Mäklare Roger Billsten

Roger Billsten

Om mig

Roger har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2001 och har en lysande karriär med fantastiska säljresultat i bagaget. Totalt ca 3.000 förmedlade bostäder vilket ger en ovärderlig erfarenhet. Rogers engagemang i varje affär och säljresultaten genom åren visar på att han brinner för yrket och vet vad som behövs för att få ett lyckat resultat, för både köpare och säljare. “Man är aldrig bättre än sin senaste försäljning så därför lägger jag ner all min drivkraft och mitt hjärta i VARJE affär”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnsparvsgatan 10, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 16:30
Järnsparvsgatan 10, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Järnsparvsgatan 10, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Järnsparvsgatan 10

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 150 000 kr
90 m²
4 rum
5 379 kr/mån
35 000 kr/m²

Nu presenteras en möjlighet där man får den efterlängtade villakänslan men utan några åtagande. Önskar man bo i ett ljusteglat gavelradhus från 2019 där det bara är att flytta in samt med lättskött och mysig tomt så har man hittat rätt. Stilren och funktionell arkitektur med kvadratsmarta lösningar där entréplanet består av; allrum med utgång till altan och trädgård, vitt stilrent kök från HTH, hall med förvaring samt ett helkaklat duschrum med tvättavdelning. Ovanvåningen är det privata planet med tre sovrum samt ett helkaklat badrum. Inga snedväggar utan full höjd överallt. Här bor man i ett rofyllt och barnvänligt område en bit bort från de största vägarna och med direkt närhet till med närhet till Kungshultsskogen, grönområden, lekplatser, vårdcentral, restaurang, utegym samt förskola och skola. Perfekt läge med andra ord. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Örtagårdsgatan 120, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Örtagårdsgatan 120, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Örtagårdsgatan 120, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Örtagårdsgatan 120

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 395 000 kr
99 m²
3 rum
vån 2
7 102 kr/mån
24 192 kr/m²

Kan man få locka med en riktigt tjusig och ljus 3:a med generöst allrum och kök i öppen mingelvänlig planlösning samt med ett lugnt och ostört läge? Bostaden bjuder på en skön och inbjudande känsla som förstärks via den stora sydväst-balkongen från vilken man har trevlig utsikt över villakvarteret. Här är det bara att flytta in och mysa direkt om man så vill. Carport till bilen som ingår i månadsavgiften. Fantastisk näromgåvning med uppväxt grönska, restauranger, affär, gym, vårdcentral och goda kommunikationer. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

  • Premium
  • Balkong
Hälsovägen 5, Centrum-Norr, Helsingborgs kommun
Hälsovägen 5, Centrum-Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 5, Centrum-Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 5

Lägenhet
Centrum-Norr, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 995 000 kr
136 m²
4 rum
vån 3/6
10 053 kr/mån
29 375 kr/m²

Ett "stenkast" från bad & stad! Här bor man i en sanslöst läckert renoverad funkisvåning med sundsutsikt från balkongen och vardagsrummet. En bostad som har "det" vad gäller charm, stil, funktionalitet och riktigt läcker planlösning. Bostaden är belägen på huset sydvästra hörn med fin utsikt över S:t Jörgens plats, Konsterhuset och via Norra Hamnen ut till Öresund. Du har sundet på badrocksavstånd, Centrum med sitt rika kultur- och shoppingliv bara några minuter bort samt närhet till en uppsjö av restauranger och mysiga promenadstråk. S:t Jörgenspalatset är en byggnad utöver det vanliga. Vid uppförandet 1936 var det en av stadens mer påkostade bostadsfastigheter och byggnationen fulländade även funkislinjen med konserthuset och de numera rivna silomagasinen. Exteriört är fastigheten uppförd med klassiska funkisdrag såsom slät och ljus fasad, kubistisk uppbyggnad och platt tak Oavsett yttre definitioner så är insidan något helt utöver det normala. Ett ståtligt trapphus, marmortrappa och dubbla hissar tar emot oss. En av hissarna användes tidigare till personalen, men idag används båda lika flitigt. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Planavägen 17, Kattarp, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
Planavägen 17, Kattarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Planavägen 17, Kattarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Planavägen 17

Villa
Kattarp, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 200 000 kr
131 m²
4 rum
720 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska röda trähus, vars historia sträcker sig tillbaka till 1933 och som nu erbjuder en perfekt kombination av vintagecharm och modern komfort. Beläget i en mindre by, med utmärkta kommunikationer via tåg, är detta hem en dröm för den som söker en lugn tillflyktsort med bekvämt pendlingsavstånd till staden. Med luftig planlösning välkomnar detta hem dig med generösa utrymmen och en känsla av rymd. Det stora vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge, med gott om plats för familj och vänner att samlas kring braskaminen. Ett härligt uterum förlänger sommarsäsongen och erbjuder en fridfull plats att njuta av året om. Den generösa trädgården är som en grönskande oas där du kan odla egna grönsaker, bjuda in till trädgårdsfester eller bara koppla av i solskenet. Drygt 1,5 mil nordost om Helsingborg ligger den gamla kyrkbyn Kattarp. Ett litet samhälle med anor från 900-talets jordbrukstraditioner. Samhällets lantliga idyll kan enkelt bytas mot stadsmiljö. Kattarp var tidigare en järnvägsknutpunkt och har än idag täta tågförbindelser. Tåget tar dig till Ängelholm i norr eller Helsingborg i söder på mindre än en kvart. På knappt 10 km avstånd finns även Hyllinge med sina stormarknader samt golfbana och Väla centrum, ett av Sveriges största köpcenter med mer än 100 butiker. Förskola och grundskola upp till årskurs 6 finns i Kattarp samt även en obemannad livmedelsbutik.

  • Premium
Engelska Gången 8, Maria Park, Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr
Engelska Gången 8, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Engelska Gången 8, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Engelska Gången 8

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 595 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1
7 538 kr/mån
31 535 kr/m²

Bo med vackra och unika Borggården som granne i denna stilrena, klassiska och supercoola etagelägenhet med uteplats i söderläge. Ur den f.d matsalen i ett vackert Helsingborgsteglat hus från 1926 har man lyckats skapa denna fantastiska kombination av ett modernt funktionellt boende samt ett hem med bevarad charm och känsla. Man har ca 4,5 meter i takhöjd vilket ger bostaden enorm rymd och den bevarade pelaren reser sig ståtligt över hela höjden. Här bor du i en lugn och uppvuxen parkmiljö med närhet till förskolor, skolor, mängder av promenadstråk, motionsslingor, affär, restauranger och gym. Mycket bra kommunikationer ner till City samt via Maria Stations tågstation. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gullregnsgatan 24, Sofieberg, Helsingborgs kommun
Gullregnsgatan 24, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Gullregnsgatan 24, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Gullregnsgatan 24

Villa
Sofieberg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 995 000 kr
121 + 112 m²
5 rum
569 m² tomt

Välkommen till detta tidstypiska hem i det eftertraktade området Sofieberg, där charmen från 1960-talet är i stort sett intakt. Beläget i ett lugnt område är denna villa en oas av lugn och harmoni med gott om plats för hela familjen att växa och trivas. Samma ägare har sedan byggåret vårdat sitt hem och nu är det dags för nästa köpare att ta vid. En smart utbyggnad har skapat extra utrymme för familjen att sprida ut sig. Ett härligt uterum förlänger sommarsäsongen och erbjuder en underbar plats att koppla av och umgås året om. Trädgården är generös i storlek, med frodiga grönområden, vackra blommor och mogna träd som skapar en privat och fridfull miljö. Här finns gott om plats för lek och äventyr för barnen och utrymme för vuxna att odla sina trädgårdsdrömmar. Sofieberg är ett område ”lite utanför stan” men som ändå har nära till det mesta. Det lugna, barnvänliga området har ca en kvarts cykelavstånd till stadskärnans kompletta utbud. Bra komunikationer via buss och idealiskt för pendlaren då motorvägen nås enkelt och snabbt.

  • Premium
Derbyvägen 27, Laröd, Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr
Derbyvägen 27, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Derbyvägen 27, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Derbyvägen 27

Radhus
Laröd, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 495 000 kr
130 m²
5 rum
6 224 kr/mån
34 577 kr/m²

I ett lugnt och välskött kvarter bjuds det nu på en magisk bostad i toppskick där säljarna gjort en smakfull och otroligt bra utbyggnad vilket gör huset till ett av de större i området. Hela huset är påkostat och snyggt renoverat med två helkaklade moderna badrum samt ett sobert kök. Trädgården består av ett stort häckomgärdat trädäck med direktaccess till grönområde och lekplats utanför. Klockrent boende för den moderna familjen som värdesätter ett lättskött men samtidigt mycket inbjudande hem. Här bor ni nära ett stort serviceutbud som b.la. mataffär, bibliotek, vårdcentral, gym, och spelbutik. Både skola och förskola ligger bara några 100m bort, precis som Laröds IP där det finns aktiviteter som fotboll, tennis och gymnastik. Vackra promenadstråk i skogen samt stränder med dopp i Öresund nås på några få minuter. Om ni vill skippa laga kvällsmat så handlar man med fördel på La Pizza och efteråt avnjuter man en glass på Sofierokiosken. Bättre än så här blir det inte, Laröd är ett av Helsingborgs attraktivaste områden.

  • Premium
  • Uteplats
Ormvråksgatan 38, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Ormvråksgatan 38, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ormvråksgatan 38, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ormvråksgatan 38

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
7 495 000 kr
169 + 40 m²
6 rum
668 m² tomt

Välkomna att boka visning av detta stilfulla boende! Ljus och rymd är kännetecken för det här moderna och stilrena huset som har en spännande planlösning samt en mycket inbjudande och privat trädgård. Entrévåningen bjuder på en generös och välkomnande hall där man direkt får en fin känsla och vy in mot allrummet. Förvaring får man i passagen utanför det helkaklade duschrummet samt den rymliga tvättstugan. Allrummet är riktigt pampigt med imponerande takhöjd om ca 5,3 meter vid nocken. Ett högt fönsterparti som följer taket ger härligt ljusinsläpp och braskaminen ger rummet både skön värme och karaktär de mörka månaderna. Ett påkostat nytt kök från HTH sattes in 2022 och här finns mycket arbetsyta på den läckra carraramarmorn. Ett master bedroom eller hemkontor finns och här samt i allrummet kan man gå ut till den väldisponerade och välskötta trädgården där man skapat flera ”rum” att njuta av. Som grädde på moset byggde man ett orangeri 2021 där många middagar och kafferep avnjutits. En lagom stor gräsmatta för de små med spring i benen finns det också. Ovanvåningen är husets privata plan med fyra rum varav tre är sovrum. Allrummet är smart planerat med fönster ner mot entrévåningen samt med skjutdörr så att man varken stör eller blir störd mellan våningarna. De två sovrummen som vetter mot öst har härlig utsikt över åkern och Pilshults gård utanför. I alla tre sovrum finns garderober och parkett på golvet. Det helkaklade badrummet rymmer både en separat dusch samt ett badkar. Perfekt planerat med andra ord. Ormvråksgatans norra del är lugn och barnvänlig med flertalet lekplatser och grönområden i närområdet, förskolan Maria Ro runt hörnet och trevliga promenadstråk till t.ex Pilshultsskogen samt Gamla Kungshults hästhagar. En underbar plats att växa upp och bo på - för alla åldrar. Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Då jag, ansvarig mäklare Roger Billsten, själv bor i Mariastaden sedan 2006, och jag har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

  • Premium
Järnsparvsgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 16:30
Järnsparvsgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Järnsparvsgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Järnsparvsgatan 2

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 395 000 kr
90 m²
4 rum
5 379 kr/mån
37 722 kr/m²

På färgglada Järnsparvsgatan erbjuds detta välplanerade gavelradhus med förmodligen föreningens största tomt. Här får man inte bara en fantastisk och lättskött trädgård utan även ett modernt teglat hus med ett praktiskt och stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som kan inhysa både soffgrupp och matsalsmöblemang, två helkaklade sobra badrum samt tre bra sovrum. Verkligen en perfekt bodröm och det blir inte bättre mycket bättre än så här.. Här bor man i ett rofyllt och barnvänligt område en bit bort från de största vägarna och med direkt närhet till med närhet till Kungshultsskogen, grönområden, lekplatser, vårdcentral, restaurang, utegym samt förskola och skola. Perfekt läge med andra ord. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 58, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 58

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 295 000 kr
125 m²
5 rum
vån 2/6
6 382 kr/mån
34 360 kr/m²

Välkomna på visning till detta vackra och stilfullt totalrenoverade boende anno 1905 som präglas av tidstypiska detaljer med högt i tak, spegeldörrar, öppen spis, tak- och lamprosetter, fiskbensparkett samt enorma fönster som ramas in av unika speglade fönsternischer. Denna sekelskiftesdröm är placerad i hjärtat av Helsingborg, med andra ord på Kullagågatan. Bostaden genomsyrar hög mys- och lyxfaktor i en härlig kombination av gammalt och nytt. Bostaden har under senaste åren renoverats genomgående med väl utvalda materialval som harmoniserar oerhört smakfullt med bostadens charm. Nytt sobert kök, nytt badrum och gäst-wc med kalksten, slipade och vitpigmenterade parkettgolv, målning av alla väggar,tak samt snickerier. Ny el är dragen och en balkong är byggd in mot gården. Bara att flytta in och njuta! Byggnaden ritades av stadsarkitekten Alfred Hellerström som även ritat Rådhuset och här huserade även Apoteket Björnen mellan 1906-1977. Fastigheten är klassad som Särskilt värdefull bebyggelse i bevarandeprogrammet för Helsingborg Stad. Här bor ni med hela stadens utbud runt hörnet! Njut av Dunkers Kulturhus, Konserthuset, Teatern eller bara den vackra omgivningen som erbjuds i vår vackra stad. Gå en promenad i Norra Hamnen eller testa någon av alla gourmet-restauranger som finns i centrum. Vill du ta ett dopp i havet ligger både Tropical Beach och Gröningen med sin badbrygga inom 5 minuters promenad. För den resglade eller pendlaren ligger Helsingborgs Central på kort gångavstånd. Veckohandlingen inhandlas smidigt på Kullagatans Ica-nära butik som ligger endast 50 meter från fastigheten. På Kullagatan 58 har du med andra ord närhet till allt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kullagatan 28, Centrum, Helsingborgs kommun
Kullagatan 28, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 28, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 28

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
5 250 000 kr
116 + 15 m²
4 rum
vån 3/4
4 433 kr/mån
45 259 kr/m²

Lyxig etagelägenhet i förening med utdelning till sina medlemmar! Bostaden är verkligen "one of a kind" med extra allt och i mycket bra samt tilltalande skick. För vad sägs om; en solig takterrass med utsikt över takåsarna och Kärnan, vindskaraktär med framtagna bjälkar, högt i tak, ett nytt stilrent kök med utgång till västerbalkong som överblickar Kullagatans shoppingstråk samt Konsul Olssons plats? Detta är bara några av kvalitéerna och denna bostad rättfärdigar klyschan "måste upplevas på plats". Vi går in genom porten bredvid tobaksaffären och går upp två våningar till bostadens entré. Direkt när man öppnar dörren får man en hemtrevlig känsla som förstärks när man tar några steg in. Här väntar: en praktiskt hall, ett rymligt badrum med tvättavdelning, gäst-wc, en majestätisk matsal mot det moderna och stilrena köket från vilket man når bostadens första balkong. Upp via den mattbeklädda stentrappan når vi ovanvåningen som bjuder på: ett magiskt allrum med platsbyggd dold förvaring samt högt till tak med framtagna bjälkar, ett harmoniskt sovrum, ett helkaklat duschrum, en inredd biyta som passar som gästrum/arbetsrum och sist men inte minst - solterrassen. Här har man en mysig utsikt över takåsarna och upp mot Kärnan att njuta av samtidigt som man solbadar. BRF Kullen västra 18 bildades 2002 i samband med att man totalrenoverade fastigheten (VA-stammar, fönster, fasad, tak, el-stigar etc). I den redan låga avgiften på 4.433kr/mån ingår värme, vatten och k-tv. Beslut om utdelning tas år för år och kan variera beroende på hur den ekonomiska föreningen går då det är resultatet samt röstningen av medlemmarna som ligger till grund för ev utdelning. För 2022 blev utdelningen 37 627 kr och för 2023 blev det 33 488kr. Föreningen äger en ekonomiska förening som hyr ut tre lokaler och på ett A-läge som detta genererar den ekonomiska föreningen ett positivt resultat vilket kan bidra till att de boende kan få en utdelning. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Himmelriksgränden 4A, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr
Himmelriksgränden 4A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Himmelriksgränden 4A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Himmelriksgränden 4A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/5
4 271 kr/mån
29 805 kr/m²

Himmelriksgränden, en av stadens allra charmigaste gränder. Denna bostad placeras lugnt och perfekt i gårdshuset på fjärde våningen med hiss. Här bor man lugnt och skönt, men mitt i City i en bostad med härligt ljusinsläpp via de stora fönsterna. Utanför porten är det direkt närhet till restauranger, caféer, butiker och för den som pendlar är Helsingborg central några hundratals meter bort. Vackra parken Slottshagen med Kärnan ligger precis ovanför backen och stranden vid Tropical Beach nås på några minuter. Enkelt att nå parkeringsplats precis ovanför backen, vid gamla Nicolaiskolan. För den som saknar balkong så har föreningen en ytterst charmig innergård med gemensamt bord och stolar. Går utmärkt att boka upp en kväll och tända grillen! Ett tillfälle för den som vill sätta sin egen prägel på en annars välplanerad och välbelägen bostad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hövitsmansgatan 7, Olympia, Helsingborgs kommun
Hövitsmansgatan 7, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 7, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 7

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 495 000 kr
185 m²
6 rum
vån 2/3
11 500 kr/mån
24 297 kr/m²

Klassisk patricievåning anno 1907 med mycket karaktär samt ljus och härlig planlösning. Här bor man med stora sociala ytor och inte bara en utan med två balkonger. Dessutom bjuds det på många bevarade sekelskiftesdetaljer såsom; stuckaturer, takrosetter, högt i tak, rum i fil, ekparkett i diverse mönster, speglade dörrar och mycket mer. Ett stort plus är möjligheten att hyra p-plats samt tillgång till en gemensam trädgård. Här finns alla attribut för att kunna trivas ypperligt. Området kring de klassiska "fågelkvarteren" med dess vackra patricievillor bör rimligen vara ett av Helsingborgs absolut mest välbelägna. Här har man bekvämt avstånd till Slottshagens underbara parkmiljö samt Olympias aktivitetsområde. Centrums utbud av service, nöjen och kultur tar det ca 10 min att promenera till. Varmt välkomna att boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten till denna härliga bostad på ypperligt läge!

  • Premium
  • Balkong
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Flemminggatan 10

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1,5/5
4 586 kr/mån
29 224 kr/m²

På Flemminggatan 10 finns denna riktigt välplanerade och genomgående lägenhet som stoltserar med attraktiva attribut. Förutom det viktigaste, dvs det optimala läget, så är bostaden i sig inbjudande med en klockren planlösning som är genomgående och med helt rätt disponering. Som grädde på moset har man en solig söderbalkong från vilken man blickar ut mot den rymliga och luftiga innergården. Vill man sitta större sällskap kan man ta med sig brickan och kaffekopparna till föreningens gemensamma uteplats. Lägenheten ligger på Landborgen på Tågaborg, vilket av de flesta anses som ett av Helsingborgs mest attraktiva områden. Härifrån är det nära till Pålsjö Skog med sina promenadstråk, lummiga Vikingsbergparken, för att inte tala om havet som bara är en kort promenad bort. Det tar ca 10 minuter att gå till fots till Helsingborgs absoluta centrum (två minuter med cykel) samtidigt som adressen ligger lugnt, tyst och trevligt. Söderut på gatan finns ICA Borgen. En välsorterad ICA-butik välkänd för sin köttkvalitet. I närheten finns även ett stort antal små, trevliga blomster-, frisör- och gourmetbutiker. Mycket bättre än så här går det inte att bo i Helsingborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ädelrosgatan 19, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr
Ädelrosgatan 19, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun, bild 2
Ädelrosgatan 19, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun, bild 3

Ädelrosgatan 19

Lägenhet
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
6 128 kr/mån
32 470 kr/m²

Välkomna till denna toppfina etagelägenhet om 83kvm på ett av områdets absolut bästa lägen. Bostaden i sig är väldisponerad och erbjuder hög klass rakt igenom. Vi finner bl.a. två stora balkonger, en helt underbar takterrass om ca 35kvm med spabad, öppen planlösning på nedre plan samt en mer privat avdelning på övre plan. Ljusa och nordiska materialval är genomgående för hela bostaden med en stil som är modern och minimalistisk. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum inbjuder till stora sällskapsbjudningar där du även har ständig kontakt med de två balkongerna därav ena med morgonsol och andra ligger i soligt västerläge. Utöver detta finns här även två rymliga sovrum och två badrum där man har både dusch och badkar, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Sammantaget en modern och unik pärla som erbjuder stora och sociala sällskapsytor med öppen planlösning mot kök och vardagsrum samt en magisk takterrass! Här omgärdas man av grönområden, vackra promenadstråk, Filborna sportanläggning och Vasatorps GK ett stenkast bort. Ett mycket trevligt bostadsområde med modern arkitektur med både vackra villor och flerfamiljshus. Vasatorps Trädgård är ett uppskattat område för pendlaren då du finner både 111:an och E6:an på mindre än 5 minuter från bostaden. Varmt välkomna på visning med mäklare Roger Billsten 0735179333, [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Mariehällsvägen 47, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Mariehällsvägen 47, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Mariehällsvägen 47, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Mariehällsvägen 47

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 100 000 kr
125 m²
4 rum
153 m² tomt

Mitt i Mariastaden hittar vi detta välskötta, inbjudande och praktiska samt friköpta radhus. Redan vid första klivet in i bostaden får man en skön känsla med en gemensam och delvis öppen yta mellan både vardagsrum, matplats och till viss del köket som dock är praktiskt avdelat med en vägg bakom kyl och frys. Känslan är att utrymmet nästan fortsätter vidare ut och blir ett med den fina uteplatsen och trädgårdsdelen just utanför tack vare de stora fönstren från golv till tak. Uteplatsen ligger i ett fint söderläge med sol från morgon och fram till långt in på sen eftermiddag/kväll. I trädgården finns det även ett praktiskt förråd. En gemensam trädgårdsgång ger möjlighet att även ta in t ex cyklar denna vägen. Det övre planet är inrett med tre bra sovrum, allrum/övre hall och en praktisk tvättstuga med tillhörande klädkammare samt ett stort badrum. Allt som allt ett inflyttningsklart och praktiskt boende på bra läge i en av Helsingborgs mest populära och expansiva stadsdelar! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Premium
Karabygatan 1, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Karabygatan 1, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Karabygatan 1, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Karabygatan 1

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/6
2 880 kr/mån
30 152 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en av få ettor i Mariastaden. Belägen i ett nyare hus som är strategiskt placerat nära Maria station med dess ypperliga kommunikatiionsmöjligheter samt med gångavstånd både till affär, gym, restaurang och den rogivande skogen. Här bor man bekymmersfritt i en modern bostad med öppen planlösning samt med inglasad och rymlig uteplats som under sommarmånaderna blir ytterligare en naturlig del av de sociala ytorna. Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 22 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service mm.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Veckogatan 60, Västergård, Helsingborgs kommun

Veckogatan 60

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 200 000 kr
105 m²
4 rum
6 712 kr/mån
20 952 kr/m²

På populära Veckogatan finns nu detta trevliga radhus till försäljning. Genomgående bra standard med effektiv planlösning som innehåller rymligt allrum, stilrent och läckert kök, tre bra sovrum på ovanplan samt duschrum på båda planen. Entrévåningen har trevlig kontakt med den trädäcksbeklädda trädgården som nås via vardagsrummet. Ett praktiskt förråd finns för cyklar, trädgårdsredskap och utemöbler där man faktiskt har direktaccess till sin garageplats via en dörr en halv trappa upp innifrån förrådet. I dagsläget är förrådet inrett som ett mysrum. På husets entréssida är det stenlagt och här kan man sitta och hålla koll på kidsen när de leker utanför på lekplatsen eller bara njuta av en kopp kaffe i solen. Sammantaget en perfekt bostad för er som önskar ett bekvämt boende med villakänsla. Garage tillhör dessutom bostaden och ingår i månadsavgiften. Området är väldigt omtyckt och välordnat med lugna och familjära grannar.

  • Plus
  • Uteplats
Olympiavägen 14, Olympia, Helsingborgs kommun

Olympiavägen 14

Villa
Olympia, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
7 895 000 kr
260 + 130 m²
10 rum
790 m² tomt

På anrik adress kan man nu bli lycklig ägare av fantastiska Villa Gerda anno 1901 som med sina 390 kvm bjuder på oändliga möjligheter för den stora familjen, för företagaren eller för flera familjer då det är ett flerfamiljshus idag med två ljuvliga våningar och inredd källare. Här bjuds på klassiska attribut som hör till en sekelskiftesbostad med; generös takhöjd, fiskbensparkett, pardörrar och stuckatur. Unik fastighet med magisk potential. Frodig och parkliknande samt insynsskyddad tomt med gott om plats för den trädgårdsintresserade att ta del av. Förutom gräsyta och planteringar finns flera uteplatser och, som lite vardagslyx, även ett utespa. Området kring de klassiska "fågelkvarteren" med dess vackra villor bör rimligen vara ett av Helsingborgs absolut mest välbelägna. Här har man bekvämt avstånd till Slottshagens underbara parkmiljö samt Olympias aktivitetsområde. Centrums utbud av service, nöjen och kultur tar det ca 10 min att promenera till och likaså Helsingborgs Central. Perfekt läge med andra ord! Kontakta ansvarig mäklare Roger Billsten för mer information och visningsbokning.

  • Plus

Visar alla 19