Trapetsgatan 30a

Fridhem, Ängelholm Se på karta

2 640 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Förening
BRF Fridhem Fotbollen
Om föreningen
Avgift
4 998 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
30 345 kr/m²

Ängelholms kommun etablerar ett nytt bostadsområde beläget söder om Ängelholms IP, mellan Kullavägen och Helsingborgsvägen, vid namn Fridhem. Området kommer att bestå av ca 400-600 st bostäder i en härlig blandning av bostadsrätter och hyresrätter. Fridhem har gott om boendekvalitéter med ett lugnt läge nära till såväl stadspuls som natur. Tänk dig möjligheten att bli den första att bo i ett nytt urbant kvarter, som med sin framträdande arkitektoniska siluett kommer att bli Ängelholms senaste tillskott.

Från området når man enkelt kollektivtrafik och Ängelholms mysiga stadskärna med sin uppskattade gågata, Rönne å, butiker, restauranger och service. Med endast 4 km från havet och 1,5 km till Kronoskogen är det inte långt till natursköna omgivningar. Kronoskogens gröna stråk och många motionsslingor löper längs med havet och skapar en grön skyddande inbäddning av staden. I den nya stadsdelen kommer förskola och centrumhandel uppföras vilket skapar ytterligare urbanitet och en känsla av att tillhöra staden.

Murum har tillsammans med JKAB arkitekter fått äran att skapa 38 st attraktiva kvalitetshem med genomtänkt boendemiljö, smarta lösningar och ett tydligt miljötänk. Murums vision för platsen har varit att skapa en grön oas och bostäder av hög klass med moderna materialval, ny teknik och innovativa boendelösningar att trivas i. Med det sagt kommer bostädernas exteriör präglas av ett naturskönt intryck med fasader klädda i skiffer.

Bostäderna kommer att tillhöra Bostadsrättsföreningen Fridhem Fotbollen och bestå av sex fastigheter i två plan, samtliga med egen ingång i markplan med invändig trappa till ovanvåningen. Generösa uteplatser och balkonger erbjuds i populära väderstreck som ebbar ut mot gemensamma ytor med samlingsplatser, grill, odlingar och grön växtlighet. Till varje bostad erbjuds en p-plats på bekvämt avstånd från din bostad.

Tillträde från hösten 2020. Bilder utgör datorillustrationer och kan avvika från verkligt utförande.

För mer information om varje specifik bostad och dess placering se www.murumholding.se under flik "Bostäderna". Varmt välkomna att ta kontakt med Fastighetsmäklaren.

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare