Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Lägenhetsmäklare

Guldhemmet 2021

Mäklare Daniel Adelsson

Daniel Adelsson

Om mig

Daniel anser att höga ambitioner och engagemang är två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Sedan 2010 förmedlar han bostäder i Mölndal. Daniel är driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Han anser att Bjurfors ger honom de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer.

Mäklarens försäljningar
Ridspögatan 2C, Mölndal - Åby, Mölndals kommun
 • Sön 5 feb kl 14:00

Ridspögatan 2C

Lägenhet
Mölndal - Åby, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

1 995 000 kr

47 m²

2 rum

3 248 kr/mån

42 447 kr/m²

Välkomna till denna bostad som totalrenoverades 2022. Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp i huset från södersidan. När vi kommer in bostaden möts vi av en ljus och möblerbar hall med bra utrymme för att hänga av sig ytterkläderna. Det får plats en garderob eller en hallmöbel för den som önskar. Lägenheten har ett genomgående fint golv och väggarna är målade olika nyanser av grått. Vardagsrummet får ett fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna mot söder. En soffa med tillhörande möbelmag får smidigt plats tillsammans med ett matbord. Spotlight i taket ger en behaglig belysning. Köket är även det helt nytt. Bra med arbetsytor och gott om skåpförvaring. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, ugn mikro, kombinerad kyl/frys samt en integrerad diskmaskin. Köket går i en grå och vit färgskala. Sovrummet är rofyllt beläget in mot gården. Mörka väggar skapar ett bra lugn och en skjutdörrsgarderob tar hand om klädförvaringen. Badrummet är stilrent inrett och under klinkern finns behaglig golvvärme. Det är förberett för den som önskar sätta in en tvättmaskin. Nydragen el och ny elcentral 2022. På bekvämt promenadavstånd ligger Mölndals Innerstad med dess service och utbud samt även nära till tåg och buss som tar dig vidare till Göteborg. Välkomna till en bostad att trivas i.

 • Plus
 • Balkong
Rävekärrsgatan 89, Mölndal - Rävekärr, Mölndals kommun

Rävekärrsgatan 89

Radhus
Mölndal - Rävekärr, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

3 595 000 kr

110 m²

5 rum

172 m² tomt

Välkommen till ett trevligt hem med effektiv planlösning och bra läge i barnvänliga Rävekärr. Här bor man tryggt och säkert med förskolor, skolor, lekplatser, fotbollsplan och grönområden i omedelbar närhet. Cykelavstånd in till Mölndal Innerstad och goda kommunikationer med buss till Göteborg. Detta hem är fördelat på två plan med inredd källare. På entréplan har vi en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett sovrum, gästtoalett, ett kök med en rymlig matplats och stora fönsterpartier. Från köket når vi tvättstugan samt uteplatsen. Altan med västerläge och trädgård. En våning upp har vi en hall med två garderober, två bra sovrum, ett fräscht badrum samt ett stort vardgsrum som ger plats åt både matgrupp samt soffgrupp. Den nedersta våningen har ett allrum samt bra med förvaringsutrymme. Rum finns som kan användas till hemmakontoret eller tv-rum. Garage finns i länga där man även kan komma in även från trädgården. Huset kommer att säljas med friskrivning. Bostaden är i behov av renovering.

Baazgatan 5B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun

Baazgatan 5B

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

2 250 000 kr

65 m²

2 rum

3 852 kr/mån

34 615 kr/m²

Välkommen till en välplanerad tvåa om 65 kvadratmeter. Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum där både en soffgrupp samt matsalsplats med lätthet får plats. Från detta rum når vi balkongen som har ett härligt söderläge. Köket är praktiskt utformat och har bra med skåpförvaring och gott om arbetsyta och ett matbord ryms enkelt. Badrummet är stilfullt renoverat av föreningen och går i en mörkgrå nyans. Sovrummet nås från hallen och det finns flera garderober som underlättar förvaringen. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi samt ett bra läge och närhet till goda kommunikationer, skola och Mölndals Innerstad. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Bergskroken 2, Krokslätt, Mölndals kommun

Bergskroken 2

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

4 395 000 kr

79 m²

3 rum

4 266 kr/mån

55 633 kr/m²

Detta hem är beläget på våning två av sju och vi tar enkelt hissen upp till våningsplanet. Bostadens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet och det är härifrån som vi når inglasade terrassen som har ett härligt nordvästläge. På de ca 30 kvadratmetrarna ryms både matgrupp samt en loungemöbel. Tack vare inglasningen blir terrassen som ett extra rum under stora delar av året. Vidare är bostaden planerad med två rymliga sovrum varav huvudsovrummet har en skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och har en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsyta och skåpförvaring. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in. Välkomna på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Växthusgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Växthusgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 2
Växthusgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 3

Växthusgatan 4B

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

4 495 000 kr

114 m²

4 rum

6 334 kr/mån

39 430 kr/m²

Välkomna till en mycket väldisponerad genomgångsfyra som byggdes 2017. Detta hem är belägen på våning två och tre i detta hus. Stora fönsterpartier ger ett fint ljus till rummen. På entréplanet möts vi av en ljus och öppen hall. Flera garderober underlättar förvaringen av familjens alla ytterkläder. Badrummet är helkaklat i ljusa neutrala färgval. Det är inrett med dusch, toalett, handfat samt en tvättsektion med både en tvättmaskin och torktumlare. Vidare in finner vi vardagsrum och kök som har en praktisk öppen planlösning. I vardagsrummet finner vi bra med plats för en soffgrupp och tillhörande möblemang. Här finner vi även utgången till den stora inglasade balkongen med ett bra västerläge. Tack vare inglasningen sitter vi gärna här under stora delar av året. I den öppna ytan har matbordet sin givna plats. Det stilrena köket går i vinkel och har gott om arbetsyta och bra med skåpförvaring för alla redskap. Rummet i direkt anslutning till köket används idag som en matsal men detta rum kan smidigt byggas om till ett sovrum för den som behöver. Vi tar trappan upp till det övre våningsplanet. Här möts vi av ett allrum med stor skjutdörrsgarderob samt utgången till balkongen. Även här är det ett soligt västerläge och utsikt över villaområdet. Praktiskt med en toalett. På detta plan finns även två bra sovrum. Här bor ni i hjärtat av Mölndal med närhet till det mesta - gångavstånd till matbutiker, restauranger samt goda kommunikationer. Föreningen har både övernattningslägenhet och gemensam vinkällare med låsbara vinskåp. Välkomna att flytta in i en nyproducerad trendig bostad.

 • Premium
 • Balkong
Bergskroken 2, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Mån 13 feb kl 16:45
Bergskroken 2, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Bergskroken 2, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Bergskroken 2

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

3 495 000 kr

61 m²

2 rum

3 412 kr/mån

57 295 kr/m²

Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind vars gestaltning väl knyter an till naturen och platsens industriella historia. Detta hem är beläget på våning fyra av sju och vi tar enkelt hissen upp till våningsplanet. Bostadens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum och det är härifrån som vi når terrass som har ett härligt nordvästerläge. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum med en klädkammare och ett helkaklat badrum med en tvättdel. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Samuel Norbergsgatan 8, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
 • Mån 13 feb kl 18:00

Samuel Norbergsgatan 8

Lägenhet
Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

3 895 000 kr

77 m²

3 rum

5 116 kr/mån

50 584 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin nyproducerad lägenhet från 2016. Centralt men lugnt beläget i populära Kvarnbyn. Kvarnbyterrassen erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det stilrena köket i modern stil. Vidare är bostaden planerad med två bra sovrum, ett helkaklat badrum med tvättdel och en stor härlig balkong i söder. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Åby Allé 1, Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun
 • Ons 15 feb kl 17:00

Åby Allé 1

Lägenhet
Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

2 200 000 kr

44 m²

2 rum

3 173 kr/mån

50 000 kr/m²

Välkomna till en fin och ljus lägenhet från 2017. Här bor ni med ett utmärkt samt lugnt läge med närhet till det mesta och skyddat från störande trafik. Lägenheten disponerar över en ytterst yteffektiv planlösning med öppna sociala ytor, stor balkong i sydväst och stilsäkert kök som går i vitt. Rofyllt sovrum med plats för en dubbelsäng och kläderna göms snyggt undan in i garderoberna. Badrummet är modernt och helkaklat med en tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen. Alla prylar förvarar vi i förrådet/klädkammaren. Detta kvalitativa boende erbjuder alla tänkbara bekvämligheter samt med väl genomtänkta materialval från golv till tak. Bredband ingår i månadsavgiften. Välkomna till Stallbacken och Åby Allé! Här bor ni med närhet till både Mölndal Innerstad och bra kommunikationer som smidigt tar dig till Sahlgrenska, Chalmers och Göteborg. Inom kort öppnar Pedagogen park med utbud som matbutiker mm.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gärdegatan 2 E, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gärdegatan 2 E

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

3 995 000 kr

83 m²

4 rum

5 017 kr/mån

48 133 kr/m²

Denna ljusa fyra från 2014 är bekvämt belägen på markplan och har egen ingång som skapar villakänsla. Centralt men lugnt beläget i populära Krokslätt. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval med tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättdel och en stor uteplats i söderläge. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket från Vedum. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in! Parkering av bil sker i varmgarage under huset. Bredband ingår i månadsavgiften. Kvarteret Mathildeberg ligger i en spännande del av Mölndalsåns dalgång, i en omgivning av traditionella bostadskvarter, villor, trädgårdar och verksamheter. Läget i Krokslätt på gränsen mellan Göteborg och Mölndal ger nära och bekvämt avstånd till både centrumliv och kulturhistoriska naturområden. Vid foten av sluttningen med Krokslätts villastad, där berget möter dalgångens bädd, formar sig huset som en fond. Med bostadsgårdar som sträcker sig mot väster och knyter samman de nya gröna gårdarna och villastadens uppväxta trädgårdar. Just trädgårdarna med sina gamla fruktträd är en särskild kvalitet som varit inspiration för planeringen av utemiljöerna och bostäderna. Naturen är ständigt närvarande med Safjällets naturreservat som granne. Nordic Wellnessgym finns vid Krokslätts Fabriker. Runt hörnet finns ett mysigt konditori som är välbesökt av de kaffe- och sötsugna. I övrigt är det nära till grundskola och mataffärer (Ica Maxi och Willys). Samtidigt anar ni stadens puls, bara några minuter bort. Spårvagnslinje 2 och 4 tar er smidigt och snabbt in till Korsvägen och Avenyn. Fem minuter till Mölndal Innerstad. Från Mölndals station kan man ta Öresundståget mot Malmö/Köpenhamn eller pendeltåget till Kungsbacka. Kort sagt mycket goda kommunikationer.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Släpharvsgatan 5 D, Mölndal - Bifrost, Mölndals kommun

Släpharvsgatan 5 D

Lägenhet
Mölndal - Bifrost, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

2 195 000 kr

65 m²

2 rum

4 086 kr/mån

33 769 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa om ca 65 kvm i markplan som har ett härligt läge i Bifrost. Köket går i vitt och har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt matplats. Ett bra sovrum med en stor klädkammare och utgång till den inglasade balkongen. Vardagsrummet är trevligt och har stora fönster som ger ett härligt ljus. Badrummet är helkaklat och ett fönster som släpper in dagsljuset. Det är förberett för den som önskar sätta in en tvättmaskin. HSB Brf Tegen har en välskött innergård med naturen inpå knuten samt så finns matbutik, pizzeria och mycket bra kommunikationer in till Göteborg i närområdet. Bredband ingår i månadsavgiften. Välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong
Rektor Jönssons väg 53, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 15 feb kl 12:00
Rektor Jönssons väg 53, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun, bild 2
Rektor Jönssons väg 53, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun, bild 3

Rektor Jönssons väg 53

Villa
Kållered - Tulebo, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

6 995 000 kr

158,2 m²

6 rum

611 m² tomt

I ett av Kållereds charmigaste och barnvänligaste villakvarter finner vi detta nyproducerade hem. Huset ligger på en plan och lättskött tomt och runt huset har vi en grön häck som fint ramar in gräsmattan. Det finns gott om plats för barnen att leka på och på den grusade uppfarten ryms en carport (bygglov finns). De vita tvåplanshuset är välplanerat och huset är stilrent inrett med dagens alla bekvämligheter. Entréplanet präglas av stora, öppna ytor och ett fint ljusflöde från de stora fönsterpartierna. Entréplan har vattenburen golvvärme och golvet är beklätt med en enhetligt parkett. Alla väggar är målade i vitt. Köket i vinkel kommer från Vedum och de vita luckorna skapar en fin kontrast till den gråa arbetsbänken samt kaklet i samma ton. I skåp och lådor ryms enkelt kockens alla redskap och maten förbereds på de rejäla arbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spishäll, fläkt, diskmaskin samt ugn och mikro. Här har vi ett naturligt flöde mellan kök, matplats och vardagsrum som allt samsas i en öppen yta. Braskaminen skapar både värme och trivsel. Vardagsrummet förlängs på sommaren med utgången till den stora träaltanen. Söderläget ger många soltimmar. På entréplanet finner vi även det första badrummet samt en separat tvättstuga med egen ingång. En trappa upp når vi sovrumsdelen med fyra bra sovrum. Huvudsovrummet har tillgång till en klädkammare som underlättar förvaringen. Det första vi möts av när vi kommer upp är en möblerbar hall/allrum. Detta är en perfekt yta för en soffgrupp, lekhörna eller kontor. Tack vare de två fulla våningsplanen ges här en härlig känsla av rymd. Badrummet har en sandfärgad klinkers med golvvärme under och ett vitt fyrkantigt kakel. Det är inrett med handfat med kommod, dusch och toalett. Ett fönster släpper in dagsljuset och underlättar vädringen. Här får man en skön mix av att ha både natur och centrum nära. Här bor man med kort avstånd till det mesta som både Kållered och Mölndal har att erbjuda. Skolor, förskolor, mataffär och bra kommunikationer, likaså centrum med dess utbud av butiker. Löp och promenadslinga med el-ljus, bär och svampplockning längs Bohusleden. På gångavstånd finns badplatsen vid Tulebosjön, Kållereds Sportcenter med ishall och fotbollsplaner. I området finner vi även Streteredsbadet. Välkomna till en bostad att bara flytta in till.

 • Premium
Jungfruplatsen 1 A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 8 feb kl 16:45
Jungfruplatsen 1 A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 2
Jungfruplatsen 1 A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 3

Jungfruplatsen 1 A

Lägenhet
Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

3 495 000 kr

101 m²

5 rum

6 213 kr/mån

34 604 kr/m²

Belägen i omtyckta området Jungfruplatsen finner vi på våning två av tre denna ljusa och mycket väldisponerade femrumslägenhet om 101 kvm med en härlig balkong. Bostaden är planerad med fyra bra sovrum alternativt arbetsrum, fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin, renoverat kök med matplats invid fönstret samt ett rymligt vardagsrum med ett stort fönsterparti. En öppen spis (ej fungerande) bidrar med charm och denna blir som ett fint smycke i rummet. Här bor man nära både Safjällets naturområde samt nödvändig service på Jungfruplatsens torg. I närområdet finns också bra kommunikationer till både Chalmers, Sahlgrenska och Mölndal Innerstad. Bostaden målades om 2021.

 • Premium
 • Balkong
Bergskroken 8, Krokslätt, Mölndals kommun

Bergskroken 8

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

4 295 000 kr

70,9 m²

3 rum

4 307 kr/mån

60 578 kr/m²

Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind vars gestaltning väl knyter an till naturen och platsens industriella historia. Bostadens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det är härifrån som vi når den stora inglasade terrassen om ca 22 kvm. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderoberna. Badrummet nås från hallen, det är helkaklat och har dusch samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås det mindre sovrummet, här finns ett mindre fönster som släpper in dagsljuset. Detta rum passar perfekt som kontor, klädkammare eller ett barnrum. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tegelformsgatan 10, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
 • Borttagen före visning

Tegelformsgatan 10

Villa
Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

6 495 000 kr

172 m²

7 rum

902 m² tomt

På en lugn återvändsgata i Stensjön finner vi detta gedigna 60-talshus. Ett perfekt läge med naturen runt hörnet. Det stora huset om 172 + 44 kvadratmeter byggdes 1966 och har två plan varav entréplan i souterräng. I huset finns även ett stort garage om ca 35 kvm som ger plats för två bilar på rad samt att det ger bra med förvaringsutrymme. Huset är alldeles ljuvligt med sina stora sällskapsytor och har en helt exceptionell rymdkänsla. Planlösningen är mycket bra och passar olika familjekonstellationer. För tre år sedan lades taket om och uppvärmningssystemet byttes ut. Bostaden är behov av renovering och tack vare den välbyggda stommen finns det bra med möjligheter till att få ditt drömhem. Bara fantasin sätter stopp. När vi tar den breda spiraltrappan upp en våning möts vi av en öppen hall mitt i huset. Vardagsrummet i vinkel når vi med dubbeldörrar och en öppen spis blir som ett fint smycke. De enorma glaspartiet mot sydväst ger ett fint ljusinsläpp. Köket finner vi i anslutning till vardagsrummet och ett matbord ryms smidigt både i köket och i vardagsrummet. Idag finns det fyra bra sovrum som är lugnt belägna mot skogen och alla har flertalet garderober. Badrum med badkar samt separat tvättstuga har vi intill köket. På entréplan har vi två sovrum, gästtoalett, pannrum, hobbyrum samt ett stort förråd. Det finns möjlighet att öppna upp en dörr från ena sovrummet in till garaget om man så önskar. Tomten är lättskött och ger plats för både uteplatser och lek för barnen. Vid Stensjön och Rådasjön finns möjligheter för ett svalkande bad under sommarmånaderna och cirka 200 meter ner på Rådavägen har vi närmsta busshållplats som smidigt tar er in till Mölndal och vidare till Göteborg. Varmt välkomna på visning.

Bergskroken 6, Krokslätt, Mölndals kommun

Bergskroken 6

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

4 750 000 kr

78,8 m²

3 rum

4 773 kr/mån

60 279 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin hörnlägenhet. Bergskroken erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära såväl naturen i Safjället som kommunikationer till Göteborg. Denna nyproducerade (2019) lägenhet nås med hiss. Hemmets välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolvet och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det fina köket från Marbodal. Vidare är bostaden planerad med två rymliga sovrum med garderober, helkaklat badrum med tvättdel och i hallen finner vi en skjutdörrsgarderob som underlättar förvaringen. En stor och ombonad inglasad terrass i härligt nordvästläge. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in!

 • Balkong
 • Hiss
Gustavsgatan 49, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun

Gustavsgatan 49

Villa
Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal

6 995 000 kr

123 m²

5 rum

334 m² tomt

Bostaden är lugnt belägen på en återvändsgata och har nära till skog och badsjöar. Huset byggdes 1980 och har varit i familjens ägo sedan start och har 123 kvm boarea och 31 kvm biarea. Vi kliver in genom ytterdörren och välkomnas in till en ljus och trivsam hall. På detta plan finns det praktiska köket och det rymliga vardagsrummet som har en öppen och social planlösning. Köket går i vinkel och har gott om arbetsyta samt skåpförvaring. Intill fönstret och med utsikt mot grönskan och balkongen finner vi den givna platsen för matbordet. Eftermiddags och kvällssolen lyser in här. Både en soffgrupp och en större matplats får plats i rummet och ljuset släpps in genom två stora fönsterpartier i olika väderstreck. Utöver detta finns på övre plan även ett rymligt, i dag kombinerat arbetsrum/sovrum, badrum med badkar och en tvättstuga med egen ingång/groventré. En trappa ner finns möjlighet att skapa upp till fyra sovrum och ett stort allrum. Med nuvarande planlösning möts vi nedanför trappan av ett stort öppet sällskapsrum i vinkel med utgång till altanen. Badrum med dusch finns till vänster vid trappan. Till höger finns ett rymligt sovrum. En stor klädkammare ger bra med förvaringsmöjligheter och intill finns idag ett förråd som kan göras om till sovrum med egen ingång via altanen. Bilen kan vi smidigt parkeras i samfällighetens garagelänga eller den egna parkeringsplatsen. Det finns två lekplatser i området "Gustavsborgen" och "Ostlekplatsen" Varmt välkomna på visning.

Visar alla 16