Mäklare Roger Billsten

Roger Billsten

Om mig

Roger har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2001 och har en lysande karriär med fantastiska säljresultat i bagaget. Totalt ca 3.000 förmedlade bostäder vilket ger en ovärderlig erfarenhet. Rogers engagemang i varje affär och säljresultaten genom åren visar på att han brinner för yrket och vet vad som behövs för att få ett lyckat resultat, för både köpare och säljare. “Man är aldrig bättre än sin senaste försäljning så därför lägger jag ner all min drivkraft och mitt hjärta i VARJE affär”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Veckogatan 60, Västergård, Helsingborgs kommun

Veckogatan 60

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 400 000 kr
105 m²
4 rum
6 580 kr/mån
22 857 kr/m²

På populära Veckogatan finns nu detta trevliga radhus till försäljning. Genomgående bra standard med effektiv planlösning som innehåller rymligt allrum, stilrent och läckert kök, tre bra sovrum på ovanplan samt duschrum på båda planen. Entrévåningen har trevlig kontakt med den trädäcksbeklädda trädgården som nås via vardagsrummet. Ett praktiskt förråd finns för cyklar, trädgårdsredskap och utemöbler där man faktiskt har direktaccess till sin garageplats via en dörr en halv trappa upp innifrån förrådet. I dagsläget är förrådet inrett som ett mysrum. På husets entréssida är det stenlagt och här kan man sitta och hålla koll på kidsen när de leker utanför på lekplatsen eller bara njuta av en kopp kaffe i solen. Sammantaget en perfekt bostad för er som önskar ett bekvämt boende med villakänsla. Garage tillhör dessutom bostaden och ingår i månadsavgiften. Området är väldigt omtyckt och välordnat med lugna och familjära grannar.

 • Uteplats
Jaktfalksgatan 64, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Jaktfalksgatan 64, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Jaktfalksgatan 64, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Jaktfalksgatan 64

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
4 404 kr/mån
41 027 kr/m²

Välkomna till Jaktfalksgatan 64 och denna härliga bostad som stoltserar med attribut man längtar och drömmer om. För vad sägs om ett fräsch ljus marklägenhet med allrum i öppen planlösning mot köket, egen bilplats vid ytterdörren och framförallt en fantastisk häckomgärdad trädgårdar i helt perfekt söder/västerläge? Detta är bara några av kvalitéerna, för detta är en bostad som måste upplevas och avnjutas. Önskar man ett villalikt boende med en bostadsrätts fördelar så är detta verkligen "as good as it gets". Bara att flytta in och njuta! Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Premium
 • Uteplats
Falsterbogatan 21, Wilson park, Helsingborgs kommun
Falsterbogatan 21, Wilson park, Helsingborgs kommun, bild 2
Falsterbogatan 21, Wilson park, Helsingborgs kommun, bild 3

Falsterbogatan 21

Villa
Wilson park, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
6 795 000 kr
258 + 103 m²
8 rum
351 m² tomt

På ypperligt läge nära till centrum och grönområden finns denna fantastiska fastighet på Falsterbogatan 21, Wilson Park innehållandes tre lägenheter. Boyta om 258 kvm samt 103 kvm biytor som består av bl.a. charmig balkong, stor altan på våning två, terrass och en inbjudande trädgård samt tre garage i anslutning till huset. Boendet erbjuder nästintill obegränsade möjligheter i fräscht och charmigt skick. Boendet ger bl.a. möjlighet till hyreslägenheter eller kombinera boende med verksamheter på separata våningar. Bara fantasin sätter stopp. I fastigheten erbjuds tre separata lägenheter med moderna och funktionella kök, genomgående parkettgolv och stora sällskapsytor med mycket ljusinsläpp. Våning tre har även synliga takbjälkar, kamin och golvvärme i badrummet. Källaren består av samma 90 kvm som våning 1 och 2. Här finns ett rum med tvättmaskin & torktumlare, ett torkrum, ett rum till gym och tre ytor till förvaring. Inbjudande och lättskött trädgård med bl.a. gräsmatta, stensättning och trädäck. Gott insynsskydd och inhängnad. Huset är besiktigat samt med dolda fel försäkring. Unik möjlighet! Varmt välkomna att boka visning med ansvarig mäklare!

 • Premium
Hövitsmansgatan 7, Olympia, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Hövitsmansgatan 7, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 7, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 7

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 995 000 kr
185 m²
6 rum
vån 2/3
10 952 kr/mån
27 000 kr/m²

Klassisk patricievåning anno 1907 med mycket karaktär samt ljus och härlig planlösning. Här bor man med stora sociala ytor och inte bara en utan med två balkonger. Dessutom bjuds det på många bevarade sekelskiftesdetaljer såsom; stuckaturer, takrosetter, högt i tak, rum i fil, ekparkett i diverse mönster, speglade dörrar och mycket mer. Ett stort plus är möjligheten att hyra p-plats samt tillgång till en gemensam trädgård. Här finns alla attribut för att kunna trivas ypperligt. Området kring de klassiska "fågelkvarteren" med dess vackra patricievillor bör rimligen vara ett av Helsingborgs absolut mest välbelägna. Här har man bekvämt avstånd till Slottshagens underbara parkmiljö samt Olympias aktivitetsområde. Centrums utbud av service, nöjen och kultur tar det ca 10 min att promenera till. Varmt välkomna att boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten till denna härliga bostad på ypperligt läge!

 • Premium
 • Balkong
Surbrunnsgatan 40, Ramlösa, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Surbrunnsgatan 40, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Surbrunnsgatan 40, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Surbrunnsgatan 40

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
5 295 000 kr
130 + 23 m²
5 rum
440 m² tomt

I gemytliga Ramlösa med närhet till vackra Brunnsparken erbjuds ett hus som rättfärdigar klyschan "måste ses och upplevas på plats". Här har man lyckats skapa ett hus som bjuder på magiska sociala ytor och ett centrerat stort kök som perfekt harmoniserar med husets ursprung. Framtagna bjälkar, synligt tegel, ryggåstak, braskamin och mycket mer skapar inte bara ett vackert renoverat hus utan ett hem att trivas och må bra i. Utemiljön och trädgården ramar in huset på ett smakfullt sätt. Här finns stora ytor för umgänge samt även en lättskött grön oas. Välkomna att boka visning!

 • Premium
Örtagårdsgatan 120, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Örtagårdsgatan 120, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Örtagårdsgatan 120, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Örtagårdsgatan 120

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 395 000 kr
99 m²
3 rum
vån 2
6 764 kr/mån
24 192 kr/m²

Kan man få locka med en riktigt tjusig och ljus 3:a med generöst allrum och kök i öppen mingelvänlig planlösning samt med ett lugnt och ostört läge? Bostaden bjuder på en skön och inbjudande känsla som förstärks via den stora sydväst-balkongen från vilken man har trevlig utsikt över villakvarteret. Här är det bara att flytta in och mysa direkt om man så vill. Carport till bilen som ingår i månadsavgiften. Fantastisk näromgåvning med uppväxt grönska, restauranger, affär, gym, vårdcentral och goda kommunikationer. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Premium
 • Balkong
Hälsovägen 5, Centrum-Norr, Helsingborgs kommun
Hälsovägen 5, Centrum-Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 5, Centrum-Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 5

Lägenhet
Centrum-Norr, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 150 000 kr
136 m²
4 rum
vån 3/6
8 564 kr/mån
30 515 kr/m²

Ett "stenkast" från bad & stad! Här bor man i en sanslöst läckert renoverad funkisvåning med sundsutsikt från balkongen och vardagsrummet. En bostad som har "det" vad gäller charm, stil, funktionalitet och riktigt läcker planlösning. Bostaden är belägen på huset sydvästra hörn med fin utsikt över S:t Jörgens plats, Konsterhuset och via Norra Hamnen ut till Öresund. Du har sundet på badrocksavstånd, Centrum med sitt rika kultur- och shoppingliv bara några minuter bort samt närhet till en uppsjö av restauranger och mysiga promenadstråk. S:t Jörgenspalatset är en byggnad utöver det vanliga. Vid uppförandet 1936 var det en av stadens mer påkostade bostadsfastigheter och byggnationen fulländade även funkislinjen med konserthuset och de numera rivna silomagasinen. Exteriört är fastigheten uppförd med klassiska funkisdrag såsom slät och ljus fasad, kubistisk uppbyggnad och platt tak Oavsett yttre definitioner så är insidan något helt utöver det normala. Ett ståtligt trapphus, marmortrappa och dubbla hissar tar emot oss. En av hissarna användes tidigare till personalen, men idag används båda lika flitigt. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tofsmesgatan 20, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Tofsmesgatan 20, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Tofsmesgatan 20, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Tofsmesgatan 20

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
5 495 000 kr
149 m²
5 rum
162 m² tomt

I Mariastadens yttre del på första parkett mot kanalen samt med närhet till grönområden och skolor, ligger detta unika boende ritat av Wingårdh Arkitekter. Husets yttre är en fröjd för ögat med sin läckra och unika design och dess fasader klädda i exklusiv skiffer. Därav namnet "Skifferhusen". Totalt disponeras huset över 149 kvm på två plan samt en behändig fram- och baksida att ta hand om. Detta är ett lättskött hem med härligt öppna och ljusa sällskapsutrymmen med fönster från golv till tak som ger ett naturligt ljusinsläpp i hela bostaden. Designen från husets yttre harmonierar väl även med det inre och materialvalen är genomgående ljusa i klassisk nordisk ton. Entréplan bjuder också ett välutrustat kök med köksö. Från husets sociala ytor på entréplan når man husets härliga baksida med stort trädäck och fri utsikt. Även på husets framsida finns en uteplats och härifrån når man även det praktiska förrådet till höger om entrédörren. Dessutom finns på entréplan också ett helkaklat badrum med praktisk dusch. På ovanvåningen hittar vi sen familjens egen yta fördelad över tre bra sovrum, ett stort allrum, fräscht badrum med tvättavdelning och mycket bra förvaring. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Premium
Ormvråksgatan 38, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Ormvråksgatan 38, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ormvråksgatan 38, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ormvråksgatan 38

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
7 495 000 kr
169 + 40 m²
6 rum
668 m² tomt

Ljus och rymd är kännetecken för det här moderna och stilrena huset som har en spännande planlösning samt en mycket inbjudande och privat trädgård. Entrévåningen bjuder på en generös och välkomnande hall där man direkt får en fin känsla och vy in mot allrummet. Förvaring får man i passagen utanför det helkaklade duschrummet samt den rymliga tvättstugan. Allrummet är riktigt pampigt med imponerande takhöjd om ca 5,3 meter vid nocken. Ett högt fönsterparti som följer taket ger härligt ljusinsläpp och braskaminen ger rummet både skön värme och karaktär de mörka månaderna. Ett påkostat nytt kök från HTH sattes in 2022 och här finns mycket arbetsyta på den läckra carraramarmorn. Ett master bedroom eller hemkontor finns och här samt i allrummet kan man gå ut till den väldisponerade och välskötta trädgården där man skapat flera ”rum” att njuta av. Som grädde på moset byggde man ett orangeri 2021 där många middagar och kafferep avnjutits. En lagom stor gräsmatta för de små med spring i benen finns det också. Ovanvåningen är husets privata plan med fyra rum varav tre är sovrum. Allrummet är smart planerat med fönster ner mot entrévåningen samt med skjutdörr så att man varken stör eller blir störd mellan våningarna. De två sovrummen som vetter mot öst har härlig utsikt över åkern och Pilshults gård utanför. I alla tre sovrum finns garderober och parkett på golvet. Det helkaklade badrummet rymmer både en separat dusch samt ett badkar. Perfekt planerat med andra ord. Ormvråksgatans norra del är lugn och barnvänlig med flertalet lekplatser och grönområden i närområdet, förskolan Maria Ro runt hörnet och trevliga promenadstråk till t.ex Pilshultsskogen samt Gamla Kungshults hästhagar. En underbar plats att växa upp och bo på - för alla åldrar. Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Då jag, ansvarig mäklare Roger Billsten, själv bor i Mariastaden sedan 2006, och jag har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Premium
Mariehällsvägen 47, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Mariehällsvägen 47, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Mariehällsvägen 47, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Mariehällsvägen 47

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 300 000 kr
125 m²
4 rum
153 m² tomt

Mitt i Mariastaden hittar vi detta välskötta, inbjudande och praktiska samt friköpta radhus. Redan vid första klivet in i bostaden får man en skön känsla med en gemensam och delvis öppen yta mellan både vardagsrum, matplats och till viss del köket som dock är praktiskt avdelat med en vägg bakom kyl och frys. Känslan är att utrymmet nästan fortsätter vidare ut och blir ett med den fina uteplatsen och trädgårdsdelen just utanför tack vare de stora fönstren från golv till tak. Uteplatsen ligger i ett fint söderläge med sol från morgon och fram till långt in på sen eftermiddag/kväll. I trädgården finns det även ett praktiskt förråd. En gemensam trädgårdsgång ger möjlighet att även ta in t ex cyklar denna vägen. Det övre planet är inrett med tre bra sovrum, allrum/övre hall och en praktisk tvättstuga med tillhörande klädkammare samt ett stort badrum. Allt som allt ett inflyttningsklart och praktiskt boende på bra läge i en av Helsingborgs mest populära och expansiva stadsdelar! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

 • Premium
Liegatan 18A, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Liegatan 18A, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Liegatan 18A, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Liegatan 18A

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 195 000 kr
108 m²
4 rum
4 725 kr/mån
29 583 kr/m²

Nu bjuds det på ett ytterst välplanerat gavelradhus i två plan i barnvänliga Mariastaden med direkt närhet till skolor, förskolor, idrottshallar och lekplatser! Precis utanför entrédörren finns två praktiska bilplatser och stensatt uteplats med eftermiddags och kvällssol. Entréplan erbjuder sällskapsytor med både ett fullutrustat kök samt ett vardagsrum som rymmer såväl matplats som soffgrupp för den som vill. Det finns även ett stort helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning samt goda förvaringsmöjligheter både i hall och i större garderob under trappan. Från vardagsrummet har man utgång till det mysiga träddäcket i skyddat läge, perfekt för både morgonkaffet och middagar i goda vänners lag! På entréplan är hela golvytan praktiskt försedd med golvvärme. En trappa upp finner vi tre rejäla sovrum, varav ett har en riktigt stor walk-in-closet med eget fönster. Här finns även ett större badrum med badkar. Tack vare husets gavelläge finns hela tre extra fönster, ett i köket, ett i trappan och ett i det ena sovrummet! Detta ger bostaden ett härligt extra ljusflöde! Den omkringliggande byggnationen består av skolor, dagis och lekplatser både här och där! Här kryllar av barnfamiljer och området växer varje dag. Mariastaden är idag en stad i staden, med egen tågstation, ICA-butik, gym, restauranger, vårdcentral etc. Man bor med goda pendlingsmöjligheter med direkt närhet till E4:an och E6:an via 111:an, samt även med tåg från Maria Station en kortare promenad bort. Varmt välkomna att boka visning av detta trivsamma boende!

 • Premium
 • Uteplats
Järnsparvsgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun
 • Lör 9 dec
Järnsparvsgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Järnsparvsgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Järnsparvsgatan 2

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 500 000 kr
90 m²
4 rum
4 958 kr/mån
38 889 kr/m²

På färgglada Järnsparvsgatan erbjuds detta välplanerade gavelradhus med förmodligen föreningens största tomt. Här får man inte bara en fantastisk och lättskött trädgård utan även ett modernt teglat hus med ett praktiskt och stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som kan inhysa både soffgrupp och matsalsmöblemang, två helkaklade sobra badrum samt tre bra sovrum. Verkligen en perfekt bodröm och det blir inte bättre mycket bättre än så här.. Här bor man i ett rofyllt och barnvänligt område en bit bort från de största vägarna och med direkt närhet till med närhet till Kungshultsskogen, grönområden, lekplatser, vårdcentral, restaurang, utegym samt förskola och skola. Perfekt läge med andra ord. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 20 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

 • Premium
 • Uteplats
Merkuriusgatan 38, Björka, Helsingborgs kommun

Merkuriusgatan 38

Radhus
Björka, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
1 995 000 kr
95 m²
4 rum
6 219 kr/mån
21 000 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i en riktigt fin bostad med stor härlig trädgård. Huset må vara från 1990 men allt invändigt, och delvis utvändigt, är helt nytt från 2020. Att det sen är ett gavelradhus - ja, den bonusen får man på köpet. Bostaden bjuder på ett socialt entréplan där man har delvis öppen planlösning mellan kök och allrum vilket ger ett härligt ljusgenomsläpp och flöde. Bra förvaring ges vid entrén via klädkammare samt plats för avhängning. Ett sobert, smakfullt och helkaklat duschrum med praktisk tvättavdelning nås vid entrén. Köket inbjuder till gemensam matlagning och det är generöst med skåp och bra arbetsytor på den gråa bänkskivan. i övrigt så går inredningen i stilfullt vitt vilket harmoniserar väl med bostadens vita väggar samt svagt vitpigmenterade golv. Allrummet är rymligt med stora fönsterpartier som bjuder in utemiljön på ett smakfullt sätt. Här får man utan problem plats med stora middagsbjudningar samt en soffgrupp och tv-hörna. Skulle man behöva ett sovrum till kan man med enkla medel dela av rummet. Från allrummet går man ut till det nybyggda trädäcket och här finns dessutom ett skärmtak som bjuder på skugga och regnskydd. Vill man solbada och njuta av gräsmattan finns det gott om plats för det. För den kreativa kan man få en riktigt botanisk trädgård om så önskas. Väl inne igen och upp för trappan kommer vi till husets privata våningsplan med tre sovrum samt ännu ett helkaklat och stilrent duschrum.

 • Uteplats
Olympiavägen 14, Olympia, Helsingborgs kommun

Olympiavägen 14

Villa
Olympia, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
7 895 000 kr
260 + 130 m²
10 rum
790 m² tomt

På anrik adress kan man nu bli lycklig ägare av fantastiska Villa Gerda anno 1901 som med sina 390 kvm bjuder på oändliga möjligheter för den stora familjen, för företagaren eller för flera familjer då det är ett flerfamiljshus idag med två ljuvliga våningar och inredd källare. Här bjuds på klassiska attribut som hör till en sekelskiftesbostad med; generös takhöjd, fiskbensparkett, pardörrar och stuckatur. Unik fastighet med magisk potential. Frodig och parkliknande samt insynsskyddad tomt med gott om plats för den trädgårdsintresserade att ta del av. Förutom gräsyta och planteringar finns flera uteplatser och, som lite vardagslyx, även ett utespa. Området kring de klassiska "fågelkvarteren" med dess vackra villor bör rimligen vara ett av Helsingborgs absolut mest välbelägna. Här har man bekvämt avstånd till Slottshagens underbara parkmiljö samt Olympias aktivitetsområde. Centrums utbud av service, nöjen och kultur tar det ca 10 min att promenera till och likaså Helsingborgs Central. Perfekt läge med andra ord! Kontakta ansvarig mäklare Roger Billsten för mer information och visningsbokning.

 • Plus

Visar alla 14