Croisette Stockholm

Croisette Stockholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skagafjordsgatan 11, 3 tr, Kista, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Skagafjordsgatan 11, 3 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Skagafjordsgatan 11, 3 tr, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Skagafjordsgatan 11, 3 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Croisette Stockholm
2 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/6
5 547 kr/mån
34 034 kr/m²

På Skagafjordsgatan 11 presenterar vi nu en fin fyrarummare med genomgående samma golv och ljusa väggar som skapar en enhetlig och harmonisk känsla i hela bostaden. Här finns stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus från tre väderstreck och i köket ger den helglasade altandörren oss access till njutbar balkong där man kan koppla av efter en lång dag. Hemmet erbjuder en attraktiv planlösning med kök och vardagsrum socialt integrerade med varandra och här ges plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Addera till det tre sovrum samt helkaklat badrum i klassiskt svart och vitt som ger en stilfull touch till din dagliga rutin, dessutom med både tvättmaskin och torktumlare. Praktisk förvaring finns i klädkammare som kompletteras med garderober i hallen för extra förvaringsmöjligheter vilket hjälper till att hålla ditt hem snyggt och organiserat. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden i direkt anknytning. En kort promenad från bostaden finner du den blå tunnelbanelinjen som enkelt tar dig in till city på 18 minuter. Kista Galleria ligger bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ängsmarksvägen 33A, Gånsta, Enköpings kommun
 • Tis 5 mar kl 17:45
Ängsmarksvägen 33A, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Ängsmarksvägen 33A, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Ängsmarksvägen 33A

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
Croisette Stockholm
1 500 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 337 kr/mån
20 833 kr/m²

PASSA PÅ: ACCEPTERAT PRIS SAMT ETT ÅRS AVGIFTFRITT OM DU TECKNAR KONTRAKT INNAN 31/3! Ljus och rymlig gaveltrea med stor balkong! Här bor du i en kvadratsmart bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Denna välplanerade och ljusa trerummare har stor och rymlig balkong. Hall med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt badrum och stor klädkammare. Social planlösning med vitt modernt kök från IKEA. Föreningen består av 48 energieffektiva bostäder med solceller. Laddplats för elbil finns.

 • Premium
 • Balkong
 • Energieffektiv
Rubingatan 22D, Bäckby, Västerås kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30
Rubingatan 22D, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Rubingatan 22D, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Rubingatan 22D

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Croisette Stockholm
1 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 929 kr/mån
19 091 kr/m²

PASSA PÅ: ACCEPTERAT PRIS SAMT ETT ÅRS AVGIFTFRITT OM DU TECKNAR KONTRAKT INNAN 31/3! Ljus och hemtrevlig tvårummare med gavelläge och sommarljuvlig balkong! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ja helt ut till balkongen. Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Bo nytt och bekymmersfritt med centralt läge på Bäckby granne med bla ICA, gröna stråket, biblioteket, skola, förskola och vårdcentral. Känner du för att shoppa loss tar du dig busenkelt både till Erikslund och Västerås centrum med bil eller buss. Välkommen hem!!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rubingatan 24C, Bäckby, Västerås kommun

Rubingatan 24C

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
Croisette Stockholm
1 350 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/4
5 612 kr/mån
15 882 kr/m²

PASSA PÅ: ACCEPTERAT PRIS SAMT ETT ÅRS AVGIFTFRITT OM DU TECKNAR KONTRAKT INNAN 31/3! 85 kvm med öppen gemytlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum, klädkammare och förråd. Närmaste granne är skolan, ICA, vårdcentralen och Gröna Stråket. Och får du lust på shopping så ligger Erikslund och Västerås C på behagligt avstånd.

 • Balkong
 • Hiss
Ängsmarksvägen 31A, Gånsta, Enköpings kommun

Ängsmarksvägen 31A

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
Croisette Stockholm
1 850 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 160 kr/mån
21 765 kr/m²

PASSA PÅ: ACCEPTERAT PRIS SAMT ETT ÅRS AVGIFTFRITT OM DU TECKNAR KONTRAKT INNAN 31/3! Inflyttningsklar härlig gavelfyra med solig balkong! Denna välplanerade och ljusa fyrarummare har balkong i härligt söderläge. Hall med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt badrum och stor klädkammare. Social planlösning med vitt modernt kök från IKEA och en öppen planlösning. Föreningen består av 48 moderna och energieffektiva lägenheter med solceller och tillgång till laddplatser för elbil. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Energieffektiv
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Eriksgränd 9, 2 tr, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Eriksgränd 9, 2 tr

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Croisette Stockholm
2 945 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
5 616 kr/mån
37 278 kr/m²

På andra våningen med njutbar balkong i dubbel upplaga härligt inbäddad i grönska, väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök samt generösa vardagsrumsytor. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör i beigt från Vedum. Vidare finner vi två inbjudande sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt med direktaccess till en av de njutbara balkongerna. Lägg där till ett stilrent badrum i helkaklat utförande med dusch och egna tvättmöjligheter i tvättmaskin samt torktumlare. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6