Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Nicklas Talvitie

Nicklas Talvitie

Om mig

Liljeholmens/Gröndals bäst säljande mäklare sedan 2011 och verksam mäklare sedan 2008 (erfarenhet av sälj sedan 2003). Övriga meriter är hela Notars bäst säljande mäklare 10 år i rad (2011-2020) och hela Sveriges bäst säljande mäklare (alla företag inkluderat) 2013 och 2014. Under mina år som mäklare har jag fått förtroendet att förmedla över 2.000 bostäder. Jag hjälper gärna även Dig med din försäljning - så Ring redan idag för att boka ett förutsättningslöst möte! Väl mött!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Backebogatan 28, Mälarhöjden - Hägersten, Stockholms kommun

Backebogatan 28

Villa
Mälarhöjden - Hägersten, Stockholms kommun
Notar
14 500 000 kr
130 + 5 m²
5 rum
461 m² tomt

* Fenomenal sjöutsikt - ytterst sällan till salu * Stora insynsfria fönsterpartier med Mälarvy * Stor balkong med sol från em till nedgång * Totalarea 135 kvm varav BOA 130 & BIA 5 * Äldre skick med stor potential * Öppen spis * Bastu * Fiber * Friköpt tomt om 461 kvm * Hörntomt längst in på återvändsgata (lätt med parkering utanför) * Garage * Besiktigad * Stenkast från Mälarens inlopp & strandpromenader * Perfekta kommunikationer med buss & t-bana * Närhet till populära skolor & förskolor * Mycket bra service med närhet till både Mälarhöjdens centrum Mälarhöjden är, som många andra av Stockholms trädgårdsförstäder, från början ett grönskande, kuperat område där de som hade råd i slutet på 1800-talet skaffade sig sommarhus. Så småningom växte ett villaområde fram, inte minst efter att spårvägen drogs hit 1913. Bebyggelsen speglar många tidsepoker, med snickarglädje, 20-talsklassicism, funkis och moderna hus sida vid sida. Här bor drygt 4 600 invånare och där merparten är i aktiv ålder, vilket gör att det finns bra service av allehanda slag i området. Här bor du nära ett antal bra förskolor, Montessori Mondial Fs-5 samt med välkända Mälarhöjdens skola åk Fs-9. Perfekt för barnen att tryggt kunna ta en kort promenad/cykeltur till skolan via lugna gator genom villaområdet. Från huset når du smidigt Mälarhöjdens T-banestation med 9 minuters restid till Södermalm. Vid Mälarhöjdens centrum finns bland annat matbutik, frisör, inredningsbutik och take away. För den sportige är läget suveränt med närhet till tennishall, fotbollsplan, simhall, gym, löpspår, friidrott och hockey. Här väntar fina strövområden längs med Mälarens strand, där du kan njuta av Mälarhöjdsbadet, Vinterviken, båthamnar, badplatser, samt en 4H-gård med djur och aktiviteter för barnen. Det finns flera mysiga caféer som Konditori Lyran, Café Uddvillan, och Café Vinterviken. Varmt välkomna på visning till ett boende med alla möjligheter och perfekt läge. Varmt välkommen!

Sjöbjörnsvägen 12, 1tr/vån 2, Gröndal, Stockholms kommun

Sjöbjörnsvägen 12, 1tr/vån 2

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
4 495 000 kr
58 m²
2.5 rum
4 015 kr/mån
77 500 kr/m²

Mini 3a på första parkett framför Mälarens inlopp med en underbar balkong, ljuvlig funkiskaraktär och nyrenoverade fönster i tre väderstreck! Belägen i ett av Olle Engkvists populära Stjärnhus bor man här ett stenkast från Mälaren med en fenomenal utsikt mot inloppet, Reimersholme, Hornstull m.m. Lägenheten präglas av ett underbart ljusinsläpp tack vare fönsterpartier (nyligen renoverade) i tre väderstreck varifrån man bl.a. ser ut mot den lummiga grönskan och Mälarens inlopp. Disponeringen är mycket effektiv och bjuder på goda sällskapsytor, badrum med tvättdel, sovrum som rymmer dubbelsäng och ett praktiskt barn-/arbetsrum som tidigare var en walk-in-closet. Interiören utgörs av genomgående parkettgolv, ljusa väggar, stambytt kaklat badrum och ett charmigt funkiskök med charmiga bevarade detaljer. Mycket välskött och stabil förening som ritades av Backström & Reinius Arkitekter AB. Här finns bl.a. gästlägenhet, cykelförråd, barnvagnsrum, stora källarförråd och populära innergårdar där man får grilla. Föreningen har en mycket solid ekonomi med fiber som ingår i avgiften och flertalet ombildade hyresrätter under de senaste åren. Den senaste ombildades 2022 och inbringade ca 5 miljoner kronor! Gröndal är som en gemytlig småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter för den badsugne både strax nedanför huset, i Mälaren, och även i Trekanten en bit bort där det även finns kiosk och faciliteter, där du kan åka skridskor på vintern. Inom promenadavstånd ligger även Vinterviken med klippbad, marina och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Nere i centrum ligger Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Bredvid denna finns mataffärer, restauranger, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till Liljeholmen och Alvik/Solna. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer och galleria med 90 butiker & en mängd övrig service. Varmt välkommen!

 • Balkong
Nybohovsbacken 97, 2tr, Liljeholmen, Stockholms kommun
 • Tor 28 sep kl 17:30

Nybohovsbacken 97, 2tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
3 395 000 kr
59 m²
2 rum
2 211 kr/mån
57 542 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet om 59 kvm i en välskött och solid förening med god ekonomi. Tack vare det höga läget får ni in ett otroligt fint ljusinsläpp genom hela bostaden som tillsammans med de genomgående ljusa parkettgolven och de sobert målade väggarna skapar en härlig rymd. Bostaden erbjuder öppna och luftiga ytor, perfekta för sociala sammanhang. Vardagsrummet rymmer både en stor soffgrupp och matplats om man så önskar. Härifrån nås även den stora och inglasade balkongen som vetter mot lugna omgivningar i sydväst. Det stilrena köket, som ligger i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet går i vitt och har på senare år renoverats. Det erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, infälld ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin samt en spishäll med fläkt ovan. Det helkaklade badrummet är tidigare stambytt och erbjuder wc, tvättställ, badrumsskåp, dusch, tvättmaskin samt ett praktiskt vädringsfönster. Vidare finns ett stort och härligt sovrum med flertalet platsbyggda garderober bakom skjutdörrar. Nuvarande ägare disponerar över ett rymligt källarförråd. Föreningen Tornen Nybohov är mycket välskött och har en solid ekonomi då man fortfarande har 38 st hyresrätter kvar (ett stort dolt kapital och man ombildar i snitt någon bostad per år vilket stärker ekonomin ytterligare). Föreningen tillhör även de med lägst månadsavgifter i Stockholm. En nyrenoverad relaxavdelning med bastu och stort gym finns i huset. I föreningen finns även en fint inredd gästlägenhet med sovplats för 4 personer och mycket mer! Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk. Liljeholmens prisbelönta galleria ligger alldeles i närheten med 90 butiker, mataffärer, caféer och en mängd övrig service, bl a två vårdcentraler, en närakut och andra vårdinrättningar. Här finns även flertalet skolor & förskolor. Liljeholmens t-banas röda linje tar dig till bl.a. city på 11 minuter, Tekniska högskolan på 16 minuter. Från Liljeholmens station utgår bussförbindelser i alla riktningar-, och tvärbanan till Sickla, Solna station och Bromma flygplats. Även Arlandabussarna avgår regelbundet från stationen. Ett stenkast bort hittar du Trekanten och Mälaren med Vinterviken som ett stort rekreationsområde. Det erbjuder mysiga promenadstråk, och det populära året runt restaurangerna/caféerna Skulpturens hus och Vintervikens trädgårdscafé. Sommartid erbjuder området badmöjligheter, både i Trekanten och i Mälaren. På vintern är skridskoåkning populär i sjön Trekanten. Inom promenadavstånd ligger även Liljeholmskajen invid vattnet med ett utbud av ett flertal restauranger. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ljusstöparbacken 1, 3.5tr, Gröndal, Stockholms kommun
 • Sön 1 okt kl 13:40

Ljusstöparbacken 1, 3.5tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
5 495 000 kr
84,5 m²
3.5 rum
5 017 kr/mån
65 030 kr/m²

Med en ljuvlig 50-tals charm bor man här i en "mini-4a" med stora karaktäristiska fönster, härlig utsikt mot den lummiga gården och balkong med eftermiddags-/ kvällssol! Lägenheten präglas av ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i hörnläge. Från dessa har man en ohindrad vy ut mot den intilliggande lummiga grönskan som omger gården utanför. Planeringen är mycket genomtänkt med generösa sällskapsytor som harmoniserar med de tilltagna fönsterpartierna. Sovrummen har plats för dubbelsäng och det finns mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet platsbyggda garderober och en walk-in-closet. Balkongen har ett ogenerat läge mot gården och utmärkt solläge från sen lunch till kvällen. Interiören är genomgående sober med stilfulla golv, stamrenoverat och kaklat badrum samt ett tidsenligt kök med bevarade detaljer. Brf Sannadalsplatån är en stabil förening med 330 st lägenheter i byggnader belägna på Ljusstöparbacken 1, Grenljusbacken 24-26, Ljusstöparbacken 5-11 samt Ljusstöparbacken 18-30 som ritades av arkitekterna Bertil Karlén & Ralph Wikner. Föreningen äger marken och har en extremt låg belåning om ca 3233kr/kvm enl senaste årsredovisningen. I föreningen finns ett flertal lokaler som genom uthyrning inbringar ett stort kapital varje år. Några av dessa har det även varit tal om att ombildas till bostäder vilket gynnar föreningens ekonomi ytterligare. Alla medlemmar erbjuds tillgång till bl.a. en populär gemensamhetslokal (Snabbköpet), två gästlägenheter, förmånligt gruppavtal för fiber ( 1000/1000 Mbit) och kabel-tv samt en mycket trivsam och populär gård med lekplats med tillhörande fotbollsplan och sittgrupper samt grillplats. Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns stora Liljeholmshallarna, fotbollsplan med konstgräs samt Vinterviken med sporthall, utegym och gratis tennis- och paddelbanor. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Man svingar sig på cykel till Hornstull på fem minuter. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sannadalsvägen 1, vån 1, Gröndal, Stockholms kommun
 • Sön 1 okt kl 11:00

Sannadalsvägen 1, vån 1

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
3 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1
3 618 kr/mån
64 435 kr/m²

Välplanerad och genomgående tvåa med närhet till både centrum och grönskan med sjön Trekanten alldeles intill. Lägenheten är smakfull renoverad med genomgående stilfulla materialval. Det välutrustade köket som går i grått erbjuder gott om förvaring i många skåp och lådor samt i en snygg och praktisk köksö som utgör hjärtat av rummet. Bänkskivan utgörs av en tidlös och fin marmorskiva och väggarna kläs av ett vitt kakel hela vägen upp till taket. Det rymliga vardagsrummet inrymmer en större soffa samt en matgrupp och har fina ytskikt med en ljus parkett som pryder golvet i kombination med målade väggar i sobra kulörer. Härifrån når man även den stora och inglasade balkongen som ligger i ett lummigt läge. Vidare finns ett generöst sovrum med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord och har gott om förvaring i en walk-in-closet bakom en snygg industrivägg av glas. Bostaden erbjuder även ett stilrent badrum med lyxiga inredningsval och tvättpelare. I hallen finns det goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och för vidare förvaring finns både ett externt förråd samt ett kallförråd på balkongen. Brf Kandelabern 269 är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi som erbjöd en avgiftsfri månad senast januari 2023! De har ett flertal gemensamma utrymmen med bl.a. bastu, relaxavdelning, gästlägenhet, förråd, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, hobbylokal, motionsrum och varmgarage. Utöver detta finns det även 82 st garageplatser, 6 st MC-parkeringar och 11 st utomhusplatser som hyrs ut till förmånliga priser samt en mysig innergård med gräsmattor och lekplats. Föreningen har en god ekonomi med en låg belåning om 4 560 kr/kvm (enl. årsredovisningen 2022). Det gjordes en avgiftssänkning 2014 och de har tidigare haft en avgiftsfri månad 2010 och 2011. Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns även stora Liljeholmshallarna, Vintervikens sporthall samt fotbollsplan med konstgräs. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sjöbjörnsvägen 48, 1tr, Gröndal, Stockholms kommun

Sjöbjörnsvägen 48, 1tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
4 495 000 kr
58 m²
2.5 rum
4 015 kr/mån
77 500 kr/m²

Social mini 3a med modern öppen planlösning, ljust gavelläge med fönster i 3 väderstreck, balkong med em-/kvällssol och härlig Mälarvy! Här bor man i de arkitektoniskt kända Stjärnhusen, ritade av Backström & Reinius Arkitekter AB och uppförda av byggmästare Olle Engkvists. Lägenheten bjuder på en underbar atmosfär tack vare fönsterpartier i tre väderstreck, i kombination med den moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Bostadens disponering karaktäriseras av väl tilltagna sällskapsytor, stort sovrum med plats för dubbelsäng, barnrum (tidigare walk-in-closet), badrum med tvättdel samt en härlig balkong med eftermiddags-/kvällssol. Lägenhetens interiör består av ett stambytt kaklat badrum, genomgående ljusa parkettgolv, väggar målade i varma toner samt ett stilrent renoverat kök med härlig storköks-känsla. Mycket välskött och stabil förening som ritades av Backström & Reinius Arkitekter AB. Här finns bl.a. gästlägenhet, cykelförråd, barnvagnsrum, stora källarförråd och populära innergårdar där man får grilla. Föreningen har en mycket solid ekonomi med fiber som ingår i avgiften och flertalet ombildade hyresrätter under de senaste åren. Den senaste ombildades 2022 och inbringade ca 5 miljoner kronor! Gröndal är som en gemytlig småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter för den badsugne både strax nedanför huset, i Mälaren, och även i Trekanten en bit bort där det även finns kiosk och faciliteter, där du kan åka skridskor på vintern. Inom promenadavstånd ligger även Vinterviken med klippbad, marina och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Nere i centrum ligger Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Bredvid denna finns mataffärer, restauranger, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till Liljeholmen och Alvik/Solna. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer och galleria med 90 butiker & en mängd övrig service. Varmt välkommen!

 • Balkong
Vinodlargatan 6, 2tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Vinodlargatan 6, 2tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 2
Vinodlargatan 6, 2tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun, bild 3

Vinodlargatan 6, 2tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Notar
5 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/6
4 156 kr/mån
80 753 kr/m²

Totalrenoverad trea med genomgående läge, stilrena materialval och balkong med sjöutsikt! Lägenheten är totalrenoverad för ca 5 år sedan och präglas av en modern och social planlösning med fönster i genomgående läge och en gemytlig atmosfär. Disponeringen är mycket välavvägd med sociala sällskapsytor, stort badrum, balkong med Mälarvy och en praktisk walk-in-closet som även kan användas som exempelvis arbetsrum. Brf Vingården är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2004 och äger marken. Totalt finns 169 lägenheter, fördelade på 9 trapphus. Huset varierar från 8-9 våningar och innehåller en källarvåning. På entréplanet finns totalt 6 lokaler för uthyrning (Glassbar, Omecon kontor, Sjövikssalongen, Hud och vård, Allgranth kontor). Garage finns tillgängligt med 42st platser där samtliga platser har laddstolpe. Föreningen har sin egna inhägnade innergården med både grillplats gemensam grill och sandlåda samt är en säker och bra plats för barnen att leka på. Utöver innegården har föreningen två tvättstugor, Cykelförråd med kajakförvaring, hobbyrum med Snickeri och måleriutrymme och 5 st soprum. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Bostadsrätternas medlemsförsäkring. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen. Liljeholmskajen har under åren genomgått en stor omvandling och här finns möjligheten att bo i ett område som har allt. Kommunikationerna är goda med tvärbana, tunnelbana, pendeltåg och bussar på nära avstånd samt en stor närhet till Södermalms puls och populära Tantolunden genom en promenad på ca 10 minuter över Liljeholmsbron. Under Liljeholmsbron ligger även trevliga Loopens marina. Inom promenadavstånd från lägenheten finns även en bra matbutik, SATS samt trevliga restauranger såsom Primo Ciao Ciao, Bankomat, Indian Garden, Rhino, Mama Yee's och pizzeria, thai samt sushi. I området finns även flertalet förskolor och skolor och bara några hundra meter bort finns även vårdcentral och bank. Genom en kortare promenad om ca 4-5 minuter når man även Liljeholmstorget med den prisbelönta gallerian vilken erbjuder flera mataffärer så som fantastiska ICA Kvantum i bottenplan med ett stort utbud och ca 90 butiker inom mode och inredning samt en mängd övrig service såsom skomakare, kemtvätt och apotek. Kommunikationerna är utomordentliga med röda linjens t-bana, flertalet bussar, Tvärbana och även Flygbussarna till Arlanda. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fågelsångsvägen 13, 6tr, Gröndal, Stockholms kommun
Fågelsångsvägen 13, 6tr, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 13, 6tr, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 13, 6tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
7 695 000 kr
101 m²
4 rum
5 414 kr/mån
76 188 kr/m²

Med centralt läge mitt i populära Gröndal i läcker byggnad finner ni denna fina lägenhet i absolut toppskick med stor balkong i optimalt söderläge utan insyn mot skogsdunge. Fastigheten med hiss och garage stod klar 2015 och stoltserar med en pampig fasad och snygg design och det finns även en takterrass med utekök, grill, loungehörna och solsängar som kan nyttjas av medlemmarna. Här bor man på ett eftertraktat läge nära kommunikationer och service och med lummig omgivning i idylliska Gröndal med närhet till Mälarens vatten. Lägenheten är mycket bra planerad och erbjuder stort fönsterparti i vardagsrummet och utgång till bostadens pärla - den härliga balkongen! Lägenheten disponeras enligt följande: vitlaserade ekparkettgolv och ljusa färgval är genomgående för denna bostad. I vardagsrummet lämnas plats för soffa, TV-möbel, bokhyllor och större matbord invid fönsterparti. Mellan vardagsrum och kök har man en social och öppen planlösning och det trendiga köket från Marbodal är fullutrustat med rostfri maskinpark från Siemens med inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll, köksfläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Här finns stilrena och påkostade materialval så som bänkskiva i vacker kalksten, bardel och vita skåpluckor för förvaring. Belysning får man ovanifrån från spotlights under överskåp. Bostaden har tre sovrum som alla är ljust inredda med samma eleganta parkettgolv som i övriga bostaden och ljusa väggar. Alla sovrummen bjuder på ett gott ljusinsläpp och en härlig utsikt över området. Båda badrummen är inredda med elegant, mörkt kaklade väggar och matchande klinkergolv med golvvärme. I taken sitter spotlights med dimmerfunktion och båda har även duschmöjlighet, wc och tvättställ med blandare. I det större badrummet finns även badkar och en stor tvättdel med arbetsyta, överskåp och tvätt och tork från Miele. För förvaring finns i hallen flertalet garderober - perfekt för den stora familjen. Bostaden erbjuder även säkerhetsdörr och ett externt förråd. Bostadsrättsföreningen Riggen är en stabil förening som äger marken med god ekonomi där man har en historik med en avgiftsfri månad per år. 2017 var huset finalist till Stockholm vackraste byggnad samt blev tvåa i en tävling om Sveriges finaste utemiljö 2019. Den gemensamma takterrassen är fantastisk med utekök, sittgrupp, solsängar, pergola och utmärkt solläge. Här anordnar föreningen även gemensamma tillställningar för de boende. På fastigheten står två sammanbyggda punkthus som inrymmer 42 st lägenheter, en lokal och ett garage. Huset har 10 st våningar och det finns hiss. I föreningens garage under huset vilken nås med hiss finns det 25 st parkeringsplatser. I skrivande stund finns lediga platser i garaget. Det är olika kostnader beroende på storlek, ca 1 000 kr/mån. Det finns även laddplatser för elbil. En sådan plats kostar 300 kr extra/månad och då ingår elen. Förutom byggnation av takterrass har föreningen även konverterat en lokal till en bostadsrätt för att inbringa ytterligare kapital till föreningen samt installerat solceller på taket. Det finns gemensamma utrymmen så som stort cykelrum med laddboxar för elcykel, barnvagnsrum och soprum. Man har även en stor innergård med grillplats, gräsmatta och möblering. Fastigheten har en gruppanslutning från ComHem för bredband och TV vilket ingår i avgiften. Man har även ett gemensamt elavtal i föreningen vilket gör att de boende ej behöver teckna separata elavtal. Bokning av de gemensamma utrymmena görs genom föreninge

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nybohovsbacken 87, 4/4tr, Liljeholmen, Stockholms kommun

Nybohovsbacken 87, 4/4tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
3 795 000 kr
71 m²
3 rum
4 233 kr/mån
53 451 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna stilfullt renoverade och genomgående trea med underbart ljusinsläpp och solig inglasad balkong! Lägenheten bjuder på ett rikligt ljusinsläpp och en härlig atmosfär tack vare det höga läget i kombination med stora genomgående fönsterpartier varifrån man från ena sidan ser ut mot den trivsamma gården och från andra sidan bl.a. har utsikt in mot stan. Interiören är genomgående stilren och utgörs av ett stambytt kaklat badrum med ljusa material, badkar och vädringsfönster, genomgående stilfulla golv och ett ljust renoverat kök med sobra materialval, integrerade vitvaror och goda arbetsytor med vitt rektangulärt kakel ovan. Lägenhetens disponering är mycket praktisk och bjuder på stora sovrum som rymmer dubbelsäng, generösa sällskapsytor, mycket god förvaring tack vare en walk-in-closet samt generöst badrum med en praktisk tvättdel. Föreningen är en äkta förening som är mycket välskött och har en stabil ekonomi. Vid ombildningen 2008 hade man 110 Mkr i lån och idag har man 32 Mkr i lån (belåningsgrad på 2 289 kr/kvm enligt 2022 års bokslut). Föreningen har installerat bergvärme och solceller vilket har sänkt driftkostnaden avsevärt. Utöver detta så finns det även 13st hyresrätter kvar som kan betraktas som ett stort dolt kapital. Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Runt husknuten ligger den omtyckta Pandaparken för lek och bus och nära den finns även både förskola och grundskola. Ett stenkast bort ligger sjön Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är utomordentliga då det här finns flertalet bussar (bort till bl.a. Bromma flygplats och Scaniabussen till Södertälje) röda linjens båda t-banelinjer som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt Flygbussarna (går till Arlanda). Från Liljeholmstorget finns även en praktisk hissbana som tar dig upp till torget på Nybohovsbacken. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sjöbjörnsvägen 10, 3 & 4tr, Gröndal, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Sjöbjörnsvägen 10, 3 & 4tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
7 795 000 kr
96 m²
4 rum
6 508 kr/mån
81 198 kr/m²

Ljuvlig etagelägenhet högst upp i huset med öppen spis, balkong, extra badrum och stilfull interiör i Olle Engkvists populära Stjärnhus! Här bor man med en underbar atmosfär i en unik etagelägenhet (golvyta 115 kvm) med ogenerade fönsterpartier och ljuvlig vy över bl.a Mälarens inlopp, Kungsholmen och Essingeöarna. Lägenhetens disponering präglas av sociala sällskapsytor med ett övre plan med extra tillbyggt badrum, underbar öppen spis och ett extra arbets-/sovrum. Entréplanet har ett utvidgat kök med extra plats för matbord, badrum, två sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Interiören är genomgående stilfull och utgörs av ett elegant kompletterat kök med bevarade originaldetaljer, ljusa stilrena våtrum och genomgående sobra ytskikt. Mycket välskött och stabil förening som ritades av Backström & Reinius Arkitekter AB. Här finns bl.a. gästlägenhet, cykelförråd, barnvagnsrum, stora källarförråd och populära innergårdar där man får grilla. Föreningen har en mycket solid ekonomi med fiber som ingår i avgiften och flertalet ombildade hyresrätter under de senaste åren. Den senaste ombildades 2022 och inbringade ca 5 miljoner kronor! Gröndal är som en gemytlig småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter för den badsugne både strax nedanför huset, i Mälaren, och även i Trekanten en bit bort där det även finns kiosk och faciliteter, där du kan åka skridskor på vintern. Inom promenadavstånd ligger även Vinterviken med klippbad, marina och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Nere i centrum ligger Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Bredvid denna finns mataffärer, restauranger, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till Liljeholmen och Alvik/Solna. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer och galleria med 90 butiker & en mängd övrig service. Varmt välkommen!

 • Balkong
Nybohovsgränd 28, 3tr, Liljeholmen, Stockholms kommun

Nybohovsgränd 28, 3tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
4 995 000 kr
90 m²
4 rum
4 564 kr/mån
55 500 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna ljusa och stilfulla 4a om 90 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten har en modern elkamin som blir en central och mysig punkt i det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om utrymme och sociala sällskapsytor med plats för både soffgrupp, soffbord, tv-bänk och övrig önskad möblering. Stora insynsfria fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusinsläpp och ger en utsikt över himmel och takåsar. Vidare finner ni ett modernt kök i svartvita färger, med gott om arbetsyta och bra förvaring bakom stilrena skåpsluckor. Här finns även plats för ett matbord om 6 personer. Alla sovrummen är väl tilltagna och går enkelt att inreda med både dubbelsäng och förvaring. Från ena sovrummet når ni lägenhetens trevliga, möblerbara balkong med ett ultimat solläge och härlig utsikt. Högst uppe på berget i Liljeholmen finner ni denna lugna oas i sen funkisstil där generösa grönområden varvas med erkänt välplanerad arkitektur ovanför stadens brus. I denna trygga bilfria miljö ligger funkispärlan. Nybohovsskolan är en riktigt fin grundskola med något så ovanligt som en stor skolgård för utomhuslek och flera fotbollsplaner. Bebyggelsen på berget är centrerad kring ett vackert torg med fontän, mataffär och frisör, och kan stoltsera med en egen nedgång till tunnelbanan via en bergbana som sätter besökaren i direkt förbindelse med Liljeholmens T-bana. Hissbanan är ett bekvämt komplement för att ta sig upp på berget. Närheten till härliga promenadstråk i naturen kring Vinterviken och sjön Trekanten, med badplatser om sommaren och skridskobana om vintern, kan inte underskattas. Här bor du i en grön oas med direkt anslutning till innerstaden. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Grenljusbacken 21, Gröndal, Stockholms kommun

Grenljusbacken 21

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
4 050 000 kr
54 m²
3 rum
2 444 kr/mån
75 000 kr/m²

Accepterat pris! I en skuldfri Brf bor man här i en mycket yteffektiv trea som totalrenoverades 2021, med smakfull interiör av högsta klass, härlig uteplats, dubbla ingångar och härlig radhuskänsla! Här bor man med en ljuvlig atmosfär tack vare en social planlösning med kök och vardagsrum i samspel, generösa sovrum som rymmer dubbelsäng, mycket god förvaring tack vare bl.a. en klädkammare, badrum med tvättdel och en stor uteplats. Interiören är av högsta klass då hela bostaden totalrenoverades 2021. Denna utgörs av väggar målade i varma toner, parkettgolv, sobert kök med bänkskiva av Terrazzo och genomgående Siemens vitvaror, badrum med vitkaklade väggar och stilfull Terrazzo med golvvärme. Föreningen är helt skuldfri (!) och mycket välskött. Den består av 72st lägenheter varav 3st fortfarande är hyresrätter vilka utgör ett stort dolt kapital. Föreningen äger marken och avgiften som redan var låg sänktes med 5% 2017. 2021 ombildades tre hyresrätter vilket gjorde att man kunde betala av de sista återstående lånen och föreningen ombildade ytterligare en bostad förra året som inbringat ca 6.2 Mkr i kapital! Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som sjön Trekanten (inom badrocksavstånd), med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns stora Liljeholmshallarna, fotbollsplan med konstgräs samt Vinterviken med sporthall, utegym och gratis tennis- och paddelbanor. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen (som man även går till på ett par minuter) finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Varmt välkommen!

 • Uteplats
 • Hiss
Nybohovsgränd 6, 6/6tr, Liljeholmen, Stockholms kommun

Nybohovsgränd 6, 6/6tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
4 195 000 kr
76 m²
3 rum
3 404 kr/mån
55 197 kr/m²

Accepterat pris! Högst upp med en av Stockholms bästa utsikter ligger denna stilfullt renoverade trea med solig balkong och genomgående ogenerade fönsterpartier! Här bor man i en smakfullt renoverad trea med genomtänkta materialval bestående av kaklat badrum, stilsäkert kök med fullmaskinpark och genomgående sobra ytskikt. Disponeringen är välavvägd och präglas av sociala sällskapsytor, badrum med tvättdel, sovrum som rymmer dubbelsäng, walk-in-closet och en solig balkong med högt insynsfritt läge. Lägenheten bjuder på ett underbart ljusinsläpp tack vare det höga fria läget och stora delvis insynsfria fönsterpartier. Från dessa har man en oslagbar utsikt över nästan hela Stockholm. Härifrån ser man bl.a. Kungsholmen, Hornstull, Vasastan, Stadshuset, Mälarens inlopp, Essingeöarna och hela vägen bort till Lidingö och Kista. Bostadsrättföreningen Nybohov 1 är en stabil och välskött förening och innefattar 127 lägenheter varav 5 hyresrätter. Föreningen har även flertalet lokaler som bl.a. hyrs ut i blockhyresavtal till Stockholms Stad, samt ett bostadshotell, vilket inbringar gott kapital varje månad och bidrar till en god ekonomi. De stora hyresavtalen har förnyats i samband med fastställande av den nya tomträttsgäldsavgiften. Föreningen har flera stora renoveringar, enligt föreningens ekonomiska plan, bakom sig så som stambyte och renovering av badrum mellan 2012-2014 samt renovering av balkonger, fasad, fönster och tak 2016. Föreningen har ett gemensamt avtal för bredband om endast 99kr/mån och TV levereras av ComHem. De gemensamma utrymmen som finns är tvättstuga i källaren samt cykel- och barnvagnsförråd. Man har även parkeringsplatser för de boende för 500kr/månad och på omkringliggande gator råder boendeparkering. Högst uppe på berget i Liljeholmen finner ni denna lugna oas i sen funkisstil där generösa grönområden varvas med erkänt välplanerad arkitektur ovanför stadens brus. I denna trygga bilfria miljö ligger funkispärlan Nybohovsskolan som är en riktigt fin grundskola med något så ovanligt som en stor skolgård för utomhuslek och flera fotbollsplaner. Bebyggelsen på berget är centrerad kring ett vackert torg med fontän, mataffär och frisör, och kan stoltsera med en egen nedgång till tunnelbanan via en bergbana som sätter besökaren i direkt förbindelse med Liljeholmens T-bana. Hissbanan är ett bekvämt komplement för att ta sig upp på berget. Närheten till härliga promenadstråk i naturen kring Vinterviken och sjön Trekanten med badplatser om sommaren och skridskobana om vintern kan inte underskattas. Här bor du i en grön oas med direkt anslutning till innerstan. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Nybohovsbacken 81, 5tr, Liljeholmen, Stockholms kommun

Nybohovsbacken 81, 5tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
5 495 000 kr
97 m²
4 rum
3 634 kr/mån
56 649 kr/m²

Ljus gavelfyra med fönster i fyra väderstreck, underbar inglasad balkong, härlig utsikt & stor potential! Lägenheten präglas av ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i fyra väderstreck varifrån man har en härlig vy bort mot bl.a. Liljeholmskajen, Nybodahöjden och ända bort mot Globen. Disponeringen är mycket praktisk och bjuder på väl tilltagna sällskapsytor, badrum med tvättdel, gäst wc, goda förvaringsmöjligheter samt en underbar inglasad balkong med vacker vy. Interiören består av stambytt kaklat badrum, originalkök och genomgående äldre välbevarade ytskikt med stor potential. Förening är mycket välskött och har en solid ekonomi då man fortfarande har 38st hyresrätter kvar (ett stort dolt kapital) och precis har ombildat 2st vilket inbringar ca 9 mkr i kapital vilket stärker ekonomin ytterligare! I föreningen finns bl.a. relaxavdelning, bastu, ett stort gym och en gästlägenhet (denna ligger i samma hus)! Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Ett stenkast bort hittar du Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Inom promenadavstånd ligger även Vinterviken med café, restauranger och en marina. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Gröndalsvägen 177, 5/5tr, Gröndal, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Gröndalsvägen 177, 5/5tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
5 995 000 kr
83 m²
3 rum
4 293 kr/mån
72 229 kr/m²

Visas 10e kl 12-12.30! Högst upp i huset på första parkett framför Mälarens inlopp ligger denna stilfulla hörntrea med modern öppen planlösning, stor soldränkt balkong och stilrena materialval! Här bor man med en ljuvlig atmosfär tack vare den delvis öppna planlösningen i kombination med stora fönsterpartier i hörnläge, varifrån man har en otrolig utsikt ut över Mälarens inlopp, Stora Essingen och hela vägen in mot Lilla Essingen. Lägenhetens disponering är mycket social och präglas av generösa sällskapsytor, stora sovrum, god förvaring samt en härlig balkong med högt läge och sol större delar av dagen. Interiören består av ett smakfullt renoverat badrum, ljust inrett kök och genomgående stilrena ytskikt. Välskött och populär förening på första parkett framför Mälaren med gästlägenhet, och tillgång till varmgarage samt den populära gemensamhetslokalen Varvseken! Mycket stabil ekonomi då belåningen endast ligger på ca 2.570 kr/kvm och det även finns 7 hyresrätter kvar. Under 2020 amorterade föreningen 5 Mkr och har nu endast lån på ca 29.9 Mkr vilket är mindre än värdet på hyreslägenheterna! Föreningen har nyligen ombildat två lägenheter vilket inbringat ca 12 Mkr vilket kommer att stärka ekonomin ytterligare! Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Runt husknuten går pendlarbåten (SL båtlinje 89) som tar dig till city via Lilla Essingen. Bussen går dygnet runt och tar dig till Liljeholmen på ca 10 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren (det finns båda en brygga och klippor tvärs över parken) och åka skridskor på vintern. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken, Vintervikens Trädgårdscafé, Padelbanor och mycket mer. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Fregattvägen 87, 2tr, Gröndal, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Fregattvägen 87, 2tr

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Notar
3 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
3 402 kr/mån
75 978 kr/m²

Nu finns äntligen chansen att förvärva en fin lägenhet med eftertraktat läge och stor balkong i soligt sydvästläge med gatans bästa utsikt över Mörtvikens vatten. Här bor du i en välplanerad 2a om 46 kvm med genomgående fina ytskikt vilket förmedlar en fräsch känsla till hela lägenheten. Även från bostadens renoverade pärla - köket, kan du njuta av den oslagbara utsikten tack vare fönsterparti som vetter ut mot grönskan med högt och fritt läge. Lägenhetens badrum är kaklat och stambytt. För förvaring finns tre stycken garderober med överskåp i sovrummet och garderob i hallen, vidare hör även ett källarförråd och ett matkällarförråd till bostaden. Brf HSB Flottiljen är en mycket trevlig förening med god ekonomi och engagerad styrelse. Här finns mysiga innergårdar med utemöbler och grillplatser som kan nyttjas av medlemmarna och två tvättstugor, föreningslokal, barnvagnsförråd, cykelförråd, snickeriverkstad, övernattningslägenhet med kök, badrum och 4 st sängplatser, bastu och gym vilket renoverades 2018 med nya maskiner. Föreningen har en gruppanslutning för bredband med fiberanslutning för 125 kr/månad och för TV finns ComHem där basutbud ingår i avgiften. I föreningen ordnas även gemensamma aktiviteter så som kräftskiva, loppis, grillning m.m. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser utmed fastigheterna för 350 kr/månad och på gatan finns även boendeparkering. Här bor man på trevlig återvändsgata med skogsparti utanför porten och trevliga klippor längst upp på gatan där man under sommarhalvåret kan sola och under varma kvällar njuta av solnedgången samtidigt som man blickar ut över vattnet och båtklubben nedanför. Genom en kort promenad på så kallat "badrocksavstånd" nedför berget finns även badplats nära till hands. Med omkringliggande och grönskande omgivning ges känslan av att bo i en egen liten oas med centralt läge strax utanför tullarna. Uppe på denna mysiga gata i Gröndal med härlig natur bor ni med en extrem närhet till Mälaren och mysiga Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Winterviken, Vintervikens trädgårdscafé, Thelins, Lundbergs konditori och Café Cul-de-sac. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 vilken man når på ett fåtal minuter till fots samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns det man kan tänkas behöva så som matbutik, café, restauranger, bibliotek, skomakare, apotek etc. Nedanför Fregattvägen på bekvämt avstånd finns även gymmet "Puls & träning". På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, matbutiker (både Coop, Willys, Lidl och ICA Kvantum) och träningsanläggningen SATS. Väl där finns även ytterligare busslinjer och tunnelbanans röda linje. Man har även nära till innerstadens puls och på bara ca 10 min med cykel når man Hornstull med trevliga restauranger och caféer längs med vattnet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Balkong
Nybohovsbacken 85, 1/2tr, Liljeholmen, Stockholms kommun

Nybohovsbacken 85, 1/2tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Notar
2 999 000 kr
56 m²
3 rum
2 998 kr/mån
53 554 kr/m²

Accepterat pris! Mycket yteffektiv trea med modern planlösning, stilfull interiör & närhet till allt! Lägenheten präglas av en härlig atmosfär tack vare flertalet ogenerade fönsterpartier i kombination med den moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Disponeringen av bostaden är mycket effektiv då varje kvadratmeter nyttats till fullo. Här finns sociala sällskapsytor, kök med matplats, sovrum med plats för dubbelsäng och en praktisk walk-in-closet. Hela bostaden totalrenoverades 2011 med genomgående parkett- och klinkergolv, stambytt badrummet med golvvärme & stilrent kök med full maskinpark. Föreningen är mycket välskött och har en stabil ekonomi. Vid ombildningen 2008 hade man 110 Mkr i lån och idag har man 32 Mkr i lån (belåningsgrad på ca 2 340 kr/kvm). Föreningen har installerat bergvärme och solceller vilket har sänkt driftkostnaden avsevärt. Utöver detta så finns det även 13st hyresrätter kvar som kan betraktas som ett stort dolt kapital. Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Runt husknuten ligger den omtyckta Pandaparken för lek och bus och nära den finns även både förskola och grundskola. Ett stenkast bort ligger sjön Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är utomordentliga då det här finns flertalet bussar (bort till bl.a. Bromma flygplats och Scaniabussen till Södertälje) röda linjens båda t-banelinjer som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt Flygbussarna. Från Liljeholmstorget finns även en praktisk hissbana som tar dig upp till torget på Nybohovsbacken. Varmt välkommen!

 • Plus

Visar alla 17