Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Williams väg 17A andel 7, Vik, Simrishamns kommun
 • Sön 21 jul kl 12:00
Williams väg 17A andel 7, Vik, Simrishamns kommun, bild 2
Williams väg 17A andel 7, Vik, Simrishamns kommun, bild 3

Williams väg 17A andel 7

Lägenhet
Vik, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
395 000 kr
78 m²
4 rum
1 221 kr/mån
5 064 kr/m²

Bo granne med golfbanan! Äntligen är en andel i den större lägenheten ledig! Från denna gavellägenhet har ni en underbar havsutsikt och vy mot Stenshuvuds Nationalpark. Här erbjuds en skön tillvaro under fem veckor på året, med fokus på att njuta, finnas till och uppleva alla de underbara skatter som vackra Österlen kan erbjuda året runt. Så söker ni ett smidigt och lättskött fritidsboende då är en andel i bostadsrättslägenhet något för er. För den låga månadskostnaden om 1 221 kronor per månad finns nu möjligheten! Mitt bland äppelodlingarna invid Djupadals golfbana på Vik och med gångavstånd till havet samt Viks hamn, finner ni denna underbara fastighet byggd 2009 i stil av traditionell skånelänga. Samtliga lägenheter är fullt möblerade och har tillgång till egen uteplats i nordväst med stort trädäck samt en stensatt uteplats i sydost, vilket medför att det finns sol från soluppgång till solnedgång. För 2024 år veckorna: 7,17,27,37,47 För år 2025 är veckorna: 8,18,28,38,48

 • Premium
Illstorp 126, Brösarp, Tomelilla kommun
Illstorp 126, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 2
Illstorp 126, Brösarp, Tomelilla kommun, bild 3

Illstorp 126

Villa
Brösarp, Tomelilla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
7 900 000 kr
165 + 210 m²
11 rum
3 513 m² tomt

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva en historisk pärla på Österlen! Denna fantastiska fastighet, med anor från år 1765, bär på en rik historia och för tankarna till svunna tider. På tomten har arkeologiska fynd och fornlämningar upptäckts, vilket ger fastigheten en unik atmosfär och en känsla av att vara en del av Österlens rika historia. Huset, formgivet som en förtrollande hästsko, omsluter en idyllisk innergård där växter och blommor skapar en färgsprakande sommaroas. Det är som att kliva in i en sagovärld där varje detalj andas charm och historia. Fastighetens skick är exemplariskt, vilket gör den redo att välkomna sina nya ägare med öppna armar. Läget är enastående och ger dig en vidsträckt utsikt över fälten som sträcker sig så långt ögat kan nå. Den omgivande naturen av gammal löv- och granskog skapar en harmonisk känsla av lugn och ro. Att köra ut till fastigheten är en visuell fest, där du passerar imponerande alléer av lövträd som förbereder dig på det unika äventyr som väntar. Här får du möjligheten att äga inte bara en fastighet utan en tidskapsel fylld av historia och charm. Denna drömliknande plats är perfekt för dig som söker ett hem där varje hörn andas livsberättelser och där varje solnedgång över fälten blir en påminnelse om Österlens magi. Missa inte chansen att bli en del av denna förtrollande historia – kontakta mig idag för att uppleva det själv!

 • Premium
Axelgatan 12, Skillinge, Simrishamns kommun
Axelgatan 12, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 2
Axelgatan 12, Skillinge, Simrishamns kommun, bild 3

Axelgatan 12

Villa
Skillinge, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
5 450 000 kr
93 + 5 m²
3 rum
787 m² tomt

Välkommen till Axelgatan 12 – ditt drömhem vid havets famn i den idylliska fiskebyn Skillinge. Detta ljusa och fräscha hus, uppfört år 2011, bjuder in till en harmonisk tillvaro omgiven av böljande fält på ena sidan och goda grannar på andra sidan och salta vindar från havet. Beläget som en av de sista husen på en återvändsgata erbjuder denna bostad en fridfull och privat tillvaro där naturen får ta plats runt omkring. Med endast en kort promenad till både natur och hav är detta hemmet en paradisisk reträtt för naturälskaren som vill ha ett bekvämt boende Väl inne i huset möts man direkt ljuset och rymden med en öppen planlösning som bjuder in till mingel mellan den som lagar mat och gäster. Köket från Sentens står för kvalitet och stil, medan det inglasade uterummet förbinder inomhus med utomhus på ett förtrollande sätt. Njut av solens varma omfamning på det generösa altandäcket i söderläge, där varje dag blir en möjlighet till avkoppling och njutning. Det underbara ljusflödet och rymden i huset skapar en atmosfär av lugn och välbefinnande. Med gedigna konstruktioner och solceller som ger låga driftkostnader är detta inte bara ett vackert hem utan även en smart investering för framtiden. Här får du harmoni och hållbarhet i perfekt symbios. Många möjligheter öppnas med Annexet som ligger separat där du kan hyra ut för extra inkomst eller ge dina gäster en lyxig reträtt för att få lite eget utrymme vid behov. Välkommen till Axelgatan 12, där drömmar blir verklighet och där livet vid havet blir en aldrig sinande källa till glädje och inspiration. Kontakta ansvarig mäklare idag för att upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

 • Premium
Strandbadsvägen 21, Simrishamn, Simrishamns kommun

Strandbadsvägen 21

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
2 950 000 kr
106 m²
4 rum
6 591 kr/mån
27 830 kr/m²

Välkomna till Strandbadsvägen 21! Ett bekvämt boende med havsutsikt & nära till det mesta som Simrishamn har att erbjuda! Känslan att ha ett eget hus men bekvämligheten med att ingå i en bostadsrättsföreningen och på så vis slippa det yttre underhållet av bostaden. Sätt på kaffebryggaren, ta på dig badrocken och knalla ner till havet för att ta ett morgondopp - lagom tills du är tillbaka så har kaffet runnit ner och dagen har börjat på bästa sätt. Förmedlingen är inne i ett väldigt tidigt stadie - därav är det begränsat med bilder & fakta kring boendet. Annonsen kommer byggas på allt eftersom men saluförs redan - så hör av dig till ansvarig mäklare för att visa ditt intresse redan idag

Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Lör 20 jul kl 10:00
Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 2
Peder Mörcks väg 4, Simrishamn, Simrishamns kommun, bild 3

Peder Mörcks väg 4

Villa
Simrishamn, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
3 995 000 kr
200 + 80 m²
947 m² tomt

Välkommen till Peder Mörcks väg 4, en fastighet med fantastiska möjligheter och charm. Belägen i centrala Simrishamn, är denna fastighet perfekt för dig som drömmer om att skapa ditt nya hem. Med närhet till havet och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda, är detta ett unikt tillfälle du inte vill missa. Fastigheten har renoveringsbehov, vilket ger dig chansen att sätta din egen prägel på ditt framtida hem. Här kan du släppa loss din kreativitet och förvandla detta hus till ett modernt och stilfullt boende. På övervåningen finns en självständig lägenhet med alla faciliteter som behövs för ett bekvämt boende. Denna del av huset är idag uthyrd, vilket hjälper till att täcka de löpande kostnaderna för fastigheten. Detta är en perfekt lösning för dig som vill ha ett extra tillskott till hushållskassan eller för den som söker en flexibel boendelösning. Centrala Simrishamn, en pittoresk stad med en levande atmosfär och närhet till vackra kustlinjer. Här har du gångavstånd till allt från restauranger och caféer till butiker och kulturupplevelser. Dessutom ger det natursköna läget med närhet till havet en extra dimension till ditt boende.

 • Premium
Hanövägen 17, Haväng, Simrishamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hanövägen 17

Fritidshus
Haväng, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
1 500 000 kr
100 m²

Fint enplans-hus på högt och bra läge, bostaden har med sin tillbyggnad fått ett stort ljust allrum med stora fönster mot trädgården åt söder. Här finns 2 stora sovrum och en trivsam altan med klinkergolv. Tillägg: Det har varit en vattenskada i huset sedan vi först publicerade det med ett utgångspris på 3,6 M. Ett rör som läckte under vintern och orsakade skadan. Sedan dess har auktoriserad firma OCAB rivit allt som blev förstört och torkat ut allting. För nästa köpare är det alltså ett inledande renoveringsarbete som krävs för att få till en fungerande standard i de berörda rummen. (se bilder) Därav har priset sänkts från 3,6 M till nuvarande 1,5 M

 • Plus
Åvägen 8D, Sövde, Sjöbo kommun

Åvägen 8D

Villa
Sövde, Sjöbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
2 250 000 kr
110 m²
3 rum
811 m² tomt

Tillbyggt och smakfullt renoverat hus på ca 110 kvm på bästa läge med härligt trädgård som gränsar mot vacker slingrande å och grönskande skog, huset är nästintill totalrenoverat mellan 2010 -2020 och på så vis blivit det näst intill perfekta boendet!

 • Plus
Williams väg 17B, andel 5, Vik, Simrishamns kommun

Williams väg 17B, andel 5

Lägenhet
Vik, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
210 000 kr
40 m²
1 rum
814 kr/mån
5 250 kr/m²

Vill ni fokusera på att koppla av och njuta av semestern i totalt fem sköna veckor per år - utan alla krav som ett ägt fritidshus kräver? Här finns möjligheten i denna läckra studio om 40 kvm med egen skön uteplats. Då kan investering i andel i bostadsrättslägenhet vara något för Er! För den låga månadskostnaden om 736 kronor per månad finns nu möjligheten. Här han man nära till allt - havet, naturen, massor av kultur och golf runt husknuten. Mitt bland äppelodlingarna invid Djupadals golfbana på Vik och med gångavstånd till havet samt Viks hamn, finner ni denna underbara fastighet byggd 2009 i stil av traditionell skånelänga. Lägenheten är fullt möblerad och här finns smidigt trinettkök. Lägenheten är renoverad med utrustning av hög standard, golvvärme, jordfelsbrytare och brandlarm. Tillgång till egen uteplats i nordväst. Veckorna för 2024 är v 5,15,25,35,45 Veckorna för året 2025 är v 6,16,26,36,46 Låter det intressant? Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Simrisvägen 4A, Simrishamn, Simrishamns kommun
 • Fre 26 jul kl 14:00

Simrisvägen 4A

Lägenhet
Simrishamn, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
690 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 228 kr/mån
11 500 kr/m²

På första vången med gavelläge, trivsam bostad på 2 r.o.k. Bostaden har nyligen blivit målad och känns fräsch. Fin inglasad balkong med västerläge och utsikt mot innergården. Bostaden har ett renoverat badrum och ett välskött original kök.

 • Plus
Williams väg 17B, Vik, Simrishamns kommun

Williams väg 17B

Lägenhet
Vik, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
210 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/2
814 kr/mån
5 250 kr/m²

Österlen för fler! Vill ni fokusera på att koppla av och njuta av semestern i totalt fem sköna veckor per år - utan alla krav som ett ägt fritidshus kräver? Här finns möjligheten i denna läckra studio om 40 kvm med egen skön uteplats. Då kan investering i andel i bostadsrättslägenhet vara något för Er! För en låg månadskostnad finns nu möjligheten. Här han man nära till allt - havet, naturen, massor av kultur och golf runt husknuten. Mitt bland äppelodlingarna invid Djupadals golfbana på Vik och med gångavstånd till havet samt Viks hamn, finner ni denna underbara fastighet byggd 2009 i stil av traditionell skånelänga. Studion är fullt möblerad och här finns smidigt trinettkök. Lägenheten är renoverad med utrustning av hög standard, golvvärme, jordfelsbrytare och brandlarm. Tillgång till egen uteplats i nordväst. Låter det intressant? Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 10