Bennebolsgatan 22

Spånga Solhem, Stockholm Karta & restider

2 690 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Hjärtligt välkomna till denna mycket välplanerade och trivsamma trea med ett fint läge mot sekelskiftesbebyggelsen i Solhem. Lägenheten är genomgående i gott skick med välutrustat kök och badrum. Sovrummen är av en god storlek och det finns gott om förvaringsmöjligheter i klädkammaren och den smarta garderobsväggen i det stora sovrummet. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora och härliga inglasade balkongen i sydostläge.

Lägenheten har en jämförelsevis låg avgift och föreningen är välskött och har mycket stora dolda tillgångar genom flera hyresrätter som skapar trygghet inför framtiden. Huset är utrustat med hiss så finns det en stor och modern tvättstuga i föreningen. De boende har tillgång till 32 parkeringsplatser och 22 carportplatser, det är för närvarande kö till dessa. Fiber finns indraget!

Läget i Solhem är mycket eftertraktat med ett kort promenadavstånd till Spånga Centrum där ni hittar både delikatessbutiker såsom Åsas Fisk och Dennis Kött samt Spånga Konditori med årets bagare 2015. Från Spånga Station kan ni ta er med pendeln in till city på endast 12 minuter. Härifrån går dessutom flertalet busslinjer mot Bromma, Vällingby och Kista. På ett kort promenadavstånd från lägenheten ligger också ett nyöppnat gym.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
68 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 285 kr/mån
Pris/m²
39 559 kr/m²
Driftkostnad
4 896 kr/år
Byggår
2005
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bennebolsgatan 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 690 000 kr
Avgift/månad
4 285 kr/mån
Driftkostnad
4 896 kr/år

Statistik

2 666
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 33 dagar sedan, den 14 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips