Jonebergsvägen 3B

Simrishamn Tätort, Simrishamn Boosta bostaden
Karta & restider

925 000 kr
LägenhetLägenhet

På optimalt läge i en av Simrishamns attraktivaste föreningar ligger det på tredje och sista våningen en smakfullt renoverad trerumslägenhet som nu är till salu. Lägenheten är unik i sin planering som omfattar 3 rum och kök med noga övervägda ytskikt och vitvaror, två badrum, balkong i västerläge och många andra egenskaper som bidrar till livskvalitet! Föreningen som förvaltas av Riksbyggen ligger centralt i stan och bostadens placering högst upp i huset ger både ett insynsfritt hem samt en glimt av Östersjön bakom takåsarna. Huset är förstås försett med porttelefon och dörrarna håller stängda 24 h om dygnet. Bilen ställs bekvämt på gatan eller i föreningens garage (separat kö) till en kostnad om ynka 325kr/månad.

Bostaden renoverades nästan helt genomgående vid månadsskiftet 2013-2014 och den idag höga standard känns vid från första kliv in i entréhallen, här klär klinkerplattor både golvet och en av väggarna - snyggt och lättskött. Köket har vitvaror i bekväm arbetshöjd med rostfri finish, svart bänksskiva, vitt kakel och vita luckor/lådor. Inte nog med att det givits utrymme åt separat kyl och frys i fullhöjd - här finns två ugnar! I köksstommen är förvaringsmöjligheterna många och här är även diskmaskin integrerat.

Bostaden är försedd med två badrum varav ett med dusch och ett med badkar. Det större badrummet ligger i anslutning till sovrummet i väster och utrustat med handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och skåpsförvaring, här finns behagligt nog även golvvärme. Det andra badrummet ligger i anslutning till sovrummet i öster, bättre planering är svårfunnen.

Det finns naturligtvis hur många fördelar som helst med att bo högt upp, utsikten är en av dem men det allra första man slås av här på Jonebergsvägen är lugnet och tystnaden. Utan något flerfamiljshus precis vägg-i-vägg är de nästan helt insynsskyddat och dessutom ligger inga lägenheter ovanför, bara vindsförråd varpå 2 förråd tillhör lägenheten. Därtill ingår även 2 källarförråd. Från vardagsrummet nås balkongen i västerläge, en given plats att njuta av kvällssolen på. När det börjar skymma blir utsikten härifrån något alldeles extra!

Söker du ett boende utöver det vanliga på centralt läge, med förstklassig standard och med livskvalitet i fokus? Då är du varmt välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
76 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 506 kr/mån
Pris/m²
12 171 kr/m²
Driftkostnad
5 100 kr/år
Byggår
1958
Räkna på boendet
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Jonebergsvägen 3B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
925 000 kr
Avgift/månad
4 506 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 073
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 37 dagar sedan, den 6 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips