Mäklare Andreas Schultz

Andreas Schultz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fogdögatan 14, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Fogdögatan 14

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 250 000 kr

120 m²

5 rum

434 m² tomt

Flexibelt och praktiskt enplanshus i vinkel i populära Rydebäck, lugnt beläget längst in i återvändsgränd och med trädgård gränsande till grönområde. Dessutom stort uterum att förlänga både säsongen och sommarkvällarna med! Här bor ni i ett bekvämt och lättskött hus i vinkel med allt i ett plan, helt utan trappor! Bilen parkeras dessutom smidigt i carport precis utanför entrédörren. Huset erbjuder idag en relativt öppen planlösning med stora samvaroytor och rejäla sovrum samt gott om förvaring. I dagsläget finns det 3 sovrum men den som har behov kan med enkla medel göra om planlösningen för att möjliggöra ända upp till 5 sovrum! Perfekt både för barnfamiljen och för er som vill ha ett praktiskt och lagom stort hus i ett plan med lättskött trädgård. Husets läge är optimalt i området där det ligger lugnt beläget ut mot grönområde. Just utanför går cykel och gångstigen ner till Rydebäcks långa härliga strand som bjuder in till salta bad och här hittar vi också populära Restaurang Tegel. Allt sammantaget ett lättskött och bekvämt hus i ett plan. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig fastighetsmäklare!

Ålabodsvägen 140, Glumslöv, Landskrona kommun
Ålabodsvägen 140, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Ålabodsvägen 140, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Ålabodsvägen 140

Villa
Glumslöv, Landskrona kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 500 000 kr

179 m²

6 rum

791 m² tomt

Mitt bland de vajande fälten mellan Glumslöv och Ålabodarna ligger denna läckra vinkel-villa, troligtvis uppförd runt förra sekelskiftet men totalrenoverad cirka 2011. I samband med det uppfördes ett rejält dubbelgarage och förrådsbyggnad om cirka 120 kvm. Perfekt för den som har ett stort bilintresse eller vill driva firma hemifrån. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två fina badrum (ett på vart plan), fyra rejäla sovrum (tre där uppe och ett där nere), ytterligare ett sällskapsrum på ovanplan, samt en separat tvättstuga på entréplan. Vattenburen golvvärme finns både uppe och nere och i vardagsrummet finns en läcker braskamin som höjer mysfaktorn. Intill huset finns även ett uterum och på gaveln av garagebyggnaden, uppfördes cirka 2016, en läcker pool. Härifrån kan man njuta av vackra solnedgångar över de vajande fälten. Som om inte det var nog har man en takterrass ovan garagebyggnaden på cirka 120 kvm. Att komma upp en våning medför häftiga vyer och viss sundsglimt! Här bor man väldigt avkopplande och skönt utan så många grannar nära inpå. Den nyanlagda cykelvägen tar dig smidigt till Glumslöv som har ett populärt utbud av skolor och service. Söker man pigga morgondopp i Öresund så tar cykelvägen dig även ner till Ålabodarna. Ett drömläge för de som vill bo lugnt och skönt men på behagligt avstånd från civilisation. Diverse inventarier kan lämnas kvar. Huset säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att kontakta Andreas Schultz för frågor eller för att boka tid för visning!

  • Premium
Övre Långvinkelsgatan 159, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Mån 6 feb kl 17:30

Övre Långvinkelsgatan 159

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

2 295 000 kr

73 m²

3 rum

5 648 kr/mån

31 438 kr/m²

Välkommen till en riktigt inbjudande och trevlig 3:a med mycket bra planlösning, stora sociala ytor för umgänge, renoverat kök och badrum samt stor balkong i soligt och fritt läge! På tredje våningen ligger denna moderna och renoverade trea. Hela bostaden har de senaste åren genomgått renovering med kvalitativa materialval, mestadels nya ytskikt samt ett snyggt modernt kök och ett badrum som totalrenoverades i samband med föreningens stambyte för ett par år sedan. Som exempel kan nämnas att det genomgående är innerdörrar från Ekstrands till alla rum samt att alla golv är parkett. Allting genomsyras av naturliga färgval som ger harmoni åt bostaden. Badrummet är helkaklat i moderna färgnyanser och erbjuder bekvämligheter som golvvärme och glasdörrar till duschen samt att det är förberett för installation av tvättmaskin. Bostaden erbjuder rejäla sällskapsytor i kök och vardagsrum där man i vardagsrummet både får plats med större soffmöblemang och matgrupp. Det finns även "utemiljö" i form av en stor balkong i bra västerläge med både sol och utsikt över grannskapet. Balkongen nås från altandörr i köket. Lägenhetens båda sovrum är i princip samma storlek och rymmer dubbelsäng samt extra möblemang. I hallen, strax utanför sovrummen finns en riktigt bra klädkammare med gott om utrymme till förvaring. I hallen finns även ytterligare garderob med skjutdörrar. Sammantaget en mycket trevlig och inbjudande lägenhet på perfekt läge på Slottshöjden. Lugnt och skönt men med en smidig närhet till grönska och stadens centrum! Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Redaregatan 61, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Idag

Redaregatan 61

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare

4 495 000 kr

83 m²

3 rum

4 412 kr/mån

54 157 kr/m²

Sundsutsikt! Ta chansen att bo på stans enda ö och nyaste stadsdel i denna nästan nyproducerade trea, högst upp i byggnaden med magisk sundsutsikt och totalt hela 3 balkonger att njuta av! Bostäderna här byggdes för livsnjutaren och den som söker det där lilla extra i sitt boende. Förutom moderna planlösningar och väl tilltagna ytor kan man här njuta av en stor, härlig entrébalkong i söderläge med plats för många samt med magisk utsikt över Öresund och hamninloppet! På denna uteplats får man till och med grilla med gasolgrill! Lägenheten har en genomgående hög standard med tillval och inredningsdetaljer som både förgyller ditt hem och förenklar din vardag. Från den öppna ytan mellan matplats och vardagsrumsdel nås de båda inglasade balkongerna som båda rymmer bord och stolar för två-fyra personer med en viss utsikt över sundet. Under stora delar av året blir dessa ytor som egna små rum där den praktiska skjutdörren ut allt som oftast står öppnad! Köket är delvis öppet mot resten av rummet för en social känsla. En känsla som är genomgående i hela bostaden. Resterande yta delas mellan två rejäla sovrum, ett på vardera sida om den välkomnande och rymliga hallen, samt av det stora badrummet som är läckert inrett med snygga materialval och även erbjuder tvättavdelning. En kul detalj är att föreningens gemensamma takterrass ligger just ovanför lägenheten och därmed är riktigt lättåtkomlig och användbar! Oceanhamnen, Helsingborgs nyaste stadsdel och samtidigt ansiktet mot havet och Europa! En riktigt spännande, innovativ och unik del av staden. Hit, på en alldeles egen ö mitt i hamninloppet, känns det nästan som man kommer till en annan stad när man anländer. Ett antal spännande och kvalitativa restauranger har du just runt knuten och stans övriga utbud nås via en kort promenad över den vackra Varvsbron! Här finns allt; hiss från markplan, garageplats, cykelgarage, växthus, en gemensam takterrass med vidsträckt sundsutsikt plus utegym. Huset är byggt hållbart med rejäla materialval och tidlösa material samt med solpaneler på taket. Sälj bilen och utnyttja de goda möjligheterna till kollektivtrafik eller varför inte någon av de bilpooler som erbjuds i närområdet. Ta chansen att skaffa ditt eget boende mitt i Helsingborgs hetaste stadsdel! Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4