Fyrklöversgatan 15

Centrala Hisingen, Göteborg Karta & restider

3 145 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till Kvillereds andra etapp Brf Kvillered 2 som byggs på Centrala Hisingen!

Välkommen in till denna härliga, genomgående trerummare disponerar sig över 69 m2 medför härliga soltimmar på morgonen genom österläge. Bostäderna präglas av modern arkitektur med ljusgrå väggar (NCS S2002-G50Y), 3-stavigt ekparkettgolv pigmenterat i varma, jordiga nyanser med grå, steniga undertoner samt genomtänkta materialval för behaglig boendemiljö som eluttag, strömbrytare, dörrhandtag samt hatthylla i mörka toner.
I bostadens hall möts du av stora klinkerplattor i grått i modellen ”Ceppo di Gré Greige” som därefter övergår till den fina trestaviga ekparketten. Här finner du garderob från Ballingslöv i solid ”peppargrå”-ton med dolda push-beslag samt kapphylla för avhängning.
Bostadens moderna kök är från Ballingslöv och är utrustat med svart inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd för maximal praktikalitet. Köksluckorna är i varmgrå kulör med dolda push-beslag. Ovanför den grå bänkskivan i laminat sitter stänkskydd av kaklet ”Ceppo di Gré Gerig” med ljusgrå fog.
Badrummet präglas av ett modernt intryck med oglaserat, mörkgrått klinkergolv av typen Grynna i måttet 300x300, inom duschväggarna i klarglas med svarta detaljer ligger dock mindre kakelplattor i 100x100 av modellen ”Grynna Rutnabb” i likadan kulör. På väggarna sitter grått kakel i modellen Blast Grigio i måttet 296x595. Enhetligt följer den gråa kulören med i badrummets övriga delar som kommoden i antracitgrå med handfat och ovan sitter en inkaklad spegel med svart armatur.
Badrummet är även utrustat med haddukstork i svart samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan i grått laminat med överskåp från Ballingslöv för praktikalitet. .

Bostadens två sovrum präglas även här med den trestaviga ekparketten samt målade väggar i ljusgrå kulör. Det stora sovrummet på 13,7 m2 disponeras med dubbla ljusinsläpp från både norr och söder för behaglig boendemiljö och utrustas med dubbla garderober. Bostadens andra sovrum omfattar 7,1 m2, med likadant materialval, garderob dock med ljusinsläpp i österläge som medför härlig morgonsol.
Genom vardagsrummet når du bostadens härliga balkong på 8 m2 i österläge. Här är den perfekta platsen för att avnjuta morgonkaffet på bästa möjliga sätt.
Till bostaden hör även ett vindsförråd för extra förvaring.
Med närhet till två busshållplatser, Wieselgrensgatan & Bjurslätts Torg tar du dig enkelt in till city på ca 15 minuter! I Kvillered får du alla fördelar som modern arkitektur innebär, med smarta planlösningar och praktiska detaljer. Alla lägenheter i Kvillered är välplanerade med hög standard och öppen planlösning, oavsett storlek. Lugna färger, genomtänkta detaljer och eleganta kontraster är utmärkande drag. Dessutom är det nära till promenadvänliga naturområden som Keillers park och Slätta Damm och inte är det långt till havet heller för den delen. Det mesta av det bästa helt enkelt!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
69 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 953 kr/mån
Pris/m²
45 580 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fyrklöversgatan 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 145 000 kr
Avgift/månad
3 953 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

890
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 45 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips