Grenljusbacken 21, 3tr

Gröndal, Stockholm Karta & restider

3 895 000 kr
LägenhetLägenhet

Varmt välkommen till denna ljusa gaveltrea (möjlig 4:a) med sänkt avgift och balkong!

Här möts man av ett gott ljusinsläpp tack vare stora ogenerade fönsterpartier i gavelläge med härlig utsikt mot den omkringliggande lummiga grönskan. Disponeringen bjuder på generösa och sociala sällskapsytor (det går även att flytta köket, för att få 4 r.o.k. istället. Se alternativ skiss), stora sovrum, badrum med plats för tvättmaskin samt balkong. Interiören utgörs av stamrenoverat och kaklat badrum, originalkök med tidsenliga detaljer, nymålade vita väggar och genomgående stilfulla golv.

Mycket stabil och välskött förening med härlig gård med sandlåda och uteplats. Föreningen har en väldigt låg belåning, endast 1 645 kr/kvm och har endast ca 10 mkr i lån. Föreningen har även 5st hyresrätter som utgör ett dolt kapital och man har sänkt avgiften de senaste åren. Senast med 5% 2017.

Möjligt med snabb inflyttning!

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns även stora Liljeholmshallarna, Vintervikens sporthall samt fotbollsplan med konstgräs. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Man svingar sig på cykel till Hornstull på fem minuter.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 382 kr/mån
Pris/m²
48 086 kr/m²
Byggår
1959
Räkna på boendet
Förening
BRF Ljussaxen
Om föreningen
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grenljusbacken 21, 3tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 895 000 kr
Avgift/månad
3 382 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Ljussaxen

Antal lägenheter
70
Registreringsår
2008
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 495
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 8 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips