Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Notar

Notar

Mäklare

Kvarnbacksvägen 55, Bromma - Riksby, Stockholms kommun

Kvarnbacksvägen 55

Lägenhet
Bromma - Riksby, Stockholms kommun
Notar

3 695 000 kr

73 m²

3 rum

4 008 kr/mån

50 616 kr/m²

Högst upp på gaveln och på toppen av området kan jag stolt presentera denna fina 3:a i absolut toppskick! Här är det verkligen bara att flytta in och trivas direkt då det mesta i bostaden renoverades under 2021. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett stort renoverat kök med förvaring bakom mycket snygga gröna skåpluckor. Utrustat med bland annat kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn och en praktisk köksö. Gott om plats för matbord för 4-6 personer invid fönster. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti samt ett gavelfönster. Härifrån nås utgången till den härliga balkongen i bästa sydvästläge som vetter mot lugn innergård. Från balkongen har man utsikt över hela Riksby och kan njuta av eftermiddags-och kvällsolen. Nya persienner i nästan hela bostaden. Två riktigt bra sovrum där golvet pryds av vacker stavparkett i original. Båda sovrummen ligger i lugnt läge med utsikt över mysiga kolonilottsområdet Iris. Stambytt och helkaklat badrum med badkar och fönster. Praktisk klädkammare i anslutning till hallen och tillgång till stort källarförråd. Även elen i bostaden är nydragen sedan 2021. Utrustat med Plejd-uttag som ger möjlighet att styra hemmets belysning från mobiltelefonen. Säkerhetsdörr som inte enbart ger ökad trygghet utan även bra ljudisolering mot trapphuset. Denna fina bostad måste upplevas på plats - så jag hoppas vi ses på visningarna! Föreningen Norrby är en av Brommas bästa och äldsta föreningar med 287 lägenheter. Mycket god ekonomi och låga avgifter där både tv & bredband ingår. Porttelefon med nyckelbricka till alla portar för högsta säkerhet. Gym, bastu och föreningslokal att hyra finns i föreningen. Låg belåning med endast 1908kr/kvm! Här bor du helt optimalt mitt i Bromma med närhet till både kommunikationer, närservice och natur. Lägenheten är belägen bara några minuters promenad till Abrahamsberg alternativt Brommaplan med gröna linjens tunnelbana som tar dig in till T-centralen på 16 minuter. Vid Brommaplan finns ett bra utbud av butiker, restauranger, systembolag, bankkontor, frisör, gym m.m. Från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Mörby C och Mälaröarna. Även flygbussen till Arlanda och Bromma Stockholm Airport går från Brommaplan. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana en liten bit ifrån huset. Hjärtligt välkomna på visning önskar Linn Holmer! Säljaren har uppmätt balkongen till 121x202cm och källarförrådet till 312x310cm.

 • Balkong
Knypplerskevägen 42, Brommaplan, Stockholms kommun

Knypplerskevägen 42

Lägenhet
Brommaplan, Stockholms kommun
Notar

1 890 000 kr

33 m²

1 rum

2 582 kr/mån

57 273 kr/m²

Här har du det perfekta boendet om du söker ett lugnt område men ändå nära kommunikationer och service. Trevlig lägenhet med en ultimat planlösning och plats för det nödvändiga. Ett stort plus är den stora inglasade balkongen som ligger i ett ogenerat söderläge, här kan du avnjuta härliga sommardagar och höstdagar i solen. Du möts av en praktisk hall med en inbyggd garderob, parkettgolv samt ljusa väggar och gott om plats för avhängning. Stambytt badrum med badkar, wc, kakel och klinker samt tvättställ. Praktiskt arbetskök med en öppning mot vardagsrummet. Över arbetsytorna finns ett blankt svart kakel och skåpinredningen går i vitt. Golvet pryds av ett mörkmålat furugolv (slitage föreligger). I öppningen mot vardagsrummet har en bardisk/ matplats byggts som skapar en trivsam och social atmosfär. Nya bänkskivor i ek. Rymligt vardagsrum med utgång till den underbara balkongen som glasades in 2021. I rummet ligger ett parkettgolv (visst slitage) och väggarna går i vitt. Rummet är avdelat med en halv-vägg med infällda spotlights som skapar en praktisk sovalkov. I lägenheten föreligger ett visst behov av ytskiktsrenovering, framförallt av golven i kök och vardagsrum. Dock har bänkskivor bytts ut nu 2023 och väggar i hall och kök målats om 2020. Spis och kyl byttes ut för ca 5 år sedan. Varmt välkomna på visning! Balkong om ca 4-5 kvm. Förråd om ca 3 kvm samt 1,5 kvm. Info: Stor förening med HSB som ekonomisk förvaltare. Fyra tvättstugor finns i föreningen. Förråd finner du i källaren, bara 2 meter från lägenheten. 400 meter till tunnelbanestation. Mysiga omgivningar kring Judarskogen och sjön Judarn ligger inom promenadavstånd likväl som Åkeshovs slott. Fullt serviceutbud invid Brommaplan med matbutiker, restauranger, blomaffär, apotek, Sats träningscenter m.m. Cirka 20 minuter med tunnelbanans gröna linje till Stockholm City. Från Brommaplan löper även antalet busslinjer samt bussar till Arlanda.

 • Balkong
Salagatan 23, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Salagatan 23

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar

1 890 000 kr

45 m²

2 rum

3 771 kr/mån

42 000 kr/m²

Välkomna till en av områdets allra häftigaste studiolägenheter högst upp i huset med en oslagbar takhöjd och fönster nästan från golv till tak. Lägenheten har en trivsamt öppen planlösning och från vardagsrummet kommer ni ut på balkong med fritt och högt läge i soligt sydostläge. Kök och badrum är modernt utrustade och det finns gott om förvaringslösningar. Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Mariannes fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, Coop, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m. Balkong enligt säljaren ca 3 m x1,80 m Förråd enligt säljaren ca 2,50 m x 1,30 m Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Det finns en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el för 400-600 kr/mån. Välkomna till en drömbostad!

 • Balkong
 • Hiss
Salagatan 26, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Salagatan 26, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Salagatan 26, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Salagatan 26

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Notar

4 300 000 kr

116 m²

4 rum

6 414 kr/mån

37 069 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket eftertraktade 4:a/5:a med högt läge och en stor sydostvänd balkong med inglasning. Lägenheten ligger tre trappor upp och upplevs genom sitt gavelläge som mycket ljus och trivsam. Smart planering med goda sociala ytor kännetecknar de större lägenheterna i just detta hus och det är dessutom några av få större lägenheter i området som har både ett välutrustat badrum och gäst-wc. Det finns tre sovrum av god storlek varav master bedroom har en klädkammare en suite. Lägenheten disponeras idag som fyra men ni kan med enkla medel sätta upp en vägg i matsalen för att få till det sovrum som lägenheten planerades för vid. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora inglasade balkongen med ett fint sydostläge där ni kan njuta av solens strålar fram till eftermiddagen. Lägenheten är utrustad med en säkerhetsdörr. Föreningen är en av de mest populära och uppfördes så sent som 2008. Eftersom det här är den sist byggda etappen i området är alla materialval av hög klass. Gården är mycket välskött året runt med trivsam grönska och välkrattade gångar och i gårdshuset ligger den välutrustade tvättstugan och övernattningslägenheten. I avgiften ingår 100 Mbit bredband och kabel-TV med 20 kanaler och föreningen har hela 59 parkeringsplatser och 34 carportplatser. Balkong enligt säljaren ca 8,4 kvm Förråd enligt säljaren ca 3,24 kvm Läget är mycket bra med ett lagom promenadavstånd till Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado, Dennis kött och Åsas fisk. Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter samt flertalet busslinjer mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Kunskapsskolan och Solhemsängens skola, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern. Mitt bland villabebyggelsen ligger den fina gräsplanen Gläntan. På ett kort promenadavstånd från lägenheten finns både Puls och Träning och Fitness24seven.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Söderberga Allé 40, Bromma - Beckomberga, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Söderberga Allé 40

Lägenhet
Bromma - Beckomberga, Stockholms kommun
Notar

2 450 000 kr

74 m²

2 rum

5 273 kr/mån

33 108 kr/m²

Nu saluförs denna hemtrevliga 2:a på Söderberga Allé 40. Belägen högst upp i huset med balkong i fritt söderläge utan insyn är detta en bostad att trivas i. Möjlighet att skapa ännu ett sovrum om så önskas (se alternativ planlösning). Stor välkomnande hall med garderober och avhängningsytor, fräscht badrum i ljus utformning med tvättmaskin och rymligt kök med alla bekvämligheter som kan önskas och plats för matbord. Stort sovrum som enkelt rymmer dubbelsäng och andra sovrumsmöbler som kan önskas. Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder plats för soffgrupp, loungegrupp m.m. Här ifrån når vi den härliga balkongen som med sitt fria söderläge erbjuder många soliga timmar att avnjuta. I lägenheten finns även två utrymmen som kan nyttjas som förråd och klädkammare. I Söderberga allé bor ni lugnt och trivsamt nära natur, promenadstråk, kommunikationer och köpcentrum. Området är barnvänligt med närhet till dagis och skolor. Bara ett stenkast från lägenheten ligger en ICA-butik och bussarna går från området till Vällingby och Råcksta. Ni kan även välja att promenera till Råcksta tunnelbanestation vilket tar ca 10 minuter alternativt gå ut till Spångavägen för att ta buss 117 till Brommaplan och tunnelbanan därifrån till Stockholms central. På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer finns. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som ligger granne med Bromma flygplats. Inte långt härifrån finns det sommartid badmöjligheter vid både Ängbybadet, Kanaanbadet och Nälstabadet (ett bassängbad utomhus) samt trevliga promenadstråk i området och längs Mälaren. Ca 100 meter från lägenheten har ni Beckomberga Idrotts- och simhall. Även elljusspår finns i närheten för dig som gillar löpning. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Holbergsgatan 104, Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Holbergsgatan 104

Lägenhet
Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
Notar

2 190 000 kr

42 m²

2 rum

2 630 kr/mån

52 143 kr/m²

Unik tvåa i absolut toppskick på en av Blackebergs vackraste innergårdar. Genomgående fönster samt en solig balkong med utsikt över nybyggd pergola med bänkar och grillplatser, öppna gräsytor, berghällar och mäktiga gamla träd som belyses underifrån på kvällarna. Stora delar av bostaden renoverades under 20/21 med bl.a. helt nytt och fullutrustat kök som bör upplevas på plats, ny el, ytskikt, ändrad planlösning m.m. Stambytt badrum med både badkar och tvättmaskin. Brommas kanske allra bästa och mest välskötta förening. Inga lån samt ett stort antal hyresrätter kvar som framtida tillgång. Hjärtligt välkomna på visningarna av er nästa bostad! Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, fräsch och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna. Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, bageri, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu! Jag flyttade själv till området redan 2010 och har sedan dess sålt 900 lägenheter här. Så ring mig om ni vill veta mer om den aktuella bostaden, föreningen eller om Blackeberg i stort. Jag kan allt om allt!

 • Balkong
Enevägen 34, Spånga - Flysta, Stockholms kommun

Enevägen 34

Lägenhet
Spånga - Flysta, Stockholms kommun
Notar

1 895 000 kr

53 m²

2 rum

4 004 kr/mån

35 755 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna mycket trivsamma och välplanerade 2:a! Tack vare att lägenheten är belägen på gaveln av fastigheten med fönster i två väderstreck är det ett underbart ljusflöde i hela bostaden. Från vardagsrummet når man utgången till den väl tilltagna balkongen i bästa söderläge där man kan njuta av solens strålar hela dagen. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp, arbetshörna, bokhyllor och matbord om så önskas. Stilrent kök med gott om arbetsyta och förvaring bakom vita skåpluckor. Utrustat med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och rostfri kyl/frys. I köket finns utrymme för matplats invid fönster för ca 4 personer. Vidare finns ett sovrum med ljusgrå väggar som med enkelhet rymmer en dubbelsäng och nattduksbord. Här finns flertalet garderober för klädförvaring. Mycket fräscht och helkaklat badrum med bland annat takdusch och handfat med kommod. Rymlig hall med en väldigt praktisk skjutdörrsgarderob inrett med ELFA system. Genomgående ekparkett i bostaden och utrustat med säkerhetsdörr. Välskött fastighet som totalrenoverades 2010 så här är det bara att flytta in och trivas direkt! Flysta är ett väldigt lugnt villaområde nära naturen. Kort promenad till Coop med bra utbud av ekologiska varor, thairestaurang och pizzeria. Vid Spångavägen finner ni utmärkta busskommunikationer som snabbt och smidigt tar er till pendeln vid Spånga C (Härifrån kan ni ta pendeln till Odenplan på 10 min och T-Centralen på 13 min. Eller till Brommaplan med gröna linjens t-bana, affärer och övrig service. En liten bit bort ligger även Bromma Blocks med ca 80 butiker och en mängd övrig service. Varmt välkomna på visning! Säljaren har uppmätt balkongen till ca 2,3kvm och källarförrådet till ca 0,9kvm.

 • Balkong
Wergelandsgatan 46Q, Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 11:30

Wergelandsgatan 46Q

Lägenhet
Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
Notar

1 790 000 kr

32 m²

1 rum

2 449 kr/mån

55 938 kr/m²

Välkomna till denna optimalt planerade 1:a (möjlig 1,5:a) i populära Blackeberg med naturen runt knuten! Lägenheten, som är byggd 2018, är ljus och på ena sidan har ni fritt läge mot skogsparti. Denna pärla bjuder på ett modernt kök med matplats för 4-6 personer, ett ljust rymligt rum, med stort härligt fönsterparti, som enkelt kan delas av i vardagsrum och sovrum/alkov. Helkaklat badrum med bl.a. en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Från fönstren har ni utsikt rakt mot trevligt skogsparti med uteplats där ni kan ha bord och stolar eller exempelvis en loungesoffa. Från lägenheten har ni endast ca 3 minuter till tunnelbanan och all tänkbar service, närhet till Grimsta naturreservat och ca 10 minuter ner till Mälaren med strandpromenad, badplatser och fritidsaktiviteter. I storskogen i Grimsta naturreservat går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna. Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Vi ses på visningarna!

 • Plus
 • Hiss
Follingbogatan 22, Bromma - Beckomberga, Stockholms kommun

Follingbogatan 22

Lägenhet
Bromma - Beckomberga, Stockholms kommun
Notar

1 495 000 kr

23 m²

1 rum

2 611 kr/mån

65 000 kr/m²

*Accepterat pris, ring för visning* Välkommen till denna fantastiska bostad belägen i anrika Beckomberga sjukhus, byggt på 1930-talet. Här finner ni ett charmigt och samtidigt toppmodernt hem invid Klockhusparken. Lägenheten präglas av stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp och bevarade tidstypiska detaljer. Planlösningen erbjuder plats för bord och stolar eller soffgrupp om så önskas, samt säng. Stort ljust badrum med fönster i insynsfritt läge. Praktisk inbyggd kokvrå för att maximera ytorna i bostaden. Tack vare det raka söderläget får vi en otroligt ljus och hemtrevlig lägenhet! På varje våningsplan finns en stor matsal som medlemmarna får nyttja fritt, perfekt för storkok eller när vännerna kommer över på middag. Här finns kyl, frys, diskmaskin, ugnar, mikros och spisplattor, allt för att underlätta vardagen. I källarplanet finns även en stor gemensamhetslokal som kan bokas samt bastu, övernattningslägenhet och ett hobbyrum (se bilder). Längst ut på husets gavlar finns även balkonger med möblering som är fria att nyttja samt två hissar, en i port 22 och en i port 18. Brf Klockhuset är en trivsam förening som verkligen lagt medlemmarnas trivsel i fokus. Med de gemensamhetsytor som erbjuds får man minst sagt kalla det ett boende utöver det vanliga. Föreningen äger marken och det finns även möjlighet till garageplats. På husets gavel finns även ett gym beläget! Beckomberga är ett område som består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter, radhus och villor. Det som särskiljer detta område från andra nyproduktionsområden är att man bevarat grönska för att skapa ett vackert och trivsamt bostadsområde. Två välsorterade mataffärer på gångavstånd och gym i huset. På gångavstånd finns även populära Bistro Bromma och två minuter bort finns en trevlig Sushi. Även Bromma sjukhus ligger ca 2 min från bostaden. Kommunikationerna är mycket goda. Buss 117 tar dig till Brommaplan och grön linje på ca 10 min, alternativt Spånga station och pendeltåg på ca 14 min. Buss 113 tar dig till Sundbyberg och blå linje på ca 12 min alternativt till Islandstorget på ca 8 minuter (grön linje). Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Kvarnbacksvägen 84, Bromma - Riksby, Stockholms kommun

Kvarnbacksvägen 84

Lägenhet
Bromma - Riksby, Stockholms kommun
Notar

3 300 000 kr

72 m²

3.5 rum

4 505 kr/mån

45 833 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 3,300,000! Nu kan jag stolt presentera denna fina och välplanerade 3,5:a! Här bor du uppe på våning 2/3 med balkong i bästa söderläge där man kan njuta av solens strålar hela dagen. Två generösa sovrum med garderober finns att tillgå och dessutom finns ett mindre rum med fönster och platsbyggd loftsäng från CompactLiving. Detta rum kan disponeras som sovrum, arbetsrum eller klädkammare. Vidare finns ett toppfräscht nyrenoverat kök (2022). Förvaring bakom grå skåpluckor och arbetsyta på bänkskiva i sten. Fullutrustat med rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. Utrymme för matplats invid fönster mot grönskande innergård. Lättmöblerat och ljust vardagsrum tack vare stora fönsterpartier i söder. Här nås utgången till den härliga balkongen. Mycket fin holländsk stavparkett i de två sovrummen och i vardagsrummet. Helkaklat badrum med badkar och egen tvättmaskin. Nuvarande ägare har tillgång till 2 st källarförråd. Granne med föreningens fastigheter ligger koloniområdet Iris med pittoreska smågator, hus och prunkande trädgårdar. Här bor du helt optimalt mitt i Bromma med närhet till både kommunikationer, närservice och natur. Lägenheten är belägen bara några minuters promenad till Abrahamsberg alternativt Brommaplan med gröna linjens tunnelbana som tar dig in till T-centralen på 16 minuter. Vid Brommaplan finns ett bra utbud av butiker, restauranger, systembolag bankkontor, frisör, gym m.m. Från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Mörby C och Mälaröarna. Även flygbussen till Arlanda och Bromma Stockholm Aiport går från Brommaplan. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana en liten bit ifrån huset. Hjärtligt välkomna på visning önskar Linn Holmer! Säljaren har uppmätt balkongen till ca 1,5kvm. Säljaren har idag tillgång till två källarförråd. Ett större om ca 4kvm och ett mindre matkällarförråd om ca 1kvm. Uppgift enligt säljare.

 • Balkong
Drachmannsgatan 4, Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun

Drachmannsgatan 4

Lägenhet
Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun
Notar

5 450 000 kr

90 m²

4 rum

5 783 kr/mån

60 556 kr/m²

NY VISNING PÅ SÖNDAG! Äntligen kan jag presentera en riktigt fin fyra i området! Dessutom i den mycket populära Brf Skåningen. Belägen precis intill parken, de vackra villorna i Södra Ängby och Islandstorgets T-banestation. Högt fritt läge bland trädkronorna, helt utan insyn. Mycket stor och södervänd balkong längs med hela långsidan av bostaden samt en extra balkong med morgonsol direkt ifrån köket. Öppen attraktiv planlösning, fullutrustat och uppdaterat kök, stort härligt badrum plus en separat WC, tre sovrum samt gott om förvaring. Genomgående ekparkett och fina ytskikt. Goda parkeringsmöjligheter finns i föreningens egna garage samt p-platser utomhus. Missa inte den här chansen. Hjärtligt välkomna! Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna. Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, bageri FERM, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu! Jag flyttade själv till området redan 2010 och har sedan dess sålt 900 lägenheter här. Så ring mig om ni vill veta mer om den aktuella bostaden, föreningen eller om Blackeberg i stort. Jag kan allt om allt!

 • Balkong
 • Hiss
Follingbogatan 22, Bromma - Beckomberga, Stockholms kommun

Follingbogatan 22

Lägenhet
Bromma - Beckomberga, Stockholms kommun
Notar

1 850 000 kr

31 m²

2 rum

3 202 kr/mån

59 677 kr/m²

*Visas 19/2 kl. 11.30 - 12.00* Spektakulär 2:a med felfri planlösning och ett oslagbart ljusflöde. Högt och fritt läge med vacker utsikt mot fontänen och grönskan i ett rakt söderläge, helt utan insyn. Bostaden är belägen i Beckomberga sjukhus, en byggnad från 1930-talet med både historia och karaktär. Riksbyggen lät renovera om huset 2018-2019 till både estetisk och praktisk perfektion. Här får du ett toppmodernt boende i lummiga Beckomberga med både grönska och goda kommunikationer ett stenkast bort. Notera att elen ingår i avgiften samt att möjlighet till garageplats finns! Bostaden har genomgående ljusa väggar och heltäckningsmatta. Rymligt vardagsrum som erbjuder ytor för soffgrupp, tv och matbord. Vackert kök med spis, kyl, mikro och fläkt. Ljust badrum med kakel på väggarna. Här finns wc, handfat och badrumsskåp. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för både dubbelsäng och andra möbler som kan önskas. Här finns även garderober för förvaring. Säljaren är öppen för att sälja möblerna i lägenheten. På varje våningsplan finns en stor matsal som medlemmarna får nyttja fritt, perfekt för storkok eller när vännerna kommer över på middag. Här finns kyl, frys, diskmaskin, ugnar, mikros och spisplattor, allt för att underlätta vardagen. I källarplanet finns även en stor gemensamhetslokal som kan bokas samt bastu, övernattningslägenhet och ett hobbyrum (se bilder). Längst ut på husets gavlar finns även balkonger med möblering som är fria att nyttja samt två hissar, en i port 22 och en i port 18. Brf Klockhuset är en trivsam förening som verkligen lagt medlemmarnas trivsel i fokus. Med de gemensamhetsytor som erbjuds får man minst sagt kalla det ett boende utöver det vanliga. Föreningen äger marken och det finns även möjlighet till garageplats. På husets gavel finns även ett gym beläget! Beckomberga är ett område som består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter, radhus och villor. Det som särskiljer detta område från andra nyproduktionsområden är att man bevarat grönska för att skapa ett vackert och trivsamt bostadsområde. Två välsorterade mataffärer på gångavstånd och gym i huset. På gångavstånd finns även populära Bistro Bromma och två minuter bort finns en trevlig Sushi. Även Bromma sjukhus ligger ca 2 min från bostaden. Kommunikationerna är mycket goda. Buss 117 tar dig till Brommaplan och grön linje på ca 10 min, alternativt Spånga station och pendeltåg på ca 14 min. Buss 113 tar dig till Sundbyberg och blå linje på ca 12 min alternativt till Islandstorget på ca 8 minuter (grön linje). Välkomna på visning!

 • Hiss
Nockeby backe 2G, null, Stockholms kommun

Nockeby backe 2G

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar

5 300 000 kr

77 m²

3 rum

4 374 kr/mån

68 831 kr/m²

Accepterat pris, 5 300 000 kr. Välkomna till denna ljusa, stilrena och välplanerade 3:a med närhet både till natur och Mälarens härliga vatten samt endast ca 25 minuter från city. Här bor ni modernt och bekvämt med hiss i huset och möjlighet till garage. Lägenheten bjuder på ett stort och socialt vardagsrum i halvöppen planlösning mot påkostat kök. Två rymliga sovrum i lugnt läge mot trevlig,bilfri och grönskande innergård, helkaklat badrum med både tvätt- och torkmaskin samt gott om förvaring i form av platsbyggda garderober i hall och i anslutning till sovrummen. Lägenheten är ljus och genomgående med stor inglasad uteplats mot innergård i nordvästläge, dit eftermiddagssolen når. Här har ni privilegiet att bo nära härlig natur med badstränder och badklippor med fantastisk utsikt vid Mälaren. Ni har även Judarnskogen med motionsslingor i närheten och bara ca 200 meter från lägenheten finns matbutiken Garpes som bl.a. är känd för en väldigt välsorterad köttdisk. Vid Nockeby torg finns både mataffär och café och vid Ålstens torg har ni flera butiker och caféer med bl.a. populära Gelato Scarfó, Gateau, pizzerior, apotek, mataffär osv. Från lägenheten har ni nära flertalet busslinjer som snabbt och smidigt tar er till Brommaplan, ut mot Drottningholm och Mälaröarna eller bort mot Ängby och Islandstorget. Med buss tar ni er på endast 5 minuter till Brommaplan, därifrån går tunnelbanans gröna linje in till city (17 minuter). Ni har även gångavstånd till Nockebybanan som går till Alvik. Önskas förhandsvisning, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 13