Mäklare Leonardo Guevara

Leonardo Guevara

Om mig

Jag är en driven mäklare vars högsta mål är riktigt nöjda köpare och säljare. Ser fram emot den spännande utvecklingen i Järfälla kommun och planerar en lång framtid här. Mina säljare uppskattar att jag är väl förberedd till visningarna och visar stort engagemang i kontakten med alla visningsgäster. Jag är född och uppvuxen i Järfälla och har förmedlat bostäder här i många år och därmed skapat en god lokalkännedom samt ett brett kontaktnät.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Remontvägen 12, Vattmyra, Järfälla kommun
Remontvägen 12, Vattmyra, Järfälla kommun, bild 2
Remontvägen 12, Vattmyra, Järfälla kommun, bild 3

Remontvägen 12

Villa
Vattmyra, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
8 490 000 kr
99 + 99 m²
6 rum
1 035 m² tomt

Drömmer ni om det där perfekta huset? I en uppväxt villaidyll med moderna, smakfulla exklusiva materialval och en härlig tomt där barn med glädje och bus i kroppen kan leka i timmar? Då välkomnar vi er till Remontvägen 12 i Vattmyra. Tänk er att ni vaknar på morgonkvisten, öppnar upp altandörrarna och förbereder en mysig frukost på den härliga altanen medan fåglarna kvittrar och blommorna lockar med sina vackra färger. Den drömmen kan bli verklighet. Men vi tar det från början. Entréplan hälsar er välkomna med en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett grått klinkergolv som övergår i stilsäker fiskbensparkett med härlig underliggande vattenburen golvvärme. Hallen leder er vidare mot det exklusiva och påkostade Puustelli-köket som torde vara varje hemmakocks dröm. Näst på tur står vardagsrummet med en lyxig braskamin samt plats för både en rejäl soffgrupp och ett stort matbord som rymmer långt fler än bara de som bor här. Härifrån når ni även den soliga altanen delvis under tak. De tre sovrummen på entréplan är ljusa och lättmöblerade med generösa förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Entréplanet bjuder även på ett nyrenoverat helkaklat badrum. En trappa ner väntar flexibla ytor där endast fantasin sätter gränserna för användningen. Här finns ett fantastiskt spa med bastu, ett biorum, ännu ett sovrum, en toalett, en rymlig tvättstuga samt gott om förvaringsytor. Nu är väl allt som fattas ett rymligt dubbelgarage? vilket ni självklart hittar på husets utsida men som ni säkert glömde att titta på i ivern att komma innanför tröskeln. Här finns även laddbox. Kombinationen av en bostad i absoluta toppskick med påkostade materialval och välplanerade ytor, samt en magisk tomt med en stor härlig trädäckad altan i soligt läge, avrundar denna tur med en pirrande känsla i kroppen. Här, på Remontvägen 12, mitt i Vattmyras lummiga och populära villakvarter väntar nu huset med stort H på nästa lyckliga familj som får chansen att dela glädje och skapa minnen tillsammans! Här bor ni nära skolor, förskolor, butiker samt goda kommunikationer. Endast en kort biltur bort finner ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet.

  • Premium
Tunvägen 5, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Tunvägen 5, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Tunvägen 5, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Tunvägen 5

Villa
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
6 300 000 kr
179 + 44 m²
7 rum
700 m² tomt

Varmt välkomna till denna mysiga sutterängvilla i barnvänliga Västra Jakobsberg med högt, svårslaget läge ett stenkast från såväl busshållsplats samt förskola och med pendeltåg och skolor på bekvämt promenadavstånd. Svårutnyttjade vinklar och vrår kan ha sin charm, men den utrymmeskrävande barnfamiljen fantiserar nog oftare om välplanerade ytor, genomtänkta lösningar och bra förvaringsmöjligheter. Speciellt om det kombineras med ett par riktigt trevliga detaljer såsom dubbla uteplatser, balkong samt ett stort garage. Entréplanet bjuder på en stor och rymlig hall med gott om plats för såväl avhängning som förvaring, ett lättmöblerat vardagsrum, två bra sovrum, en mysig bastu, ett nyrenoverat badrum samt gott om förvaringsytor. En trappa upp väntar sedan ett välplanerat kök med tillhörande matplats, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till en härlig balkong som är som gjord att spendera soliga sommardagar på, tre bra sovrum samt ett nyrenoverat badrum. Avsluta rundturen med att inspektera det rymliga garaget och ni har ett hus som ger et allt ni behöver på en lugn återvändsgata i ett fantastiskt läge med närhet till natur, service samt kommunikationer att fundera över. Sakta men säkert faller alla bitar på plats och bilden av ett färdigt och ombonat hem blir allt klarare.

  • Premium
Ledungsgränd 5, Skälby, Järfälla kommun
Ledungsgränd 5, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Ledungsgränd 5, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Ledungsgränd 5

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
5 990 000 kr
122 m²
5 rum
266 m² tomt

Man kan förstå den familj som förälskar sig i det här väldigt speciella parhuset. Här finns känslan av villaboende men istället för en stor trädgård som ställer massa krav, har man två mysiga uteplatser att bara ta det lugnt på. Innanför dörren möts man av god planering i en ljus och välkomnande hall i halvöppen planlösning med ett välplanerat kök, med all den utrustning en aspirerande mästerkock kan önska sig, samt ett trevligt vardagsrum med dubbla utgångar till den härliga baksidan som bjuder på en stor härlig altan där ni hittar husets mysiga bubbelpool som garanterar avslappning och ro i en lugn omgivning. Entréplanet bjuder även på en praktisk tvättstuga samt ett helkaklat badrum med dusch. En trappa upp väntar en rymlig kvartett av sovrum, varav ett med en praktisk klädkammare samt utgång till balkongen. Här finner ni även ytterligare ett helkaklat badrum i toppklass, detta med badkar. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, förskolor som kommunikationer i ett hus av absolut toppklass, i ivrig väntan på en familj med smak för det goda. Är det ni? Välkomna hem till Ledungsgränd i Skälby.

  • Premium
Axvägen 87, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 87

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 090 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/3
7 435 kr/mån
23 222 kr/m²

Har ni en diger kravlista för ert nästa boende? Ta med den till visningen av Axvägen 87, så är chansen god att ni kan bocka av punkt efter punkt. Här är allt redan uttänkt, och snyggt är det. Ni kan istället fundera på var soffan ska stå, vad ni ska ha på väggen i hallen och vad kylskåpet ska fyllas på med till inflyttningsfesten. Men vi tar det från början. Hallen är välkomnande och rymlig med praktiska skjutdörrsgarderober. Tar ni direkt till vänster stöter ni på en stambytt gästtoalett, och väljer ni istället vägen rakt fram så hamnar ni i det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning med det stora välplanerade köket. Här bjuds ni på perfekta ytor för socialt samkväm samt utgång till den väl tilltagna balkongen som är som gjord för en spontanfika under sommarhalvåret. Som om inte detta vore nog så leder rundturen er slutligen vidare till två ljusa, rymliga sovrum samt bostadens badrum som även detta har genomgått stambyte 2020 och håller högsta kvalité. På Axvägen 87 är ni mitt i drömmen om ett hem med mycket av det lilla extra. Vi ser fram emot att ses på visningen!

  • Balkong
Gullvivegränd 2, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Gullvivegränd 2, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Gullvivegränd 2, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Gullvivegränd 2

Villa
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Mäklarringen Järfälla
6 290 000 kr
131 + 2 m²
5 rum
690 m² tomt

En genomtänkt och välplanerad villa som enbart har förbättrats genom åren. Att det bjuds på en välutnyttjad tomt i soligt läge samt en fantastisk altan i tre nivåer ser vi som en extra lyx. Detta är som gjort för barn med mycket spring i benen. Här kan många minnen skapas och vänner samlas. Tänk er att ni vaknar på morgonkvisten, och förbereder en mysig frukost på den stora altanen medan fåglarna kvittrar och blommorna lockar med sina vackra färger. Den drömmen kan bli verklighet. Men vi tar det från början. Entréplan hälsar er välkomna med en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt en stilsäker heltäckningsmatta som övergår till en vacker vitlaserad ekparkett, vilken blir er följeslagare genom entréplanet. Hallen leder er in i det väl tilltagna vardagsrummet som erbjuder perfekta sällskapsytor får både middagar och soffhäng. Här finns stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp och en braskamin som ger en rejäl mysfaktor under vinterhalvåret. Näst på tur står sedan ett kök som bjuder på all den utrustning en aspirerande mästerkock kan önska sig, ett trevligt sovrum, ett helkaklat badrum samt en praktisk tvättstuga. En trappa upp väntar tre bra sovrum, en möblerbar trapphall, en praktisk klädkammare samt ett helkaklat badrum. Avrunda sedan husesynen med att inspektera det rymliga förrådet, lekstugan samt friggeboden som går att använda som hemmakontor eller gästrum. Här, på Gullvivegränd 2, mitt i Hässelby villastads lummiga och populära villakvarter väntar nu huset med stort H på nästa lyckliga familj som får chansen att dela glädje och skapa minnen tillsammans! Vi ser fram att ses på visningen, hjärtligt välkomna!

  • Premium
Mjölgatan 2, Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun

Mjölgatan 2

Lägenhet
Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 990 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/7
4 322 kr/mån
37 547 kr/m²

Låt oss konstatera en sak. Det finns lägenheter och så finns det lägenheter med stor terrass i soligt söderläge. Vilket föredrar ni? Säkert är i alla fall att när den här lägenheten byggdes tänkte de inte bara på det trevliga läget i Söderdalens hjärta för insidan är minst lika tilldragande. Uppenbart är att de la ner en hel del tankekraft på funktionalitet, ljus och lättmöblerade ytor. Men vi tar det från början: Lägenheten bjuder på en bra hall med goda avhängningsmöjligheter, ett modernt och smakfullt inrett duschrum med kombimaskin, ett lättmöblerat sovrum samt ett stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot det välplanerade köket med generösa arbetsytor. Vardagsrummet med fönster i två väderstreck samt gott om plats för en stor soffa är lägenhetens naturliga mittpunkt. Härifrån når ni den unika terrassen som badar i sol och garanterat kommer bjuda på många härliga sommardagar med vänner och bekanta. En fika i eftermiddagssolen eller en grillkväll efter jobbet? Blir det ni som styr flyttbilen hit? Denna vill ni inte missa, hjärtligt välkomna på visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Nibblevägen 8C

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/8
3 557 kr/mån
39 423 kr/m²

Nybyggd tvåa i centralt läge med kort gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrum som pendeltågsstation. Patinerad charm i all ära, men om ni värdesätter att slippa ägna fritiden åt renoveringar av hemmet finns här en tvåa byggd 2018 där det bara är att packa upp och fylla kylen. Sedan kan ni bara ägna er åt att leva livet som ni vill. Som bekant är det första intrycket bestående. Och här är det enbart positivt, i en hall som andas nytt, fräscht och smart planering. Från hallen kommer ni rakt in i kök och vardagsrum, som hänger ihop genom en lång obruten yta av elegant ekparkett. Lägenheten bjuder även på ett trevligt sovrum, ett stort helkaklat badrum samt en uteplats i söderläge. Välkomna till ett hem som kräver minimalt med fix och ger maximal trivsel.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lundavägen 8A, Skälby, Järfälla kommun

Lundavägen 8A

Tomt
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 790 000 kr
862 m² tomt

Välkomna till denna mysiga skafttomt i barnvänligt och uppvuxet villaområde. Härifrån är det gångavstånd till skolor, förskolor samt pendeltåg. Och endast en kort bilresa bort har ni expansiva Barkarbystaden med ett fantastiskt utbud av både restauranger och butiker. I framtiden kommer ni även ha tunnelbana samt Veddestaden på gångavstånd. Här får ni bygga på 25 % av tomtytan i två plan så länge ni håller er 4,5 meter från grannarnas tomtgränser. Här finns alla möjligheter att bygga ett drömhus där er familj kan bo och trivas i många år och skapa massa fantastiska minnen tillsammans.

  • Plus
Månadsvägen 63, Jakobsberg, Järfälla kommun

Månadsvägen 63

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 850 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
5 674 kr/mån
26 812 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade i populära och stambytta Brf Västerby. Här i populära Västerby väntar denna härliga och ljusa trea på nästa ägare. Här bor ni i en stambytt och välskött förening i en lägenhet utan insyn på bekvämt promenadavstånd från Jakobsbergs pendeltågstation. Direkt innanför dörren möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring. Fortsätt sedan in i det rymliga lättmöblerade vardagsrummet med en fantastisk inglasad balkong i söderläge som är som gjord för en spontanfika på sommareftermiddagar, inspektera sedan det helkaklade stambytta badrummet och det välplanerade köket med generösa arbetsytor innan ni avslutar husesynen i de två sovrummen, varav det ena bjuder på en praktisk klädkammare. Välkomna hem till Veckovägen 63.

  • Balkong

Visar alla 9