Lidéngatan 6

Söder, Norrköping Karta & restider

3 400 000 kr
LägenhetLägenhet

Husets historia sitter i väggarna och är väl känd av säljaren, vars familj ställde sig i kö för en bostadsföreningslägenhet redan 1928. Resultatet blev, för den tiden, BF Tryggs näst största lägenhet med paradingång ut mot Lidéngatan. Lägenheten har genom åren underhållits väl och varsamt moderniserats med tiden. Idag har den utökats genom att slås ihop med intilliggande lägenhet och omfattar för nuvarande tre rum och kök. Ett genuint vardagsrum med fiskbensparkett av ek och burspråksfönster. Rummet ligger i fil med ett av sovrummen som har en fin vy mot den omtyckta och tidstypiska innergården. Det tidigare köket har byggts om till sovrum och mellan de två sovrummen finns ett moderniserat duschrum -10 med sjöstensprydda väggar placerat. Den senare förvärvade delen -75, byggdes om till ett rymligt kök med dagens alla moderniteter. Dessutom finns bra förvaring och en gästwc vid den f.d entrén.
Innergården är en härligt skyddad och grön oas som inbjuder till lek för barnen och en avkopplande stund för de vuxna bland lummiga träd, buskar och avskilda sittgrupper.
Centralt läge med några minuters gångavstånd till Norrköpings utbud av shopping, restauranger, bibliotek, museum och kulturevenemang. Goda kommunikationer.

BF Trygg är en av de äldsta bostadsföreningarna i Norrköping och genomsyras av engagemang och trygghet. Större renoveringar har gjorts löpande genom åren bl.a. stambyte, nytt tegeltak och nya fönster enligt den ursprungliga arkitekturen samt har fasaden återfått sitt sin forna grå karaktär med röda utsmyckningar i sann 20-tals klassicism som präglar hela huset. Föreningen har en mycket stabil ekonomi och låg skuldsättningsgrad.

Denna lägenhet måste upplevas på plats, dess historia och innergård med unik karaktär har till och med kommit att bli ett stopp på Norrköpings stadsvandringar. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
108,3 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 117 kr/mån
Pris/m²
31 394 kr/m²
Driftkostnad
5 160 kr/år
Byggår
1928
Räkna på boendet
Förening
BF Trygg u.p.a.
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lidéngatan 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 400 000 kr
Avgift/månad
4 117 kr/mån
Driftkostnad
5 160 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BF Trygg u.p.a.

Antal lägenheter
44
Registreringsår
1927
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 916
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 105 dagar sedan, den 14 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips