Mäklare Leonardo Guevara

Leonardo Guevara

Om mig

Jag är en driven mäklare vars högsta mål är riktigt nöjda köpare och säljare. Ser fram emot den spännande utvecklingen i Järfälla kommun och planerar en lång framtid här. Mina säljare uppskattar att jag är väl förberedd till visningarna och visar stort engagemang i kontakten med alla visningsgäster. Jag är född och uppvuxen i Järfälla och har förmedlat bostäder här i många år och därmed skapat en god lokalkännedom samt ett brett kontaktnät.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nidarosslingan 78, Skälby, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 21 apr kl 12:00
Nidarosslingan 78, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Nidarosslingan 78, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Nidarosslingan 78

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
4 990 000 kr
106 m²
4 rum
264 m² tomt

Välkomna till detta välplanerade kedjehus med genomgående fräscha ytskikt samt två härliga uteplatser i mysiga och barnvänliga Skälby trädgårdsstad. Har ni annat att sysselsätta er med på helgerna än att planera för ändlösa renoveringar och åka till byggvaruhusen? Utmärkt. För det kommer att dröja innan det är dags att bättra på något i det här huset. Ett kliv över tröskeln placerar dig i hallen som med sin öppna planlösning öppnar upp mot såväl kök som vardagsrum. Köket är ljust och välplanerat. Provsitt gärna matplatsen för sex personer innan du vandrar vidare in i vardagsrummet som har stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp, här finns plats för en rejäl soffgrupp. Nedre plan bjuder även på ett helkaklat badrum i absolut toppklass och då har vi inte ens nämnt det praktiska förrådet, eller utgången till den fantastiska baksidan som bjuder på en stor härlig altan och en trevlig gräsmatta. En trappa upp väntar tre bra sovrum, varav ett med klädkammare samt ännu ett badrum av absolut högsta klass. Här bor ni i lugna och barnvänliga Skälby trädgårdsstad i ett hus byggt 2007. Ordet livskvalitet upphör att vara en klyscha och blir istället en pricksäker sammanfattning. Varmt välkomna på visning! Här bor ni nära flertal skolor, förskolor samt fin natur. På endast några minuters bilfärd når ni även Stockholm Quality Outlet, Ikea, samt Barkarbystaden.

 • Premium
Lundavägen 8A, Skälby, Järfälla kommun

Lundavägen 8A

Tomt
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 790 000 kr
862 m² tomt

Välkomna till denna mysiga skafttomt i barnvänligt och uppvuxet villaområde. Härifrån är det gångavstånd till skolor, förskolor samt pendeltåg. Och endast en kort bilresa bort har ni expansiva Barkarbystaden med ett fantastiskt utbud av både restauranger och butiker. I framtiden kommer ni även ha tunnelbana samt Veddestaden på gångavstånd. Här får ni bygga på 25 % av tomtytan i två plan så länge ni håller er 4,5 meter från grannarnas tomtgränser. Här finns alla möjligheter att bygga ett drömhus där er familj kan bo och trivas i många år och skapa massa fantastiska minnen tillsammans.

 • Plus
Runristarvägen 6, Skälby, Järfälla kommun
Runristarvägen 6, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Runristarvägen 6, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Runristarvägen 6

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
4 990 000 kr
168 m²
6 rum
7 995 kr/mån
29 702 kr/m²

Välkomna hem till ljus, rymd och lyx. Om man har kompromisslöshet som ledord från första spadtaget är det inte speciellt konstigt att resultatet blir så bra som på Runristarvägen 6 i mysiga Skälby. Maffigt, modernt, magnifikt och mysigt, allt samlat på en och samma adress. Man kan förstå den familj som förälskar sig i det här väldigt speciella parhuset. Här bor ni i familjevänliga Skälby endast en kort promenad från både förskolor och skolor samt med närhet till kommunikationer, service och natur. Allt börjar med en välkomnande hall som leder er vidare in mot både det lyxiga köket och det lättmöblerade vardagsrummet, båda med varsin härlig uteplats. Entréplanet bjuder även på ett helkaklat badrum och en praktiskt tvättstuga. En trappa upp väntar fyra bra sovrum, ett trevligt allrum samt ännu ett helkaklat badrum. Och högst upp hittar ni en fantastisk yta där endast fantasin sätter gränserna. Missa inte chansen att göra Runristarvägen 6 till ert egna lilla hörn av världen.

 • Premium
 • Uteplats
Emaljvägen 4B, Kallhäll, Järfälla kommun
Emaljvägen 4B, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Emaljvägen 4B, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Emaljvägen 4B

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 790 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 5/8
2 823 kr/mån
45 316 kr/m²

Välplanerad charmig etta med sovalkov och ett rejält kök i populärt område endast ett stenkast från Kallhälls pendeltågstation. Bakom adressen Emaljvägen 4B döljer sig en lägenhet som är ett litet underverk av yteffektivitet. Och det svårförklarliga ligger i att det faktiska antalet kvadratmeter helt tycks sakna relation till det faktiska utrymmet. Detta lika märkliga som välkomna faktum renderar i en synnerligen trivsam etta. Entrén är inte bara rymlig utan bjuder också på gott om förvaringsmöjligheter. Till höger väntar det stambytta helkaklade badrummet och rakt fram väntar allrummet med en mysig sovalkov. Härifrån når ni även den mysiga balkongen som är som gjord för att titta ut mot solnedgången över Mälaren varma sommarkvällar. Längst in väntar ett nyrenoverat välplanerat kök med generösa arbetsytor samt plats för en ordentlig matplats. Trots att rundturen inte är lång har du när den avslutats ändå sett en lägenhet som inte ställer några krav på dig gällande renovering utan du kan istället fundera på var soffan ska stå, vilken färg gardinerna ska ha och vad kylskåpet ska fyllas med inför inflyttningsfesten. Välkommen att trivas på Emaljvägen 4B i mysiga och naturnära Kallhäll.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vattmyragränd 49, Vattmyra, Järfälla kommun
Vattmyragränd 49, Vattmyra, Järfälla kommun, bild 2
Vattmyragränd 49, Vattmyra, Järfälla kommun, bild 3

Vattmyragränd 49

Radhus
Vattmyra, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
3 790 000 kr
113 m²
4 rum
5 981 kr/mån
33 540 kr/m²

Välplanerat BR-parhus i familjevänliga Vattmyra. Gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrum som pendeltåg samt endast ett stenkast från skola samt förskola. Man kan förstå den familj som förälskar sig i det här väldigt speciella bostadsrättsradhuset. Här finns känslan av villaboende men istället för en trädgård som ställer massa krav har man två mysiga uteplatser att bara ta det lugnt på. Innanför dörren möts ni av god planering i en trevlig hall som leder er vidare till ett stort och lättmöblerat vardagsrum samt ett välplanerat kök med generösa arbetsytor samt utgång till den härliga baksidan. På samma plan hittar ni även en praktisk gästtoalett samt en tvättstuga. En trappa upp finns tre bra sovrum, en klädkammare och ett stort helkaklat badrum. Precis utanför huset finns ett rymligt förråd och ni har även tillgång till ett eget garage i länga. Här bor ni i ett av Järfällas populäraste och barnvänligaste områden. Välkomna hem till Vattmyragränd.

 • Premium
 • Uteplats
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Nibblevägen 8C, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Nibblevägen 8C

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
2 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/8
3 557 kr/mån
39 423 kr/m²

Nybyggd tvåa i centralt läge med kort gångavstånd till såväl Jakobsbergs Centrum som pendeltågsstation. Patinerad charm i all ära, men om ni värdesätter att slippa ägna fritiden åt renoveringar av hemmet finns här en tvåa byggd 2018 där det bara är att packa upp och fylla kylen. Sedan kan ni bara ägna er åt att leva livet som ni vill. Som bekant är det första intrycket bestående. Och här är det enbart positivt, i en hall som andas nytt, fräscht och smart planering. Från hallen kommer ni rakt in i kök och vardagsrum, som hänger ihop genom en lång obruten yta av elegant ekparkett. Lägenheten bjuder även på ett trevligt sovrum, ett stort helkaklat badrum samt en uteplats i söderläge. Välkomna till ett hem som kräver minimalt med fix och ger maximal trivsel.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Månadsvägen 63, Jakobsberg, Järfälla kommun

Månadsvägen 63

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Mäklarringen Järfälla
1 850 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
5 674 kr/mån
26 812 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade i populära och stambytta Brf Västerby. Här i populära Västerby väntar denna härliga och ljusa trea på nästa ägare. Här bor ni i en stambytt och välskött förening i en lägenhet utan insyn på bekvämt promenadavstånd från Jakobsbergs pendeltågstation. Direkt innanför dörren möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring. Fortsätt sedan in i det rymliga lättmöblerade vardagsrummet med en fantastisk inglasad balkong i söderläge som är som gjord för en spontanfika på sommareftermiddagar, inspektera sedan det helkaklade stambytta badrummet och det välplanerade köket med generösa arbetsytor innan ni avslutar husesynen i de två sovrummen, varav det ena bjuder på en praktisk klädkammare. Välkomna hem till Veckovägen 63.

 • Balkong

Visar alla 7