Stöten Mitt 527

Stöten, Sälen, Malung Karta & restider

665 000 kr
LägenhetLägenhet

Konceptet Stöten Mitt är både smidigt & bekymmersfritt! Med ett läge mitt i backen, får du snabbt tillgång till Stötens stora urval av nedfarter.
Bostadsrätten är uppdelad på hall med kakel, helkaklat badrum, kök/vardagsrum med utgång till balkong samt två stycken sovrum. På balkongen finns ett låsbart skidförråd.
I Byggnaden finns det gemensamhetsytor samt bastu och duschar. Gemensam tvättstuga finns i huset.
Alla driftkostnader är inkluderade i månadsavgiften samt inre och yttre underhåll som sköts av föreningen.

Stöten i Sälen är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter och Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår.
Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du Sälens bästa skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. Alla våra backar ligger nära våra boenden och det är enkelt att ta sig med lift vart du än önskar.
Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil och kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.
Endast 45 min med bil för de som vill ta en dagstur över gränsen.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
35 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 750 kr/mån
Pris/m²
19 000 kr/m²
Byggår
1985
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stöten Mitt 527 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
665 000 kr
Avgift/månad
3 750 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 925
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 16 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips