Mäklare Sandra Bryngson

Sandra Bryngson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Yrvädersgatan 180, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 16:00
Yrvädersgatan 180, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Yrvädersgatan 180, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Yrvädersgatan 180

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 295 000 kr
136 m²
6 rum
146 m² tomt

Beläget på en lugn och barnvänlig gata erbjuds nu detta rymliga och utbyggda radhus om hela 136 kvm och dessutom tre härliga uteplatser, där ni kan njuta av solen under alla timmar på dagen. Detta är utan tvekan det perfekta hemmet för den växande familjen, där de generösa ytorna erbjuder en exceptionell flexibilitet för att skapa det utrymme ni behöver och drömmer om. När ni stiger in genom dörren möts ni direkt av en stor och välkomnande hall och en utbyggnad på hela 19 kvm i vardagsrummet, med gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På ovanvåningen väntar flera rymliga sovrum där varje familjemedlem kan ha sitt egna personliga utrymme, eller om det önskas ett extra rum för gäster, kontor eller allrum för avkoppling och underhållning. Den stora uppskattade balkongen samt uteplatsen i sydväst bjuder in till soliga eftermiddagar och ljumma kvällar med nära och kära, medan det 15 kvm stora trädäcket på baksidan med sitt österläge, är den ultimata platsen för morgonkaffet i solens första strålar. I Ödåkra bor ni tryggt och lugnt med närhet till såväl skola, förskola och lekplatser. Bara en bit bort grönskar föreningslivet där Ödåkra IF har sin bas. I Ödåkra finns även ridhus, tennisbanor och stora grönområden. Många uppskattar både närheten till Väla och att det tar er endast 10 minuter med bil till Helsingborg centrum. Pendlingsmöjligheterna är optimala då nyligen Ödåkra station byggdes ut och ligger endast en kort promenad bort samt med bil har man direkt anslutning till E4:an och E6:an. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Malmögatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 10:00
Malmögatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Malmögatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Malmögatan 13

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
1 095 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
6 217 kr/mån
17 661 kr/m²

SENIORBOENDE - Äntligen har vi möjlighet att presentera denna genomgående och charmiga tvårumslägenhet i den välskötta seniorföreningen S:t Clemens 55+ där gemenskap, trygghet och bekvämlighet går hand i hand! Njut av lugnet på din egna balkong i eftermiddagssolen med en kopp kaffe eller ta hissen ner till den härliga innergården och umgås med trevliga och likasinnade grannar. Här är du omgiven av mysiga grönområden och är du ute efter lite mer puls har du stan ett stenkast bort. Den optimala planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas på bästa möjliga sätt. Den öppna ytan mellan vardagsrummet och köket skapar en känsla av rymd och de stora fönsterpartierna bidrar med härligt ljusinsläpp. Sovrummet med sin läckra franska balkong ligger inbäddat mot den lugna innergården och är en fristad av lugn och ro, perfekt för avkoppling och återhämtning. Är du 55+ och letar efter ett nytt boende så har du hittat rätt! Brf S:t Clemens 55+ fokuserar på sina medlemmars trivsel och anordnar sammankomster samt aktiviteter som passar alla. Föreningen tillhandahåller bland annat ett hobbyrum, gästrum, samlingslokal och bastu med dusch. Som spekulant uppmanas du att läsa igenom föreningens stadgar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bomgränden 3, Centrum/Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Bomgränden 3, Centrum/Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Bomgränden 3, Centrum/Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Bomgränden 3

Lägenhet
Centrum/Slottshöjden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
1 895 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 260 kr/mån
38 673 kr/m²

Kvadratsmart tvåa med öppen planlösning, totalrenoverad de senaste åren. Stabil förening med låga avgifter ett stenkast från centrum! Välkommen till denna optimala och smart planerade tvåa belägen på lugn gata i centrum. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och fönsterna i olika väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har genomgått renoveringar genom åren och här kan du förvänta dig en kombination av moderna bekvämligheter med tidlös charm många år framöver. Det är bara att flytta in och känna dig som hemma! Om man saknar balkong så finns en lättillgänglig grönskande innergård som nyligen blivit omgjord. Här finns gemensamt möblemang och bra grillmöjligheter! På Bomgränden 3 bor du lugnt och skönt endast ett stenkast från hela stadens utbud samt med vackra Slottshagen (Kärnan) som närmsta granne. För den motionsglade ligger hela Olympiaområdet en kort promenad bort och vill du ta ett salt morgondopp så ligger bryggorna på Gröningen nedanför backen. Sammantaget är detta ett väldigt populärt och uppskattat läge i Sundets Pärla! I föreningen finns 5 hyreslokaler samt man äger 2 st lägenheter som hyrs ut, riktigt bra intäkter med andra ord. Under året (2024) kommer man att byta samtliga entrédörrar till bostäderna. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 15:30
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 495 000 kr
88 m²
4 rum
vån 5/6
7 325 kr/mån
28 352 kr/m²

Välkommen till drömhemmet för dig och din familj – en fantastiskt välformad fyra-rumslägenhet från 2023 där varje kvadratmeter är designad för att låta er växa och trivas. Nästan högst upp i huset och med en läcker utsikt från den stora balkongen i perfekt sydvästläge, kopplar du av efter en lång dag medan du beundrar den spektakulära solnedgången. Med sin genomtänkta och öppna planlösning där det moderna köket och vardagsrummet är placerat i hjärtat av hemmet är denna bostad en sann pärla som skapar en känsla av rymd och gemenskap, vilket gör det till en perfekt plats för familj och vänner att umgås. Oavsett om du står för den kulinariska smakupplevelsen i köket eller sitter och underhåller sällskapet i soffan så är du alltid delaktig. Med stora fönsterpartier i olika väderstreck följer den ljusa luftiga känslan dig genom varje rum och skapar en harmonisk balans mellan skugga och ljus. Här är det bara att flytta rakt in bland kvalitativa materialval som kök från Marbodal, vitlaserad ekparkett, maskinpark från Cylinda och tre ljusa sovrum. På femte våningen bor du ostört och i huset med alla bekvämligheter som hiss och underjordiskt garage är det smidigt att komma hem. Mariastaden är en växande stadsdel som är omringat av mysiga grönområden med närhet till Helsingborgs centrum, Pålsjö skog och havet. Här bor du i ett fridfullt och barnvänligt område med gott om skolor, förskolor, lekplatser och cykelvägar. Det är ett strategiskt läge för pendlaren med snabb access ut till motorvägen och med närhet till tåg- och bussförbindelser. I Mariastadens centrum som ligger ett kort promenadavstånd från lägenheten finns en omtyckt mataffär, pizzeria, vårdcentral, gym, restauranger m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stampgatan 9, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Stampgatan 9, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Stampgatan 9, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Stampgatan 9

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/4
5 171 kr/mån
28 512 kr/m²

Denna charmiga trerumslägenhet med balkong i soligt sydvästläge på omtycka Tågaborg, är ett paradis för den som älskar ljus och rymd. Med stora fönsterpartier som släpper in generösa mängder naturligt ljus, omfamnas varje hörn av denna underbara bostad med en atmosfär av lugn och harmoni. Här kommer du känna dig hemma direkt! De stora rummen är perfekta för att skapa din egen personliga oas. Här kan du låta kreativiteten flöda och skapa ditt drömboende, vare sig det är ett elegant vardagsrum för avkoppling och underhållning, ett produktivt hemmakontor, eller ett mysigt sovrum för välbehövd vila och återhämtning. Badrummet som är renoverat 2019 i varma och harmoniska färger skapar en inbjudande känsla. Varje detalj, från de mjuka nyanserna till det eleganta mosaik kaklet, är designade för att skapa en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet. Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett riktigt mysigt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Tågaborg ligger precis ovanför backen, endast 5-10 minuters promenad till Centrum och havet. Flertalet parker finns i närheten och för den motionsglade nås Pålsjö skog inom några minuter. Skolor, förskola, närbutik och restauranger finns det också gott om. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kopparmöllegatan 14C, Slottshöjden, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 14C

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
830 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
3 100 kr/mån
29 643 kr/m²

Nu har du möjlighet att bo i en fantastisk enrums gavellägenhet med fransk balkong på eftertraktade Slottshöjden. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och luftig känsla som genomsyrar varje hörn. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd samtidigt som den effektivt utnyttjar varje kvadratmeter till max. Du kommer snabbt att upptäcka att denna lägenhet har allt du behöver för att leva bekvämt och njuta av ditt eget utrymme. Den kombinerar det bästa av två världar- en liten yta som har utformats på ett öppet och genomtänkt sätt för att skapa en rymlig och inbjudande atmosfär. Kopparmöllegatan i Helsingborg är en attraktiv plats att bo på. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll – shoppingområden, restauranger och grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 6