Oxenstiernas allé 17

Sundbyberg / Ursvik, Sundbyberg Karta & restider

3 500 000 kr
Kommande försäljning
Bostadsrätticon_brf_inactive

Väkommen till denna väldisponerade trea med två rymliga sovrum, ett arbetsvänligt kök, stilrent badrum samt balkong i fritt läge med gott om sol!
Lägenheten har fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Här bor ni på tredje våningen med hiss hela vägen ner till garaget och källarförråden. Lägenheten har vita väggar och genomgående golv i ekparkett!

På central adress i växande Ursvik hittar ni ert nästa hem, nära såväl puls som grönska i form av både löp och fina skidspår. Gym, närbutik samt restaurang och frisör finns i området samt ett flertal förskolor och skolor. Här bor ni i den nya delen av det ständigt expansiva området Ursvik. Denna del av Ursvik karaktäriseras utav en välplanerad trädgårdsstad med ett varierat utbud av bebyggelse, skolor och butiker. Här bor man med ena foten i skogen, med närliggande grönområden och naturreservat samt parklekar, och med andra foten på väg till storstaden.

Ursviks har en egen minilivs som är belägen vid Oxenstiernas allé. Större matbutiker finns nära beläget som Willys och Coop längs E18 på infarten mittemot Ursvik.

I Sundbyberg och Ursvik finns en stor mångfald av olika förskolor, man planerar att bygga fler i och med att området växer och inflyttningen är stor. Pysslingens förskola och skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan, har varit med från starten i Ursvik. Ursviks första kommunala skola Granatäpplet stod klar 2010. Även Milos förskola, Lilla Ursviks förskola samt Vittra som ligger beläget precis intill natursköna Ursviks motionsområde, med hela skogen som lekplats.

Kommunikationerna i Ursvik byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Påfarten till E18 gör att du enkelt kan ta dig in till stan eller norrut. Från Ursvik har man också direktanslutning ut på Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4.

Kommunalt tar du dig antingen med buss 504 från Ursvik vidare till Sundbyberg (anslutning till tunnelbana eller pendeltåg) eller Hallonbergen eller Rissne (anslutning till tunnelbana). Mittemot Ursvik, från hållplats Rissneleden trafikerar buss 540 till Bergshamra och Universitetet via Hallonbergen och Ulriksdal där pendeltåget ansluter. Tvärbanan som går genom Sundbyberg, kommer också att byggas ut till Kistagrenen som kommer passera Ursvik och beräknas stå klar 2019.

Ursviks motionsområde: Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor från 2,5 km till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
79 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 531 kr/mån
Pris/m²
44 304 kr/m²
Byggår
2013
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oxenstiernas allé 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 500 000 kr
Avgift/månad
3 531 kr/mån

Statistik

3 693
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 43 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips