Mäklare Mikael Niwenros

Mikael Niwenros

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyckogatan 19, Oskarström, Halmstads kommun

Lyckogatan 19

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 595 000 kr
125 + 75 m²
4 rum
1 176 m² tomt

På bra läge mitt i trevliga Oskarström har vi nu nöjet att presentera ett välvårdat 1,5 -planshus med källare och integrerat garage samt inglasat uterum ! Här finns de ytor som behövs för familjen och socialt umgänge såväl inomhus som utomhus. Plan 1: Vi kommer in i ljus entré där vi även har Wc/dusch i anslutning. Rakt fram når vi vardagsrum med bra ytor och braskamin som ger god stämning samt värme under kallare årstider. Från vardagsrummet har vi access till stort uterum på ca 30 kvm, vilket även har utgång härlig terrass i bästa solläge. Köket som är ljust och fräscht är placerat med direkt ingång till vardagsrummet. Idag finns ett sovrum på plan ett men det går att ändra till två* . * Enligt ursprungliga planlösningen. Plan 2: Här har vi ytterligare 2 bra sovrum och förråd samt Wc. Källare: Tvättstuga med torkrum, matkällare, pannrum samt förråd.

Slättåkravägen 16, Oskarström, Halmstads kommun

Slättåkravägen 16

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 700 000 kr
149 + 25 m²
6 rum
941 m² tomt

Här finns de ytor som behövs för familjen och socialt umgänge såväl inomhus som utomhus. Beläget på liten återvändsgata med hörn läge samt en stor trädgård vilken inbjuder till både lek och umgänge. Vi har även stort altandäck vilket ger stora förutsättningarna för mycket umgänge och sköna stunder i goda vänners lag. Vidare har vi stort uterum (ej vinterbonat) och även stort dubbelgarage med smörjgrop. Plan 1: Entré med avhängning/garderob samt access till kök med matplats. Från köket når vi även en rejäl tvättstuga med groventré. Från entré/passage har ingång till sovrum och trevligt vardagsrum som ör utrustat med braskamin. Vidare har vi stort badrum samt ytterligare 2 sovrum. Plan 2: Här finner vi bra 2 sovrum i vardera ände samt wc och allrum för myskvällar. Förråd på gaveldel.

Stenvinkelsgatan 6B, Centrum/Väster, Halmstads kommun

Stenvinkelsgatan 6B

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 875 000 kr
107 m²
4 rum
vån 2/3
5 559 kr/mån
36 215 kr/m²

Låt oss presentera denna fantastiska sekelskiftesvåning på centrala Stenvinkelsgatan i modern tappning med takhöjd om ca 3 meter. De 107 välplanerade kvm fördelar sig på fyra rum och kök samt helkaklat badrum och gäst wc. Från köket nås den härliga balkongen med utsikt utsikt över den charmiga innergården där man även kan njuta av den härliga kvällssolen. Bostadsrätten erbjuder gediget plankgolv i många av bostadens rum, samt höga listverk och tidstypiska takrosetter. En lägenhet som bör upplevas på plats! Bostadsrätten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor ni mycket centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. När lusten faller på om en joggingtur så har man Galgbergsområdet med sin fina natur och mysiga promenadstråk/joggingspår inom 5-10 min.. Välkomna att boka er personliga visningstid!

Skördevägen 2A, Halmstad, Halmstads kommun

Skördevägen 2A

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
2 274 kr/mån
34 143 kr/m²

Låt oss presentera en helt nyrenoverad kvadratsmart 1:a från 2020 med nytt kök och helkaklat badrum samt genomgående nya ytmtrl. Lägg också till en välskött föreningen som löpande har genomfört större förbättringar vilket medfört att avgiften kan hållas nere så att du har pengar över till annat. Letar du efter den perfekta studentbostaden? Då har du hittat helt rätt här. Vänta inte, anmäl ditt intresse nu för att kunna förvärva denna trevliga lägenhet.

  • Plus
Skånegatan 57A, Centrum/Väster, Halmstads kommun

Skånegatan 57A

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/5
3 779 kr/mån
41 406 kr/m²

Med stolthet kan vi nu presentera denna kvadratsmarta tvåa vilken är inflyttningsklar i slutet av maj 2023! Känslan av nyproduktion är svårslagen! Ni som nya köpare/ägare blir den första att flytta in i denna härliga bostad. Entrédel med access till wc/dusch och passage vilken leder till rejält sovrum samt vidare in i den ljusa härliga kök och vardagsrumsdelen. Det gemensamma köket och vardagsrummet är ljust och välkomnande. Den sociala planlösningen gör det möjligt att inreda med soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. I köksdelen finns gott om plats för matlagning. Precis utanför ligger den trevliga balkongen, perfekt för långa frukostar och mysiga middagar under sommarhalvåret. I utgångspriset ingår tillval för 80.000kr. Vi har Bla. vitpigmenterade ekgolv samt förhöjd standard på kök. Handdukstork i badrum och genomgående högre standard på kakel/inredning samt detaljer. Brf Västra Allén får dessutom räntegaranti av Skanska. Räntegarantin innebär att Skanska kompenserar för den höjda kostnaden för bostadsrättsföreningens lån under de första åren. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Plus
  • Hiss
MÖLLEBERGET *:9 , Halmstad, Halmstads kommun

MÖLLEBERGET *:9

Tomt
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
500 000 kr
908 m² tomt

På högt läge i Oskarström kan vi nu erbjuda en tomt mitt i samhället att uppföra hus för valfri byggnation! Med en möjlig byggnadsarea av 250 kvm samt 3,5 meter byggnadshöjd ges det fantastiska möjligheter att bygga sitt drömhus! Varmt välkommen att boka in ett möte för att prata mer om ditt nya framtida boende! Fördelar med att bo i nytt hus: Du får själv bestämma planlösning och interiör samt exteriör Egen tomt för lek och mys Bjuda in grannar på grillkväll Plats för egen hobby Låga energikostnader och och nästan inget underhåll i åtminstone 10 år Ingen fastighetsskatt de första 15 åren Varmt välkommen att boka in ett möte för att prata om ditt nya boende!

Visar alla 6