Mäklare Alexander Larsson

Alexander Larsson

Om mig

Jag är övertygad om att min drivkraft, mitt engagemang och min känsla för service har en stor positiv inverkan på hela försäljningsprocessen. Jag är inget utan mina kunder och jag ska överträffa alla era förväntningar. Jag är alltid tillgänglig, otroligt engagerad och målinriktad. Vi ses på en kopp kaffe!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlsgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:30
Karlsgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Karlsgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Karlsgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 895 000 kr
103 m²
4 rum
vån 5/5
4 537 kr/mån
28 107 kr/m²

Från vindsvåningen är utsikten slående. Stadens takåsar, ett glittrande Öresund med Danmark i bakgrunden, Rådhusets klocktorn och Kärnan uppe på Landborgen, här ser du allt och lite till. Samtidigt bor du högst upp i ett av stadens pampigaste hus, mitt i city. Välkommen till Karlsgatan 1B och Centralpassagen anno 1907! En oslipad diamant med klassiska vindsvåningsattribut som synliga takbjälkar i matsal, vardagsrum och i ett av de två fullgoda sovrummen. Här breder de 103 kvadratmeterna ut sig i en eftertraktad planlösning med goda förvaringsmöjligheter och med genomgående ljusinsläpp. Takkuporna i söderläge och de fullstora fönsterna i bostadens nordväst-läge med fantastisk utsikt. Högst upp i Centralpassagen bor du mitt i stan, på ett mycket attraktivt läge med direkt närheten till hela Helsingborgs stadskärna inom ett kort promenadavstånd. Bostaden erbjuder två ordentliga sovrum i vardera ände av lägenheten. Matsal och vardagsrum i fil som tillåter större sociala tillställningar. Ett arbetskök med komplett maskinell utrustning så som kombinerad kyl/frys och diskmaskin samt utrymme till vardagsmatplats för 2-3 personer samt. God förvaringsmöjligheter i bostadens hall och tambur samt ett våtrumscertifierat badrum med tvättmaskin. Med andra ord ett eftertraktat boende med fantastiska möjligheter att sätta din egen prägel på. Byggnaden ritades av stadsarkitekten Alfred Hellerström som bland annat har ritat Rådhuset, Handelsbankshuset och flera andra anrika byggnader i Helsingborg. Fastigheten är klassad som Särskilt värdefull bebyggelse i bevarandeprogrammet för Helsingborgs Stad. Här bor ni med hela stadens utbud runt hörnet! Njut av ett rikt restaurangutbud, shopping längs med Kullagatan, Stortorget och på Bruksgatan. Gå en promenad i vackra Helsingborg, precis utanför dörren. För den resglade eller pendlaren ligger Helsingborgs Central på väldigt kort gångavstånd och närmsta matbutik är nästan runt hörnet. På Karlsgatan 1B har du med andra ord närhet till allt! Mer information på vår hemsida www.3etage.se. Välkommen på visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson!

  • Premium
  • Hiss
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Helmfeltsgatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
87 m²
2.5 rum
vån 4/5
6 127 kr/mån
34 425 kr/m²

Ovanför Landborgen och bland Tågaborgs smakfulla arkitektur, med närhet till stadens rika utbud av smakupplevelser och fina promenadstråk. Här bor du nästan högst upp i huset med mycket läcker utsikt över Öresund, i en välskött förening på en eftertraktad adress. Lägenheten på Helmfeltsgatan 7 präglas av stora ytor, högt i tak (ca 2,7m) och funktionalismens karaktärsdrag. Med balkongens söderläge i korsningen med Wrangelsgatan erbjuds inte bara en mycket fin sundsutsikt utan även ett rikt ljusinflöde till bostaden. Bostaden är i genomgående gott skick med fräscha materialval. erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober både i hall och sovrum, ett stort kök för den som uppskattar matlagning där det samtidigt finns rymd till matplats. I vardagsrummet ges mycket goda sociala ytor för de stora tillställningarna. Det större matbordet för 8-10 personer har en naturlig plats precis som soffgruppen intill balkongen. Sovrummet är mycket generöst Detta är en bostad för det privata livet likväl de sociala tillställningarna. På Tågaborg bor du i ett av Helsingborgs bästa områden med vackra, anrika byggnader precis intill. För den motionsintresserade eller bara allmänt intresserade av långa promenader för att njuta av vår fina stad finner vi allt ifrån Landborgspromenaden, Pålsjö skog, Vikingsbergsparken och Margaretaplatsen endast några hundra meter ifrån bostaden. Tågaborg har all närservice man kan tänka sig och rullar man bara nedför backen nås Öresund med salta dopp. Även från detta läget finns där folk som promenerar dagligen upp och ned för Halalid för uppfriskande morgondopp i havet. Det är det som kallas Badrocksavstånd! Mer information på vår hemsida www.3etage.se Varmt välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Alexander Larsson vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Karl X Gustavs gata 33, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Karl X Gustavs gata 33, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 33, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 33

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 195 000 kr
75 m²
2 rum
vån 1/4
4 860 kr/mån
42 600 kr/m²

Smakfullt renoverad och med exklusiva materialval. Här får du även en helt privat trädgård om ca 125 kvm som bara du har tillgång till, bakom din egna låsta smidesgrind. Här bor du insynsskyddat på ett av Helsingborgs mest eftertraktade områden - Tågaborg. I den smakfulla patriciervillan som totalrenoverats 2016/2017 erbjuds nu möjligheten att förvärva denna unika lägenhet som går i en perfekt kombination av gammalt och nytt där de moderna inslagen gör vardagen smidig. Mellan din alldeles egna smidesgrind och entrédörr får du även en mycket uppskattad privat trädgård där möblemangen för trefikat, middagen eller hänget med goda vänner ryms utan problem. Tänd grillen och njut, på ett av Helsingborgs bästa områden. Bostaden har genomgått en ombyggnation under totalrenoveringen med fokus i kvalitet. Planlösningen fick nytt liv med flytt av tidigare väggar och utbyggnad av kök & badrum. I köket har det installerats premium-vitvaror och på golvet ligger ett marmorerat stengolv i storleken 120x60cm. Även Master Bedroom har försetts med marmorerat stengolv med plattor i samma dimension, i bägge rummen finns golvvärme. Badrummet är mycket smakfullt och utrustat med tvättmöjligheter. Vardagsrummet är tilltaget, brädgolvet har vitlaserats, väggarna bredspacklats och tak samt väggar målats om. Snickerier som dörrar och fönster har varsamt renoverats och elen med dess strömbrytare, kontaktuttag och el-central har genomgående bytts ut. Med andra ord är denna unika lägenheten bara att flytta rakt in i utan att behöva lägga tid eller energi på att förändra. Mer information på vår hemsida www.3etage.se Välkommen på visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Mårtenstorpsgatan 133, Gustavslund, Helsingborgs kommun

Mårtenstorpsgatan 133

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 595 000 kr
99,2 m²
4 rum
4 594 kr/mån
36 240 kr/m²

Nytt, modernt och arkitektoniskt med alla "rätt i nuet". Från uteplatsen på baksidan med utsikt över dammen och galopperande hästar i hagen på andra sidan avnjuts den nygrillade maten en varm sommarkväll i juni med familjen och goda vänners sällskap. 2017 uppförde HSB 49 st arkitektritade radhus på Gustavslund. Ett bekymmersfritt och läckert boende med tomt i perfekt läge med fördel för eftermiddags- och kvällssol. Här går man barfota ut på trädäcket och tänder grillen samtidigt som barnen springer och leker runt omkring, både på gräsområdena intill eller på någon av lekplatserna i området. Husen är byggda med en kaxig mörk trä-fasad, stora fönster samt med klimatinspirerat sedum-tak. Invändigt möts man av en vågad arkitektur där fokus ligger i det moderna och stilrena. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp med öppet till nock ovan köksdelen och cirka 5 meter i takhöjd. Genomgående för bostaden är det ljuspigmenterade parkettgolvet med golvvärme och vita släta väggar. Som rumsavdelare mellan kök och vardagsrum finns en vit häftig spiraltrappa. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet vetter mot trädäcket och dammen, en välkommen vy till alla hushåll. På entréplan finns även ett stort badrum med tvättmöjligheter och ett master bedroom med god förvaring bakom skjutdörrar. På ovanplan finns ytterligare ett badrum, samt två sovrum. Här uppe finns även en djup klädkammare som rymmer allt som kan önskas, eller varför inte som barnens lekrum. Sammantaget ett bekymmersfritt boende med häftig karaktär i lugnt område med tillhörande p-plats. Gustavslund är ett delvis nybyggt område med förskolor, skolor, vårdcentral, ICA-butik, gym, padelbana, grönytor och ett blomstrande föreningsliv. Med andra ord ett område perfekt för barn att växa upp i! Mer information på www.3etage.se Välkommen på visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson.

  • Uteplats
Mellersta Stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun
Mellersta Stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellersta Stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellersta Stenbocksgatan 35A

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 895 000 kr
103 m²
3 rum
vån 3/3
6 603 kr/mån
28 107 kr/m²

Med sina dubbla balkonger i bästa solläge, dubbla badrum och möjlighet till parkeringsplats erbjuder etagelägenheten om 103 kvm på Mellersta Stenbocksgatan 35A det mesta av allt, bara 2,5 tr upp. Lägenheten är genomgående ljus med fönster i två väderstreck, smakfulla attribut så som takfönster i snedtak och påkostade materialval som köket på JKE-design. Lägenhetens entréplan är som gjord för det sociala. Här huserar köket med köksö intill matplats för upp till 8-10 personer, vardagsrummet för spelkvällen eller framför TVn och favoritserien. Balkongen är generös och med fördel för eftermiddagssolen, lugnt belägen mot innergården och med trevlig vy över Slottshöjden ner mot kärnan. Badrummet är helkaklat med golvvärme, vattenburen handdukstork och dusch. En trappa upp ligger bostadens privata del med dubbla sovrum, klädkammare samt möjlighet till både läs- och kontorshörna. Här finns ytterligare balkong, lika lugnt belägen som på entréplan och en till badrum med tvättmaskin. Sammantaget en väldigt smakfull lägenhet med färgsättningen i ytskikt och inredning som följer varandra oavsett rum och skapar en härlig atmosfär. Föreningen har tagit väl hand om sin fastighet och har inga större planerade renoveringar, amorterar årligen på sina lån och har en stabil kassa. Föreningen huserar över 16 parkeringsplatser, en till varje lägenhet som kan övertas vid inflytt. På Olympia bor du nära hela stadens utbud med sport och motion runt hörnet samt närbutiker, restauranger och stadsliv på promenadavstånd. Välkommen till detta unika boende i en fantastisk lägenhet där du sannerligen bor med livskvalité. En lägenhet som gör sig bäst på plats! Boka din visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson och se 2Etage med 3Etage!

  • Premium
  • Balkong
Rektorsgatan 7, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Rektorsgatan 7, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Rektorsgatan 7, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Rektorsgatan 7

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
1 645 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/7
5 269 kr/mån
27 417 kr/m²

Bland omtyckta och lugna kvarter i de välkända Punkthusen på Slottshöjden väntar nu en bostad med mycket väldisponerad planlösning och potential på sin nästa ägare. Här bor du en halv trappa upp med mycket karaktär från klassiska 40-tals attribut som stora fönster och tilltagen takhöjd, balkong i perfekt västerläge mot föreningens lugna innergård och omkringliggande grönområden. Som gjort för umgänget under årets varmare månader med generöst solsken från tidig dag till sen eftermiddag/kväll. Vardagsrummets stora fönsterpartier i två väderstreck skapar en fantastisk känsla av rymd och ger fint ljusinsläpp både till soffgruppen och läshörnan som båda ryms i vardera ände. Även det stora sovrummet är generöst till storleken med plats för byrå utöver den garderob som idag står. Köket är renoverat i och med stambytet 1999-2000 och ger mycket goda förvaringsmöjligheter, badrummet i sin tur är helkaklat med ett schackrutsmönstrat klinker i grå ton på golv och vitt kakel med bård på väggar. I huset finns flertalet av de bekvämligheter som ofta efterfrågas såsom hiss, källarförråd, tvättstuga, bredband som ingår i avgiften, föreningen erbjuder garageplatser och på omkringliggande gator finns gratisparkering. Mer information på vår hemsida www.3etage.se Välkommen på visning med fastighetsmäklare Alexander Larsson.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6