Mäklare Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sven Jonsons gata 3, Halmstad, Halmstads kommun
Sven Jonsons gata 3, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Sven Jonsons gata 3, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Sven Jonsons gata 3

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 295 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 6/6
4 298 kr/mån
52 720 kr/m²

Låt oss presentera denna unika takvåning på Nissastrand om 62,5 välplanerade kvadratmeter med terrass om hela ca 25 m² som har underbar utsikt och soligt sydvästläge. Terrassen är stor nog att rymma flera sittgrupper och möjlighet till inglasning av ca 8 kvm finns. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, nöjen och butiker. Packa väskorna, ta hissen upp till våning 6 av 6 och njut av livets goda! Detta vill ni inte missa! Personliga visningstider kan bokas redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Närabacken 4, Snöstorp, Halmstads kommun

Närabacken 4

Tomt
Snöstorp, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
786 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva tomt för valfri byggnation på bästa läge i Snöstorp. Kontakta mäklaren för mer information. Videopresentation kopiera länk: https://youtu.be/BTd37l-cqvY Nu finns möjlighet att bygga 0valfritt hus/villa på bästa läge i Snöstorp! 4 meters byggnadshöjd med möjlighet att inreda vind. Se även förslag under dokument för byggnation. Med nyproduktion finns många fördelar, såsom ingen fastighetsskatt i 15 år och lägre driftskostnader genom lägre energiförbrukning samt inget underhåll under många år. Dessutom får du själv bestämma planlösning och design samt all den inredning/design som du gillar! Boka gärna in ett första möte för genomgång med mäklaren om hur det kan fungera innan du kan flytta in i drömhuset och njuta! Upptäck Snöstorp...... ….... I eftertraktade Snöstorp finner man lugn och ro på bekvämt avstånd till centrala Halmstad. Orten som är ett villaområde cirka 4 kilometer öster om city har tidigare räknats som en egen tätort men har idag vuxit samman med Halmstad och gränsar till Vallås i norr och Fyllinge i sydost. Ett stort utbud inom samhällsservice har man i närheten på Vallås. Här finns bland annat skolor, bibliotek, vårdcentral, tandvård, förskola och äldreboende. Där hittar man också en väl utbyggd närservice med mataffär, restauranger, blomsterbutik, apotek, frisör, begravningsbyrå, kemtvätt med mera. Vill man ha ytterligare shoppingmöjligheter finns Hallarnas köpcenter på cykelavstånd och Halmstads cityutbud av nöje, kultur och shopping ligger bara på några minuters bilväg bort. För den fotbollstokiga finns Snöstorps FF med sin hemmaarena ”Skedalaheds idrottspark”, det finns också flera klubbar nere på Halmstad arena som öppnar armarna för spelare eller tränare. Eller varför inte prova skytte. Halmstad/Snöstorps skytteförening har aktiviteter året om och har en mysig klubbstuga intill Skedalaheds skjutbana. Det finns närhet till aktiviteter i alla åldrar t ex PRO Snöstorp-Vallås och Snöstorps Hembygdsförening som har sitt säte på Snöstorps Hembygdsgård. En förening med över 300 medlemmar. Naturen i området går inte av för hackor. Utmed den slingrande Fylleån finns en vandringsled mellan Fyllebro och Brogård som är cirka 6 km lång. Ledmarkeringar och bänkar finns på utvalda platser längs vägen. Har du fiskekort, har du möjlighet att på vissa platser dra upp en och annan lax, öring, gädda eller abborre. En stund av ro och frid finner man i Snöstorps kyrka. En kyrka som med sina tinnar och torn påminner om en österländsk riddarborg. Så praktfull att den 2006 blev utnämnd till Sveriges vackraste kyrka.

  • Plus
Hallandsgatan 63A, Centrum/Väster, Halmstads kommun

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
6 353 kr/mån
38 397 kr/m²

Tillfället att förvärva denna fina 3 :a på 78 kvm med genomgående hög standard och smart förvaring i nyproducerade Stadsgården. Byggnaden stod färdig 2022 med 100 arkitektritade lägenheter där samtliga har öppen planlösning med fina materialval och genomgående neutral grå färg på väggarna, tidlösa fönsterbrädor och stora fönsterpartier, vilket gör att bostaden känns modern, fräsch och rymlig. I hallen bjuds på praktisk klinker medan resten av bostaden har mattlackat trägolv. Direkt när vi kommer in hittar vi upphängning för kläder och garderoberna som ger gott om plats för förvaring. Till vänster har vi det större sovrummet och badrummet och vidare mynnar hallen ut till köket och vardagsrummet. Tack vare öppen planlösning mot vardagsrums-delen blir köket platsen för mysiga middagar med familj och vänner. Kvalitetsköket från Ballingslöv med köksö, Integrerad diskmaskin och fristående fläkt tillsammans med sobra färger ger en lyxig känsla. Utöver detta är köket även utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys i rostfritt utförande och en bänkskiva av sten med ett uppvik som stänkskydd. Då vardagsrummet och köket har öppen planlösning finns det gott om plats för umgänge och köksön fungerar bra som matbord med exempelvis barstolar om man snabbt ska äta frukost och sedan iväg eller vill få plats med fler gäster. Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut till den rymliga balkongen som bjuder på morgon och eftermiddagssol, perfekt för frukosten eller varför inte lunchen? Bostaden bjuder även på två sovrum, det större utrustat med platsbyggda garderober med med skjutbara dörrar och en spegeldörr medan det mindre har traditionell garderob. I det större finns utrymme nog om man skulle vilja få in en fåtölj eller kanske ett arbetsskrivbord? I duschen finner vi bland annat ljusgrå klinker med golvvärme, delvis kaklade väggar i vaniljvita toner och takdusch i krom, vilket ger en lyxig känsla. Vidare har vi duschvägg i glas, skåp med spegel och belysning, tvättmaskin och torktumlare, kommod och toalett. Här bor du med närhet till stadskärnan med dess butiker, parker och restauranger, men även perfekt cykelavstånd till bad, prins Bertils stig eller Galgberget. Bussförbindelser finns i anslutning som tar dig snabbt till Tylösand med dess vackra natur och sandstrand. Ta chansen att förvärva din drömbostad! Varmt välkommen att höra av dig till mig.

  • Hiss
Stenvinkelsgatan 6B, Centrum/Väster, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 6B

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 875 000 kr
107 m²
4 rum
vån 2/3
5 559 kr/mån
36 215 kr/m²

Låt oss presentera denna fantastiska sekelskiftesvåning på centrala Stenvinkelsgatan i modern tappning med takhöjd om ca 3 meter. De 107 välplanerade kvm fördelar sig på fyra rum och kök samt helkaklat badrum och gäst wc. Från köket nås den härliga balkongen med utsikt utsikt över den charmiga innergården där man även kan njuta av den härliga kvällssolen. Bostadsrätten erbjuder gediget plankgolv i många av bostadens rum, samt höga listverk och tidstypiska takrosetter. En lägenhet som bör upplevas på plats! Bostadsrätten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor ni mycket centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. När lusten faller på om en joggingtur så har man Galgbergsområdet med sin fina natur och mysiga promenadstråk/joggingspår inom 5-10 min.. Välkomna att boka er personliga visningstid!

MÖLLEBERGET *:9 , Halmstad, Halmstads kommun

MÖLLEBERGET *:9

Tomt
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
500 000 kr
908 m² tomt

På högt läge i Oskarström kan vi nu erbjuda en tomt mitt i samhället att uppföra hus för valfri byggnation! Med en möjlig byggnadsarea av 250 kvm samt 3,5 meter byggnadshöjd ges det fantastiska möjligheter att bygga sitt drömhus! Varmt välkommen att boka in ett möte för att prata mer om ditt nya framtida boende! Fördelar med att bo i nytt hus: Du får själv bestämma planlösning och interiör samt exteriör Egen tomt för lek och mys Bjuda in grannar på grillkväll Plats för egen hobby Låga energikostnader och och nästan inget underhåll i åtminstone 10 år Ingen fastighetsskatt de första 15 åren Varmt välkommen att boka in ett möte för att prata om ditt nya boende!

Visar alla 5