa till Stockholms Central. Föreningen har även ett cykelförråd i trappuppgången och erbjuder möjlighet till varmgarage via separat kö. Här kan ni även läsa mer om framtida tunnelbana: http://nyatunnelbanan.se/sv/barkarby/ Varm välkomna på visning! Till bostaden disponeras ett förråd.

  • Balkong
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Flygfältsvägen 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 890 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/5
4 111 kr/mån
47 250 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNINGSTID! ACCEPTERAT PRIS! FÖRST TILL KVARN! Välkomna till populära Barkarbystaden och denna stilrena bostad belägen med härlig utsikt över innergården. Om man har kompromisslöshet som ledord från första spadtaget, är det inte speciellt konstigt att resultatet blir så bra som på Flygfältsvägen 13 i attraktiva Barkarbystaden. Maffigt, modernt, magnifikt och mysigt, allt samlat på en och samma adress. Att ni befinner er långt ifrån det alldagliga märker ni minst sagt omgående. Börja med att se er omkring i den eleganta hallen med generösa avhängningsmöjligheter och smakfullt ljust parkettgolv som kommer att bli er följeslagare under hela rundturen, med undantag för duschrummet såklart. Innan hallen leder er vidare till bostadens självklara medelpunkt passerar ni det redan nämnda duschrummet som är generöst till ytan och erbjuder tvättmaskin med torkfunktion. Näst på tur står bostadens hjärta, det rymliga vardagsrummet som ni finner i öppen planlösning med det arbetsvänliga köket. Här bjuds det på stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Gott om plats för soffa samt matsalsmöbel. Stilsäkert kök med all utrustning en kräsen mästerkock kan önska sig. Integrerade samt inbyggda vitvaror. Här finner ni även utgången till den härliga balkongen med utsikt över innergården. Perfekt för avkoppling och vila. Sist ut i charmoffensiven finner ni den smarta sovalkoven som är ljus och känns mer som ett separat sovrum och erbjuder utöver plats för en större säng generösa förvaringsmöjligheter i praktiska garderober med skjutdörrar. Här går det även att förvandla sovalkoven till just ett separat sovrum genom att sätta upp en vägg. En lyxig pärla, i ivrig väntan på er med smak för det goda. Är det ni? Välkomna hem till kvalité, elegans och rymd på Flygfältsvägen 13 i expansiva Barkarbystaden. Till bostaden disponeras även ett rymligt förråd. Med sitt perfekta läge i Barkarbystaden bor du centralt och bra med närhet till både förskola, skola, natur, matbutiker, restauranger, pendeltågsstation samt allt annat man kan tänkas behöva i sin vardag. Läs mer här om framtida tunnelbanan som tas i trafik i Barkarbystaden. Läs mer här: http://nyatunnelbanan.se/sv/barkarby/ Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Camilla Lindqvist för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gripengatan 20, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Gripengatan 20

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 890 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
5 861 kr/mån
40 704 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och charmiga trea där du omfamnas av en känsla av hemtrevnad och gemenskap så fort du stiger innanför dörren. Belägen i en eftertraktad förening med stabil ekonomi och vänliga grannar, bjuder denna pärla på två rymliga sovrum för lugna nätters vila, varav det ena med utgång till bostadens magiska balkong med härlig utsikt över innergården. Det välplanerade köket lockar till både matlagning och samvaro, och delar halvöppen planlösning med det sociala vardagsrummet. Även härifrån finner ni utgång till den redan nämnda balkongen. Duschrummet är stort och bjuder på både tvättmaskin och torktumlare, och den praktiska klädkammaren ger ordning och reda åt alla era ägodelar. Upplev harmonin och bekvämligheten i denna välkomnande bostad som du stolt kan kalla ditt hem. Med sitt perfekta läge i Barkarbystaden bor ni centralt och bra med närhet till både förskola, skola, natur, matbutiker, restauranger, pendeltågsstation, IKEA, Stockholm quality outlet samt allt annat man kan tänkas behöva i sin vardag. Läs mer här om framtida tunnelbanan som tas i trafik i Barkarbystaden. Läs mer här: http://nyatunnelbanan.se/sv/barkarby/ Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Camilla Lindqvist för med information!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6