3etage Fastighetsmäklare

3etage Fastighetsmäklare

Mäklare

Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Tis 7 feb kl 16:30
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Brommagatan 32

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

3 100 000 kr

72 m²

2 rum

4 183 kr/mån

43 056 kr/m²

En drömlägenhet som får varje medveten spekulant att tappa andan. Totalrenoverad via föreningen från golv till tak med underbar balkong i perfekt solläge! Välkomna till ett hem med en känsla och karaktär utöver det vanliga. Här följs en röd tråd genom hela bostaden och renoveringen har verkligen utförts med fingertoppskänsla. Man har tagit fram och återskapat många av de vackra attribut som hör till byggnadsåret samt kombinerat detta med en modern touch. Snyggt ljust enstavsgolv flyter genom bostaden och samtliga väggar är släta och vitmålade. Planlösningen är optimal med ett stort kök med plats för matbord för 10-12 personer. Här har man en underbar kontakt med den helt nybyggda balkongen. Stor, snygg och i perfekt söderläge. Här hörs bara fågelkvitter när man blickar ut över föreningens grönskande innergård. Vardagsrummet är även det mycket rymligt och har trevlig utsikt mot de engelska radhusen mitt emot. Sovrummet ligger lugnt och skönt mot gården, här ryms både dubbelsäng och bra möjlighet att bygga garderober. Även hallen är möblerbar till antingen skrivbord eller ytterligare förvaring. Badrummet är även det totalrenoverat. Helkaklat i harmoniska färger och utrustat med bland annat dusch samt förberett för tvättmaskin. Dessutom förfogar föreningen över en extremt välskött och mysig innergård som på sommaren erbjuder grill- och solmöjligheter för föreningens medlemmar. Föreningen har även en helt nyrenoverad gästlägenhet med 4-5 bäddar, kök och badrum, som bostadsinnehavarna har möjlighet att hyra för en liten summa. Trapphusen är utrustade med hiss som tar oss till husets alla plan inklusive källare där man bland annat finner ett tillhörande förråd och två nyutrustade tvättstugor. Fastigheterna är pedantiskt skötta, notera gärna den detaljerade beskrivning över vilka renoveringar som utförts i den proffsiga årsredovisningen. Där kan tilläggas att föreningen under 2022 renoverade fasaden mot gården, satte in helt nya balkonger och bytte samtliga fönster mot innergården. Brf Jägaren 7 är belägen alldeles ovanför backen och såväl centrum som havet nås via en kort promenad på ca 8 minuter. Här uppskattar många lugnet och den vackra gamla bebyggelsen. På sommaren samlas vännerna i Vikingsbergsparken för att grilla, spela boule och umgås. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Droskvägen 1, Laröd, Helsingborgs kommun
 • Tor 9 feb kl 16:00
Droskvägen 1, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Droskvägen 1, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Droskvägen 1

Villa
Laröd, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

7 950 000 kr

180 m²

6 rum

718 m² tomt

Rymligt 1,5 plans hus om hela 180 kvm uppfört 2014 och beläget på hörntomt med fri utsikt över åkermark. Här bor man i ett ganska nybyggt och mycket barnvänligt område. Huset fördelar sig över stora sällskapsytor på entréplan med både kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även ett rymligt sovrum, rejält badrum samt grovingång med tvättstuga och förvaring. Upp till finns allrum, ett master bedroom med klädkammare, två sovrum och ytterligare ett stort badrum. Huset är ytterst praktiskt för både den stora och lilla familjen. I Laröd bor man nära ett stort serviceutbud som b.la. mataffär, bibliotek, vårdcentral, gym, och spelbutik. Både skola och förskola ligger bara några 100m bort, precis som Laröds IP där det finns aktiviteter som fotboll, tennis och gymnastik. Vackra promenadstråk i skogen samt stränder med dopp i Öresund nås på några få minuter. Om ni vill skippa laga kvällsmat så handlar man med fördel på den lokala pizzerian La Rossa och efteråt avnjuter man en glass på Sofierokiosken. Bättre än så här blir det inte, Laröd är ett av Helsingborgs attraktivaste områden. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
Fogdögatan 14, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Fogdögatan 14

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 250 000 kr

120 m²

5 rum

434 m² tomt

Flexibelt och praktiskt enplanshus i vinkel i populära Rydebäck, lugnt beläget längst in i återvändsgränd och med trädgård gränsande till grönområde. Dessutom stort uterum att förlänga både säsongen och sommarkvällarna med! Här bor ni i ett bekvämt och lättskött hus i vinkel med allt i ett plan, helt utan trappor! Bilen parkeras dessutom smidigt i carport precis utanför entrédörren. Huset erbjuder idag en relativt öppen planlösning med stora samvaroytor och rejäla sovrum samt gott om förvaring. I dagsläget finns det 3 sovrum men den som har behov kan med enkla medel göra om planlösningen för att möjliggöra ända upp till 5 sovrum! Perfekt både för barnfamiljen och för er som vill ha ett praktiskt och lagom stort hus i ett plan med lättskött trädgård. Husets läge är optimalt i området där det ligger lugnt beläget ut mot grönområde. Just utanför går cykel och gångstigen ner till Rydebäcks långa härliga strand som bjuder in till salta bad och här hittar vi också populära Restaurang Tegel. Allt sammantaget ett lättskött och bekvämt hus i ett plan. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig fastighetsmäklare!

Rödhakegatan 13, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 14:15
Rödhakegatan 13, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Rödhakegatan 13, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Rödhakegatan 13

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

5 800 000 kr

135 m²

6 rum

360 m² tomt

På lugn, familjevänlig gata har jag nöjet att presentera detta välskötta och inbjudande hus med helt rätt känsla där ljus och sociala ytor står i fokus. Bra häckomgärdad gräsmatta för spralliga barn, stort trädäck som förutom plats för loungemöbler och matmöblemang bjuder på ett avkopplande utespa. Som grädde på moset finns en lyxig solterrass för skönt sommarhäng. På entréplan får man stora sociala ytor med ett vardagsrum som rymmer soffgrupp samt exempelvis matsalsmöbler. En kamin ger förutom värme en härlig charmfaktor. Från vardagsrummet nås även trädgården med dess stora trädäck. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum som är perfekt som kontor/gästrum eller lekrum om man inte vill ha leksaker utspridda överallt. Här liksom i resten av entréplanet ligger behaglig golvvärme. Nytt stilfullt kök med gott om skåp samt en bra matplats. Från köket kan man ta med sig kaffekoppen ut till den stensatta uteplatsen som vetter mot väster. Även grovköket med utgång till trädgården nås från köket. Takhöjden på entréplanets är 2.6-3.5m och på övre planet upp till 3.7m. Den vita trappan med två fönster leder oss upp till ovanvåningen. Detta plan erbjuder tre sovrum, ett helkaklat badrum samt ett mindre allrum/hemkontor. Den imponerande takhöjden ger rummen möjlighet till många spännande lösningar. Husets master bedroom är ett väldigt rymligt rum som med fördel kan användas som t.ex ett allrum/tv-rum. Här är pampiga fönsterpartier, en fransk balkong, en klädkammare men framförallt - en imponerande solterrass. Terrassen har plats för ett stort loungemöblemang samt en matplats. Perfekt för solbad eller varför inte sena grill- och drinkkvällar? Det finns en trappa ned till trädgården så det blir lätt att hämta maten från grillen.

 • Premium
Carl krooks gata 59, Söder, Helsingborgs kommun

Carl krooks gata 59

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

895 000 kr

61 m²

2 rum

4 126 kr/mån

14 672 kr/m²

Välplanerad lägenhet med renoveringsbehov i populära Sachsen. Enorm inglasad balkong om ca 17 kvadrat i söderläge. Brf Sachsen är en stor och välskött förening. Här finns exempelvis tre övernattningslägenheter, festlokal, samlingsrum, gym, kryddland på gården m.m. Här bor du tryggt och skönt i de södra delarna av staden med närhet till allt. Varmt välkomna på visning med ansvarig mäklare Roger Billsten!

 • Balkong
 • Hiss
Derbyvägen 17, Laröd, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 11:45
Derbyvägen 17, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Derbyvägen 17, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Derbyvägen 17

Radhus
Laröd, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 295 000 kr

130 m²

5 rum

4 610 kr/mån

33 038 kr/m²

Varmt välkommen till gemytliga Laröd och Derbyvägen 17 där detta välbelägna, väldisponerade och välskötta radhus väntar på ny ägare. Läget är ett av de bättre i föreningen med den efterlängtade västerträdgården för soliga sommarkvällar. I Laröd bor ni nära ett stort serviceutbud som b.la. mataffär, bibliotek, vårdcentral, gym, och spelbutik. Både skola och förskola ligger bara några 100m bort, precis som Laröds IP där det finns aktiviteter som fotboll, tennis och gymnastik. Vackra promenadstråk i skogen samt stränder med dopp i Öresund nås på några få minuter. Om ni vill skippa laga kvällsmat så handlar man med fördel på La Pizza och efteråt avnjuter man en glass på Sofierokiosken. Bättre än så här blir det inte, Laröd är ett av Helsingborgs attraktivaste områden.

 • Premium
 • Uteplats
Alnarpsgatan 14, Gustavslund, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 14:15
Alnarpsgatan 14, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Alnarpsgatan 14, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Alnarpsgatan 14

Villa
Gustavslund, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 950 000 kr

162 m²

7 rum

405 m² tomt

Välrenoverat och mycket rymligt 1½-plans hus med möjlighet till 5-6 sovrum. Här bor man i lummig barn-idyll med direkt närhet till skola och förskola samt ett stenkast bort från vackra Jordbodalen. Huset ligger lugnt och skönt längst in i området med solig tomt i väst. En lättskött trädgård omgärdad av häck, staket och växtlighet samt med trä ridå utanför så man slipper all form av insyn. Invändigt mäter huset hela 162 kvm i 1½-plan med väldigt flexibel planlösning. Nuvarande ägare har bott i huset i över 20 år och skapat många härliga minnen. Genom åren har huset renoverats och förändrats utifrån familjekonstellation. Idag är där två sovrum (ett dressing-room och ett stort sovrum) på entréplan samt två sovrum på ovanvåningen, men beroende på hur många man är kan man inreda huset med alltifrån 4-7 sovrum. På entréplan finns rymliga sällskapsytor med renoverat kök som ligger öppet mot allrummet. Här finns även tvättstuga/grovingång, gott om förvaring samt ett lyxigt badrum med både dusch och badkar. På ovanvåningen finns ett enormt allrum samt ett renoverat badrum. Sammantaget ett inflyttningsklart hus för både den lilla och stora familjen. På Alnarpsgatan bor flertalet barnfamiljer lugnt och skönt i bilfritt område (det går bra att köra in om man behöver lämna av tunga prylar) där barnen springer från hus till hus och leker. En ytterst välskött samfällighet där var och en har egen garageplats samt tillgång till extra parkeringsplats utomhus. De är just nu i en process att installera ladd-boxar till varje garage och man inväntar bara ett anläggningsbeslut sen kan man trycka på knappen. Alnarpsgatan och Gustavslund placeras i de sydöstra delarna av Helsingborg och utgör idag ett större villaområde med många grönytor och välplanerade cykelstråk. Här finns allt man kan önska i form av förskolor, skolor, matbutik, service och föreningsliv. Även Jordbodalens vackra natur ligger bara en kort promenad bort. Från Gustavslund tar man sig smidigt ut på motorvägen och på cirka 5 minuters cykelavstånd nås Ramlösa station med god tågförbindelse. Detta är med andra ort ett klockrent familjeområde och ett mycket attraktivt läge i Helsingborg. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
Bella Vista-Vägen 79, Hittarp, Helsingborgs kommun
Bella Vista-Vägen 79, Hittarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Bella Vista-Vägen 79, Hittarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Bella Vista-Vägen 79

Lägenhet
Hittarp, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 495 000 kr

136 m²

4 rum

7 240 kr/mån

33 051 kr/m²

Modernt renoverat gavelradhus i populära och ytterst välskötta Bella-Vista i Hittarp. Här bor en massa livsnjutare lugnt och skönt med magnifik sundsutsikt och direkt närhet till skog och hav! Perfekt beläget gavelradhus med fri utsikt över närliggande grönområde och havet. Bostaden mäter hela 136 kvm och har en flexibel planlösning med möjlighet till tre sovrum. På entréplan återfinns ett stort härligt kök med matplats och i änden ligger allrummet varifrån man har en underbar kontakt med den stenlagda uteplatsen. Detta rum kan delas av om man vill skapa ytterligare ett sovrum. På detta plan finns även ett snyggt helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin (nuvarande ägare tvättar i föreningens utomordentliga och välutrustade tvättstuga som ligger i källaren). En våning upp öppnar ett underbart allrum upp sig med magnifik utsikt över havet och härlig kontakt med balkongen. Då bostaden ligger på gaveln får man ljusinsläpp från två håll vilket bidrar till en läcker känsla. Två rymliga sovrum finns också, precis som ett mycket snyggt renoverat badrum med badkar (kan tas bort om man önskar dusch). Hela bostaden håller mycket hög klass, båda badrummen är renoverade, alla golv och ytskikt är renoverade samt köket är uppfräschat. Ett inflyttningsklart radhus redo för nästa ägare! Välskötta Brf Beva består av 74 st bostäder i tre olika storlekar. En mycket aktiv förening som jobbar för medlemmarnas trygghet och för en hållbar framtid. Föreningen har gjort många energisparande åtgärder med bland annat installation av solceller och nya värmepumpar. Föreningen har en god ekonomi med lågt belånade fastigheter i bra skick. Till varje bostad hör ett källarförråd samt en plats i carport. Det finns även gott om gästparkeringsplatser och runt om bostäderna sköts omgivningen pedantiskt. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och p-plats. Läget är fantastiskt mitt i byn endast ett stenkast från havet och med närhet till skolor och dagis. Vackra vandringsleder och oemotståndlig natur omgärdar området. I Hittarp finns ett starkt föreningsliv via Hittarps IK (fotboll, gymnastik, racketsport och boule) och Hittarps Ridklubb. Goda pendlingsmöjligheter där stadsbussen tar dig direkt in till city på cirka 20 minuter. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Västra Allén 10, Maria Park, Helsingborgs kommun
Västra Allén 10, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Västra Allén 10, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Västra Allén 10

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

3 595 000 kr

142 m²

4 rum

8 387 kr/mån

25 317 kr/m²

Unikt boende i parken där man har hela översta våningsplanet för sig själv! Fönster i alla väderstreck och en underbar takterrass i perfekt västerläge. Hiss och bilplats! Att bo inne i parken är verkligen en ynnest för här är man omgärdad av den härliga naturen men utan att göra avkall på bekvämligheter som finns i det absoluta närområdet såsom; affär, restaurang, vårdcentral, gym samt goda kommunikationer. Promenadstråken är många och det tar inte lång tid att bege sig till både skog, bad och stad. Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om en läcker samt unik våning till en mycket rimlig månadskostnad. Då jag, ansvarig mäklare Roger Billsten, själv bor i Mariastaden sedan 2006, och jag har under mina 21 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nedrabygatan 14, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Nedrabygatan 14, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedrabygatan 14, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedrabygatan 14

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

6 495 000 kr

160 m²

6 rum

244 m² tomt

Nu erbjuds ett välbyggt, arkitektritat och lyxigt radhus för nästa familj att njuta av! Här har man verkligen inte sparat på krutet utan huset har allt man kan önska sig utav ett modernt och funktionellt boende i absolut toppklass. Huset disponeras över två plan och en stenlagd fram- och baksida att njuta av. Här finner vi ett lättskött hem med öppna, luftiga sällskapsutrymmen med fönster från golv till tak som inbringar ett naturligt och fantastiskt ljusinsläpp till hela bostaden. Designen och de påkostade materialvalen är något alldeles extra med stilrent klinkergolv som vilar på hela nedanvåningen och ett välutrustat kök med en stor köksö i öppen planlösning mot allrummet. Från husets sociala utrymmen på nedanvåningen når man husets oemotståndliga baksida och för de som uppskattar att solbada, grilla och relaxa så ligger det i solsäkert söderläge. Husets stenlagda framsida ger plats för tre bilar och familjens cyklar. Laddstolpe finns för elbil. Utöver detta erbjuds även det sedvanliga ett hus bör innehålla. Med andra ord; fyra bra sovrum, två rymliga badrum, generös tvättavdelning, mycket god förvaring, ett mysigt allrum på ovanvåningen och en känsla som är svår att förklara med ord. Ett hem ni helt klart ej får gå miste om! Fri fastighetsskatt första 15 åren sen fastigheten förvärvades. Härlig näromgivning med Gyhultsskogen och sköna promenadstråk runt knuten. Även förskola samt grundskola finns i närområdet tillsammans med idrottsplats, Ica, restaurang och gym. För er som pendlar är det kort promenad till Maria Station och behöver man komma ut till E4:an eller E6:an år det också snabbt och smidigt. Optimalt läge med andra ord. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 21 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Premium
Paviljonggången 9c, Maria Park, Helsingborgs kommun

Paviljonggången 9c

Radhus
Maria Park, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 850 000 kr

182 m²

7 rum

7 985 kr/mån

26 648 kr/m²

Ypperligt tillfälle för er som vill bo mitt i den grönskande parken i ett gavelradhus med anor från 20-talet. Stora ytor och trädgård i söderläge. Inne i den grönskande och vackra parken finns detta välbevarade gavelradhus som uppfördes i helsingborgstegel under 20-talet. Här bor du i vackert gammalt hus som moderniserats -98/05 för att kombinera dagens höga standard med den äldre charmen. Via biluppfarten och husets framsida kommer vi till den välkomnande entrén. Den klinkerbelagda hallen bjuder på bra avhängning och här når vi det väldisponerade duschrummet samt den separata tvättstugan. Vidare har vi det luftiga allrummet som ligger på husets gavel och har fönster åt både syd samt väst. Takhöjden är generös och de fina spröjsade fönsterna ger huset extra karaktär. Rummet är så rymligt att man utan besvär kan inrymma både matsal samt soffgrupp. Från allrummet tar man sig ut till den soliga verandan och trädgården där man kan njuta av både härlig sol och utsikt. Köket har gott om skåp samt en bra matplats. På entréplanet ligger ekparkett och det finns även två bra sovrum med skjutdörrsgarderober i båda. Under trappen finns även där förvaring men tar vi oss upp så kommer vi till det övre planet. Här gjordes en totalombyggnad 2005 då man la nya ytskikt, avdelade upp de 3 sovrummen samt allrummet och inte minst byggde det lyxiga badrummet.Badrummet är påkostat med både bubbelbad och stor duschplats. Allt stilrent och snyggt med golvvärme samt inbyggda spotlights. Takfönster ger gott om ljus i alla rum och det finns ett vackert runt fönster i allrummet som är ett trevligt inslag i det annars så moderna boendet. Ett perfekt boende för er som vill ha ett karaktärsfullt och rymligt boende i en otrolig närmiljö. Välkomna att uppleva denna bostad på privat visning med mäklare Roger Billsten!

 • Plus
 • Uteplats
Drottninggatan 31, Norr/Drottninggatan, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 31

Lägenhet
Norr/Drottninggatan, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

8 995 000 kr

180 m²

5 rum

4 137 kr/mån

49 972 kr/m²

En av stadens allra vackraste våningar finner vi på Drottninggatan 31 i obelånade BRF Kristinehem. En exklusivt renoverad sekelskiftesdröm med ypperlig planlösning och dubbla balkonger. Här bor man lugnt och skönt på fjärde våningen (hiss) med hela stadens utbud runt hörnet! Med ypperligt läge på Drottninggatan har man direkt närhet till såväl hamn och badstrand som nöjen, bra restauranger och trevliga butiker. Här bor man centralt, men samtidigt lugnt, i en förening med mycket god ekonomi. Brf Kristinehem är helt obelånad, vilket ger fördelaktiga månadsavgifter till medlemmarna. Med hiss till fjärde våningen når man en ljus och rymlig lägenhet, där generösa utrymmen är planerade i detalj för att vara både estetiskt tilltalande, praktiska och hålla hög standard. Här samsas de vackra originaldetaljerna med bekväma och moderna lösningar, på ett ytterst smakfullt vis. Våningen präglas av ett inspirerande ljus från de höga fönsterna och en takhöjd om hela 3,55 m. Det rymliga vardagsrummet ligger i fil med kök och matplats. Härifrån har man en trevlig vy över takåsar och Landborgens grönska - helt fritt från insyn. Från vardagsrummet finns utgång till en majestätisk balkong med förmiddagssol. Det exklusiva köket från Uno Form är en tidlös klassiker! Här finns stora arbetsytor med extra djupa bänkskivor i carraramarmor och maskinell utrustning av hög klass. Köket rymmer både en praktisk köksö och en trevlig matplats. Ytorna är väldisponerade och välplanerade. Den stora hallen rymmer flertalet inbyggda garderober och förvaringsutrymmen. De tre sovrummen är belägna mot den lugna innergården. Nya fönster och extrainsatt säkerhetsdörr ger en rofylld behaglig inomhusmiljö. Master bedroom har egen walk-in-closet och en-suite badrum med dubbelvask. Gästrummet är även det rymligt och har gott om förvaring. Det tredje sovrummet används idag som tv-rum. Ett stort läckert rum med egen balkong i perfekt sydvästläge. I bostaden finns ytterligare ett badrum samt en egen tvättstuga. Det är sällan våningar av detta slag kommer ut på marknaden. Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss
Järnsparvsgatan 16, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Järnsparvsgatan 16

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

3 295 000 kr

90 m²

4 rum

4 958 kr/mån

36 611 kr/m²

På färgglada Järnsparvsgatan med närhet till Kungshultsskogen erbjuds detta välplanerade gavelradhus. Gillar man bekymmersfritt modernt boende samt lättskött och mysig trädgård så kan detta fantastiska hus passa alldeles ypperligt. Lägg därtill en bostad med; fokus på generösa sociala ytor, ett praktiskt arbetskök i öppen planlösning mot ett vardagsrum som kan inhysa både soffgrupp och matsalsmöblemang, två helkaklade badrum och tre sovrum samt möblerbar övre hall, så är bodrömmarna uppfyllda. Det blir inte bättre än så här.. Kärnhem lät under 2019 uppföra 31 stycken bostadsrättshus och föreningen fick det vackra namnet Solfångaren. Ett rofyllt och barnvänligt område en bit bort från de största vägarna och med direkt närhet till grönområden, lekplatser samt förskola och skola. Husen har modern arkitektur och fasaderna är klädda i slammat tegel där husen är i olika kulörer för att skapa en trivsam kontrast och variation. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 21 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Uteplats
Kungshultsvägen 81, Maria Park, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 13:00
Kungshultsvägen 81, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Kungshultsvägen 81, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Kungshultsvägen 81

Radhus
Maria Park, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

3 995 000 kr

122 m²

4 rum

7 480 kr/mån

32 746 kr/m²

På Kungshultsvägen 81 bjuds det nu på ett arkitektoniskt mästerverk som ligger med absolut bäst solläge mot dammen samt Kungshultsskogens naturreservat. Här bjuds det på magisk utsikt från samtliga rum där man har underbar kontakt med naturen. Ett vackert skådespel som skiftar kulör efter årstiderna. Modernt boende i två plan med stora fönster, öppen planlösning samt trädgård i sydväst. När man stiger in i huset får man en fantastisk vy över den öppna ytan, glaspartierna och vidare ut. Man har öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdel varifrån man har utgång till den mysiga trädgården. Det stilrena köket från Kvik sattes in 2020 och det har extra djupa skåp, bänkskiva i keramisk sten, induktionshäll med inbyggd fläkt, kombinerad varmlutsugn/mikro, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Samtidigt som köket renoverades lades det läckra samt vitvaxade ekplanksgolvet från Rappgo Nordic. På entréplan finns även helkaklat badrum med badkar samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2020. Till förvaring bjuds det på ett generöst förråd samt skjutdörrsgarderober vid entrén. Hela bostaden målades för dryga året sedan. Belysning bottenplan är styrt via Plejd. Via den karaktäristiska trappan med takfönsterna över kommer vi upp till ovanvåningen. På ovanplan fördelar sig tre snarlika rum varav ett är öppet och två är sovrum. I sovrummen finns garderober och franska balkonger i alla rum. Man kan med enkla medel stänga igen och skapa ett tredje sovrum om så önskas. Det finns dessutom ett duschrum som uppdaterats 2020 med ny kommod/vask, toalett samt duschvägg, samt en bra yta för hemkontor i den möblerbara hallen. Takfönsterna löper längs med hela bostadens längd och ger härligt ljusinsläpp. Golvvärme på båda planen ger god komfort och på ovanvåningen ligger det slipad och ljuspigmenterad ekparkett. Totalt sett ett sanslöst inbjudande boende på ett av stadens bästa läge! År 2001 lät HSB uppföra Brf Eos. Den mycket skickliga och djärva arkitekturen är skapad av professor Anders Wilhelmson vid Stockholms Konsthögskola. Föreningens hus var omtalat runt om i Europa redan när det låg på ritbordet. 27 stycken bostäder som slingrar sig som en orm genom området och med många riktigt läckra detaljer. Stora fönsterpartier, takfönster, rejäl takhöjd, golvvärme på båda våningsplanen m.m. Då jag, ansvarig mäklare Roger Billsten, själv bor i Mariastaden sedan 2006, och jag har under mina 21 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Premium
 • Uteplats
Drottninggatan 94, Norr, Helsingborgs kommun
 • Idag
Drottninggatan 94, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 94, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 94

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 495 000 kr

100 m²

2 rum

5 097 kr/mån

44 950 kr/m²

Drömmen om en takterrass mitt i city kan bli sann. På en av Norrs få takterrasser är utsikten slående med en under sommartid grönskande Vikingsbergsparken ovan Landborgen i öst. Kärnan, Helsingborgs vackra takåsar och stadskärna rakt söderut samt Drottninggatans vackra fasader längs med kvarteret Kristinehall i väst. Solens absolut bästa timmar njuter du av här, på din alldeles egna takterrass om ca 18 kvm mitt på Norr i Helsingborg. Längs med stadens paradgata finns nu möjligheten att förvärva en av Helsingborgs kanske fräckaste tvårummare. En takvåning om ca 100 kvm med takterrass om ca 18 kvm i rakt söderläge med utsikt över takåsar, grönska och vackra fasader. Tänk dig en tänd grill och god dryck i nära vänners sällskap, och med en markis som täcker i princip hela takterrassen så avnjuts livet oavsett väder. Inne i lägenheten präglas den av typiska attribut som ofta eftersöks i en vindsvåning och har mängder av praktiska och estetiska lösningar. Det dubbelsidiga köket med bardisk är fullt utrustat och med fransk balkong, planlösningen mot matsal och vardagsrum är öppen och genom bl.a. fyra takfönster i de sociala ytorna ges ett genomgående ljusinsläpp. Plankgolvet är vitlaserat och takbjälkarna med sin sobra grå färg är synliga bland den tilltagna takhöjden om ca 2,75. En möjlighet att verkligen förädla något speciellt och unikt. Planlösning om 3 rok från originalritning innan 1996 finns att titta på. Här bor du på en eftertraktad adress mellan några av stadens mest populära krogar och restauranger som Etoile, Regio & Drottninggatan 35. På ett av Helsingborgs absolut mest eftertraktade områden är morgondoppen och gröningen bara några hundra meter bort. Kultur, shopping längs med Kullagatan och Norra hamnens båthamn likaså - Helsingborgs charm är sannerligen påtaglig. Välkommen till Drottninggatan 94 och visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson.

 • Premium
 • Balkong
Kungshultsvägen 63, Maria Park, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 13:00

Kungshultsvägen 63

Radhus
Maria Park, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

3 795 000 kr

125 m²

4 rum

7 663 kr/mån

30 360 kr/m²

Fantastiskt läckert radhus beläget på soligt söderläge med underbar och uppväxt trädgård som vetter mot Kungshultsdammen. Just denna bostad har en unik planlösning på ovanvåningen där man skapat ett luftigt allrum av två sovrum. Önskar man så är det enkelt att återställa till originalplanlösning. I samband med ombyggnationen gjordes en smakfull renovering. När man stiger in i huset får man en välkomnande känsla samt en fantastisk vy över den öppna ytan, glaspartierna och vidare ut i trädgården. Det stilrena köket med köksö sattes in 2019 då man även lade det ljusa golvet. Från allrum/kök har man utgång till den mysiga och inramade trädgården. På entréplan finns även badrum med tvättpelare samt ett generöst förråd. Via den karaktäristiska trappan med takfönsterna över kommer vi upp till ovanvåningen. På ovanplan fördelar sig ett stort allrum samt ett sovrum. Det finns dessutom en klädkammare som kan konverteras till duschrum om så önskas samt en bra yta för hemkontor i den möblerbara hallen. Takfönsterna löper längs med hela bostadens längd och ger härligt ljusinsläpp. Golvvärme på båda planen ger god komfort. Läs mer om renoveringarna under fliken "Interiör". År 2001 lät HSB uppföra Brf Eos. Den mycket skickliga och djärva arkitekturen är skapad av professor Anders Wilhelmson vid Stockholms Konsthögskola. Föreningens hus var omtalat runt om i Europa redan när det låg på ritbordet. 27 stycken bostäder som slingrar sig som en orm genom området och med många riktigt läckra detaljer. Stora fönsterpartier, takfönster, rejäl takhöjd, golvvärme på båda våningsplanen m.m. Då jag, ansvarig mäklare Roger Billsten, själv bor i Mariastaden sedan 2006, och jag har under mina 21 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Plus
 • Uteplats
Ålabodsvägen 140, Glumslöv, Landskrona kommun
Ålabodsvägen 140, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Ålabodsvägen 140, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Ålabodsvägen 140

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 500 000 kr

179 m²

6 rum

791 m² tomt

Mitt bland de vajande fälten mellan Glumslöv och Ålabodarna ligger denna läckra vinkel-villa, troligtvis uppförd runt förra sekelskiftet men totalrenoverad cirka 2011. I samband med det uppfördes ett rejält dubbelgarage och förrådsbyggnad om cirka 120 kvm. Perfekt för den som har ett stort bilintresse eller vill driva firma hemifrån. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två fina badrum (ett på vart plan), fyra rejäla sovrum (tre där uppe och ett där nere), ytterligare ett sällskapsrum på ovanplan, samt en separat tvättstuga på entréplan. Vattenburen golvvärme finns både uppe och nere och i vardagsrummet finns en läcker braskamin som höjer mysfaktorn. Intill huset finns även ett uterum och på gaveln av garagebyggnaden, uppfördes cirka 2016, en läcker pool. Härifrån kan man njuta av vackra solnedgångar över de vajande fälten. Som om inte det var nog har man en takterrass ovan garagebyggnaden på cirka 120 kvm. Att komma upp en våning medför häftiga vyer och viss sundsglimt! Här bor man väldigt avkopplande och skönt utan så många grannar nära inpå. Den nyanlagda cykelvägen tar dig smidigt till Glumslöv som har ett populärt utbud av skolor och service. Söker man pigga morgondopp i Öresund så tar cykelvägen dig även ner till Ålabodarna. Ett drömläge för de som vill bo lugnt och skönt men på behagligt avstånd från civilisation. Diverse inventarier kan lämnas kvar. Huset säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att kontakta Andreas Schultz för frågor eller för att boka tid för visning!

 • Premium
S:t Clemens gata 18, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
S:t Clemens gata 18, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
S:t Clemens gata 18, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

S:t Clemens gata 18

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 895 000 kr

59 m²

2 rum

4 272 kr/mån

49 068 kr/m²

Synnerligen topprenoverad tvåa med magnifik utsikt över stadens takåsar och Öresund. Här bor man på tredje våningen (hiss från markplan) med stor balkong samt goda möjligheter till garageplats! I en stabil förening, på nedre slottshöjden, med slående utsikt över Kärnan, Rådhuset & Helsingborgs centrala stadsdel samt det glittrande Öresund. Välkommen till S:t Clemens gata 18 och denna mycket läckert inredda tvårummare. Med hiss tar du dig bekvämt upp till tredje våningen och in i lägenheten med kvalitativa materialval. Hallens mindre klinker samspelar med de sociala ytornas ljusa parkettgolv i schack rutigt mönster. Köket med sin fullt utrustade maskinpark ligger i öppen planlösning med vardagsrum och matplats där ytskikten går i ett. Den rustika fondväggen lyses upp av noggrant utplacerade spotlights. Hela sällskapsrummet samspelar vackert med balkongen och såväl inifrån som utifrån njuter man av utsikten. Ett rejält sovrum med gott om förvaring plus ett komplett badrum med tvättmaskin sätter pricken över i:et i denna lägenhet. Goda möjligheter att hyra garageplats i föreningen samt det finns övernattningslägenhet att hyra. Föreningen har en lokal som man hyr ut till montessoriverksamhet samt en lägenhet som fortfarande är hyresrätt. I denna centrala Helsingborgs-pärla bor du med den vackra och populära landborgspromenaden bokstavligen utanför porten och stadens rika utbud av restauranger, kultur och shopping ligger ett stenkast från bostaden. Välkommen till visning med Martin Persson och denna fantastiskt fina tvårummare.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Västergårdsgatan 5, Västergård, Helsingborgs kommun

Västergårdsgatan 5

Lägenhet
Västergård, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

1 375 000 kr

80 m²

3 rum

5 661 kr/mån

17 188 kr/m²

På optimalt läge med fri utsikt över grönska från den inglasade västerbalkongen bjuds det på en välskött och snygg lägenhet. Bostaden är i fint skick och här går det verkligen att bara flytta in och njuta utan några nödvändiga och kostsamma renoveringsprojekt. Planlösningens oregelbundna form ger många trevliga och spännande vinklar som ger bostaden en härlig karaktär. Välkomna på visning av en mycket tilltalande bostad! Här bor man i ett lugnt område med gångavstånd till skolor, lekplatser, livsmedelsbutik och pizzeria. Grönområden finns det också att ta del av samt goda kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss
Årstidsgatan 2, Västergård, Helsingborgs kommun
Årstidsgatan 2, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Årstidsgatan 2, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Årstidsgatan 2

Villa
Västergård, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 995 000 kr

122 m²

4 rum

540 m² tomt

Förbesiktigad och försäkrat mot dolda fel! På Årstidsgatan erbjuds det äntligen ett av områdets absolut finaste hus som med sin kvadratsmarta planlösning och inbjudande trädgård blir en perfekt familjevilla. Huset går i snygg vit färg och bilplatsen erbjuder 2 bilar att parkera på uppfarten där man med fördel kan ladda elbilen via den nyinstallerade laddboxen. Ytterligare bil får plats i garaget. Via den stensatta gången kommer vi till huset entré. Invändigt finner ni: ett mysigt vardagsrum med gott om ljusinsläpp samt utgång till den underbara trädgården, ett rymligt, snyggt och fräscht kök med modern maskinpark samt bra matplats, ett praktiskt grovkök med garderober och groventré, tre generösa sovrum varav ett med egen klädkammare samt utgång till det inglasade uterummet med magiskt tillhörande jacuzzi, ett stort badrum samt gäst-wc. Då vardagsrummet är så stort så finns det även utrymme för ett extra sovrum för den som behöver det. Perfekt planerat med andra ord. Trädgården är en oas i perfekt solläge. Här finns gott om ytor för sociala tillställningar med det stora trädäcket som mittpunkt i det hela. Här kan man med fördel mysa och ta det lugnt vid den nedsänkta delen ut mot trädgården med gott om plats för både loungegrupp samt några ordentliga solsängar. Kort och gott det perfekta sommarhänget! Markis finns som solskydd och kvällstid är huset riktigt inbjudande. Ett förråd ger bra plats för trädgårdsredskap och cyklar samt ett garage med plats för bilen eller extra förvaring! Västergård bebyggdes under 1990-talet och är beläget i de östra delarna av Helsingborg. Området angränsar till Gustavslund i söder och omgärdas av Västergårds IP nordost. Här spelar två välkända Helsingborgslag Eskilsminne IF och Högaborg BK och på helgerna är här fullt av aktiviteter. Populära skolor och förskolor finns inom promenadavstånd, precis som livsmedelsbutik, spelbutik och Pizzeria. Från Västergård har man bara några minuter till skogen Jordbodalen och en kort cykeltur till Bruces skog. Jobbar man norr-eller söderut så kommer man ut på E4/E6 på några få minuter. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Övre Långvinkelsgatan 159, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:30

Övre Långvinkelsgatan 159

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 295 000 kr

73 m²

3 rum

5 648 kr/mån

31 438 kr/m²

Välkommen till en riktigt inbjudande och trevlig 3:a med mycket bra planlösning, stora sociala ytor för umgänge, renoverat kök och badrum samt stor balkong i soligt och fritt läge! På tredje våningen ligger denna moderna och renoverade trea. Hela bostaden har de senaste åren genomgått renovering med kvalitativa materialval, mestadels nya ytskikt samt ett snyggt modernt kök och ett badrum som totalrenoverades i samband med föreningens stambyte för ett par år sedan. Som exempel kan nämnas att det genomgående är innerdörrar från Ekstrands till alla rum samt att alla golv är parkett. Allting genomsyras av naturliga färgval som ger harmoni åt bostaden. Badrummet är helkaklat i moderna färgnyanser och erbjuder bekvämligheter som golvvärme och glasdörrar till duschen samt att det är förberett för installation av tvättmaskin. Bostaden erbjuder rejäla sällskapsytor i kök och vardagsrum där man i vardagsrummet både får plats med större soffmöblemang och matgrupp. Det finns även "utemiljö" i form av en stor balkong i bra västerläge med både sol och utsikt över grannskapet. Balkongen nås från altandörr i köket. Lägenhetens båda sovrum är i princip samma storlek och rymmer dubbelsäng samt extra möblemang. I hallen, strax utanför sovrummen finns en riktigt bra klädkammare med gott om utrymme till förvaring. I hallen finns även ytterligare garderob med skjutdörrar. Sammantaget en mycket trevlig och inbjudande lägenhet på perfekt läge på Slottshöjden. Lugnt och skönt men med en smidig närhet till grönska och stadens centrum! Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Planteringsvägen 112C, Miatorp, Helsingborgs kommun
 • Idag

Planteringsvägen 112C

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

1 395 000 kr

80 m²

3 rum

5 840 kr/mån

17 438 kr/m²

Ett stenkast från Råå, i den ekonomiskt starka föreningen HSB Brf Palsternackan ligger denna fräscha trerummare med renoverade ytskikt och inglasad balkong. Beläget två trappor upp finner vi denna välplanerade trerummare med dubbelsidigt kök och matplats intill en inglasad balkong. Sovrummen med gedigen storlek ligger i vardera sida av lägenheten och emellan finns en rymlig klädkammare. Vardagsrummet är tilltaget och lämpar sig för familjen likväl som det stora sällskapet framför TVn såväl som till festen. Lägenhetens ytskikt är nyligen bytta och fräscha med nymålade väggar, nya genomgående golv och uppdaterade vitvaror samt badrummet som är nyrenoverat genom föreningens stambyte. I Brf Palsternackan bor du i en ekonomiskt stabil och välskött förening med närhet till skolor, buss- & tågförbindelser, flertalet restauranger i direkt närområde och på Råå som smidigt nås via Tallskogsleden. Innan stambytet -20/21 var föreningen obelånad och de sitter idag på en mycket stark kassa. I föreningen finns även möjligheten till parkering och garageplats till en förmånlig avgift. Separat kö tillämpas. Välkommen till Planteringsvägen 112C och visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson!

 • Plus
 • Balkong
Kantorsgatan 15, Pålsjö Hage / Maria Park, Helsingborgs kommun
Kantorsgatan 15, Pålsjö Hage / Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Kantorsgatan 15, Pålsjö Hage / Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Kantorsgatan 15

Lägenhet
Pålsjö Hage / Maria Park, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 850 000 kr

75 m²

3 rum

4 237 kr/mån

38 000 kr/m²

Nu ges möjligheten att vara omgärdad av underbar natur i en toppfräsch marklägenhet som har öppen planlösning, stensatt uteplats samt stor gräsmatta i söderläge om cirka 100kvm. Möjlighet att glas in en del av uteplatsen och göra ett "uterum". De nybyggda husen som uppfördes av PEAB stod färdiga 2019. Man har lagt vikt vid miljö, hållbarhet och ett boende med hög kvalitet på både materialval samt arkitektur. Livet på Kantorsgatan 15 kommer ge er en behaglig vardag med många sköna dagar i den egna trädgården samt härligt umgänge i den sociala och öppna umgängesytan i kök/vardagsrum. En stor fördel är att man har egen tvättavdelning i bostaden så att man slipper gå iväg med tvätten eller passa tvättider. Bilen parkeras bekvämt utanför fastigheten och likaså cykeln. Förrådet till bostaden är placerat i själva bostaden vilket är både bekvämt och tryggt. Området som ligger mellan Pålsjö Östra och Maria Park har närhet till ICA både på Ringstorp samt Mariastaden. Flera förskolor och grundskolor finns i absolut närhet och likså vårdcentral, apotek, pizzeria och gym. När andan faller på har man bekvämt avstånd till centrums alla butiker, kaféer och nöjen. Sommartid är det enkelt att besöka hamnen och dess trevliga restauranger. För att inte tala om stranden på Fria bad eller Pålsjö kallbadhus. Är man motionsintresserad bjuder Pålsjö skog på upplyste motionsslingor, tennis- samt padelbanor. Stadsbussar trafikerar i närområdet och Maria Station ligger inte långt bort. Optimalt läge med andra ord. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Idag
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Brommagatan 32, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Brommagatan 32

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

1 745 000 kr

57 m²

2 rum

3 705 kr/mån

30 614 kr/m²

Charmig takvåning belägen på Brommagatan 32 i en vacker funkisfastighet som ritades av Alfred Andreasson och uppfördes 1931. Bostaden ligger på femte våningen (hiss finns) med en bedårande utsikt från varje fönster. Här kan du spana ner på grannarna i dom vackra Tågaborgsvillorna eller se hur Pålsjö skog förändras över årstiderna. Lägenheten fördelar sig över 57 kvm, med stort härligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett mysigt sovrum, samt ett helkaklat badrum förberett för tvättmaskin. Man får även tillgång till ett gigantiskt förråd som nås via vardagsrummet. Brommagatan 32 är belägen alldeles ovanför tågabacken och såväl centrum som havet nås via en kort promenad. Många uppskattar lugnet på Tågaborg och den vackra gamla bebyggelsen. På sommaren samlas vännerna i Vikingsbergsparken för att grilla, spela boule och umgås. Detta är en charmig lägenhet i en riktigt välskött förening. Varmt välkomna att boka visning med Alexander Larsson!

 • Premium
 • Hiss
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellersta stenbocksgatan 35A

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 995 000 kr

103 m²

3 rum

6 230 kr/mån

29 078 kr/m²

Med attribut som bland annat framtagen tegelvägg i vardagsrum, putsade fondväggar med struktur i det stora köket och industrivägg på ovanvåningen bland takfönsterna är detta sannerligen en lägenhet & bostad med karaktär på rätt ställen. Dubbla balkonger i bästa solläge & belägna mot innergården, en på vardera våning i denna fantastiskt läckra lägenhet i två etage, kan det bli bättre? Högst upp i huset och med sina stora fönster är även ljusinsläppet generöst och naturligt, varav på entréplan genomgående. Etagelägenheten om 103 kvm fördelar sig på 3 rum och kök med dubbla toaletter och inger en mycket härlig känsla när du kliver över tröskeln. Entréplan är som skapad för det sociala rummet där både kök med köksö, matplats för upp till 10 personer och vardagsrum med framtagen tegelvägg huserar. Färgsättningen i ytskikt och inredning följer varandra oavsett rum och skapar en härlig atmosfär. Lägenhetens ovanvåningen utgör bostadens privata, även den med plats för ett mindre vardagsrum utöver dagens sovrum, hemmakontor, badrum och klädkammare. Föreningen har tagit väl hand om sin fastighet och har inga större planerade renoveringar, amorterar årligen på sina lån och har en stabil kassa. Föreningen huserar även över 16 parkeringsplatser som kan övertas vid inflytt. På Olympia bor du nära hela stadens utbud med sport och motion runt hörnet samt restaurang och stadsliv på promenadavstånd. Välkommen till detta unika boende i en helt fantastisk lägenhet där du sannerligen bor med livskvalité. En lägenhet som gör sig bäst på plats! Boka din visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson och se 2Etage med 3Etage!

 • Premium
 • Balkong
Föreningsgatan 28, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 12:30

Föreningsgatan 28

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 495 000 kr

73 m²

2.5 rum

4 480 kr/mån

34 178 kr/m²

På Tågaborg ligger denna genomgående och totalrenoverade 2,5a om hela 73 kvm. Bostaden är belägen på andra våningen dit hissen tar oss smidigt direkt från markplan. En väldigt rymlig lägenhet med stora sällskapsytor via både matsal och vardagsrum, två härliga balkonger, ett riktigt läckert kök plus ett stort sovrum med gott om förvaring. Badrummet är även det totalrenoverat med italienskt kakel, utrustat med badkar och tvättmaskin. Hela lägenheten renoverades för några år sedan väldigt smakfullt. En drömlägenhet för de kräsna! Den internationella modernism, som i Sverige kallades funktionalism, anammades av många av 1930-talets arkitekter. Funktionalismen kännetecknas av bl.a. stora fönster, praktiska fördelade ytor mellan sällskapsrum och sovrum, raka linjer och en hel del charm och karaktär. Hugo B Jonsson ritade Föreningsgatan 28-30 år 1935 i vacker funktionalistisk stil. Här finns Brf Föreningsgatan 28-30. En välskött föreningen som förfogar över hela 14 parkeringsplatser på gården, vilket ger goda möjligheter för dig som boende att få en plats. Via ingång från gårdssidan kan man ta hissen direkt från markplan hela vägen upp till lägenheten! Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hammarbergsgatan 4, Ringstorp, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår

Hammarbergsgatan 4

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 895 000 kr

94 m²

3 rum

5 913 kr/mån

30 798 kr/m²

Bli första boende i denna nyproducerade lägenhet belägen på gaveln av huset med fönster i tre väderstreck. Ett flexibelt boende som kan nyttjas både som en trea och en fyra. Förutom att allt är nytt, exklusivt och fräscht får man dessutom en enorm balkong om cirka 30-35 kvm som vandrar runt lägenheten, där en del är inglasad och kan nyttjas året om. Balkongen ligger i klockrent sydvästläge och sol hela dagen. En ytterst välplanerad bostad som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här löper fönsterna och balkongen runt bostaden och ger ett härligt ljusinsläpp. Dubbla utgångar till balkongen suddar bort känslan mellan inne och ute. Två bra sovrum som ligger lugnt och skönt, samt både badrum (med tvättmaskin och torktumlare) och gästtoalett finns. En sak som man verkligen inte snålat med är förvaringen, här finns garderobsförvaring med skjutdörrar och klädkammare. Takhöjden är cirka 2,6m vilket även det bidrar till en luftigare känsla. På Hammarbergsgatan 4 har nu den tredje stjärnan - Polaris skjuter till höjden. 57 lägenheter och hela 16 våningar högt sträcker sig huset över Helsingborgs siluett. Hela fastigheten har precis blivit färdigställd. Till bostäderna finns förråd och det finns ett garage under huset (separat kö-system) samt cykelparkering. Runt om fastigheterna finns många grönytor och lekplatser. Några minuter från bostaden ligger Pålsjö skog med sitt breda utbud av rekreationsmöjligheter i form av promenadstigar, utegym, tennis-/padel-banor, våffelcafé och mycket mer. Tre minuter från bostaden finner vi Ringstorps centrum med sin lilla Ica-butik, pizzeria och kvarterskrog. Tillträde kan ske omgående. Varmt välkomna att kontakta Martin Persson för att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bärnstensgatan 26, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 26

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 295 000 kr

81,5 m²

3 rum

5 229 kr/mån

28 160 kr/m²

Välkommen till Bärnstensgatan 26 och denna trea som blivit totalrenoverad senaste året. Förutom ett fint och modernt boende så är även föreningen mycket välskött och stora renoveringar har låtit utföras de senare åren. Lägenheten placeras på tredje våningen och nås snabbt genom hiss direkt från markplan. Entrén välkomnar oss med avhängningsmöjligheter. Härifrån når vi även badrummet som är helt nyrenoverat i riktigt moderna materialval och med tvättmaskin. Från hallen nås även det första av de två sovrummen. Stort och generöst med plats till dubbelsäng samt förvaring via garderober. Vidare in når vi vardagsrum och kök. Den öppna planlösningen är väldigt inbjudande med fönster i båda ändar. Köket har en trevlig köksö som ger ett mycket arbetsvänligt kök med gott om förvaring, full maskinpark och bra arbetsytor. Här ryms även en perfekt matplats för upp till 10 personer. Från köket når vi sedan det stora vardagsrummet som erbjuder trevliga möbleringsalternativ på båda sidor. Soffgrupp placeras bäst vid balkongen och sedan får fantasin bestämma vilka andra möbleringslösningar som kan passa in. Den inglasade balkongen är något utöver det vanliga. Plats till såväl matplats som soffgrupp finns och vid horisonten kan vi skymta sundet samt njuta av eftermiddagssolen. Glaspartierna är öppningsbara och man kan här verkligen tala om ett extra rum som kan nyttjas under stora delar av året. Slutligen når vi boendets andra sovrum. Även detta är generöst och rymmer dubbelsäng samt förvaring ges via garderober. Ett boende utöver det vanliga som måste upplevas på plats! Finns nog få föreningar i Helsingborg som har så välskötta omgivningar och fastigheter som HSB BRF Runan. Dessutom stoltserar föreningen med endast cirka 2500kr/kvm i lån. Betydligt lägre än de flesta föreningar i Helsingborg. Här bor man verkligen tryggt och skönt med härlig gemenskap. I föreningen är det ständigt nya aktiviteter på gång och som boende kan man utnyttja och hyra festlokalen. De helt nyrenoverade garagen med solceller och laddboxar rymmer hela 300 bilar och är en perfekt bekvämlighet för föreningens medlemmar. För er som inte har bil går stadsbussen till stan med täta turer. För den som pendlar nås motorvägen på några få minuter. Varmt välkomna till ert nästa drömboende!

 • Balkong
 • Hiss
Redaregatan 61, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
 • Idag

Redaregatan 61

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 495 000 kr

83 m²

3 rum

4 412 kr/mån

54 157 kr/m²

Sundsutsikt! Ta chansen att bo på stans enda ö och nyaste stadsdel i denna nästan nyproducerade trea, högst upp i byggnaden med magisk sundsutsikt och totalt hela 3 balkonger att njuta av! Bostäderna här byggdes för livsnjutaren och den som söker det där lilla extra i sitt boende. Förutom moderna planlösningar och väl tilltagna ytor kan man här njuta av en stor, härlig entrébalkong i söderläge med plats för många samt med magisk utsikt över Öresund och hamninloppet! På denna uteplats får man till och med grilla med gasolgrill! Lägenheten har en genomgående hög standard med tillval och inredningsdetaljer som både förgyller ditt hem och förenklar din vardag. Från den öppna ytan mellan matplats och vardagsrumsdel nås de båda inglasade balkongerna som båda rymmer bord och stolar för två-fyra personer med en viss utsikt över sundet. Under stora delar av året blir dessa ytor som egna små rum där den praktiska skjutdörren ut allt som oftast står öppnad! Köket är delvis öppet mot resten av rummet för en social känsla. En känsla som är genomgående i hela bostaden. Resterande yta delas mellan två rejäla sovrum, ett på vardera sida om den välkomnande och rymliga hallen, samt av det stora badrummet som är läckert inrett med snygga materialval och även erbjuder tvättavdelning. En kul detalj är att föreningens gemensamma takterrass ligger just ovanför lägenheten och därmed är riktigt lättåtkomlig och användbar! Oceanhamnen, Helsingborgs nyaste stadsdel och samtidigt ansiktet mot havet och Europa! En riktigt spännande, innovativ och unik del av staden. Hit, på en alldeles egen ö mitt i hamninloppet, känns det nästan som man kommer till en annan stad när man anländer. Ett antal spännande och kvalitativa restauranger har du just runt knuten och stans övriga utbud nås via en kort promenad över den vackra Varvsbron! Här finns allt; hiss från markplan, garageplats, cykelgarage, växthus, en gemensam takterrass med vidsträckt sundsutsikt plus utegym. Huset är byggt hållbart med rejäla materialval och tidlösa material samt med solpaneler på taket. Sälj bilen och utnyttja de goda möjligheterna till kollektivtrafik eller varför inte någon av de bilpooler som erbjuds i närområdet. Ta chansen att skaffa ditt eget boende mitt i Helsingborgs hetaste stadsdel! Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hjalmar Forsbergs gata 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår
Hjalmar Forsbergs gata 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjalmar Forsbergs gata 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjalmar Forsbergs gata 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 950 000 kr

74 m²

3 rum

5 194 kr/mån

39 865 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en trea högst upp i gamla Magnus Stenbocksskolan med högt i tak, stora fönsterpartier och öppen planlösning! På fjärde våningen med hiss på markplan kliver vi in i denna magiska trea om 74 kvm i genomgående hög standard. Här finns allt du kan önska dig i en öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet. Här erbjuds rikligt ljusinsläpp från de stora spröjsade fönsterpartierna och utsikten över det närliggande villakvarteret är magisk. Master bedroom är lugnt och skönt beläget med ett helt magiskt stort fönsterparti och egen klädkammare. Det finns god möjlighet att öppna upp fönsterna för att få "balkongkänsla" mot brandgången. Gästrummet är beläget i anslutning till hallen med inbyggd förvaring och även här finner vi snygga spröjsade fönsterna. Badrummet är helkaklat med en tvättavdelning som erbjuder både tvättmaskin och torktumlare. Magnus Stenbocksskolan uppfördes redan 1912 i barockinspirerad jugend arkitektur och den gamla skolan är döpt efter den välkände greven och officeren med samma namn. Den 5 juni 2013 hölls den sista skoldagen i denna fantastiska byggnaden. Ett kapitel historia har därmed avslutats och istället har en ny historia tagit vid då det 2016 stod 75 stycken helt underbara boenden klara. Välkommen att höra av er för vidare information!

 • Premium
 • Hiss
Direktörsgatan 22, null, Helsingborgs kommun

Direktörsgatan 22

Lägenhet
Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

850 000 kr

63 m²

2 rum

5 525 kr/mån

13 492 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och fräscha 2:a på markplan med uteplats i klockrent västerläge. Med parkeringsmöjlighet i form av garage finns vid ST1 macken på Furutorpsgatan (Förvaltas av kommunen ej föreningen). För tillfället finns där gott om lediga platser. Bostaden disponeras över 63 välplanerade kvadratmetrar med utepltas som nås från bostadens rymliga vardagsrum. Köket går i helvitt med gott om förvaringsyta, matplats för 4 personer finns här. Intill entrén finner ni såväl en separat klädkammare samt det stora sovrummet, här finner vi precis som i resten av bostaden, ett genomgående snyggt ljust golv. Badrummet är kaklat och fräscht i ljusa kulörer. Promenaden ner till Södercity, Campus och Helsingborgs stad på mindre än 10 minuter gör bostaden mycket attraktiv för främst studenter men även för den som letar efter sin första bostad eller det nykära paret. I området finner vi även en rad närbutiker, apotek, parker, goda kommunikationer och mycket mer. Närheten till nya Söder ger dig ett stort utbud av ytterligare service och butiker.

 • Uteplats
 • Hiss
Hofverbergsgatan 13, Stattena, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag

Hofverbergsgatan 13

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

1 695 000 kr

64 m²

2 rum

3 296 kr/mån

26 484 kr/m²

Genomgående ljusinsläpp, balkong och en väl genomtänkt planlösning är bara några av de många fördelarna med denna tvårummare. Beläget en halv trappa upp finner vi denna mycket trevliga lägenhet om 64 kvm fördelat på 2 rum & kök. Föreningens tvåor kommer i två olika storlekar och denna är av modellen större, här huserar ett dubbelsidigt kök i ena änden och ett vardagsrum med fullt möblerbar balkong i andra. Där emellan är den ordinarie avskiljningsväggen halverad vilket skapar en naturlig matsalsdel centralt i lägenheten. Bostadens sovrum rymmer stora dubbelsängen och längs väggen finns goda förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet stambyttes 2005 och rymmer tvättmaskin. Dagens planlösning ger stora ytor till vardera rum och känslan är genomgående luftig. Bostadens ytskikt är överlag välskötta trots stora delar är äldre, exempelvis köksinredningen med sin tilltalande enkelhet från mitten av 50-talet. Stattenas läge är på många sätt optimalt. Här bor man i lugna omgivningar med en direkt närhet till Pålsjö Skog för rekreation och träning. Det är inte heller långt ner till stranden och dess salta bad och för dig som pendlar nås Stattena Centrum inom ca 5 minuters promenad för ett rikligt utbud av busslinjer. Vid Stattena Centrum finns också matvarubutik, Apotek och diverse övrig service att tillgå! I mitten på 1950-talet lät HSB uppföra fem sammankopplade byggnader i vad som skulle bli BRF Nyponet. Byggnaderna är tre till fyra våningar höga med putsade fasader och sadeltak. De senaste 20 åren har föreningen på ett konsekvent och genomtänkt sätt utfört många större underhålls och ombyggnationsprojekt vilket sammantaget ger en fastighet i mycket gott skick. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Alexander Larsson vid intresse!

 • Plus
 • Balkong
Skånegatan 16a, Eneborg, Helsingborgs kommun

Skånegatan 16a

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

1 350 000 kr

54 m²

2 rum

3 669 kr/mån

25 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och fräscha 2:a på andra våningen med balkong i soligt sydvästläge. En charmig pärla som 2019 fick ett nytt stambytt badrum och som överlag är i fint skick. Här bor man i en stabil HSB-förening med en låg månadsavgift som utöver det vanliga inkluderar både TV och bredband. Bostaden disponeras över 54 välplanerade kvadratmetrar med balkong i ett härligt och soligt sydvästläge som nås från bostadens rymliga vardagsrum. Köket går i helvitt med gott om förvaringsyta, matplats för 4 personer finns här. Sovrummet kan vara bostadens mysigaste rum, här finner vi precis som i resten av bostaden, det bevarade originalgolvet med ljusa väggar går fint ihop. I övrigt finner vi enormt god förvaring i såväl hall som sovrum. Promenaden ner till Campus och Helsingborgs stad på mindre än 10 minuter gör bostaden mycket attraktiv för främst studenter men även för den som letar efter sin första bostad eller det nykära paret. I området finner vi även en rad närbutiker, apotek, parker, goda kommunikationer och mycket mer. Närheten till nya Söder ger dig ett stort utbud av ytterligare service och butiker. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 13:00
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 58

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 995 000 kr

90 m²

3 rum

4 814 kr/mån

33 278 kr/m²

Charmig vindsvåning med synliga takbjälkar och stora sällskapsytor. Välrenoverad med både nytt kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Belägen i ett av stadens pampigaste hus med enastående utsikt över hav, teatern och takåsar! Varmt välkommen till Kullagatan 58 och denna vackra fastigheten anno 1905. Vindsvåning som det är placeras den högst upp i fastigheten med hiss genom hela det vackra trapphuset. Väl där bor man lugnt och skönt utan ljud från citymullret eller grannar ovanför. Detaljer såsom gavelläget, de synliga hanbjälkarna och eldstaden i mitten av bostaden ger extra karaktär. Här får man även njuta av ett bra ljusinsläpp via alla fönster och en magisk utsikt med vackra solnedgångar i Öresund. Lägenheten har ett stort allrum med plats för både matgrupp, soffhörna och extra möblemang. Intill ligger köksdelen med gott om arbetsyta. Två sovrum placeras i vars en ende av bostaden och vid entrén finns det helkaklade och renoverade badrummet. Byggnaden ritades av stadsarkitekten Alfred Hellerström som även ritat Rådhuset och här huserade även Apoteket Björnen mellan 1905-1977. Fastigheten är klassad som Särskilt värdefull bebyggelse i bevarandeprogrammet för Helsingborg Stad. Här bor ni med hela stadens utbud runt hörnet! Njut av Dunkers Kulturhus, Konserthuset, Teatern eller bara den vackra omgivningen som erbjuds i vår vackra stad. Gå en promenad i Norra Hamnen eller testa någon av alla gourmet-restauranger som finns i centrum. Vill du ta ett dopp i havet ligger både Tropical Beach och Gröningen med sin badbrygga inom 5 minuters promenad. För den resglade eller pendlaren ligger Helsingborgs Central på kort gångavstånd. Veckohandlingen inhandlas smidigt på Kullagatans Ica-nära butik som ligger endast 50 meter från fastigheten. På Kullagatan 58 har du med andra ord närhet till allt. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Pålsjögatan 9, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Tis 7 feb

Pålsjögatan 9

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

1 000 000 kr

40 m²

1 rum

2 955 kr/mån

25 000 kr/m²

På anrika Tågaborg och i samma länga som de engelska radhusen ligger denna fantastiskt charmiga etta med nyrenoverat kök på våning tre. De fina takbjälkarna och snedtaket i hela lägenheten bidrar till en helt unik och häftig bostad. I denna välplanerade bostad ryms matplats för fyra, en rejäl säng samt mindre soffgrupp. Bostadens främsta förvaring hittar ni genom skjutgarderober vid matplatsen, väldigt smart och gott om plats utan att ta för mycket utrymme från lägenheten. Det snygga köket från IKEA (-21) ger en tidlös charm, precis som de synliga takbjälkarna som ger en fantastisk karaktär åt bostaden. Badrummet är även det väldigt fräscht och renoverat i grått och vitt med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Precis bredvid entrén till lägenheten finner ni föreningens gemensamma balkong i perfekt västerläge. Här kan du avnjuta dagens solstrålar på ostört läge med blick ner mot den mysiga innergården perfekt för sommarens sociala tillställningar. Här bor man på lugnt läge men med närhet till allt. Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett riktigt mysigt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Tågaborg ligger precis ovanför backen, endast 5-10 minuters promenad till Centrum och Havet. Flertalet parker finns i närheten och för den motionsglade nås Pålsjö skog inom några minuter. Skolor, dagis, närbutik och restauranger finns det också gott om. Sammantaget den perfekta lägenheten för dig som bor ensam eller varför inte för att använda som semesterbostad och vill ha något inflyttningsklart på bästa läge nära Centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Dalhemsvägen 53A, Dalhem/Kjellstorp, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 53A

Lägenhet
Dalhem/Kjellstorp, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

625 000 kr

40 m²

1 rum

3 656 kr/mån

15 625 kr/m²

Välkommen till Dalhemsvägen 53A och denna välplanerade lägenhet som nyligen genomgått ett stambyte med ett totalrenoverat badrum som resultat. Genom trapporna upp till andra våningen så kliver vi in genom dörren och möts av en väldigt inbjudande hall. Hallen erbjuder gott om avhängningsyta genom garderober samt hatthylla. Direkt till vänster från hallen finner vi det stambytta badrummet , helkaklat och fräscht samt förberett för tvättmaskin. Vidare genom hallen finner vi det mysiga vardagsrummet med plats för soffgrupp, matplats samt säng. I vardagsrummet finns det möjlighet att sätta upp en vägg som skapar tillräckligt med yta för att även ha ett separat sovrum med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet nås även det snygga köket. Köket är helvitt med snyggt kakel i grått och svart ovan diskbänk. Den maskinella utrustningen är komplett bestående av kyl och frys, ugn, häll, fläkt samt diskmaskin. Föregående ägare installerade både ny fläkt och diskmaskin för ca 3 år sen. I köket får man även plats med ett mindre matbord för upp till 4 personer. Dalhem är beläget ca 5 km öster om Helsingborgs centrum och det finns goda kommunikationer med buss till och från området. Till Väla köpcentrum är det ca 4km och på ca 1km avstånd finns ICA Maxi, City Gross samt Lidl. Inom närområdet finns diverse service som t ex skola, dagligvaruhandel, bibliotek och pizzeria. Sammantaget en perfekt bostad för förstagångsköparen. Varm välkomna på visning med ansvarig mäklare!

Visar alla 36