Bergskroken 4

Krokslätt, Mölndal Karta & restider

4 400 000 kr
LägenhetLägenhet

Härlig trea som är belägen på våning 6 av 7 med en fantastisk inglasad terrass om ca 38,6 kvm med västerläge. Öppen och social planlösning. Tillval för 133.300 kr, se separat pdf fil under Bostadsfakta > Dokument. Inflytt juli

Bostaden är planerad med två bra sovrum med förvaringsmöjligheter, ett stilrent badrum som är kaklat i vitt och grått och har en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrumet har en härlig öppen planlösningen som ger stora sociala ytor. Köket är modernt utformat och luckorna har en ljusgrön nyans. Den maskinella utrustningen består av en integrerad diskmaskin, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll, fläkt samt kyl och frys i fullhöjd. Det är från det rymliga vardagsrummet som vi når den stora och inglasade terrassen om ca 38,6 kvm som har ett västerläge.

I Krokslätts Fabriker, med anor från 1800-talet, integrerar nu en ny, miljösmart stadsdel signerad Gert Wingårdh. Här är naturen ständigt närvarande med Safjällets naturreservat som närmsta granne. En nybyggd förskola finns på samma innergård (se länk), nytt Nordic Wellnessgym finns i byggnaden bredvid. I övrigt är det nära till grundskola och mataffärer (Ica Maxi och Willys). Samtidigt anar ni stadens puls, bara några minuter bort. Spårvagnslinje 2 och 4 stannar båda på hållplats Krokslätts Fabriker - 10 minuter till korsvägen, 13 minuter till Avenyn, 5 minuter till Mölndals Innerstad. Direktbuss 186 och 761 ger en snabb förbindelse till Linnéplatsen och Frölunda Torg. Från Mölndal Centrum/Station kan man ta Öresundståget mot Malmö/Köpenhamn. Kort sagt mycket goda kommunikationer.

Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind vars gestaltning väl knyter an till naturen och platsens industriella historia. I harmoni med områdets miljöarbete är målsättningen att husen skall uppnå kraven för Miljöbyggnad nivå Guld.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
77 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 104 kr/mån
Pris/m²
57 143 kr/m²
Driftkostnad
2 940 kr/år
Byggår
2017/2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bergskroken 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 400 000 kr
Avgift/månad
4 104 kr/mån
Driftkostnad
2 940 kr/år

Statistik

2 324
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 48 dagar sedan, den 9 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips