Fabrikörvägen 4E, 12.0902

Nacka Strand, Nacka Se på karta

5 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Byggår
1997
Förening
BRF Fabrikören i Nacka
Om föreningen
Avgift
4 698 kr/mån
Pris/m²
71 605 kr/m²
Nyproduktion 

Tillfälle! Nu finns chansen att förvärva fantastiska lägenheter på första parkett vid Stockholms inlopp. Välkommen till NO.4, signerat Oscar Properties.

I projektet erbjuds köpare att ta del av en prisjustering för de kvarvarande bostäderna. Angivet pris är med en prissänkning om 20% från ekonomiskt plan. Erbjudandet gäller fram till och med den sista oktober 2019.

Färdigställd lägenhet med första parkett över Stockholms inlopp. Lägenhetens samtliga fönster går nästan hela vägen från golv till tak, vilket gör dig ständigt påmind om det vackra skärgårdslandskapet utanför. Interiören går helt i elegant funktionalism där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Ljusa, naturnära material som bänkskivor i kalksten, badrum kaklade i natursten och övriga ytor med brädgolv av ljuspigmenterad ek med golvvärme. Köksinredningen är exklusivt framtagen för projektet där de ljusgrå snickerierna får köket att smälta in i rummet på ett naturligt sätt. Bli först att flytta in i ett lyxigt och bekvämt boende med garage, biograf, kylrum för matleveranser och övernattningslägenhet i föreningen.

Projekt NO. 4 och BRF Fabrikören tillträddes i sin helhet under Q4 2018 och är belägen endast 10 min bilväg från Slussen. Busshållplats är belägen endast ett stenkast från porten där bussar trafikerar mot Slussen på cirka 15 min. Nedanför fastigheten går även pendelfärjor som tar dig till city på cirka 25 minuter. Gym, café och servicebutik finns kvarteret. För större inköp finns Nacka Forum inom cirka 10 min promenad med ett stort utbud av shopping, Ica Maxi, systembolag, apotek etc. Området är expansivt och inbäddat i ett vackert skärgårdslandskap med skog, bergsklippor och vatten. Ta bergbanan ner till kajen och njut av en lunch eller middag på populära Restaurang J.

Visningar kommer att hållas löpande tills projektet är slutsålt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
Våningen & Villan Stockholm