Helmfeldtsgatan

Centrum, Halmstad Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Avgift
5 411 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
34 767 kr/m²
Nyproduktion 

Vid Resecentrum i Halmstad växer Nya Stationsstaden fram. Det blir en levande stadsdel med bostäder, service, hotell och strålande kommunikationer. Stadens centrum finns på nära promenadavstånd och vackra Tylösand bara en busstur bort.

Här bygger Magnolia Bostad "Brf Piccolo" med välplanerade och ljusa 2–5:or med planerad inflyttning våren 2020. Alla lägenheter har genomtänkta planlösningar, hög grundstandard och egen balkong eller fransk balkong. Bor du längst upp har du en egen privat takterrass och intill finner du även den gemensamma takterassen i soligt söderläge.

Här presenteras lägenhet 1402 som placerar sig på våning 5 i huset. En trappa upp når du den gemensamma takterassen som blickar ut över Halmstad stad. Väl inne i lägenheten möts du av 86kvm fördelat på 3 rum och kök, där vardagsrum och kök skapar en härlig gemensam oas med utgång till balkongen.

Piccolo har lånat inspiration från det nya hotellet som byggs strax intill. Det är inte bara namnet som för tankarna till ett finare hotell, utan även inredningen i husets gemensamma delar. Golvet i trapphuset ger en känsla av en matta, precis som i en hotellkorridor. Väggarna får en dov och stilren färg med tidningshållare och dörrskyltar i mässing.

Just nu pågår försäljningen för fullt. OBS! Nu finns endast 3-5:or kvar, alla 2:or är slutsålda!

Varmt välkommen att kontakta ansvariga mäklare!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad