Mäklare Pugh Rengensjö

Pugh Rengensjö

Om mig

Vill du ha en lugn, driven och pålitlig mäklare har du kommit rätt. Jag har flyttat runt mer än 30 gånger i mitt liv och har stor förståelse för att livet förändras och därmed också våra boendebehov. Det är viktigt för mig att ta ansvar, att aldrig ta genvägar och att all information ska ”upp på bordet”. Mina tidigare kunder påtalar ofta de här sakerna, och beskriver mig som just lugn, driven, trygg, empatisk, kunnig och tydlig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storegårdsvägen 5, Villshärad, Halmstads kommun

Storegårdsvägen 5

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
5 995 000 kr
202 m²
8 rum
856 m² tomt

Välkommen till Storegårdsvägen 5! Ett stenkast från Haverdals naturreservat hittar du detta moderna och rymliga enplanshus med härliga ytor både inne och ute. Huset är mycket välskött såväl exteriört som interiört. Sobra materialval och rikligt ljusinsläpp genomsyrar bostaden och skapar en hemtrevlig och luftig känsla i hela huset. Villan erbjuder stora ljusa sällskapsytor i form av kök med matsalsdel, vardagsrum med braskamin samt ett vinterbonat uterum. De sociala ytorna vetter mot den stora terrassen i sydvästligt läge. I övrigt erbjuder boendet hela fem bra sovrum i olika delar av huset, två helkaklade och fräscha badrum samt tvättstuga med groventré från carporten. Läget på fastigheten är riktigt bra. Förutom närheten till havet så är du ett stenkast ifrån Haverdals vidsträckta naturreservat. Trädgårdssidan av huset vetter mot en allmänning vilket skapar en härlig inramning av trädgården. På framsidan av huset ligger Storegårdsvägen som är en lugn återvändsgränd med väldigt lite trafik och rörelse. På andra sidan vägen är det en gräsyta där barnen kan leka, spela fotboll eller bara vara. Trädgården är generös och erbjuder gräsytor, planteringar samt den över 100 kvadratmeter stora terrassen. Uteplatsen delas in i en del med Brasiliansk teak (överbyggd betongplatta) samt stenläggning och omgärdas av vindskydd och insynsskydd. En del av uteplatsen är överbyggd med tak och kan användas även mindre soliga dagar. Utöver detta så skapar det stora vinterbonade uterummet ännu större möjligheter till härligt umgänge ute, inne och mittemellan! Entrésidan på huset är stenlagd och lättskött. Carporten erbjuder förutom parkeringsplats också ett vidbyggt förråd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info och visning!

Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun
Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun, bild 2
Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun, bild 3

Gökvägen 29

Villa
Steninge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
6 000 000 kr
152 + 69 m²
7 rum
1 031 m² tomt

Varmt välkommen till denna arkitektoniska guldklimp om sju rum och kök i populära Särdal. Nuvarande ägare, tidigare verksam på Fredblads arkitekter i Halmstad, är hjärnan bakom byggnationen. Det ursprungliga huset byggdes på 70- talet och det för tankarna både till Japansk arkitektur och till Bauhauseran. Bostaden präglas av rejäla fönsterpartier med mycket ljusinsläpp och klassiska och påkostade materialval från golv till tak. Huset är konstruerat med synliga vertikala och horisontella bjälkar av trä, vilket gör att du har stor frihet att anpassa planlösningen efter egna önskemål. Villan har byggts till i omgångar och stilen har hela tiden bevarats. I dagens utförande, fördelat på 152 kvm, erbjuds fyra sovrum, två badrum, vardagsrum med stor braskamin, biblioteksdel samt kök med köksö. Vidbyggt finns dessutom en separat del/gästlägenhet med egen ingång där ytterligare ett sovrum/kontor är inrett samt att här finns tvättstuga, förråd, verkstad. Allt som allt är den uppvärmda inomhusytan hela 221 kvadratmeter. Det som idag är biarea skulle med relativt enkla medel gå att göra om till en separat lägenhet eller gästavdelning. Fastigheten är välskött men i vissa hänseenden i behov av renovering och modernisering. Husets hjärta är en öppen kökslösning mot vardagsrummet och biblioteket. Detta ger en härlig och luftig atmosfär att vistas i samt erbjuder gott om plats för socialt umgänge. Stilrent, minimalistiskt och smakfullt och stora ljusinsläppande fönsterpartier skapar ett unikt boende där mycket kraft har lagts på att känna närheten till naturen även inifrån huset. Braskaminen, som är centralt belägen i rummet, ger en mysig atmosfär för de mörkare timmarna. Via skjutparti i glas tar du dig enkelt ut till terrassen mot den lummiga trädgården som vetter mot en obebyggd strandskog i sydväst och som, tack vare detta, är väldigt privat och insynsskyddad. Runt omkring huset ligger natursköna omgivningar i alla väderstreck. Från fastigheten är det dessutom bara några hundra meter till stranden. På sommaren kan man skönja havet genom växtligheten på trädgårdssidan och på vintern erbjuds en mer vidsträckt havsutsikt mellan träden. Detta unika hus måste upplevas på plats! Fastigheten säljs som "aktiv matchning" vilket innebär att du som är intresserad är välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller för att boka privat visning!

 • Premium
Norra VÄRET 37, Väret, Halmstads kommun

Norra VÄRET 37

Fritidshus
Väret, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 595 000 kr
40 + 17 m²
2 rum
250 m² tomt

Välkommen till detta moderna, vinterbonade och påkostade fritidshus beläget på Norra Väret 37 i det eftertraktade området Väret i Halmstad. Huset passar både som sommarboende och som permanentboende. Med en boyta på 40 kvadratmeter plus sovloft om cirka 12 kvadratmeter, stort inglasat uterum och gäststuga erbjuder detta hus plats för familj och vänner. Utemiljön är minst lika bra som insidan och erbjuder, förutom det lyxigt inglasade uterummet, också en stor härlig uteplats och trädgård med många soltimmar. Trädgårdssidan vetter mot en allmän yta som skapar rymd mellan husen. Parkeringsytan samt entréytan är stenbelagd och trädgården är mycket påkostad och lättskött. Kort sagt, så är detta ett perfekt ställe för dig som älskar att njuta av utomhuslivet. Huset är byggt 2003 och är modernt. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en liten köksö samt en insatskamin. Här är det öppet i nock med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett modernt badrum med bastu och tvättmöjligheter. Uterummet är byggt på platta på mark med isolerat tak och isolerade väggar. Detta kan med enkla medel göras om till vinterbonat för den som vill nyttja det året runt. Gästhuset är förberett med vatten och avlopp framdraget för den som vill installera en WC där. Läget på Norra Väret är fantastiskt med närhet till, restauranger, aktiviteter och bad, vilket gör detta fritidshus till en dröm för de allra flesta. Flera av husen i området används som åretruntboende. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lilla villa på Norra Väret 37 i Halmstad. Ett perfekt tillfälle att skapa minnen och njuta av den vackra omgivningen. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

 • Uteplats
Gråbergsvägen 1, Steninge, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gråbergsvägen 1

Villa
Steninge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 295 000 kr
107 + 75 m²
4 rum
1 720 m² tomt

Välkommen till Gråbergsvägen 1 i Steninge. Här bor du med natursköna omgivningar som ger möjligheter till friluftsliv och rekreation. Den stora hörntomten ligger högt och fritt vilket skapar en ljus och härlig känsla både inomhus och utomhus. Husets planlösning passar både för permanentboende och som fritidshus. Bostadsdelen, som är på andra plan, erbjuder tre bra sovrum, kök med matplats och insatskamin, ett ljust vardagsrum med i vinkel med plats för matsalsmöblemang och loungedel. I vardagsrummet finns en andra insatskamin för att ytterligare höja mysfaktorn. På våningen finns också ett bra badrum med dusch och en gäst-WC. På Suterrängplan erbjuds ytterligare 75 kvadratmeter. Här finns ett gästrum, ett gym, ett badrum med badkar, dusch och bastu, tvättstuga samt garage. Idag finns ingen invändig trappa, men ritningar och långtgående planer finns för att integrera de båda våningarna med varandra. På tomten finns en nyrenoverad gäststuga, utrustat med både badrum och kök. Denna kan fungera som ett fristående utrymme för gäster eller kanske som en extra bostadsenhet. Här njuter du i vardagen i den härliga trädgården eller på någon av uteplatserna. Eller så packar du picknickkorgen och ger dig ut i den närliggande skogen eller ner mot vackra Steninge strand. Varmt välkomna att boka visning!

Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 2
Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 3

Svanhallavägen 17I

Lägenhet
Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 850 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 163 kr/mån
47 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna smarta, välplanerade och ljusa lägenhet på toppenläge i Stenhuggeriet! Lägenheten är ombyggd till en mini- trerummare men kan med enkelhet återställas till en rymlig tvåa. Arkitektoniskt känns detta boende både väl genomtänkt och genomarbetat - allt från det yttre formspråket på byggnaderna ända in i minsta detalj i planlösningen och inredningsvalen interiört. Den härliga balkongen mot sydväst i riktning mot innergården och havet. Här kan trevliga sommarkvällar avnjutas med utsikt mot den gemensamma trädgården och havsviken nedanför. Lägenheten är mycket effektiv tack vare en modern öppen planlösning. Genomgående är materialvalen sobra och tilltalar de flesta. Bostaden kan du komma till helt utan trappsteg via entrébalkongen. Dessutom finns hiss i huset för den som föredrar detta. Lägenhetens planering är mycket väl genomtänkt och ger plats åt en välkomnande hall, ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Två bra och rejäla sovrum varav det ena vetter mot entrésidan och det andra mot innergården. Badrummet är givetvis helkaklat och inrett med dusch, handdukstork och tvättställ. I badrummet finns också både tvättmaskin och torktumlare. Villa Tallvik är något av ett prestigeprojekt för oss - så beskriver arkitekterna bakom BRF Tallviken, och detta kan vi bara hålla med om! Med sin unika arkitektur i parkmiljö, beläget i populära Stenhuggeriet med närhet till havet, blir detta den perfekta bostaden för dig som vill ha nära till havet men också till centrum, Tylösand och närliggande bekvämligheter. Den vackra Prins Bertils stig finns ett stenkast från bostaden. Denna kan du följa in till city eller varför inte ända ut till Ringenäs. BRF Villa Tallvik är en äkta förening som bildades 2012 bestående av 25 lägenheter i 2 bostadshus uppförda 2016 med unik arkitektur i parkmiljö, beläget i populära Stenhuggeriet med närhet till havet. Det är en mycket välskött förening med god ekonomi som i närtid gjort energiinvesteringar i form av solceller som minskat energiförbrukningen. Diskussion om laddstolpar för elbil pågår. Varmt välkommen att kontakta mäklaren eller att boka visning!

 • Premium
Ranagårdsvägen 16, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 16

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 890 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 802 kr/mån
39 789 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

 • Hiss
Ranagårdsvägen 18, null, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 18

Lägenhet
Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
36 842 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

 • Hiss
Ranagårdsvägen 18, null, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 18

Lägenhet
Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
36 842 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

 • Hiss
Ranagårdsvägen 14, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 14

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 895 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
39 895 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och ljusa tvårummare med stor balkong. Lägenheten är helt nybyggd och du blir den första att flytta in i den. Materialvalen i lägenheten är lyxiga och och sobra. Balkongen vetter mot den generösa innergården som skapar härlig gemenskap i föreningen. Att bo i Ranalyckan innebär att du har gång- och cykelavstånd till mycket av det du behöver i vardagen och under helgen. På ca 20 minuter med cykel når du shoppinggatorna i Halmstad, och på ett par minuter är du på stranden. Många drömmer om att kunna ta cykeln till en lång finkornig strand. Det kan du göra då du har flyttat in i Ranalyckan. Den 7 km långa solvarma stranden Tylösand lockar turister från hela landet, men i sanddynorna kan du ändå hitta en plats för dig själv, din picknick och din bok. Att bo så nära en av Sveriges mest populära stränder innebär att du kan promenera längs havet och kanske till och med ta dig ett dopp långt efter att sommarsäsongen är slut och semesterfirarna åkt hem. Vill du spendera en dag på en mer avskild strand väntar vågorna vid Frösakull, Sandhamn eller Grötvik, inte heller långt från kvarteret. Snöra på dig ett par sköna skor och upptäck de vackraste vandringslederna, inte långt hemifrån. Oavsett om du vill finpromenera eller ta en rask power walk så är Prins Bertils stig en fantastisk upplevelse. Vandringen slingrar sig längs med havet från Halmstads slott genom sagolika Aleskogen och Eketånga naturreservat, förbi Tylösand och avslutas i vackra Möllegård. Längs vägen möter du vyer du inte kan få nog av. Du väljer själv hur långt du vill ta dig just idag. En kort promenad från bostäderna i Ranalyckan väntar Halmstad Golfklubb med sina två banor, den Norra och den Södra. Upplev en vacker natur och utmanande golf på omsorgfullt utlagda banor med havet inpå. Numera har Halmstads Golfklubb även sin egen Padelbana där du kan möta familj och vänner i en kul match. Det är en lyx få förunnat att ha en av Sveriges finaste golfklubbar så nära hemifrån. Varmt att kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning!

 • Hiss
Sven Jonsons gata 5, Nissastrand, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sven Jonsons gata 5

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 295 000 kr
90 m²
3 rum
vån 5/6
6 112 kr/mån
36 611 kr/m²

Här på lugna Sven Jonsons Gata ligger denna trevliga lägenhet på femte våningen. Lägenheten är rymlig och lätt att anpassa till dina behov. Idag är den disponerad som en 2,5a där det ena sovrummet öppnats upp för att skapa ett ännu större vardagsrum. Det kan med lätthet göras till en trea igen. För den som har behov av ett tredje sovrum är det också möjligt genom att bygga in matplatsen mot gården. De 90 kvadratmetrarna känns väldigt väl utnyttjade och erbjuder ägaren ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. En inbjudande och välkomnande hall med klädkammare leder oss in lägenheten. Här möts du av det rymliga och ljusa vardagsrummet som har utgång till våningens balkong som erbjuder en härlig utsikt mot Nissan och Norre Port. Vidare finns ett påkostat och modernt kök med exklusiva materialval och en stor härlig köksö. Härifrån når du utgången till den inglasade balkongen, som borgar för långa sköna vår- och sommarkvällar. Våningen erbjuder också ett sovrum med tyst läge mot innergården och möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum till i andra änden av lägenheten . Vidare finns ett rymligt och modernt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett finns också och ligger i anslutning till entrén. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till butiker, restauranger och kommunikationer. Välkommen att boka visning!

 • Hiss
Vattugatan 2A, Centrum Galgberget, Halmstads kommun

Vattugatan 2A

Lägenhet
Centrum Galgberget, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 895 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/5
4 097 kr/mån
27 868 kr/m²

Varmt välkommen till Vattugatan 2A. Nu erbjuds denna centralt belägna och hemtrevliga tvårummare med öppen och social planlösning. Lägenheten är mycket bra planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. Från vardagsrummet når du den mysiga inglasade balkongen som vetter mot lugna Vattugatan i sydväst. Lägenheten ligger på andra våning och självklart finns hiss. Tack vare moderna treglasfönster är lägenheten väldigt tyst trots det centrala läget. Köket är ljust och trevligt och här finns plats för ett rejält matbord. Det renoverades 2011 då köksluckor och bänkskivor byttes ut. Idag finns ingen diskmaskin installerad, men plats finns för detta. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och härifrån nås den inglasade balkongen. Badrummet är utrustat med badkar och tvättmaskin och 2011 byttes både WC och kommod med tvättställ ut. I hallen finns en rymlig klädkammare för förvaring. Detta boende passar dig som vill ha nära till allt. Centralt läge med bara några hundra meter från Lilla Torg och Halmstad City med sitt stora utbud av butiker, service och restauranger. Förutom detta är naturen bara runt hörnet. Närmast ligger Galgberget med sina promenadstråk, löparslingor, utomhusgym och lekplatser. Bostadsrättsföreningen Poppeln 16 är en bra, lagom stor och stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info och enskild visning!

 • Balkong
 • Hiss
Smeavägen 25A, Haverdal, Halmstads kommun

Smeavägen 25A

Villa
Haverdal, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
7 350 000 kr
207 + 32 m²
6 rum
1 152 m² tomt

Välkommen till denna generösa villa på Smeavägen, i charmiga och havsnära Haverdal. Huset är i alla delar genomtänkt med bland annat stora fönsterpartier som ger en känsla av ljus och rymd, och skapar ett harmoniskt flöde mellan inomhus- och utomhusmiljöer. Den smakfulla arkitekturen såväl exteriört som interiört kompletteras av påkostade materialval, vilket resulterar i ett hem där design möter funktionalitet. Den generösa boytan är över 200 kvadratmeter och stora delar av huset har öppet i nock med en slående takhöjd som skapar rymd. De sociala ytorna i form av dubbla vardagsrum och kök i öppen planlösning upptar tillsammans hela 85 kvadratmeter. I direkt anslutning till det inglasade vardagsrummet så finns den generösa altanen samt fristående vinterbonade uterummet som går att använda året runt. Detta gör det lätt att vara en bra värd för allt från familjemiddag till större fest. Huset är välplanerat för att tillgodose alla dina behov. Med fyra sovrum finns det gott om plats för både avkoppling och arbete hemifrån. Det finns även möjlighet att, med enkla medel, skapa ett femte sovrum om så önskas. Tre badrum, två där nere och ett på ovanvåningen, innebär ingen väntan på morgonen eller stress inför kvällens festligheter. Trädgården är lika genomtänkt som huset själv, med en design som erbjuder både skönhet och avkoppling. Ett fristående vinterbonat uterum/gästrum ger ytterligare flexibilitet och det vidbyggda garaget erbjuder bekväm parkering året runt. Huset ligger mycket bra till i Haverdal, ett lugnt område med närhet till havet och till andra aktiviteter. Denna plats kombinerar villaområdescharm med bekvämligheter, vilket gör den idealisk för dem som söker lugn men ändå vill ha nära till annat. Sammanfattningsvis är detta en ovanligt fin fastighet där varje detalj har tagits i beaktande för att skapa ett hem som är lika praktiskt som det är vackert. Vare sig du söker efter ditt drömhem eller ditt nästa sommarhus, kommer denna villa säkerligen att överträffa dina förväntningar. Varmt välkommen att boka visning eller kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Hallandsgatan 63A, Centrum, Halmstads kommun
 • Tis 23 apr kl 16:30

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/6
4 480 kr/mån
38 091 kr/m²

Välkommen till denna nästan nya och ljusa tvårummare på Hallandsgatan 63 A med 2,70 meter i takhöjd. Här bor du näst längst upp i huset på femte våningen - givetvis finns hiss. Lägenheten är modernt och effektivt planerad med öppen planlösning i kök och vardagsrum, ett lugnt sovrum mot innergården och ett badrum med tvättmöjligheter. Förutom balkongen mot nordväst med eftermiddag och kvällssol har du ytterligare en uteplats vid entrén. Den vetter mot innergården i sydost och här får du plats med cafémöbler eller liknande. Den extra takhöjden samt att den ligger på femte våning gör lägenheten extra ljus och rymlig. Lägenheten genomsyras av ljusa varma toner, fina material och genomtänkta detaljer – ombonat och utvalt. Praktisk förvaring och härlig plats för sällskap. Ett hem att känna sig stolt över, där vardagen flyter på och helgen är något mer. Förutom källarförråd, så har du också ett eget förråd utanför lägenhetsentrén. Välkommen till BRF Stadsgården i Västra Förstaden - med promenadavstånd till restauranger, shopping, , naturen och havet. Ett helt nytt område centralt belägen i Halmstad. Ett hemtrevligt grannskap med lugn innergård och trivsamma gaturum fulla av liv. Första inflyttning i föreningen var 2022. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Jakobsgatan 1, Halmstad, Halmstads kommun

Jakobsgatan 1

Tomt
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 300 000 kr
748 m² tomt

Eftertraktade väster har länge varit ett av Halmstads mest klassiska och attraktiva områden med dess centrala läge. Närhet till både skolor, Galgberget med fina promenadstråk, Flygstadens köpcenter och Halmstads vackra kust gör Mickedala till ett mycket populärt område att bosätta sig i. I området samsas ståtliga villor från tidigt 1900-tal tillsammans med radhus med sann funkisstil. Vad är då inte bättre än att kunna blanda gammalt med nytt? På Jakobsgatan 1 med perfekt hörnläge väntar denna tomt om 748m² på nya ägare. Här kan du bygga ditt drömboende med en generös byggrätt om 25% av tomtarean (187 kvm) på ett plan eller så bygger du i två plan med upp till 7 meters byggnadshöjd. 4,5 meter till tomtgräns gäller för nybyggnation. Vatten och avlopp samt elinkoppling är betald. Här har ni ett sällsynt läge att förvärva en tomt där ni kan bygga ert drömhem och trivas i många år framöver. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information!

 • Plus
Gråsejsvägen 33, Fyllinge, Halmstads kommun

Gråsejsvägen 33

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 966 kr/mån
32 551 kr/m²

Låt oss presentera denna nyproducerade och mycket kvadratsmarta tvåa med balkong i sydvästläge belägen på nybyggda delen av Fyllinge! Från Hållplatsen Jaktfalksvägen som ligger ca 200 m från lägenheten går stadsbussar som endast tar 12 minuter till högskolan! Bostaden stod klar år 2022 med genomgående hög standard samt en välplanerad planlösning med ljusinsläpp från två håll. Vi bjuds in till boendet via den trevliga loftgången som också kan användas som uteplats, väl inne i lägenheten fascineras vi utav den kvadratsmarta planlösningen med vardagsrum i öppen planlösning mot kök och sovrum med garderober. Badrummet är lyxigt stort och erbjuder egen kombimaskin för tvätt och tork. Här bor Ni med bara en kort biltur eller cykeltur från allt vad Halmstad har att erbjuda. Östra Stranden, högskolan och köpcentret Hallarna på behagligt avstånd. Missa inte denna möjlighet. Varmt välkomna att boka privat visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15