Sågargatan 9 C

Kungsängen, Uppsala Karta & restider

3 435 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen att njuta av nyproduktionens alla fördelar! En rymlig 3:a belägen högt upp i hus med en planlösning som erbjuder många praktiska och inbjudande möbleringsmöjligheter.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna vördnadsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populär förskola, en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum i halvöppen lösning mot kök, rymliga sovrum med god förvaring i platsbyggda garderober samt i klädkammare, helkaklat våtutrymme med dusch- och tvättmöjligheter, hall med goda förvaringsmöjligheter och stort kök med rejäl matplats, god förvaring med skåpinredning i vitt med matchande vitvaror.

Bostadsrättsförening som färdigställs under kommande år med beräknad inflyttning i december år 2018, bostaden säljs därmed på ritning och det är inte möjligt med visningar. Gemensam takterrass att nyttja som bl a kommer att erbjuda en magnifik utsikt, ett växthus om ca 30 kvm med långbord och planteringar. God extern förvaring i tillhörande källarförråd, barnvagsförråd i trapphus och smidig parkering i garage som är beläget i fastighetens källarplan. Gymanläggning finns runt husknuten, barn leker gärna skyddat på föreningens innergård medan de vuxna njuter av lugnet och grönskan i någon av föreningens gemensamma möbelgrupper. Välkomna till ett bekvämt boende nära stadskärnan samt härliga promenader längs Fyrisån och Stadsparken.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
81 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 228 kr/mån
Pris/m²
42 407 kr/m²
Driftkostnad
6 324 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sågargatan 9 C och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 435 000 kr
Avgift/månad
4 228 kr/mån
Driftkostnad
6 324 kr/år

Statistik

2 957
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 217 dagar sedan, den 14 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips