Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Muraregatan 29, Halmstad, Halmstads kommun
Muraregatan 29, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Muraregatan 29, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Muraregatan 29

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 595 000 kr
167 + 144 m²
6 rum
890 m² tomt

Denna imponerande fastighet erbjuder en enastående kombination av rymlighet och bekvämlighet, perfekt belägen på behagligt promenadavstånd till centrala Halmstad. Med en totalyta på imponerande 311 kvm sträcker sig denna storslagna bostad över två våningar och har mycket att erbjuda. Huset imponerar direkt vid ankomst med en välskött trädgård som omger det och skapar en välkomnande atmosfär. Trädgården är idealisk för familjen och ger utrymme för både lek och avkoppling under hela året. Ett stort plus med denna fastighet är det övre planet, där en del har inretts som en separat lägenhet, vilket öppnar upp möjligheter för uthyrning och extra inkomst. Detta ger dig en flexibel tillvaro där du antingen kan hyra ut lägenheten eller låta någon i familjen bo där. Den familjevänliga känslan förstärks av närheten till skolor, förskolor och matbutiker. Det är en plats där trivsamhet kombinerat med ett välplanerat läge ger en harmonisk tillvaro. Bostaden i sig är designad för att möta behoven hos en aktiv familj. Med stora sociala ytor, inklusive ett stort kök och vardagsrum på både övre och nedre plan, skapar detta hem en perfekt miljö för gemenskap och samvaro. Öppna spisar på bägge planen bidrar till en extra touch av värme och charm. Det generösa ljusinsläppet skapar en ljus och luftig atmosfär i hela huset tack vare fönster som vetter åt flera väderstreck. På nedre plan förlängs boendeytan ytterligare genom en inglasad altan, vilket skapar en naturlig förlängning av bostaden och ger en enkel tillgång till den välskötta trädgården. Helt perfekt för avkoppling och sociala sammankomster under årets behagliga månader. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet inte bara en imponerande storlek och design, utan också en oerhört trivsam atmosfär. Det är det perfekta hemmet för den som söker en balans mellan rymd, bekvämlighet och gemenskap. Har du också letat efter den perfekta bostaden med flexibla möjligheter? Då har du hittat helt rätt här, anmäl ditt intresse redan nu för att inte gå miste om denna möjlighet! Välkommen.

  • Premium
  • Uteplats
Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 10:00
Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun, bild 2
Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun, bild 3

Dalshultsvägen 6

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 300 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 052 m² tomt

Varmt välkomna till detta enplanshus i barnvänliga Johansfors som utmärker sig på en välskött tomt med en insynsskyddad trädgård. Villan har genomgått större renoveringar under åren med bland annat installation av bergvärme, byte av fönster, nytt badrum och kök. Villan har en lättmöblerad planlösning som ger totalt 216 kvadratmeter i två plan. Entréplan erbjuder stort vardagsrum, trevligt kök, badrum samt tre rymliga sovrum. På husets baksida finns ett stort altandäck och en härlig trädgård som ger plats för barnens lek samt planteringsytor. Nere på källarplan möts du direkt av ett klinkerlagt golv där du når ett helkaklat badrum, fräsch tvättstuga samt goda förvaringsutrymmen. Till höger har du den mysiga gillestugan med öppen spis och vattenburen golvvärme. Uppfarten är gruslagd och lämnar plats för flera bilar samt ett garage med elektrisk port. Boka din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
STRANDSKATANS FRITIDSBY 115, Strandskatan, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
STRANDSKATANS FRITIDSBY 115, Strandskatan, Halmstads kommun, bild 2
STRANDSKATANS FRITIDSBY 115, Strandskatan, Halmstads kommun, bild 3

STRANDSKATANS FRITIDSBY 115

Fritidshus
Strandskatan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 995 000 kr
26 + 7,6 m²
2 rum

Ta på dig morgonrocken & badtofflorna för att traska 50 m över sanddynorna ner till stranden! På Strandskatans Fritidsby 115 är det lätt att få kvalitét på tillvaron då du praktiskt taget bor granne med havet. Stugan är vinterbonad och belägen på en mysig hörntomt med en uppvuxen trädgård vilket ger ett behagligt insynsskydd. Du erbjuds ett inglasat uterum samt ett stort trädäck för att avnjuta solen från tidig morgon till sen kväll. Precis intill stugan finns det en parkering vilket gör att det endast tar sekunder för er att stuva in packningen i stugan och vara på plats. Uppskattat och oerhört smidigt! Invändigt har du en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns fiber indraget, plats för soffa och soffbord medan matplats lämpar sig bäst i det inglasade uterummet. Köket är utrustat med bra arbetsyta/förvaring, diskmaskin, spis samt kyl & frys. Badrum med duschkabin, toalett, handfat och varmvattenberedare (30L). På Strandskatan bor du med minuters promenadavstånd till stranden, boulebana, lekplats, restauranger, minigolf och glasskiosker. Med fem minuter på cykel når du padelbanor, golfbana samt SUP i Fylleån. Hallarnas köpcentrum når du med 12 min på cykel eller 10 min med bil. För dig som vill in till Halmstad centrum finns goda bussförbindelser. Detta vill ni inte missa, anmäl dig till visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/6
4 480 kr/mån
38 091 kr/m²

Välkommen till denna nästan nya och ljusa tvårummare på Hallandsgatan 63 A med 2,70 meter i takhöjd. Här bor du näst längst upp i huset på femte våningen - givetvis finns hiss. Lägenheten är modernt och effektivt planerad med öppen planlösning i kök och vardagsrum, ett lugnt sovrum mot innergården och ett badrum med tvättmöjligheter. Förutom balkongen mot nordväst med eftermiddag och kvällssol har du ytterligare en uteplats vid entrén. Den vetter mot innergården i sydost och här får du plats med cafémöbler eller liknande. Den extra takhöjden samt att den ligger på femte våning gör lägenheten extra ljus och rymlig. Lägenheten genomsyras av ljusa varma toner, fina material och genomtänkta detaljer – ombonat och utvalt. Praktisk förvaring och härlig plats för sällskap. Ett hem att känna sig stolt över, där vardagen flyter på och helgen är något mer. Förutom källarförråd, så har du också ett eget förråd utanför lägenhetsentrén. Välkommen till BRF Stadsgården i Västra Förstaden - med promenadavstånd till restauranger, shopping, , naturen och havet. Ett helt nytt område centralt belägen i Halmstad. Ett hemtrevligt grannskap med lugn innergård och trivsamma gaturum fulla av liv. Första inflyttning i föreningen var 2022. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Gråsejsvägen 33, Fyllinge, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 13:00
Gråsejsvägen 33, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 2
Gråsejsvägen 33, Fyllinge, Halmstads kommun, bild 3

Gråsejsvägen 33

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 175 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 974 kr/mån
33 571 kr/m²

Låt oss presentera denna nyligen producerade och mycket kvadratsmarta "1,5:a" belägen på nybyggda delen av Fyllinge! Bostaden stod klar år 2022 med genomgående hög standard samt en välplanerad planlösning med ljusinsläpp från två håll. Vi bjuds in till boendet via den trevliga loftgången som också kan användas som uteplats, väl inne i lägenheten fascineras vi utav den kvadratsmarta planlösningen med sovalkov som nästan känns som ett rum, fullt utrustat kök med diskmaskin och vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Det helkaklade badrummet är lyxigt stort och erbjuder egen kombimaskin för tvätt och tork samt duschhörna med vikbara glasdörrar. Här bor Ni nära naturen men också med bara en kort biltur eller cykeltur från allt vad Halmstad har att erbjuda. Högskolan i Halmstad, Östra Stranden och köpcentret Hallarna ligger på behagligt avstånd. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Bergängsvägen 9A, Vallås, Halmstads kommun

Bergängsvägen 9A

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 572 kr/mån
15 076 kr/m²

På populära Vallås erbjuds nu denna rymliga tvårummare med inglasad balkong. Invändigt väntar en trevlig boendemiljö med bland annat kök med stor matplats som har rikligt ljusinsläpp, rymligt vardagsrum, sovrum samt duschrum med tvättmöjligheter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, tv kanaler och bostadsrättstillägg. Fri parkering och möjlighet att hyra garage, separat kö. Riksbyggen BRF Halmstadshus nr 6 är en mycket välskött förening som tillhandahåller bl.a. gym, bastu, övernattningslägenhet, samlingslokal, grillplats, lekplats och grönområden. I princip allt ni kan önska inom gångavstånd - här bor man riktigt bra! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
Göstorpsvägen 121, Laholm, Laholms kommun
  • Imorgon kl 10:40
Göstorpsvägen 121, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Göstorpsvägen 121, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Göstorpsvägen 121

Gård/Skog
Laholm, Laholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 450 000 kr
105 m²
6 rum
2,1 ha tomt

Varmt välkommen till denna underbara hästgård precis utanför Veinges samhälle! Här har du ett charmigt boende på 1,5-plan samt källare. Villans entréplan erbjuder idag mysigt kök, rymligt vardagsrum med gjutjärnskamin, badrum och bra med förvaringsutrymmen samt två sovrum varav det ena är lite mindre. På entréplan finns även en härlig glasveranda som förlänger årstiderna. Övre plan erbjuder två sovrum samt allrum. I dagsläget finns det två hästar på gården men finns möjlighet att ha flera stallplatser om så önskas. I dagsläget finns en normalstor box samt en rejäl box som kan göras om till två normalstora boxar. Här finns även sadelkammare samt två stora beteshagar. Nuvarande ägare har ägt huset sedan 2018 och har renoverat huset och underhållit det väl. Huset har fått och nytt avlopp, ny vattenpump till brunnen samt nya elledningar i samtliga byggnader. På Göstorpsvägen 121 bor du med en stor och välskött trädgård med både fruktträd (äpple, plommon, bigarråer samt fläder) samt bärbuskar (röda- och svarta vinbär samt krusbär). Prunkande rabatter samt pallkragar för att odla grönsaker och rotfrukter. Vackra Brostorpsån rinner längs med hela fastigheten där även en grillplats finns. I ån kan ni skymta både röding och kräftor. Här är även gångavstånd till sjö med badbrygga samt grillplats och flera naturreservat. För dig som är hästintresserad finns det härliga ridvägar i närheten, 10 min "skrittväg" till stort ridhus. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fjärdingsstigen 11A/11B, Halmstad, Halmstads kommun

Fjärdingsstigen 11A/11B

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 100 000 kr
129 + 59 m²
6 rum
703 m² tomt

Denna fantastiska fastighet är din chans att äga ett imponerande bostadshus som erbjuder hög trivsel och stora möjligheter. Oavsett om du letar efter det perfekta familjehemmet eller möjligheten till generationsboende, är detta den idealiska platsen för dig. Här är vad som gör detta objekt till en unik pärla: Stora renoveringar utförda: Detta bostadshus har genomgått stora renoveringar vilket ger dig en härlig boendemiljö. De moderna och smakfulla uppgraderingarna har skapat ett harmoniskt hem med en perfekt balans mellan charm och modernitet. Stor tomt: Fastigheten ligger på en rymlig tomt, vilket ger dig obegränsade möjligheter att skapa din drömträdgård eller utveckla den efter dina behov. En perfekt plats för barn att leka och utforska. Strålande läge: Med närhet till högskola har du bekvämt gångavstånd till utbildningsmöjligheter. Dessutom finner du matbutiker och vackra promenadstråk inom räckhåll, vilket gör din vardag bekväm och avkopplande. Smart investering: Denna fastighet erbjuder fantastiska möjligheter till hyresintäkter, i dagsläget genererar fastigheten intäkter om ca 300,000 kr i kallhyra. Med dess storlek och attraktiva läge kan du enkelt hyra ut hela eller delar av fastigheten och öka din investeringsavkastning. Promenad och cykelvänligt: Vill du ha möjlighet att låta bilen stå? Här får du behagligt cykelavstånd till både centrum och Hallarnas köpcentrum, vilket ger dig tillgång till shopping, restauranger och fritidsaktiviteter på ett smidigt sätt. Tilltalande: Denna fastighet är en ypperlig möjlighet att äga ett bostadshus som uppfyller dina önskemål. Oavsett om du är en familj som söker ditt drömhem eller en investerare som letar efter en lönsam fastighet, så har du hittat det här. Tveka inte, detta är en chans du inte vill missa! Anmäl ditt intresse nu. upplev detta enastående bostadshus på nära håll. Välkommen till ditt nya hem och investeringsmöjlighet!

  • Balkong
  • Uteplats
Spoven 45, Östra Stranden, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Spoven 45, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 2
Spoven 45, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 3

Spoven 45

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 495 000 kr
22 + 30 m²
3 rum
300 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna sommardröm med gångavstånd till sandstrand och hav... men också nära Halmstad city! Beläget i barnvänliga och mysiga Spoven fritidsby på populära Östra Stranden. Denna pärla bjuder inte bara på en stor tomt om 300 kvm där du också kan parkera bilen, utan här får du också solljus hela dagen som du kan avnjuta på den generöst tilltagna terassen. Stugan är mycket välskött har omsorgsfullt renoverats och rustats upp av ägarna, bland annat nytt tak, badrum, uterum m.m. Till det får du en yteffektiv och trivsam planlösning där du får uterum, badrum och sovrum om ca 30kvm biarea utöver bostadsdelen med dess rum, garderob, kök och allrum om ca 22 kvm. Planlösningen ger möjlighet att med en enkel vägg inkludera sovrummet och badrummet som boarea om så önskas. Köket har de bekvämligheter man behöver såsom spis med ugn, mikrovågsugn, kombinerad kyl och frys och förvaringsutrymmen. I nästan hela bostaden finner vi snyggt plankgolv och vita väggar samt många fönster, vilket skapar en ljus och luftig känsla. Detaljer från byggnation har bevarats och den lantliga mysiga känslan har skapats med valda färger och material. Finns fiber indraget för digital underhållning. För den som söker aktiviteter finns bl.a. närhet till en gräsbelagd fotbollsplan, 9-håls golfbana, minigolf och restauranger. Området erbjuder en trivsam utemiljö som är perfekt för promenader, jogging eller bara för att njuta av den friska luften och havet. Likaså ligger bostaden med bekvämt cykelavstånd till Halmstad city och för den som vill åka kollektiv finns hållplats i närheten som snabbt tar dig till flera bekvämligheter inklusive matbutik, apotek och gym vilket gör det lätt att uppfylla alla dina grundläggande behov utan att behöva resa långt. Spoven 45 äger en andel i Spoven Ekonomisk Förening som har friköpt marken och tomterna från Halmstad Kommun. Stugan har varit eftertraktad och hyrts ut ibland, vilket genererat intäkter. Kort och gott, ett optimalt sommarboende med trivsamma grannar för barnfamiljen, seniorerna, ja till vem som helst eller för uthyrning med närhet till havet. 
 Man betalar underhållskostnad till föreningen 2 ggr per år: Aug 5000 kr Feb 5000 kr I detta ingår vatten, avlopp och sophantering. Fastighetsskatten är 4643 kr / år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Abc-gatan 23, Öster/Högskolan, Halmstads kommun

Abc-gatan 23

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
3 589 kr/mån
27 174 kr/m²

Den perfekta 2:an för dig som vill bo nära Högskolan och Halmstad city. På attraktiva Abc-gatan finner ni denna smakfullt renoverade lägenheten (2015). Snygga materialval och vita väggar samsas med vacker ekparkett. Lägenheten erbjuder ett helkaklat badrum, WC, stort och ljust kök, vardagsrum med utrymme för både mat och soffgrupp och dessutom en undanskymd sovalkov. Detta sammanfattar ett helt underbart boende på ett lugnt men ändå centralt läge. Bara att flytta rakt in! Föreningen har gemensamt en trädgård och uteplats med trätrall som gör sig ypperlig för grillkvällar. Ett plus för dig som uppskattar att vistas utomhus men ändå vill bo i lägenhet. Varmt välkomna till denna pärla som upplevs bäst på plats!

  • Plus
Österängsgatan 6, Halmstad, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Österängsgatan 6, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 6, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 6

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/6
5 405 kr/mån
18 344 kr/m²

Med en trevlig och grönskande innergård erbjuds här en väl underhållen trerumslägenhet som disponerar 81,5 välplanerade kvm som upplevs ljus tack vare fönsterpartier i tre väderstreck. Köket har bra arbetsytor och en trevlig matplats med utsikt över innergården. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat och de båda sovrummen är placerade i var sin ände av lägenheten. Den inglasade balkongen har ett trevligt österläge och erbjuder förmiddagssol. HSB:s BRF Östergård är en mycket välskött förening som erbjuder fräsch tvättstuga, vindsförråd, cykelförråd och parkeringsmöjligheter. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om man önskar ta sig utanför kommunens gränser. Tillträdesdatum är flexibelt. Varmt välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slåttervägen 4A, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Slåttervägen 4A, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Slåttervägen 4A, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Slåttervägen 4A

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 909 kr/mån
23 644 kr/m²

Här har du möjlighet att förvärva en denna fina lägenhet som använts som semesterboende, ett stenkast från Högskolan. Perfekt beläget i populära Öster med närhet till i stort sett det mesta man kan tänkas behöva! Lägenheten har en bra och yteffektiv planlösning vilket gör denna tvåan, i kombination med läget perfekt för såväl studerande, par eller ensamhushåll. Hall Ljus och rymlig hall med snyggt svart golv och vita väggar. Från hallen tar du dig vidare till kök, sovrum, vardagsrum och badrum samt klädkammare. Kök Kök med gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i ljusgrå nyans och stil som ger lite lantlig och mysig känsla, med ljust parkettgolv och vita väggar. Fönstret ger gott om ljusinsläpp och här finns utrymme för matplats med bord och stolar. Här har vi alla bekvämligheter såsom spis, ugn, kolfilterfläkt och kombinerad kyl och frys. Sovrum Ljust laminatgolv med ljusbruna väggar i texturtapet. Här finns plats för dubbelsäng med sängbord och även gott om förvaring med de inbyggda garderoberna. Badrum Rakt fram i hallen ligger det helkaklade badrummet. Här har vi modern stil med svart klinker och svarta och vita kakelväggar. Bekvämligheter såsom handduksvärmare, kommod, spegelskåp med inbyggd belysning och förvaring. Vardagsrum Rymligt och trevligt vardagsrum med fönster och dörr ut mot balkong. Här kan man njuta av solens strålar under hela eftermiddagen fram till solnedgång på kvällen. Parkettgolvet från byggnation ger exklusiv känsla och vitmålade väggar skapar en ljus och luftig känsla. Här finns plats för olika möblemang såsom soffgrupp och matdel för socialt umgänge. Källarförråd och vindsförråd ingår. Kort och gott, med sin närhet till både högskola och centrum, är detta ett bekvämt boende för dig som söker en central livsstil. Området erbjuder en trivsam utemiljö som är perfekt för promenader, jogging eller bara för att njuta av den friska luften och närhet till omtyckta och populära Östra stranden. 
Bostaden ligger nära flera bekvämligheter inklusive matbutik, apotek och gym vilket gör det lätt att uppfylla alla dina grundläggande behov utan att behöva resa långt.

  • Premium
Havsered Havsgård 295, Slättåkra, Halmstads kommun
  • Tis 20 aug kl 16:30
Havsered Havsgård 295, Slättåkra, Halmstads kommun, bild 2
Havsered Havsgård 295, Slättåkra, Halmstads kommun, bild 3

Havsered Havsgård 295

Gård/Skog
Slättåkra, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
5 995 000 kr
174 m²
6 rum
16,6 ha tomt

På naturskönt läge har vi äran att presentera Havsered Havsgård 295! Här finner du en harmonisk tillvaro med närhet till naturen, djur och en egen blåbärsodling. Bostadshuset består av en 1,5-plansvilla på generösa 174 kvm där du finner rymliga och ljusa rum för alla dina behov. Huset har omsorgsfullt inredda sällskapsytor, perfekta för både avkoppling och sociala tillställningar. På entréplan har du det praktiska köket gör matlagningen till en njutning. I köket har du även trappan upp till övre plan. Stort vardagsrum med en vacker kakelugn, sovrum, duschrum med wc samt tvättstuga. Från köket når du även ett stort trädäck på husets baksida. Övre plan erbjuder tre sovrum samt duschrum med wc. Stall: I dagsläget finns två stora boxar samt fyra mindre boxar. De fyra mindre boxarna kan göras om till en stor box samt utrymma till foderplats. Blåbärsodlingen består av 1050 buskar och ägaren har haft en skörd på ca. 1,1 ton per år. Ägaren har under några år erbjudit självplock av blåbär åt privatpersoner. 2021 genererade odlingen 116 000kr och 2022 genererade odlingen 167 500kr. Boka visningstid via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Flygaregatan  3, Centrum/Väster, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 12:15
Flygaregatan  3, Centrum/Väster, Halmstads kommun, bild 2
Flygaregatan  3, Centrum/Väster, Halmstads kommun, bild 3

Flygaregatan 3

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 850 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 599 kr/mån
32 456 kr/m²

Ett stenkast ifrån Halmstad City presenterar vi denna charmiga tvåa på andra våning om 57 kvm som karaktäriseras av vacker fiskbensparkett, rejäl takhöjd som skapar en härlig rymd och fönster i tre väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Du välkomnas av en ljus hall med ett vackert fiskbensmönstrat parkettgolv och vi fascineras av takhöjden som är på hela 2,80m. Till vänster har du köket som fick en ordentlig uppfräschning 2024 med ny bänkskiva, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och integrerad mikro samt en smakfull enkelho. Med andra ord, ett väldigt praktiskt och modernt kök i sobert utförande med ljusa skåpsluckor. Till höger från hallen ligger det helkaklade badrummet med takduschset och vikbara glasväggar. Vidare in i lägenheten har du det rymliga vardagsrummet med utgång till balkongen. Vardagsrummet ger plats för både matbord och soffgrupp med tv-hörna. BRF Byggmästaren 20 är en välskött förening och i månadsavgiften ingår värme, varmvatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg! På Flygaregatan bor ni i ett lugnt och trivsamt område ett stenkast från Halmstads centrum med närhet till alla affärer, havet, Prins Bertils Stig, fina grönområden, skola, barnomsorg och vårdcentral. Med cykel tar ni er till Högskolan i Halmstad på 10 min och till Resecentrum på 7 min. För dig som kör bil tar ni er till E6:an på 10 min. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hvitfeldtsgatan 12, Halmstad, Halmstads kommun
Hvitfeldtsgatan 12, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 12, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 12

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 395 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 713 kr/mån
30 126 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala 3:a om hela 79,5 kvm, beläget i ett utmärkt område som erbjuder lugn och ro, samtidigt som du har Halmstad City runt husknuten. Med en takhöjd som mäter 2,80m, fönster åt två väderstreck, ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare samt ett modernt kök med matplats skapas ett boende på centralt läge med hög kvalitet. Lägg då till två rymliga sovrum plus matplatsen som skapar en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket gör det perfekt för sociala tillställningar med vänner och familj. För dig som gillar att grilla eller njuta utav solen går du enkelt ut till föreningens mysiga innergård. Här tänder du upp grillen för att njuta av god mat med trevligt sällskap. På Hvitfeldtsgatan 12 bor du i en stabil och välskött förening som är nästintill obelånad. HSB Borgaren har ett totalt lån på endast 800 000 kr vilket innebär en skuldkvot på 610kr/kvm(!!). I den låga avgiften på 4 713 kr ingår värme, varmvatten, internet, tv-kanaler samt bostadsrättstillägg. Du har även gångavstånd till butiker, restauranger, nattliv, mataffärer, gym, kollektivtrafik, resecentrum havet och natursköna områden. Missar inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad - Boka visningstid redan idag!

  • Premium
Österängsgatan 28, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Österängsgatan 28, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 28, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 28

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 295 000 kr
49,5 m²
1 rum
vån 1/6
3 102 kr/mån
26 162 kr/m²

Låt oss presentera denna rymliga enrummare med allt du kan tänkas behöva på 49,5 kvadratmeter. Separat kök som är fullt utrustat och har gott om plats för ett matbord, praktiskt duschrum med utrymme för tvättmaskin om så önskas. Stort allrum med gott om plats för både sovplats och soffa samt utgång till den stenlagda uteplatsen som är skyddad från insyn. HSB BRF Östergård är en mycket välskött förening som erbjuder fräsch tvättstuga, vindsförråd, cykelförråd och parkeringsmöjligheter. Dessutom är det lätt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om du önskar resa utanför kommunens gränser. Varmt välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Snöstorpsvägen 91H, Halmstad, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45
Snöstorpsvägen 91H, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Snöstorpsvägen 91H, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Snöstorpsvägen 91H

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 460 kr/mån
44 930 kr/m²

Mitt emellan Högskolan i Halmstad och City presenterar vi denna moderna bostad med egen uteplats och en genomgående hög standard som stod klar för inflytt 2021. Här bjuds du på på smakfulla materialval samt en imponerade takhöjd om ca. 4 meter. Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kvalitetskök från Ballingslöv, ett modernt helkaklat duschrum med 60x60 plattor med en industrivägg och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Från det ljusa vardagsrummet når vi den möblerade uteplatsen i soligt söderläge. Här finns även en trappa upp till sovloftet som har platsbyggd förvaring. Brf Kronoberget 15 erbjuder flera trevliga mervärden: Solceller på tak, gemensamt studierum med pentry och toalett, garage, cykelförråd, mysig innergård och separat förråd till samtliga lägenheter. Beläget ca 5 min från Högskolan i Halmstad samt endast 300 m från både dagligvaruhandel och Halmstad Arena som erbjuder både gym och simhall. Här finns även goda bussförbindelser samt bra cykelvägar. Tillträdesdatum är flexibelt och går att lösa omgående för den som önskar. Obs! Tre bilder är endast möblerade digitalt. Vid visningstillfället kommer lägenheten vara omöblerad.

  • Premium
  • Uteplats
Timmermansgatan 24A, Centrum, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Timmermansgatan 24A, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Timmermansgatan 24A, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Timmermansgatan 24A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
52 m²
1 rum
vån 3/4
4 000 kr/mån
33 654 kr/m²

Välkommen till din nya oas ett stenkast från stan! Denna stiliga etta på generösa 52 kvm erbjuder allt du kan önska för ett modernt och bekvämt cityliv. Här bor du i en ljus och luftig lägenhet med stora fönster i tre väderstreck som bjuder in dagsljuset och skapar en trivsam atmosfär. Lägenheter erbjuder ett rymligt allrum som ger plats för både soffa och tv-bänk samt stor säng, Trevligt kök med bra arbetsytor, diskmaskin och plats för stort matbord, fräsch helkaklat badrum med kommod, duschhörna och wc. Medlemmarna har fri tillgång till föreningens gemensamma uteplats med pergola i västerläge. Perfekt för att antingen grilla eller sitta och jobba/studera. Här bor ni ett stenkast från Halmstad citys utbud av butiker/restauranger samt med närhet till Högskolan i Halmstad, livsmedelsbutiker, kommunikationer, vackra naturområden och havet.

  • Premium
Hallandsgatan 63A, Centrum/Väster, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/6
2 851 kr/mån
42 714 kr/m²

Vi presenterar med stolthet denna kvadratsmarta lägenhet som stod klar för inflytt så sent som 2022! Kliv in i hallen där ni välkomnas av en praktisk hall med platsbyggd förvaring från Ballingslöv. På golvet ligger stilren klinker som sedan övergår till mattlackerad ekparkett som är genomgående för hela bostaden. Direkt till höger har du ett kaklat duschrum med golvvärme och kombinerad tvätt- och torkmaskin. Vidare in har vi ett stilrent kök från Ballingslöv med öppen planlösning mot allrummet samt den möblerbara balkongen om ca. 5 kvm . På Hallandsgatan 63A bor ni med promenadavstånd till restauranger, shopping, aktiviteter, naturen och havet. Välkommen att boka visningstid!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skärkered 146, Simlångsdalen, Halmstads kommun
Skärkered 146, Simlångsdalen, Halmstads kommun, bild 2
Skärkered 146, Simlångsdalen, Halmstads kommun, bild 3

Skärkered 146

Gård/Skog
Simlångsdalen, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
5 250 000 kr
115 m²
4 rum
3 ha tomt

Drömmer ni om att bo på landet men samtidigt endast 15 minuter från Halmstad? Ytterst sällan ges en sådan här möjlighet och nu får ni chansen att förvärva denna dröm! Fastigheten som ligger på ett privat och lantligt läge erbjuder en mycket idyllisk tillflyktsort för dem som söker lugn och ro och fungerar mycket väl som hästgård, med beteshagar, paddock och modernt stall. Den charmiga villan byggdes 2008 och omfattar 115 genomtänkta kvadratmeter boyta och ytterligare 23 kvadratmeter loft. Ljusinsläppet i hela huset är härligt och ryggåstaket bidrar med en härlig rymd. Huset är väldisponerat och allting har planerats med omtanke för att skapa ett bekvämt och attraktivt boende. Det finns tre sovrum i huset, kök med matplats, två vardagsrum/allrum, badrum med tvättmöjligheter, en gäst-wc och groventré. Loftet är inrett med ett allrum och ett större sovrum. Bostadshuset är omgiven av en härlig och lättskött trädgård och uteplatser med trätrall runt huset ger möjligheten till både soliga och skuggiga platser att sitta på - allt efter tycke och smak. För hästentusiasterna finns det ett modernt stall med två boxplatser och plats för ytterligare en box om så önskas. Det finns även uppvärmd sadelkammare, foderkammare samt väl tilltagen utbyggnad för förvaring. Detta är verkligen en dröm för alla hästälskare. Gården, som består av ca 30 000 kvadratmeter mark totalt, ligger i fantastisk naturskön miljö med egen belyst paddock, flertalet beteshagar och i direkt anslutning till vackra ridvägar runt omkring. Utöver huvudbyggnaden finner ni en isolerad garagebyggnad som är inrett med helkaklat duschrum, bastu, kylrum, pentry med varmvatten och diverse förrådsrum. Utanför finns även ett rum för ytterförvaring samt en större hundgård. Som om det inte vore nog finner ni även en isolerad gäststuga på 22 kvm som är utrustad med wc och en egen uteplats med trätrall. Oavsett om du letar efter en familjehem eller en plats att odla din passion för ridning, erbjuder denna fastighet allt du kan önska dig. Välkommen till Skärkered 146!

  • Premium
Lillebäcksvägen 6, Halmstad, Halmstads kommun
Lillebäcksvägen 6, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Lillebäcksvägen 6, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Lillebäcksvägen 6

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
5 295 000 kr
175 + 10 m²
6 rum
520,5 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, komfort och charm i ett familjevänligt område. Beläget i närheten av både stadens centrum och flygstadens handelsområde, kan du enkelt nå allt med cykel på några minuter. Denna underbara bostad är också privilegierad med gångavstånd till stranden, vilket ger möjlighet till avkoppling och roliga strandaktiviteter under årets varmare dagar. Området erbjuder en perfekt miljö för familjer som önskar bo i ett tryggt och trevligt grannskap där harmonin känns av. Huset är välkomnande och socialt, här erbjuds du generösa ytor för umgänge och underhållning. Det finns även möjlighet att ha ett hemmakontor för den som behöver det. Med två badrum och en gäst-wc underlättas vardagen tack vare att det finns gott om bekvämligheter för hela familjen. Ett stort plus är att ett av badrummen även har bastu vilket höjer trivseln och ger dig möjlighet att ha egna spatillfällen i ditt hem. Dessutom erbjuder de stora sovrummen gott om plats och trivsel för alla. Från vardagsrummet kommer du ut till den inglasade altanen vilken erbjuder en härlig plats för dig att njuta av utomhuslivet samtidigt som du enkelt kan komma ut till den välskötta trädgården. Huset har byggts ut vid två tillfällen, med tilltalande och inbjudande tillbyggnationer som smälter väl in i den övergripande designen får du en bostadsyta om imponerande samt trivsamma 175 kvm vilka ger gott om utrymme för hela familjens trivsel. Lägg till att smarta förvaringslösningar, öppen spis och golvvärme i majoriteten av bostaden är integrerade så inser du snabbt hur enkelt det är att trivas och skapa ett hem där familjen kan trivas under lång tid framöver. Detta oerhört välvårdade hus är perfekt för familjer som letar efter en trivsam och bekväm bostad i en fantastisk miljö. Har du letat efter den perfekta bostaden för familjen, då har du hittat helt rätt här. Vänta inte, anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Stenvinkelsgatan 15, Centrum, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Stenvinkelsgatan 15, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Stenvinkelsgatan 15, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Stenvinkelsgatan 15

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 749 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
2 577 kr/mån
51 441 kr/m²

I mycket lågt belånad förening presenterar vi med stolthet denna trivsamma och ljusa enrummare på Stenvinkelsgatan 15! Lägenheten har en trevlig planlösning fördelat på 34 kvm med goda förvaringsutrymmen. Här har du ett helkaklat duschrum med golvvärme, praktiskt kök, stor klädkammare, rymligt vardagsrum med gott om plats för säng, soffa soffbord och tv-bänk. Från vardagsrummet nåt du den inglasade balkongen som erbjuder sol från tidig lunch tills att den går ner på kvällen. Brf Baronen är en mycket lågt belånad förening och oerhört välskött. Avgiften är endast 2 577 kr per månad, eller omräknat 583 kr per kvadratmeter och år, vilket är mycket lågt. I källarplan har du tvättstuga där du enkelt får tid samt cykelförråd. Med lägenheten följer också två egna förråd, ett större på vinden och ett mindre i källaren. På Stenvinkelsgatan 15 bor du mitt i city fast ändå lugnt med närhet till Högskolan i Halmstad, Resecentrum, livsmedelsbutik, affärer, bibliotek och padelhall. Tillträde kan ske omgående för den som önskar! Vi ses väl på visningen?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munkflyvägen 15, Åled, Halmstads kommun

Munkflyvägen 15

Villa
Åled, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 500 000 kr
140 + 30 m²
6 rum
545 m² tomt

Njut av lugnet och skönheten i denna charmiga villa, belägen på en stilla gata i ett familjevänligt område. Omringad av lummig grönska, erbjuder denna bostad en harmonisk tillflyktsort från vardagens stress och brus. Med en väldisponerad planlösning som möjliggör för fler rum, är detta hemmet idealiskt för både stora och små familjer. Ett av de mest slående inslagen i detta hem är det inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av tillvaron och förlänga årstiderna. Detta rum ger dig möjlighet att koppla av med en bok eller att bara sitta och beundra naturen utanför fönstret. Bostaden har även en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som smälter samman till perfektion. Denna öppna planlösning skapar ett rymligt och luftigt utrymme som är perfekt för sociala tillställningar eller lugna hemmakvällar med familjen. Här kan du bjuda in nära och kära på middagar, fester eller bara umgås över en kopp kaffe. Från balkongen sträcker sig en underbar utsikt över den frodiga grönskan som omger bostaden. Detta ger dig möjligheten att starta dagen med en harmonisk kopp kaffe. För barnfamiljer ligger en lekplats bekvämt nära bostaden, vilket gör det lätt att hålla barnen underhållna. Och för den aktiva finns det gott om utomhusaktiviteter att utforska i närheten. Denna villa ligger i en trivsam miljö där grannskapet präglas av gemenskap och vänlighet. Här kan du känna dig trygg och välkommen, samtidigt som du njuter av livets goda i ditt nya hem. Trots sin lugna belägenhet är villan ändå nära till stadens alla bekvämligheter - från shoppingcenter till restauranger och caféer. Du får det bästa av två världar: tystnaden och fridfullheten från landsbygden kombinerat med bekvämligheten av stadslivet. Framtida ägare kommer ha glädje av detta hem under många år framöver tack vare dess hållbara konstruktion och tidlösa design. Fler detaljer om fastighetens specifikationer kommer finnas tillgängliga vid visningen. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa allt du behöver för att leva ett bekymmersfritt liv fyllt med komfort, gemenskap och naturlig skönhet. Har du letat efter ett trivsamt boende för familjen då har du hittat helt rätt här, se till att anmäla ditt intresse redan nu för att inte gå miste om denna möjlighet! Varmt välkommen.

  • Balkong
  • Uteplats
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun, bild 2
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun, bild 3

Rörvägen 8E

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
6 401 kr/mån
13 769 kr/m²

Vi har nöjet att presentera denna välplanerade 2:a i markplan på populära Rörvägen i Trönninge. På 65 välplanerade kvadratmeter erbjuds ett rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan med eftermiddags- och kvällssol, stort badrum, tvättstuga och sovrum. Riksbyggens brf Trönningehus nr 1 är mycket välskött och aktiv. I avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber), parkering och bostadsrättstillägg! Här bor ni på lugn och barnvänlig återvändsgata med närhet till skolor, livsmedelsbutik, idrottsanläggning, padelhall och pizzeria.

  • Premium
  • Uteplats
Zinkvägen 5, Vallås, Halmstads kommun
  • Lör 10 aug kl 14:30
Zinkvägen 5, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Zinkvägen 5, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Zinkvägen 5

Villa
Vallås, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 395 000 kr
123 + 123 m²
5 rum
750 m² tomt

Varmt välkommen till denna rymliga bostad med tilltalande planlösning och generösa ytor. Här erbjuds du bland annat ett stort kök med gott om arbetsyta, vardagsrum som är perfekt för socialt umgänge, tre sovrum av bra storlek och en källare med både gillestuga samt ett "allrum" som är perfekt för att användas av familjens äldre barn där de får ett eget utrymme. Nuvarande ägare har stortrivts i huset som erbjuder närhet till både förskola & skola samt ett stort serviceutbud med matbutik, vårdcentral, apotek mm. Slå ihop det med det natursköna läget vilket är ett plus i kanten och ger fina möjligheter att ta sig ut för en uppfriskande promenad så har du ett välskött hus i ett högst trivsamt område där du kan njuta av vardagen och tillvaron. Detta är ett hus du inte vill missa, se till att anmäla ditt intresse redan idag för att inte låta denna möjlighet gå dig förbi. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 50